25 Temmuz 2007 Çarşamba

Şampiyon olacağız

Nazillispor teknik patronu Erhan Dodanlı, "Aday değiliz. Allah izin verirse, bu yıl mutlu sona ulaşacağız. Kararlıyız" dedi...

Nazilli Belediyespor, hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Daha önce çalıştırdığı Keçiörengücü, Hacettepe, Alanyaspor, Uşakspor, Petrolofisi ve Çorumspor ile şampiyonluk yaşadığını belirten Teknik Direktör Erhan Dodanlı, idmanlarda sert kurallar koyarak, futbolcuların pestilini çıkartıyor. "Şampiyonluk adayı değiliz. Allah izin verirse şampiyonuz" diyen Dodanlı, "Takımda buna inanmayan varsa şimdiden gitsin. Bir camiayı temsil ediyoruz. Futbol bir ekip oyunudur. Ferdiyetçi zihniyetin yeri saha değildir. Futbol sahası sirk alanı olamaz. Birbirimizi seveceğiz, saygı duyacağız. Takımın başarısı, sizin başarınızdır" dedi. Öte yandan siyah-beyazlılar, 27 Temmuz'da Ödemiş'te 10 günlük kampa girecek.

19 Temmuz 2007 Perşembe

Nazilli transfere doymuyor

Nazilli Belediyespor'da transfer harekatına hız kesmeden devam ediyor. Dış transferde Afyonkarahisar'dan stoper İbrahim, Fethiyespor'dan santrfor Gökhan Çelebi, Erzincan'dan golcü Gökhan Gündüz'ü, Denizli Belediyespordan orta saha oyuncusu Kemal'i, Isparta'dan kaleci Mutlu'yu kadrosuna katan Nazilli Belediyespor, şimdi de Aydınspor'dan Özer ile anlaştı. İç ve dış transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Nazilli Belediyespor, dün Aydınspor ile sözleşmesini karşılıklı fesheden Özer ile prensip anlaşmasına vardı. 3.Lig'de misafir olacaklarını belirten Başkan Ali Yüksel, "Nazilli Belediyespor, hedefi olan bir takımdır. Bunun için de hedefi olan, başarıya susamış olan oyuncuları transfer etmeye özen gösteriyoruz. 6-7 oyuncuyu daha renklerimize bağlayacağız" diye konuştu.

18 Temmuz 2007 Çarşamba

Ali Yüksel iddialı konuştu!

Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Ali Yüksel, ''Yeniden 2. ligde mücadele edebilmek için işimizi şansa bırakmayacağız'' dedi..

Ali Yüksel yaptığı açıklamada, yeni teknik direktörleri Erhan Dodanlı yönetiminde kendi tesislerinde üç gün önce yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını hatırlatarak, çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi. Hedeflerinin, 2. lige geri dönmek olduğunu ve bunun için de ipleri baştan sıkı tuttuklarını ifade eden Yüksel, ''Yeniden 2. ligde mücadele edebilmek için işimizi şansa bırakmayacağız. Bugüne kadar altı takımı şampiyon yaparak bir üst lige çıkaran teknik direktörümüz Erhan Dodanlı'ya güveniyoruz'' diye konuştu. Tüm transferleri teknik direktörlerinin isteği ve direktifleri doğrultusunda gerçekleştirdiklerini dile getiren Yüksel, şu anda Boluspor'un golcü oyuncusu İlker ve Afyonspor'un forvet oyuncu İbrahim ile görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. Yüksel, 27 Temmuz'a kadar kendi tesislerinde yapacakları hazırlıkların ardından, 17 günlük Gölcük kampına gideceklerini sözlerine ekledi.

Nazilli Belediyespor Gençlere Sarıldı.

Hüseyin, Barış, Polat, Gökhan ve Erdinç'ten sonra Arda ve Ardınç da A takıma alındı

Nazilli Belediyespor, gençlere sarıldı. Teknik Direktör Erhan Dodanlı, Polat, Erdinç, Hüseyin, Barış ve Gökhan'dan sonra altyapıdan Arda ve Andaç'ı da A takım kadrosuna aldı. Takıma son katılan gençlerle birlikte altyapıdan profesyonel takıma yükselen oyuncu sayısı 7 oldu. Yönetimin uzun süredir temasta olduğu Afyonkarahisar'lı İbrahim ile anlaşma sağlandı. Başarılı oyuncu önümüzdeki günlerde Nazilli'ye gelerek sözleşme yapacak. Nazillispor altyapısında çok yetenekli gençler olduğunu belirten Teknik Direktör Erhan Dodanlı, "Yüksek bonservis bedelleri ile başedemiyoruz. Altyapıdan yetişmiş gençlerin katılımıyla çok iyi bir kadro kurduk" dedi.

17 Temmuz 2007 Salı

Nazilli'den çifte kanca

Üçüncü Lig'de yeni sezonada zirveye hesabı yapan Nazillispor, forvet hattını güçlendirmek için düğmeye bastı. siyah beyazıl yönetim, Afyonkarahisarlı forvet İbrahim ve Bolusporlu golcü İlker'i gündemine aldı. Golcü oyuncuları Nazilli'ye davet eden yönetim, ikilinin transferlerine bitti gözüyle bakıyor. Öte yandan Nazillispor yeni sezon hazırlıklarına dün 27 kişilik bir kadroyla başladı. 27 Temmuz'a kadar Nazilli'de çalışacak olan siyah beyazlılar, ikinci etap çalışmaları için 17 günlük Gölcük kaümıpana gidecek. Menajer Orhan İbiş, "Eksik mevkilere yapacağımız takviyelerle yeni sezonda fırtına gibi eseceğiz" dedi.

16 Temmuz 2007 Pazartesi

Dodanlı'dan büyük söz

Siyah beyazlı takımı şampiyon yapacak
Dodanlı'dan büyük söz

Nazilli Belediyespor'un yeni teknik patronu, umut dolu mesajlar veriyor

İkinci Lig B Katergorisi'nden şanssız bir şekilde 3.Lig'e düşen Nazilli Belediyespor'da Teknik Direktör Erhan Dodanlı yeni sezon öncesi "Burada misafiriz" diyerek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. Daha önce Alanyaspor, Zonguldakspor, Çankırı Belediyespor, İskenderun DÇ, Ispartaspor ve Turgutluspor'u şampiyon yaptığını belirten Dodanlı, "Elbirliğiyle 7. mutluluğu da Nazilli'de yaşayacağım. Bunu da herkes görecek" diyerek rakiplerine gözdağı verdi.
"Bu sezon Nazilli fırtınası esecek" diyen Dodanlı sözlerini şöyle bitirdi: "Şampiyonluk için görevi kabul ettim. Nazillispor gerek tesisleriyle, gerekse yönetim anlaşıyla 3.Lig'e yakışmıyor. Bu sezon 3.Lig'de misafiriz." Dodanlı, Fethiyespor'dan Gökhan Çelebi, Isparta'dan kaleci Umut, Denizli Belediyespor'dan İlker ve Kayserispor'un eski orta saha oyuncusu Gökhan'ı alan siyah beyazlı yönetimin en az altı transfer daha yapacağının müjdesini verdi. Bu arada siyah beyazlı takım dün Nazilli'de toplanarak sezonun ilk çalışmasını yaptı.

14 Temmuz 2007 Cumartesi

3. LİG GRUPLARI

2007-2008 sezonunda 16 takımlı üç ve 17 takımlı bir grupta oynanacak
3. Lig'de gruplar şöyle oluştu:

1. GRUP

AKSARAYSPOR
MERSİN BŞ.BLD.FUTBOLSPOR
ANTAKYASPOR
BATMAN BELEDİYESPOR
BATMAN PETROLSPOR
CEYHANSPOR
KARSSPOR
DYB.KAYAPINAR BLD.SPOR
MALATYA BELEDİYESPOR
KİLİS BLD.SPOR
BİNGÖL BELEDİYESPOR
NUSAYBİN DEMİRSPOR
SİİRTSPOR
ŞIRNAKSPOR BLD.
VANSPOR
CİZRESPOR

2. GRUP

ANKARA DEMİRSPOR
KASTAMONUSPOR
ARTVİN HOPASPOR
BAĞLUM BELEDİYESPOR
KEÇİÖRENGÜCÜ
BULANCAKSPOR
ÇORUMSPOR
DÇ DİVRİĞİSPOR
BAFRA BELEDİYESPOR
GAZİ BLD.SPOR
GÜMÜŞHANESPOR
TOKATSPOR
ÜNYESPOR
OFSPOR
SÜRMENESPOR
TARIM KREDİSPOR

3.GRUP

YENİ EREĞLİSPOR
AKHİSAR BELEDİYESPOR
ALİAĞA BELEDİYESPOR
ALTINORDU
AYDINSPOR
KONYA ŞEKERSPOR
BALIKESİRSPOR
TAVŞANLI BLD. TKİ LİNYİTSPOR
DENİZLİ BELEDİYESPOR
NAZİLLİ BELEDİYESPOR
ISPARTASPOR
KÜTAHYASPOR
OYAK RENAULTSPOR
NİLÜFER BELEDİYESPOR
MUĞLASPOR
YENİ BURDURSPOR
TORBALI BELEDİYESPOR

4. GRUP

LÜLEBURGAZSPOR
ANADOLU ÜSKÜDAR 1908
MUSTAFAKEMALPAŞASPOR
BEYKOZ 1908 A.Ş.
BEYLERBEYİ A.Ş.
BİLECİKSPOR
YALOVASPOR
BURSA
MERİNOSSPOR A.Ş.
GÖLCÜKSPOR
KÖRFEZ BELEDİYESPOR
KÜÇÜKÇEKMECESPOR
ORHANGAZİ GENÇLERBİLİĞİ
ORHANGAZİSPOR
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ
YILDIRIM BOSNASPOR
ZONGULDAKSPOR"

Takımımız Nazilli Belediyespor'un başarı ile yeniden 2 nci Lig B kategorisine yükselmesi en büyük arzumuz. 2007-2008 sezonununda yüzümüzün gülmesini istiyoruz.



13 Temmuz 2007 Cuma

Nazilli Ceviz'i istiyor

Siyah-beyazlı ekip, İzmirspor'da forma giyen eski golcüsünün peşinde.
Geçen sezon büyük bir şanssızlık yaşayarak Lig B'den 3. Lig'e düşen, ancak burada kendisini misafir olarak gören Nazilli Belediyespor, transferde ciddi adımlar atıyor. Ispartaspor kalecisi Mutlu'yu renklerine bağlayan, Denizli Belediyespor'dan Kemal ile de bir yıllık sözleşme imzalayan siyah-beyazlılar, şimdi de daha önce Nazillispor forması giyen, İzmirsporlu golcü Mustafa Ceviz'in peşine düştü.
Kamp Bolu'da Nazilli Belediyespor Başkanı Ali Yüksel, yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz'da başlayacaklarını ve bir süre çalıştıktan sonra Bolu Gerede'de kampa gireceklerini belirterek, "Kampa kadar transferleri tamamlayıp, takımımızı oluşturacağız" diye konuştu. Siyah-beyazlı ekip, yeni kadrosunu Corner Cup Turnuvası'nda deneyecek.
Beş genç oyuncu profesyonel oldu. Gençlere de yatırım yapan Nazilli Belediyespor alt yapıdan 5 futbolcusunu profesyonel yaptı. Nazilli Belediyespor Başkanı Ali Yüksel, alt yapıdan Erdinç, Barış, Polat, Hüseyin ve Gökhan'ı profesyonel yaparak takıma kazandırdıklarını belirterek, "Transferlerle yarışmacı kimliğimizi koruyoruz, ama geleceğimizi de düşünmek zorundayız. Altyapıdan gelen oyuncuların önünü açmaya özen gösteriyoruz" diye konuştu.

11 Temmuz 2007 Çarşamba

Siyah İnciler iki futbolcuyu renklerine kattı

Denizli Belediyespor'dan Kemal'i transfer eden kırmızı-beyazlı ekip,Ispartaspor'un genç file bekçisi Mutlu ile de dün sözleşme imzaladı
Nazilli Belediyespor, transferde hız kesmiyor. Altyapıdan Hüseyin, Gökhan, Erdinç, Polat ve Barış'ı profesyonel yapan siyah-beyazlılar, Erzincanspor'dan Gökhan Aktaş ile Fethiyespor'dan Gökhan Çelebi'den sonra dün de Denizli Belediyespor'dan Kemal ve Ispartaspor'dan kaleci Mutlu ile dün sözleşme imzaladı. Transferin teknik patron Erhan Dodanlı'nın raporu doğrultusunda devam ettiğini belirten Menajer Orhan İbiş, "Seçmelerde beğenilen İlker de kampa katılacak. 3. Lig'de misafiriz. Geçen yılki kadromuzdan 12 futbolcu ile anlaştık. Dış transferde 6 futbolcuyu renklerimize bağladık. Görüşmelerimiz devam ediyor. Hedefimiz her mevkide rekabet gücü yaratmak. Genç futbolcu kardeşlerimizle bunu sağlayacağız" dedi.
14 Temmuz'da toplanacaklarNazilli Belediyespor, 14 Temmuz'da kendi tesislerinde toplanacak. Kulüp Başkanı Ali Yüksel, taraftarlara ve Nazilli halkına söz verdiklerini, bu nedenle çok güçlü bir ekip yaratacaklarını söyledi. Yüksel, takımın 15 Temmuz'da çalışmalara başlayacağını, ikinci etap kampı için Bolu Gerede'ye gideceklerini, burada Corner Cup'a katılacaklarını açıkladı.

10 Temmuz 2007 Salı

5 Futbolcuyu Renklerimize Bağladık.

Ersin ve Cem ile tekrar anlaşan siyah-beyazlılar, Fethiyespor'dan santrfor Gökhan Çelebi'yi bitirdi.
Denizli Belediye'den golcü Ali Kemal'e kanca atan kurmaylar, Erzincan'dan da Gökhan'a imza attırdı.
Nazilli Belediyespor, transferde gaza bastı. Erzincanspor'dan forvet arkası orta saha oyuncusu 23 yaşındaki Gökhan Aktaş'ı transfer eden siyah-beyazlılar, Fethiyespor'un tecrübeli golcüsünün de işini bitirdi. 31 yaşındaki Gökhan Çelebi'yi de renklerine bağlayan Siyah İnciler, seçmelerde beğenilen tek oyuncu olan Boluspor altyapısından gelen 20 yaşındaki İlker'i de 11 Temmuz'da başlayacak sezon başı çalışmalarına davet etti.
Siyah-beyazlılar, iç transferde de 2 oyuncuyla anlaştı. İç transferde Ersin ve Cem ile tekrar anlaşma sağlanırken, dış transferde Gökhan Çelebi ve Gökhan Aktaş ile birer yıllık sözleşme yaptıklarını, Denizli Belediye'den forvet Kemal Kanatlarlı ile anlaştıklarını belirten Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, seçmelerden tek oyuncu aldıklarını açıkladı. Yeloğlu, Boluspor altyapısından yetişen 20 yaşındaki İlker'in 15 Temmuz'da başlayacak çalışmalara katılacağını açıkladı.

Seçmelere ilginin az olduğunu belirten yetkililer, "Bir daha seçme, meçme yapmayız" diye konuştu. 15 Temmuz'da Nazilli Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları için 14 Temmuz Cumartesi günü tesislerde toplanacak. Çalışmalara 15 Temmuz'da günde çift idmanla başlayacaklarını belirten Menajer Orhan İbiş, "İlk etap çalışmalarımızı Nazilli'de sürdüreceğiz. İkinci etap için Bolu Gerede'ye gideceğiz ve orada Corner Cup'a katılacağız. Burada 4 maç yapacağız. Lige eksiksiz girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Siyah İnciler, 5 futbolcuyu renklerine bağladı.

Ersin ve Cem ile tekrar anlaşan siyah-beyazlılar, Fethiyespor'dan santrfor Gökhan Çelebi'yi bitirdi

Denizli Belediye'den golcü Ali Kemal'e kanca atan kurmaylar, Erzincan'dan da Gökhan'a imza attırdı

Nazilli Belediyespor, transferde gaza bastı. Erzincanspor'dan forvet arkası orta saha oyuncusu 23 yaşındaki Gökhan Aktaş'ı transfer eden siyah-beyazlılar, Fethiyespor'un tecrübeli golcüsünün de işini bitirdi. 31 yaşındaki Gökhan Çelebi'yi de renklerine bağlayan Siyah İnciler, seçmelerde beğenilen tek oyuncu olan Boluspor altyapısından gelen 20 yaşındaki İlker'i de 11 Temmuz'da başlayacak sezon başı çalışmalarına davet etti. Siyah-beyazlılar, iç transferde de 2 oyuncuyla anlaştı.

Kemal Kanatlarlı imzalıyorİç transferde Ersin ve Cem ile tekrar anlaşma sağlanırken, dış transferde Gökhan Çelebi ve Gökhan Aktaş ile birer yıllık sözleşme yaptıklarını, Denizli Belediye'den forvet Kemal Kanatlarlı ile anlaştıklarını belirten Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, seçmelerden tek oyuncu aldıklarını açıkladı. Yeloğlu, Boluspor altyapısından yetişen 20 yaşındaki İlker'in 15 Temmuz'da başlayacak çalışmalara katılacağını açıkladı. Seçmelere ilginin az olduğunu belirten yetkililer, "Bir daha seçme, meçme yapmayız" diye konuştu.


15 Temmuz'da Nazilli Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları için 14 Temmuz Cumartesi günü tesislerde toplanacak. Çalışmalara 15 Temmuz'da günde çift idmanla başlayacaklarını belirten Menajer Orhan İbiş, "İlk etap çalışmalarımızı Nazilli'de sürdüreceğiz. İkinci etap için Bolu Gerede'ye gideceğiz ve orada Corner Cup'a katılacağız. Burada 4 maç yapacağız. Lige eksiksiz girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

5 Temmuz 2007 Perşembe

Hep Ataktayız

Ara sıra gazetelere bakıyorum hep ataktayız ama alınan 1-2 futbolcu dışında bir gelişme yok. Keşke elimizdeki futbolcular kalsaydı.

İşte Yeni Asır'daki haber:

Nazillispor atağa kalktı
3. Lig temsilcisi Nazilli Belediyespor, transfer için düğmeye bastı. Teknik Direktör Erhan Dodanlı, bugün yönetimle toplantı yapacak. Dodanlı, "Transfer raporunu yönetime ilettim. Yarın transferlerimiz şekilenecek. 7-8 takviye yapmayı düşünüyoruz. Her mevkinin alternatifi olacak. Tekrar Lig B'ye dönmek için çalışacağız. Arayışlarımız sürüyor" dedi.