29 Eylül 2007 Cumartesi

ZİRVEYE OYNAYACAĞIZ!

Nazilli Belediyespor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Yıldırım Uran iddialı konuştu:
Zirveye Oynayacağız!
Ayağının tozuyla ilk idmanına çıkan tecrübeli teknik adam, yeni takımını öve öve bitiremedi.
Uran, "Bu takımda ışık var. Tesisler ve futbolcu kapasitesi açısında iyi bir takıma geldim" dedi
2.Lig 2.Grup'ta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak ilk 4 haftada dibe demir atan Nazillispor'un çiçeği burnuda Teknik Direktörü Yıldırım Uran, iddialı açıklamalarda bulundu. Ayağının tozuyla geldiği Nazilli Belediyespor'da ilk antrenmanına çıkan Uran, futbolculara güven verirken takımın gerçek yerinin zirve olacağını belirtti. Nazilli Belediyespor'un birçok Ege takımında bulunmayan imkanlara sahip olduğunu belirten Uran şöyle konuştu: "Futbolcular ilk haftalarda gelen olumsuz sonuçlardan dolayı psikolojik çökürtüye uğramış. Öncelikle bu ezikliği içlerinden atmaları lazım" diye konuştu.


Nazillispor'a Uşakspor'dan gelen tecrübeli çalıştırıcı Yıldırım Uran, adeta Evliya Çelebi oldu. Geçen sezon başında 2 yıl çalıştırdığı Alanyaspor'dan ayrılarak İzmirspor'a transfer olan Uran, ikinci devre Beylerbeyi'ne gitti. Sezon başında da Uşakspor'u çalıştıran Uran, iki sezonda 5. takımın başına geldi. "Tesisler ve futbolcu kapasitesi bakımından özlemini duyduğum takıma geldim" diye konuşan Uran sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu takımda iyi bir ışık görüyorum. Kadroda daha önce çalıştığım birçok futbolcu var. Bu nedenle uyum sorunu yaşamayacağız.

İnşallah öyle olur. Bu teknik direktörümüze sonuna kadar sahip çıkalım bu takım iyi şeyler yapacak. Hep birlikte takımımızı destekleyelim. 17 takım ve daha çok uzun bir maraton var. İlk 2 takım bir üst lige çıkacak. Galibiyetler serisi başlatırsak iddialı duruma geliriz. Ancak 1-2 kötü sonuç daha alırsak yeni bir teknik heyet değişikliğine gitmeyelim. Sonuna kadar hocamıza destek verelim.

Yüksel: ''Muğla'ya galibiyet için gidiyoruz''

Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Ali Yüksel, ''Muğla deplasmanına ilk galibiyetimizi almak için gidiyoruz'' dedi.

Yüksel, yaptığı açıklamada, teknik direktör Yıldırım Uran ve ekibini takımın başına getirdiklerini ve yeni bir sayfa açtıklarını söyledi. Pazar günü zorlu Muğlaspor deplasmanında ilk galibiyeti alacaklarına inandıklarını belirten Yüksel, Sinan'ın kart cezalısı, Gökhan Çelebi'nin de sakat olduğu için kadrodan çıkarıldığını bildirdi. Yüksel, ''Muğla deplasmanına ilk galibiyetimizi almak için gidiyoruz. Muğla deplasmanındaki karşılaşmanın dostça ve kardeşçe geçeceğine inanıyoruz. Çünkü Muğlaspor ile bizim ilişkilerimiz bu güne kadar sürekli çok iyi oldu. Biz iki kulüp olarak aynı zamanda aynı kaderi paylaşıyoruz'' diye konuştu. Teknik Direktör Yıldırım Uran da Nazilli Belediyespor'un çok iyi bir ekip olduğunu belirtti. Uran, ''Muğla maçı için kısa sürede en iyi bir şekilde hazırlandık. Oyuncularımın antrenmanlardaki hırsları beni çok sevindirdi. İnşallah bu pazar Muğla deplasmanında ilk galibiyetimizi alarak bir galibiyet serisi başlatacağız'' dedi.

27 Eylül 2007 Perşembe

Nazillispor'da Uran kabul etti

Nazilli Belediyespor'da, prensipte anlaşma sağlanan Yıldırım Uran, dün gece Başkan Ali Yüksel'i arayarak görevi kabul ettiğini söyledi. Kendisine 24 saat müddet verdiklerini belirten Başkan Yüksel, "Bu süre dolmadan hocamız takımı çalıştıracağını açıkladı. İmza atmaya geleceği söyledi. Anlaştığımız için mutluyuz" diye konşutu.
Taraftarlara sert uyarıTakımın kısa sürede toparlanacağına inandığını belirten Başkan Ali Yüksel, taraftarlar hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Yüksel, "Taraftarlar bir takımın 12. gücüdür. Ancak Fair-Play dışı tezahürat yapıp kendi kulübünü sıkıntıya sokan taraftarları da istemiyoruz. Hepimiz sporun centilmence bir yarış olduğunu kabul etmeliyiz. Hep birlikte oyunculara destek olmalıyız" dedi.

26 Eylül 2007 Çarşamba

Yeloğlu: ''3 puanla tanışmaya hazırız''

Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Ayhan Yeloğlu, ''Biz takım olarak Muğlaspor deplasmanına üç puan ile tanışmak için hazırlanıyoruz'' dedi.

Yeloğlu, yapmış olduğu açıklamada, takımın henüz 3 puanla tanışamadığını, ancak oynanan futbolun karşılığını da alamadıklarını belirtti. Aydınspor maçında 2 gol bulmalarına rağmen kalelerinde de 2 gol gördüklerini ifade eden Yeloğlu, Muğlaspor maçında kötü gidişe son vereceklerini ifade etti. Muğlaspor'un kendileri gibi şiddetle 3 puana ihtiyacı olduğunu söyleyen Yeloğlu, ''Muğla deplasmanına 3 puan ile tanışmak için hazırlanıyoruz. Muğlaspor'un şu anki kalitesini ve gücünü biliyoruz. Ancak bizim de durumumuz belli. Bunun için tek hedefimiz üç puan olacaktır. Aydınspor karşısında oynadığımız güzel oyunumuzu Muğlaspor deplasmanında da oynayarak bu kez şanssızlığımızı kırıp üç puan ile tanışacağız'' dedi. Takımda Sinan'ın kart cezalısı, Gökhan Altıntaş, Gökhan ve Celal'in de sakat olduğunu belirten Yeloğlu, prensipte anlaştıkları teknik direktör Yıldırım Uran ile yarın resmi sözleşme yapacaklarını kaydetti.

Nazilli Bld. Ural ile prensipte anlaştı!!!

Kulüp Başkanı Ali Yüksel, Teknik Direktör Yıldırım Ural ile büyük ölçüde anlaşmaya vardıklarını söyleyerek, "Yıldırım Uran'ın görüştüğü bir kulüp var. Hocamıza yarına kadar zaman tanıdık. Bu bizim A planımızdı. Gelmediği takdirde B planımızı harekete geçirip yine İzmirli olan bir hocamızı Nazilli'ye çağırıp sözleşme imzalayacağız. Muğlaspor maçı öncesi teknik direktör sorununu mutlaka çözeceğiz. Bugün Yıldırım Ural ile yaptığımız görüşmeler sonunda büyük bir ihtimalle anlaşmaya vardık. İnşallah Muğlaspor maçında takımımızın başında olacak" dedi.

Aydın Valisi Malay'dan tezahürat tepkisi!

Pazar günü Nazilli'de Nazilli Belediyespor ile Aydınspor arasında yapılan maçta ''Ayağa kalkmayan Aydınlı'' olsun şeklinde tezahüratta bulunan Nazilli Belediyespor taraftarlarına tepki gösteren Aydın Valisi Mustafa Malay, bu taraftarların cezalandırılmasını istedi.

Nazilli'deki maçta protokol tribününde oturan iki milletvekili ve Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan'a rağmen küfürlü tezahüratta bulunarak, ''Ayağa kalkmayan Aydınlı'' olsun şeklinde bağıran taraftarları yerinden kalkarak susturmak isteyen Aydın Valisi Mustafa Malay, gazetecilere yaptığı açıklamada, maçta küfürlü tezahüratta bulunan taraftarların cezalandırılması konusunda gerekli çalışmanın yapılmasını istediğini belirtti. Nazilli İlçe Spor Güvenlik Kurulu Başkanı Kaymakam Caner Yıldız da, çirkin tezahüratta bulunanların cezalandırılacağını söyledi. Yıldız, yapmış olduğu açıklamada, şöyle dedi: ''İlçe Spor Güvenlik kurulumuz tarafından Nazilli Belediyespor- Aydınspor karşılaşmasında kötü tezahüratlara sebep veren kişiler hakkında mevzuat çerçevesinde çalışmalarımız devam etmektedir. Şu anda polis kameralarından kötü tezahüratta bulunan kişilerin belirlenme çalışmaları sürüyor. Bizim bu tür çalışmalarımız ilçemiz stadında oynanacak olan daha sonraki maçlarımızda da devam edecek. Kesinlikle spora, centilmenliğe yakışmayan çirkin olaylara izin verilmeyecektir. Bu tür olaylara müsaade edilmeyecek ve müsamaha gösterilmeyecektir.''

25 Eylül 2007 Salı

Nazilli Belediye istekli oyuna seviniyor!

Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Ayhan Yeloğlu, ''Takımımızın Aydınspor karşısındaki istekli oyunu bizi sevindirdi'' dedi.

Yeloğlu, yapmış olduğu açıklamada, takımlarının Aydınspor karşısında son haftaların en iyi futbolunu oynadığını istekli ve kazanma arzulu futbollarını 3 puanla süsleyemediklerini söyledi. Yeloğlu, şöyle konuştu: ''Bizi en çok sevindiren olay futbolcular arasındaki uyum ve yardımlaşmadır. Ayrıca kendi taraftarlarımızın, Aydınspor taraftarlarının aşırı tahriklerine rağmen çirkin tezahürat ve taşkınlık yapmamaları da bizim için çok sevindirici bir olaydır. Karşılaşmada ofsayt kokan iki gol ile berabere kalmamız bile bizi üzmedi. Çünkü takımımızın Aydınspor karşısındaki istekli oyunu bizi sevindirdi. Güzel futbolu bize her şeyi unutturdu. Maçın başındaki dostluk, tüm yöneticilerimizin, milletvekilimizin, valimizin, kaymakamımızın sahaya çıkarak oyunculara çiçek vermelerini tüm futbol camiasında iyi bir örnek olduğuna inanıyoruz ve düşünüyoruz.'' Yeloğlu, Nazilli Belediyespor olarak zirve yarışını sürdüreceklerini kaydetti. Öte yandan, siyah-beyazlılarda teknik direktör konusunda takımı yakından tanıyan Gürses Kılıç'ın isminin de gündemde olduğu öğrenildi.

24 Eylül 2007 Pazartesi

Derbinin Galibi Yok.!!!

Nazilli Belediyespor ve Aydınspor yenişemeyince 1 puanla teselli buldular.

Ev sahibi takım 28. dakikada Yusuf ile öne geçti. Bir dakika sonra Semih skoru dengelemeyi başardıİkinci yarıda yeniden sahneye çıkan Semih durumu 2-1 yaptı. 83'te Kemal neticeyi belirleyen isim oldu.

Aydın derbisinde Nazilli Belediyespor ile Aydınspor yenişemedi ve birer puanı paylaştılar. Ev sahibi ekip maça hızlı başladı. 4. ve 6. dakikalarda Nazillisporlu Yusuf ile Kemal mutlak gollük pozisyonları değerlendiremediler. 20'de Hüsnü üst üste attığı çalımlarla sağdan ceza alanına girdi. Ortasında Gökhan Altıntaş boş kaleye golü atamadı. 28'de Nazillispor soldan İlyas'la atağa kalktı. Ceza alanına ortaladığı topa Yusuf çok sert vurdu ve Nazillispor'u 1-0 öne geçirdi. 29'da Aydınsporlu Barış'ın ceza alanına girer girmez sert şutunu Mutlu 90'dan kornere çeldi. Emre'nin kullandığı kornerde Semih plase bir vuruşla Aydınspor'un beraberlik golünü attı: 1-1. 34'te Ali'nin yerden ceza alanına sert ortasında Semih ayağının içiyle dokundu ve konuk takımı öne geçirdi: 1-2. 75'te Nazilli Belediyespor atağında Kemal sert vurdu. Top kalecinin kucağında kaldı. 83'te Cem'in kullandığı serbest vuruş yan direkten döndü, Kemal tamamladı ve maça yeniden denge geldi. Mücadelede başka gol olmayınca ekipler puanları paylaştı.

Olaysız sona erdi.
Nazilli Belediyespor ve Aydınspor arasında oynanan derbide korkulan olmadı ve Aydın'dan takviye gelen emniyet kuvvetlerinin aldığı önlemler sonucu maç olaysız bitti. Nazillispor'dan Gökhan Çelebi ve Volkan Aydınspor'dan da Cemal sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayan futbolculardı.Maçtan sonra Aydınspor Teknik Direktörü Faruk Korkmaz, "Hakemin çok kötü yönetimi her iki takım futbolcularının iyi niyetini bastıramadı. Fair Play ölçüleri içerisinde bir dostluk maçı oynadık" dedi. Nazilli Belediyespor Başkanı Ali Yüksel ise "Futbolcularımı kazanma hırslarından dolayı kutluyorum. Bu maçı, son hareketlerimizde başarılı olamadığımız için kazanamadık" diye konuştu.

18 Eylül 2007 Salı

Nazilli'de Dodanlı'ya yol verildi

Lige kötü başlayan siyah-beyazlılarda yönetim kan değişikliğine gitti, hocayla yollar ayrıldı
3. Lig 3. Grup'ta sezona kötü bir başlangıç yapan Nazilli Belediyespor'da, yönetim Teknik Direktör Erhan Dodanlı ile yollarını ayırdı. Tavşanlı Linyit yenilgisi sonrası gece acilen toplanan siyah-beyazlı yönetim, Dodanlı döneminin bittiğini açıkladı. Bu karar Dodanlı ve futbolcularnda şok etkisi yarattı. Nazilli'yi çok sevdiğini ancak Nazillispor'un çok yanlış yönetildiğini ifade eden Dodanlı, "3,5 aydır ilçedeyim. İki aydır maaşımı alamadım.0 Kaleci çalıştırıcısı Şenol Sevindikli, yardımcı antrenör Adnan Özseçkin'nin de alacakları ödenmedi. Biz Kütahya maçını kazansak da ayrılmaya karar vermiştik. Bu para bizim çocuklarımızın rızkıdır. Yönetime bunları helal etmiyoruz" dedi. Dodanlı, "Fenerbahçe'den gelen Hüsnü, Zico'nun öğrencisi. Bugüne kadar kulüpten hiç para almamıştır. 11'de mücadele eden Kenan 100 YTL'ye takımın kalesini koruyor. Mutlu'nun kulüpten aldığı para 600 YTL'dir" dedi.

Amatörce yönetiliyor Nazillispor'dan istifa eden Erhan Dodanlı, sert açıklamalarını sürdürdü. 3 lig maçında galibiyetle tanışamadıysak hiç gol atamadıysak, bu kulüpte yaşanan olumsuzlukların sonuca yansımasıdır. 2 yıldır her sezon 5 teknik direktör değiştiren Nazilli, bu nedenle küme düşmüştür. Kütahya'da bile önemli bir maça çıkarken hiçbir yönetici gelip maç primini açıklayamamıştır. Maçtan önce teknik kadronun alacaklarının dağıtılacağını ifade etti. Ama maçtan sonra yöneticiler ortadan toz oldular. Biz tombaladan çıkıp Nazillispor'a gelmedik.

Daha önce her teknik heyet değişikliğinde söyledik yanlış yoldasınız dedik. Bizi dinlemediniz. Elimizdeki as oyuncuları tutalım 1-2 takviye yapın dedik takımı toptan dağıttınız. Şimdi takım sürünüyor. İşte eseriniz.

12 Eylül 2007 Çarşamba

Nazilli uyum sorununu aşmak istiyor!!!

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Erhan Dodanlı, ''Uyum bozukluğu var, onu gidermeye çalışıyoruz, düzeleceğiz'' dedi.

Torbalı Belediyespor deplasmanındaki yenilginin ardından sahasında Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kalarak puan kaybeden Nazilli Belediyespor'da bu sonuçların üzüntüsü yaşanıyor. Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Erhan Dodanlı, yapmış olduğu açıklamada, takım olarak bir uyum sıkıntısı yaşadıklarını söyledi. Dodanlı, ''Uyum bozukluğu var, bunu gidermeye çalışıyoruz, düzeleceğiz. Elimizdeki malzeme bu. Biz bu kadro ile sezon boyunca mücadele edeceğiz. Ayrıca oyuncularımızın sık sık sarı ve kırmızı kart görmelerini de önlemeye çalışacağız. Bu konuda futbolcuları uyaracağım'' diye konuştu. Akhisar Belediyespor karşısında başa baş bir mücadele sergilediklerini söyleyen Dodanlı, kaybedilen puanları mutlaka telafi edeceklerini kaydetti.

Şimdilik inşallah diyoruz başka birşey söylemiyoruz. Geçen 2 haftada 2'de 2 yapan takım olmaması şansımız.

7 Eylül 2007 Cuma

Bu yıl gol kralı Nazilli'den çıkar!!!

Pazar günü Akhisar'ı konuk edecek olan Nazilli Belediyespor'da, golcüler özel idman ile hazırlanıyor. Marmaris'te gol kralı olan yardımcı antrenör Adnan Özseçkin, iddalı konuştu ve "Bu yıl da grubumuzda gol kralı Nazilli'den çıkacak" dedi. Takımda Taha, Gökhan Çelebi ve İlyas'ın gol krallığında iddialı olacağını belirten Özseçkin, "Bu yıl şampiyonluk yarışında biz de varız. İlyas'ın da bu üçlüye katkı yapacağını düşünürsek, forvette sıkıntı yaşamayız. Yetenekli futbolcularımız var" dedi.

Daha ilk golümüzü bile atamadık ama inşallah şampiyonluk bizim olur. Gol kralı çıkmasada olur ama herkes gol atsın.

DODANLI'ya 1 maç ceza!

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bugün yaptığı toplantıda 5 dosyayı karara bağlarken Teknik Direktörümüze 1 maç ceza verdi. Kararın Nazilli Belediyespor ile ilgili metni aşağıda.

Erhan DODANLI (Nazilli Belediyespor teknik sorumlusu) 02.09.2007 tarihinde oynanan Torbalıspor-Nazilli Belediyespor müsabakasında sportmenliğe aykırı davranışta bulunması nedeniyle 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,

6 Eylül 2007 Perşembe

Nazilli'den Rıdvan Dilmen'e teşekkür!

Nazilli Belediyespor'un yönetimi, transfer çalışmalarında kendilerine destek olan Rıdvan Dilmen'e teşekkür etti.

Kulüp başkanı Ali Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferin son gününde Fenerbahçe PAF takımında da forma giyen, daha sonra Beylerbeyi'ne giden Hüsnü'yü renklerine bağladıklarını, bu transferle birlikte bazı dış transfer çalışmalarına katkı sağlayan Rıdvan Dilmen'e teşekkür ettiklerini söyledi. Yüksel, ''Şu anda bizim hedefimiz Pazar günü sahamızda Akhisar Belediyespor'u yenerek 3 puanla tanışmak. Taraftarımızdan destek bekliyoruz'' dedi.

5 Eylül 2007 Çarşamba

Nazilli Akhisar maçından üç puan bekliyor

TFF. 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçından üç puan bekliyor,bu maçın telafisini Akhisar Belediyesporu yenerek gidermek istiyor.

Ligin ilk maçında Torbalıspor'a 1-0 yenerek taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Nazilli Belediyespor, bu maçın telafisini Akhisar Belediyespor'u yenerek gidermek istiyor. Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu,yapmış olduğu açıklamada, lige Torbalı deplasmanında yenilgi ile başladıklarını, ancak bu maçın şokunu kısa sürede atlattıklarını söyledi. Yeloğlu, ''Oyuncularımızın bu karşılaşmadan kendilerine dersler çıkardıklarına inanıyoruz. Futbolda iyi oynayan tarafın kazanacağı bir gerçektir. Torbalı oynadı kazandı. Şu anda Akhisar maçını düşünüyoruz. Takımımızda kart cezalısı Fırat bu maçta oynamayacak. Sakat olan Gökhan Çelebi'nin tedavisi ise sürüyor. Taraftarımızın da desteği ile 3 puanla tanışacağımıza yürekten inanıyorum'' dedi.

5 Eylül Kutlu Olsun.

Bugün Nazilli'nin kurtuluş günü. 5 Eylül Tüm Nazilli halkına kutlu olsun. Güzel ilçemiz 5 Eylül 1922 günü düşman işgalinden kurtarılmıştı.

Siyah-beyazlı kurmaylar, sahadaki sert futboldan yakındı.

Nazilli hakeme tepkili.

Teknik patron Erhan Dodanlı, "Sertliğe müsama gösterdi. Kolay kart gösterdi. Tek bahene hakem değil. Kötü de oynadık" dedi.

3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Torbalıspor'a 1-0 yenilen Nazilli Belediyespor'da ilk haftayı puansız kapatmanın üzüntüsü yaşanıyor. Hakem Mehmet Kara'nın rakibin sert futboluna müsama gösterdiğini belirten Teknik Direktör Erhan Dodanlı, "Zemin çok kötüydü. Gökhan'ın maçın başlarında sakatlanarak oyundan çıkması oyun sistemimizi bozdu. Hakemler rakibimizin sert futboluna prim verdiler. Ancak aynı sertliği oyuncularım yaptığında kartla cezalandırıldılar. Bunun sonucu 2. yarının başında Fırat kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda beraberliğe oynadık. Rakibin sert futbolu oyuncularımı sindirdi. Ancak her şeye rağmen biz kötü sahaya, sıcak havaya, rakibin sert futboluna ve hakemlere bahane aramıyoruz. Biz kötü futbol oynadık diye düşünüyoruz" dedi.


İlk haftalar çok zor geçerLigin başında olduklarını ve yenilgiden gerekli dersleri çıkardıklarını belirten Nazillispor Başkanı Ali Yüksel, Akhisar maçına motive olmaları gerektiğini belirtti. Yüksel, "İlk haftalar çok zor geçer. Bu hafta alacağımız 3 puanla beraber lige ağırlığımızı koyacağız" dedi.

2 Eylül 2007 Pazar

3 ncü Lig 3 ncü Grup maçları başlıyor.

Ege ekiplerinin yer aldığı 3. Grup'ta ilk hafta birbirinden zorlu maçlar var.
3.Lig'de 2007-2008 sezonu ilk maçları bugün yapılacak.


Takımımız Nazillibelediyespor'a başarılar diliyoruz. İnşallah yeniden 2 nci Lig'e çıkma başarısını gösterir. Takımların güçleri ve iddiaları 5-6 maç sonra belli olur. Hangi takımların iddialı olduğunu ve 2 nci Lig'e layık olduğunu göreceğiz.

Ege ekiplerinin bulunduğu 3.Grup'ta takımlar lige galibiyetle başlamak istiyor. Şampiyonluk hesapları yapan ve son olarak Rizespor'dan Aydın Kuzu'yu transfer eden Altınordu, bugün ilk maçında ligin iddialı ekiplerinden Denizli Belediyespor ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşma Doğan seyfi Atlı Stadı'nda oynanacak. Bu sezon 3.Lig'de mücadele verecek olan Torbalı Belediyespor ise sahasının bakımda olması nedeniyle Nazilli Belediyespor'u Kemalpaşa Stadı'nda ağırlayacak. Ege'nin iddialı iki ekibi Balıkesirspor ile Muğlaspor ise Muğla Atatürk Stadı'nda taraftarlarının önüne çıkacak. Günün diğer maçlarında ise T.Linyitspor, Ispartaspor ile Nilüfer Belediye, Y.Ereğlispor ile ve Burdurspor, Oyak Renault ile karşılaşacak. Tüm maçlar saat 17.00'de başlayacak.

Nazilli Bld. Hüsnü ile anlaştı

Nazilli Belediyespor, Fenerbahçe PAF takımından Hüsnü'yü transfer etti.

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Yüksel, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını Hüsnü'nün de takıma katılmasıyla sonlandırdıklarını, Torbalıspor maçından 3 puan beklediklerini söyledi. Takıma genelde nokta transferler yaptıklarını anlatan Yüksel, son transferin gerçekleşmesinde Nazilli'li olan Rıdvan Dilmen'in büyük katkısı olduğunu söyledi. Yüksel, ''Artık maç saatini bekliyoruz. Yeni transferlerimizin takıma çabuk uyum sağlaması ile ligde istediğimiz sonuçları alacağımızı düşünüyorum. Bütün maçlar bizim için final olacak. Hiçbir takımı küçümsemiyoruz. Birçok takımın şampiyonluğu hedeflediği grubumuzda en az hata yapan ipi göğüsleyecektir'' dedi.

Öte yandan siyah-beyazlılar, Torbalıspor'un sahasının bakımda olması dolayısıyla Kemalpaşa'da oynanacak maç için bugün İzmir'e gidecek.