30 Ağustos 2007 Perşembe

Nazilli Belediyespor, golcü Baha'yla anlaştı

Nazilli Belediyespor, Küçükköyspor'dan Baha'yı renklerine bağladı. Kulüp Başkanı Ali Yüksel, hazırlık kampı döneminde özellikle forvet bölgesinde bazı sıkıntıların tespit edildiğini, teknik heyetin raporu doğrultusunda Alanyaspor ve son olarak Küçükköyspor'da forma giyen ve 2 kez gol kralı olan Baha'yı transfer ettiklerini söyledi.
Golcü oyuncu ile 2 yıllığına anlaştıklarını belirten Yüksel, transfer döneminin sonuna kadar sürpriz transferlerin olabileceğini belirterek, "Bu sezon kurduğumuz kadromuzla ne kadar iddialı olduğumuzu ispatladık. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

29 Ağustos 2007 Çarşamba

Donanlı: ''Lige iyi başlamak istiyoruz''

Nazillispor yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor. Teknik Direktör Erhan Donanlı, amaçlarının hem alkışlanacak hem de 3 puanı getirecek bir futbol oynamak olduğunu söyledi.

Hafta sonu Torbalıspor ile karşılaşacak olan Nazillispor'da hazırlıklar sürüyor. Yeni sezon öncesi oynadıkları hazırlık maçlarından yenilgi yüzü görmeden ayrıldıklarını belirten Nazillispor Teknik Direktörü Erhan Donanlı, pazar günü karşılaşacakları Torbalıspor'u yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Tek düşüncelerinin lige galibiyetle başlamak olduğunu kaydeden Donanlı, "Alternatif düşüncemiz yok. Hem alkışlanacak, hem de bizi 3 puan getirecek oyunumuzu saha yansıtmak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Bu amacımızı ulaştığımız takdirde başarıda bizim yanımızda olacak" dedi. Takımın basın sözcüsü Ayhan Yeloğlu ise, sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, Muğlaspor'dan transfer edilen Sinan ile savunmanın daha da güçlendiğini söyledi. Taraftarlarından kendilerine yalnız bırakmamalarını isteyen Yeloğlu, takıma verilen desteğin, Nazilli'ye puan yada puanlar olarak döneceğini belirterek, taraftarlardan destek istedi.

"Tek hedefimiz ilk maçtan üç puan almak"

Nazilli Belediyespor, Torbalıspor maçından 3 puan bekliyor.

Kulüp Başkanı Ali Yüksel, yaptığı açıklamada, Torbalıspor maçının çok zorlu geçeceğini, futbolcuların bunun bilincinde olduğunu söyledi. Torbalıspor maçında alınacak 3 puanın gelecek maçlar için kendilerine çok büyük moral vereceğini belirten Yüksel, şöyle konuştu: ''Lige çok iyi bir şekilde hazırlandık. Tek hedefimiz ilk maçtan üç puanla dönmek. Bunu başaracak kalitede futbolcu kadromuz var. Zorlu ve uzun bir maraton bizi bekliyor. Talihsiz bir şekilde düştüğümüz lige geri dönmek için her maçımıza final gözüyle bakıp, her maçtan 3 puan almak için sahaya çıkacağız. Koşan, mücadele eden, maçın son dakikasına kadar oyun disiplininden kopmayan bir takım olacağız. Taraftarımız takımızı her şartta desteklesin.'' Siyah-beyazlılar, Torbalıspor'un sahasının bakımda olması dolayısıyla Kemalpaşa'da oynanacak maç için cumartesi günü bu ilçeye gidecek. Nazilli Belediyesporlu taraftarların da 2 otobüsle takımlarını desteklemek için pazar günü Kemalpaşa'ya gideceği belirtildi.

"Lige galibiyetle başlamak istiyoruz"

Nazilli Belediyespor, son hazırlık maçında Didim Belediyespor'u 3-0 yendi.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü İhsan Yeloğlu, yaptığı açıklamada, lig için son hazırlık maçını Didim'de Didim Belediyespor ile yaptıklarını, ideal kadroyla çıktıkları maçta güzel bir oyunla farklı bir galibiyet aldıklarını belirtti. Torbalıspor ile oynayacakları ligin ilk maçının rakip takımın sahasının bakımda olması dolayısıyla Kemalpaşa'da oynanacağını belirten Yeloğlu, ''Takımımız şu an itibarı ile lige hazırdır. Biz lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Yeni transferlerimizden çok memnunuz'' dedi.

26 Ağustos 2007 Pazar

Nazilli Şehir Stadı Nazilli Bld.'ya kiralandı

Nazilli Şehir Stadı, 10 yıllığına TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'a kiralandı.

Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, yaptığı açıklamada, stadın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden kiralanması ile Nazilli Belediyespor taraftarlarını daha çok maça çekecek aktivitelerin önünü açtıklarını söyledi. Sporun sevgi ve saygı kuralları içerisinde yapılmasını istediklerinin altını çizen Kaplan, Nazilli Belediyespor maçlarında tribünlerde şölen havası eseceğini, hiçbir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli önlemleri alacaklarını söyledi. Kaplan, şöyle konuştu: ''İlçemizin şu anda tek profesyonel takımı olan Nazilli Belediyespor'un başarısı için biz elimizden gelen tüm gayret ve çabayı gösteriyoruz. Bu bağlamda Nazilli Şehir Stadı'nı Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğünden 10 yıllığına ücretsiz olarak kiraladık. Yaptığımız sözleşme gereği, şehir stadının tüm işletme ve bakım giderleri Nazilli Belediyesi tarafından karşılanacaktır. Reklam gelirlerinin yüzde 10'u Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğüne verilecektir. Stat içerisinde bulunan büfe işletme gelirleri de Spor İl Müdürlüğüne kalacaktır.''

Nazilli Bld. Sinan'ı renklerine bağladı

Nazilli Belediyespor, Muğlaspor'un kaptanı Sinan'ı renklerine bağladı.

Kulüp genel kaptanı Engin Topçu, yaptığı açıklamasında, iddialı bir ekip olduklarını, Sinan'ın da takıma katılmasıyla güçlerine güç kattıklarını söyledi. Sürpriz transferlerin süreceğini söyleyen Topçu, ''Torbalıspor maçına kadar tüm eksiklerimizi gidermiş olacağız. Lige deplasman galibiyeti ile başlamak istiyoruz. Uzun bir maraton bizi bekliyor. Taraftarlarımızdan destek istiyoruz'' dedi. Öte yandan, Nazilli Belediyespor'a 2 yıllık imza atan Sinan Çetin de hedefi olan bir takım olduğu için bu kulübü seçtiğini, burada şampiyonluk sevinci yaşamak istediğini kaydetti.

Nazilli iyi başlamak istiyor

TFF. 3 Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da, kulüp başkanı Ali Yüksel, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.


Yüksel, yapmış olduğu açıklamada, Nazilli Belediyespor olarak iyi bir kadro kurduklarını, geçmişten ders alarak yeni sezona son derece ciddi hazırlandıklarını belirtti. Grupta Muğlaspor, Aydınspor, Balıkesirspor, Altınordu, Denizli Belediye'nin tecrübeli takımlar olduğunu, bu sezon çok zorlu maçlar oynayacaklarını belirten Yüksel, ''Kurduğumuz kadromuzla ligin ilk 3 takımından birisi olmak istiyoruz. Nazilli'ye 3. Lig yakışmıyor. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Bu kapsamda lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Zaten bunu başarırsak kent bütünleşecektir'' dedi. Öte yandan siyah-beyazlılar, kendi sahalarında oynadıkları hazırlık maçlarının altıncısında Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Astaşspor'a 2-1 mağlup oldu. Nazilli Belediyspor, son hazırlık maçını yarın (Pazar) Didimspor ile yapacak.

Kaplan: ''Üzerimize düşen görevi yapacağız''

Nazilli Şehir Stadı'nın Nazilli Belediyesi tarafından modernize çalışmaları devam ederken Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, Nazilli Belediyesi olarak Nazilli Şehir Stadı'nın 10 yıllığına TFF Üçüncü Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'a kiralanacağını söyledi.

Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, ''İlçemizin şu anda tek profesyonel takımı olan Nazilli Belediyespor'un talihsizlik sonucu düştüğü Üçüncü Lig'de şampiyon olarak TFF İkinci Lig'e yükselmesi için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Nazilli Şehir Stadı'nı, Aydın Gençlik Spor il Müdürlüğü'nden 10 yıllığına ücretsiz olarak kiraladık. Yapılan sözleşme gereği, şehir stadının tüm işletme ve bakım tamir tadilat giderleri Nazilli Belediyesi'nce karşılanacaktır. Bunun için stadımızı bakıma aldık. Stat içerisinde bulunan tüm futbolcuların soyunma odaları, hakem ve gözlemci odaları, idari bölümler başta olmak üzere yenileniyor. Nazilli'ye yakışır bir stat ortaya çıkaracağız'' dedi. Kaplan, çalışmaların yeni sezona yetiştirileceğini kaydetti.

Nazilli Belediyespor'da son rütuşlar

Nazilli Belediyespor'un şu ana kadar yapmış olduğu hazırlık maçlarındaki performansının, lige güçlü bir şekilde hazır olmak için yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirten Nazilli Belediyespor'un Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, geçmiş yıllardan ders aldıklarını söyledi. Bu yıl hata yapma lükslerinin bulunmadığını ifade eden Yeloğlu, "Her geçen gün eksiklerini tamamlayan takımımızda, lige az bir süre kala son hazırlık maçları ile kadroyu oturtmaya çalışıyoruz. Hocamız ve yönetimimizle her an iletişim halinde, sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde, takımla ilgili sorunları, gelişmeleri, yapılması gerekenler hakkında ortak paydada buluşup kararlar alıyoruz. Her zaman takımımızın başarısı için çalışmalarımız bu şekilde olacak. Biz Nazillispor ailesi olarak, taraftarı, yöneticisi, teknik kadrosu ve oyuncuları ile her geçen gün daha da güçlenerek hak ettiğimiz yere geleceğiz. Yapılan bu çalışmalarla beklentileri karşılayacağımızı ümit ediyorum" dedi.Geçen sezondan kalan futbolcuların takıma yeni katılan arkadaşlarına uyum sağlamaları açısından yardımcı olduklarını ifade eden Yeloğlu, bu durumun kendilerini sevindirdiğini kaydetti. Takım içerisindeki tatlı bir rekabet ortamının bulunduğunu belirten Ayhan Yeloğlu, takımdaki havanın sezon sonuna kadar devam ettirilmesi halinde sezon sonunda 2. Lig'e yükseleceklerine inandıklarını söyledi