30 Ekim 2007 Salı

Nazillispor'da yüzler gülüyor

3. Lig 3. Grup'ta zorlu Balıkesirspor deplasmanından 1 puanla dönen Nazilli Belediyespor'da yüzler gülüyor. Rakip karşısında özellikle ikinci yarıda mükemmel bir futbol ortaya koyduklarını belirten Teknik Direktör Yıldırım Uran, "Ligin en az gol yiyen takımıyız. Ama en az gol atan takımlarından da biriyiz. Balıkesirspor maçının son dakikalarında şans bizim yanımızda olsa 3 puanla dönmememiz için hiçbir neden yoktu. Yüzde yüzlük pozisyonları harcadık. Artık takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Gelecek haftalarda üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Balıkesir Üzgün Biz Mutluyuz

Balıkesirspor kulübünün başkanı Kemal Büyükakın, Nazillispor karşısında alınan 1-1'lik beraberlikle ilgili, ''Taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatamadığımız için üzgünüz'' dedi.
Büyükakın, yaptığı açıklamada, mutlak galibiyet hedefiyle çıktıkları Nazillispor karşısında maçın büyük bölümünde iyi bir futbol sergilemelerine karşın beklemedikleri anda yenilen golün hem sahadaki futbolcuları hem de tribünleri dolduran binlerce taraftarı şok ettiğini söyledi.
Kırmızı-beyazlı takımın, grubun en iyi ekibi olduğuna inandıklarını ifade eden Büyükakın, şöyle konuştu: ''Nazillispor maçında oyun istediğimiz gibi başladı. Futbolcularımız sahada, taraftarımız tribünlerde görevlerini yerine getirdi. Skoru daha farklı yapacağımız anda yediğimiz beraberlik golü ile bocaladık. Farklı kazanabileceğimiz bir maçı iki puan kaybederek tamamladık. Tribünleri doldurarak hem Mehmetçiklerimizin yalnız olmadığını gösteren hem teröre tepkisini dile getiren ve hem de takımlarına muhteşem destek veren taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatamadığımız için üzgünüz.''
Büyükakın, iç sahada kaybedilen puanı, gelecek hafta oynayacakları Altınordu karşısında alacakları galibiyetle telafi yoluna gideceklerini belirterek, ''Taraftarlarımız endişe etmesin. Balıkesirspor lig sonunda şampiyon olacak. Bunun için kadromuz gerektiğinde yeni isimlerle takviye edilecek'' dedi.
-5 BİN 150 YTL MEHMETÇİK VAKFI'NA-
Öte yandan, Balıkesirspor Kulübü, Nazillispor karşılaşmasını 7 bin biletli seyircinin izlediğini ve masraflar çıktıktan sonra kalan 5 bin 150 YTL'nin Mehmetçik Vakfı'nın banka hesabına aktarılacağını açıkladı.

29 Ekim 2007 Pazartesi

ÖNCE BAL-KES SONRA NAZİLLİ

Balıkesir'deki mücadelede Ege ekipleri puanları paylaştı.
Ev sahibi ekip, 29. dakikada Ümit'in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı
İkinci devrede konuk takım ağırlığını koydu. 64'te Cem karşılaşmanın skorunu belirledi



BALIKESİRSPOR1 Ender **2 Ali Özgür ***3 Umut Baysal **4 Hakan **5 Engin **6 Onur ***7 Ali Hürlü **16 (85 Osman) *8 Remzi ***9 Yusuf **14 (70 Çağatay) ?10 Ümit ***11 U.Salgınoğlu **18 (68 Sabri) *

NAZİLLİ BELEDİYE1 Mutlu **2 İbrahim ***3 İlyas **4 Sinan **5 Serkan ***6 Kenan **7 Fırat ***17 (89 Edip) ?8 Cem **9 Gökhan *15 (46 Yusuf) **10 Baha **11 Celal ?16 (46 Hüsnü) **


STAT: AtatürkHAKEMLER: Evren Tutkun **, Barış Dinlendi **, Erman Yardımcı ***

SARI KARTLAR: Dk.56 Remzi, 61 Onur (Balıkesirspor), 22 İbrahim, 54 İlyas(Nazilli Belediyespor)

GOLLER: Dk. 29 Ümit(Balıkesirspor), 64 Cem(Nazilli Belediyespor)

Ege ekiplerinin kapışmasında Balıkesirspor ve Nazilli Belediye puanları paylaştı: 1-1. Balıkesir, yenilmezlik serisine 7. halkayı eklerken Nazilli ise son 4 hafta itibariyle yine bir maçtan puanla ayrılmayı bildi. 29. dakikada ev sahibi ekip golü buldu. Remzi'nin ara pasında topla buluşan Ümit'in, ceza sahasına girer girmez sert vuruşu ağlara gitti: 1-0. 33'te Ali Hürlü'nün ortasında arka direkte Umut Salgınoğlu'nun kafa vuruşu direğin üzerinden auta çıktı.56'da Kenan'ın yaklaşık 35 metreden çektiği şut kaleci Ender'in kontrolünde dışarı çıktı. 64'te İlyas'ın sol kanattan ortaladığı topu Balıkesirspor savunması uzaklaştıramayınca oluşan karambolde topu önünde bulan Cem düzgün vuruşla skora denge getirdi: 1-1. 73'te Çağatay ceza sahası sağ çaprasından kaleyi yokladı top kaleci Mutlu'nun kucağında kaldı. 88'de Osman sağ kanattan ortaladı. Oluşan karambolde topu son uzaklaştıran Nazilli Belediyesporlu Serkan oldu. Maç 1-1 sona erdi.

Hasılat Mehmetçik Vakfı'naBalıkesirspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasının bütün gelirleri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.Hafta içerisinde idmanda sakatlanan savunma oyuncusu Erhan, karşılaşmayı trübünden takip etti.Balıkesir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Balıkesir Belediye Başkanı Sabri Uğur ve Balıkesirspor Başkanı Kemal Büyükakın mücadeleyi birlikte izledi. Balıkesirspor bu sezon ilk kez sahasında gol yedi ve ikinci kez puan kaybetti.

28 Ekim 2007 Pazar

1 Puanla Dönüyoruz

Bugün oynanan maçta Balıkesirspor : 1 Nazilli Belediyespor : 1

Goller 27 nci dakika Ümit 1-0, 60 ncı daki Cem 1-1

Balıkesirspor.org sitesi aracılığı ile internetten maçı dinlemeye çalıştık. Maçı anlatan spiker biraz taraflıydı ancak bunu normal karşılıyoruz. Balıkesirspor'a ve takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz.
Takımımız yükselişe geçti 1 puanla dönüyoruz bunun diğer maçlarda da devam etmesini diliyoruz. Ayrıntılar yarın

25 Ekim 2007 Perşembe

Balıkesirspor'dan mesaj var.

Merhaba Sayın Nazilli Belediyespor taraftartarları bu hafta sonu oynanacak olan Balıkesirspor-Nazilli.BEL.SPOR maçını sitemiz radyosundan dinleyebilirsiniz. Şimdiden Başarılar dileriz.

bilgi için info@balikesirspor.org www.balikesirspor.org

Kendilerine teşekkür ediyor maçın dostça geçmesini iyi oynayanın kazanmasını diliyoruz.

Yıldırım Uran puan istiyor!

Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Yıldırım Uran, Balıkesirspor maçından puanla dönmek istediklerini söyledi.

Balıkesirspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Nazilli Belediyespor'da tek sorunun sakat futbolcuların durumunun belirsizliği olduğu ifade edildi. Teknik Direktör Yıldırım Uran yaptığı açıklamada, günde çift idmanla Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini, takımda 5 haftadan bu yana tedavi gören Gökhan Çelebi'nin takımla çalışmalara başladığını, Kemal, Serkan Ünlü, Gökhan Altıntaş ve Yusuf'un tedavilerinin ise sürdüğünü kaydetti. Uran, ''Balıkesirspor maçından puanla dönmek istiyoruz. Kendi sahamızda kazandığımız üç puanın anlam kazanabilmesi için bu galibiyet bize çok gerekli. Ancak şu anda sakat futbolcular nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Balıkesirspor maçına kadar bazı sakat futbolcularımızın iyeleşmelerini ümit ediyorum'' dedi.

23 Ekim 2007 Salı

Nazilli yemin etti

Oyak Renault galibiyeti ile grupta 3 basamak birden sıçrayan Nazilli Belediyespor'da, gözler Balıkesir maçına çevrildi. Galibiyet serisi yakalayıp çıkışı sürdüreceklerini belirten Teknik Direktör Yıldırım Uran,"Futbolcularımla kendimize hedef çizdik. Zirveden kopmayacağız. Daha ligin başındayız. Bundan sonraki maçlarımızda rakibimizin adını düşünmeden her karşılaşmayı kazanmak için oynayacağız. Sakatlıklar nedeniyle kadro sıkıntısı ve zaafı yaşıyoruz. Buna rağmen futbolcularım Balıkesir maçından üç puan alabilecek güçte ve inancında" dedi.

21 Ekim 2007 Pazar

Nazilli Belediyespor'da galibiyet sevinci

Nazill Belediyespor'da, bu sezon ilk kez galibiyetle tanışmanın sevinci yaşanıyor.

Sahalarında Oyak Renault karşısında alınan 3 puanın çok önemli olduğunu söyleyen teknik direktör Yıldırım Uran, Oyak Renault karşısında iyi futbol oynadıklarını ve ilk galibiyetlerini aldıklarını söyledi. Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Yüksel de sahalarındaki ilk galibiyete çok sevindiklerini belirtti. Teknik kadro ve tüm oyuncuları yürekten kutladığını ifade eden Yüksel, şöyle konuştu: ''Biz yönetim olarak artık takımımızın bir galibiyetler serisi başlatacağına inanıyoruz. Üç puanlı sistemde alınan her galibiyetin çok büyük önemi var. Üstümüzde bulunan takımlarla aramızdaki farkı kapatabiliriz. Seri galibiyetlere ihtiyacımız olacak. İstikrarlı bir şekilde bunu başarırsak daha bu derenin altından çok sular akar. Şımarmadan, alınan bir galibiyettin rehavetine kapılmadan yolumuza devam edeceğiz. Sadece 3 puan aldık. Çok büyütmemeliyiz'' dedi.

Nazilli nihayet güldü!!!

Siyah-beyazlı ekip, Oyak Renault'yu mağlup ederek ligde ilk kez kazandı 2-1

STAT: Şehir

HAKEMLER: Mehmet Kapluhan ***, Yiğit Türkeri ***, Selahattin Vulaş ***
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Mutlu ****, İbrahim ***, İlyas ***, Sinan ****, Cem ***, Kenan ***, Fırat ***, Hüsnü ***, (75 Sencan **), Gökhan Altıntaş ** (57 Edip **), Baha ***, Celal ***, (80 Muharrem*)OYAK RENAULT: Doğan *, İrfan **, Hakan ***, Serkan **, Onur ***, Bilal ** (67 İlyas**), Emre **, Mehmet ** (80 Aydoğan ?), Arif **, Orkun ***, Özer ** (63 Mustafa **)

SARI KARTLAR: İlyas, Sinan (Nazillispor) Emre (Oyak Renault)GOLLER: Dk. 26 Sinan, 42 Baha, 90+2 Orkun

Nazilli Belediyespor, sahasında Oyak Renault'yu yenerek bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Ev sahibi ekip 26. dakikada ilk golüne kavuştu. Celal'in sağdan kullandığı kornerde Sinan ikinci direk dibinde kafa ile takımını 1-0 öne geçirdi. 42'de Baha ceza alanında topla buluştu ve sert şutunu kaleci ellerinden kaçırınca Nazilli 2-0 öne geçti. 68 ve 73 dakikalarda Oyak Renault'nun attığı iki gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Maçın uzatma dakikaları oynanırken Oyak Renault'tan Orkun takımının tek golünü atarak skoru belirledi: 2-1.

20 Ekim 2007 Cumartesi

İlk galibiyetimizi aldık!!!

Nazilli Belediyespor Oyak Renault'u 2-1 yendi ve şeytanın bacağını kırdı. Goller Sinan ve Baha'dan ayrıntılar yarın.
İnşaallah bundan sonraki maçlarımızdan galip ayrılır ve layık olduğumuz üst sıralara doğru yükseliriz.

19 Ekim 2007 Cuma

Eski futbolcumuz Erman harikalar yaratıyor.

Bizim yerimize küme düşmesi gereken Turgutlu’ya kaptırdığımız Erman dün Adana Demirspor deplasmanında 1 gol attı 1 golde attırdı. Erman'ın Turgutlu'nun attığı 17 golden 14'ünde payı var. Belki milli maçta oynasa orada da başarılı olurdu ne yazık ki adı çıkmış futbolcular milli maçlarda oynatılıyor ama sonuç ortada.

Yıldırım Uran patlama bekliyor

Nazilli Belediyespor'da teknik direktör Yıldırım Uran, takımından bu hafta patlama beklediğini söyledi.
Geçen hafta Konya Şekerspor karşısında son dakikada yediği golle sahadan 1 puanla ayrılan Nazilli Belediyespor, cumartesi günü sahasında Oyak Renault ile yapacağı maçın hazırlıklarını hırslı bir şekilde sürdürüyor.
Takımın üzerinde 3 puan alamamanın stresi bulunduğunu söyleyen teknik direktör Yıldırım Uran, grupta takımlar arasında çok fazla güç dengesi olmadığını, 3 puanlı sistemde çok şeylerin değişebileceğini söyledi.
Uran, ''Bu hafta takımından patlama bekliyorum. Rakibimiz geçen hafta altı gollü galibiyetin verdiği moralle karşımıza çıkacak. Zor bir maç bizi bekliyor. Ancak artık iç sahada puan kaybetme kredimiz kalmadı. Sabırlı ve mücadeleci bir futbol ortaya koyup sezonun ilk üç puanını alacağımıza inanıyorum'' dedi.

14 Ekim 2007 Pazar

Konya Şeker son anda: 1-1

Konya Şekerspor, kendi sahasında Nazilli Belediyspor ile 1-1 berabere kaldı. Nazilli Belediyespor'un golünü 44. dakikada Gökhan Altıntaş atarken, ev sahibi Konya Şekerspor beraberliği 90'da Faruk ile yakaladı. Bu sonucun ardından Konya Şekerspor bir maç eksiği ile 12 puana yükselirken, Nazilli Belediye 5 puana yükseldi.

STAT: Recep Konuk


HAKEMLER: Emin Topçu, Abuzer Bilen, Mesut Şiraz
KONYA ŞEKERSPOR: Şıhhamit, Mehmet, Semih, Yunus, Muhammet Çetin, Erol, Melih (Faruk dk. 60), Hayri, Gökhan (Cemil dk. 52), Hüseyin (Ayhan dk. 79), Volkan

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Mutlu, İbrahim, İlyas, Sinan, Cem, Kenan, Fırat, Gökhan (Hüsnü dk. 70), Gökhan Altıntaş, Baha, Celal (Edip dk. 90) GOLLER: Gökhan Altıntaş (dk. 44) (Nazilli Belediyespor), Faruk (dk. 90) (Konya Şekerspor)SARI KARTLAR: Erol, Melih (Konya Şekerspor), Fırat, İlyas (Nazilli Belediyespor)

Şanssızlık yine yakamızı bırakmadı. Ancak lig 3 ncüsü bir takım Nazilli Belediyespor'u yenemiyorsa ve takımımız son anda berabere kalıyorsa bu takım artık düzeliyor demektir. Haydi hayırlısı....

11 Ekim 2007 Perşembe

Nazilli Belediye'de kadro sıkıntısı

Nazilli Belediyespor'da teknik heyet, sakat ve cezalı oyuncular yüzünden kadro kurmakta güçlük çekiyor.
Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak gerçekten çok zor günler geçirdiklerini belirtti.
Yeloğlu, şöyle konuştu:
''Teknik heyetimiz takım kurmakta zorlanıyor. Takımımızda Gökhan, Kemal ve Serkan Ünlü sakat, Yusuf ve Hüsnü ise kart cezalısı durumundalar. Liglerin başlamasından bu yana galibiyet ile tanışamadık. Bu hafta zorlu Konya deplasmanında ise bir sürpriz yaparak galibiyet ile tanışmak istiyoruz. 5 eksiğimiz olmasına rağmen mevcut oyuncularımız bizlere galibiyet sözü verdiler. Bu bayramda Konya deplasmanında kazanacakları ilk galibiyeti de tüm taraftarlarına hediye edeceklerini belirttiler.''


Aslında takım bir ateşleme bekliyor bir türlü bu olmadı 1-0'lık 2 maglubiyet var bu maçlarda berabere olabilirdi. Şanssızlıkla yenilmiş 2 gol aslında bu maçlarda 1 yiyip 2-3 gol atsaydık yediğimiz gollerin hiçbir önemi olmazdı. Tek sorunumuz var gol atamamak.
1984 yılında da böyle olmuştu takım bir türlü galip gelemiyordu. Kaç maçtan sonraydı tam hatırlamıyorum ama Ödemişspor'u deplasmanda 1-0 yenmiştik ve ilk galibiyetimizi almıştık. Yalnız o zaman yoktan bir takım ortaya çıkarılmıştı. Nazilli Efesporun takviyesi ve diğer amatör futbolcular ile kurulmuş bir takım. Şimdi ise 2 nci ligden düşmüş bir takım böyle olmamalı.

7 Ekim 2007 Pazar

Çok Yazık

Burdur'u da yenemedik. 0-0 Bu takım bırakın şampiyonluğu ligde bile kalamaz. Dost acı söyler. Yine tekrar ediyorum. Kesenin ağzını açmakla birşey olmaz. Takımı toptan dağıttınız. Toplama takım ancak bu kadar olur. İşte FB örneği de ortada takım dağıldı Roberto Carlos bile birşey yapamıyor. İnşallah 1974'teki kabusu görmeyiz. Acil önlem alınması şart.

Daum da gelse bu takım şampiyon olamaz Ligde kalma hesapları yapın 4 takım küme düşüyor. Geçen yıl yönetim ve seyirciler dahil son maçta puan hesabı yapıyordu. Puan hesabına gerek yoktu sadece takım galip gelecekti olmadı. Hala o maçtan sonra resmi maçlarda galibiyetimiz yok.

6 Ekim 2007 Cumartesi

Nazilli keseyi açtı

Kulüp Başkanı Ali Yüksel futbolculara, "Burdur'u yenin, karşılığını alın" dedi

3.Lig 3.Grup'ta şampiyonluk hedefi yola çıkan Nazilli Belediyespor'da Başkan Ali Yüksel, kesenin ağzını açtı. Ligde son iki maçta Aydınspor ve Muğlaspor'la berabere kalarak ivme kaybeden yeşil-beyazlı takım Burdurspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Başkan Ali Yüksel futbolculara açık çek vaadetti. Başkan Yüksel, futbolcuların Burdurspor'u yenmeleri halinde 300 YTL olan galibiyet priminde değişiklik yaparak sürpriz prim vereceğini açıkladı. Burdurspor maçında futbolcuların son iki maçta devam eden şansızlığını kıracağına inandığını belirten Yüksel, "Yönetim olarak futbolcular ve teknik heyetin arkasındayız. Muğla maçına 20 yöneticiyle gitmiştik, Burdur maçında ise 45 yönetici ile tribündeki yerimizi alacağız" diye konuştu.

Nazilli Belediyespor'da kadro sıkıntısı

Nazilli Belediyespor'da, Yeni Burdurspor maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşanıyor. Pazar günü sahasında Yeni Burdurspor'u konuk edecek olan Nazilli Belediyespor'da hazırlıklar aralıksız sürüyor. Kulüp Başkanı Ali Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları söyledi: ''Artık bu Pazar günü sahamızda oynayacağımız Yeni Burdurspor karşısında galibiyetle tanışmak istiyoruz. Çünkü buna çok ihtiyacımız var. Yeni teknik kadromuzla ve adeta birer hırs küpüne dönen oyuncularımızla bunu başaracağız. Tek sıkıntımız Gökhan Çelebi'nin sakat, Gökhan Altıntaş'ın kart cezalısı olması. İki as oyuncumuzdan yoksun olarak sahaya çıkacağız. Bu olumsuzluğa rağmen 3 puan alacağımıza inanıyorum.

5 Ekim 2007 Cuma

Yüksel: ''Para cezası moralimizi bozdu''

Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Ali Yüksel, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 7 bin 500 YTL cezanın morallerini bozduğunu söyledi.

Yüksel, yaptığı açıklamada, Aydınspor maçındaki saha olayları nedeniyle 500 YTL, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 5 bin YTL, anons sisteminin talimatlara aykırı kullanılması nedeniyle bin YTL, ayrıca müsabaka sonrası talimatlara aykırı davranış nedeniyle bin YTL olmak üzere toplam 7 bin 500 YTL kulübe ceza verildiğini söyledi. Yüksel, ''PFDK'nın verdiği ceza moralimizi bozdu. Durduk yere kasamıza girecek para cezaya gitmiş olacak. Bundan böyle bu tür olumsuzluklara izin vermeyeceğiz. Saha içinde tüm kurallara uymaya çalışacağız. Seyircilerimizin de dikkatli olmasını istiyoruz. Aynı olayların tekrarı bizi daha büyük sıkıntılara sokacak'' dedi. Yüksel, tüm olumsuzluklara rağmen Yeni Burdurspor'u yenerek moral bulacaklarına inandığını kaydetti.

Nazilli'de Çelebi şoku

Nazilli Belediyespor, bu hafta sahasında oynayacağı Yeni Burdurspor karşılaşmasında ilk üç puanını almak istiyor. Dört haftadır tedavisi süren ve çalışmalara katılamayan golcü futbolcu Gökhan Çelebi'den kötü haber geldi. Bu futbolcu kontrol için gittiği İzmir'den ayağı alçıya alınarak geri döndü ve 3-5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Öte yandan PFDK, kulübe 7 Bin 500 YTL para cezası verdi.

1 Ekim 2007 Pazartesi

Nazilli, aldığı 1 puana sevinemedi

Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Ali Yüksel, ''3 puan için gittiğimiz Muğla deplasmanından tek puan aldık'' dedi...

Kulüp başkanı Yüksel, yaptığı açıklamada, alınan bir puanın sadece teselli olduğunu, takım olarak iyi yolda olduklarını söyleyerek, ''Takımımız çok iyi mücadele etti. Forvet oyuncularımız sayısız gol fırsatlarını değerlendiremediler. Şans bizden yana değildi. Oyuncularımızın canla başla mücadele etmeleri bize ilerisi için ümit verdi. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız. Ligin üst sıralarındaki takımlarında puan kaybetmeleri bizim için bir fırsat oldu. Nazilli Belediyespor olarak her hafta daha iyi olmaya çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki hafta inşaallah ilk galibiyetimizi alacağız ve bir galibiyetler serisi ile takımımız üst sıralara en kısa zamanda çıkacak. Buna yürekten inanıyorum.

Ne Muğla Ne Nazilli

3. Lig 3. Grup'ta Egeliler'in randevusunda gol yoktu. Ekipler birer puanı paylaştılar 0-0

STAT: AtatürkHAKEMLER: İlhan Akşakar *, Yunus Eren *, Atilla Karaoğlun *


MUĞLASPOR: Yahya **, Gökhan ***, Erhan **, Mesut **, Neşet **, Mehmet **, Arda **,Taha *** (86 Abdurrahman *), Gökmen *(69 Kıvanç *), Yüksel ** (90 Onur), Güneş **

NAZİLLİ BLD.: Mutlu **, Yusuf **, İlyas **, İbrahim **, Serkan **, Fırat ** (46 Celal **), Cem **, Gökhan *, (46 Gökhan Altıntaş **), Kemal **, Baha **, Hüsnü * (66 Kenan *)

SARI KARTLAR: Taha (Muğlaspor), İbrahim, Gökhan Altıntaş, Kemal, Baha (Nazilli Belediyespor)

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden iki Ege takımı olan Muğlaspor ve Nazilli Belediyespor'un mücadelesinde gol sesi çıkmadı. Mücadeleye ev sahibi ekip daha hızlı başladı. 8. dakikada Muğlaspor'un kazandığı serbest atışta Yüksel'in şutu az farkla auta çıktı. 19'da Muğlaspor'dan Gökhan sağ çaprazdan ceza sahasına girdi, vuruşunda kaleci Mutlu topu kornere çeldi. 20'de Gökmen topu yaklaşık 40 metre sürdükten sonra ceza sahası dışından sert vurdu top auta çıktı. 53. dakikada Yüksel'in ara pasında topla buluşan Erhan'ın şutu kaleyi bulmadı. 68'de konuk ekip etkili geldi. Kemal'in şutu az farkla dışarı gitti. 76. dakikada Muğlaspor Yüksel ile atağa kalktı. Bu futbolcunun pasında topla buluşan Arda'nın ceza sahası dışından sert şutu filelerle buluşmadı. 80. dakikada Muğlaspor'da Arda'nın kullandığı serbest atış az farkla dışarı gitti. İki takım da gol bulamayınca karşılaşma 0-0 sona erdi.