30 Kasım 2007 Cuma

İbiş: ''Lige renk katacağız''

Nazilli Belediyespor'un Genel Menajeri Orhan İbiş, ''Lider Altınordu'yu yenerek lige renk katacağız'' dedi.

İbiş, yaptığı açıklamada, Cumartesi günü İzmir'de karşılaşacakları Altınordu'nun gücünü bildiklerini, ancak takım olarak 3 puana şartlandıklarını söyledi. Takımda sakatlıkları bulunan Muharrem, Baha, Gökhan Gündüz ve Gökhan Altıntaş'ın iyileşmesinin morallerini artırdığını söyleyen İbiş, Kemal ile Gökhan Çelebi'nin sakatlıklarının sürdüğünü ifade ederek, ''Lider Altınordu'yu yenerek lige renk katacağız. Grubumuzda her takım birbirini yenecek güçte. Öncelikle alt sıralarla farkı açıp, iddialı duruma gelmek istiyoruz. Bunun yolu da deplasmanda Altınordu maçından 3 puan almakla açılacak. İzmir seyircisine güzel futbol ve bol gollü bir maç izlettirmek arzusundayız'' diye konuştu.

27 Kasım 2007 Salı

Nazilli Belediye'de hedef 3 puan

Nazilli Belediyespor, Altınordu ile oynayacağı maçtan 3 puan bekliyor.
Haftayı bay takım olarak geçiren Nazilli Belediyespor'da tüm gözler lider Altınordu ile oynanacak kritik maça çevrildi.
Teknik direktör Yıldırım Uran, haftayı lider kapatan rakipleri karşısına galibiyet için çıkacaklarını, İzmirli sporseverlerin çok zevkli bir maç izleyeceklerini belirterek, şöyle devam etti:
''Bu maç çok önemli. Üst sıralardan kopmamak için 3 puan almamız lazım. Rakibimiz grubun en iyi ve iddialı takımlarından. Çok dikkatli ve atak olacağız. Futbolcularımızla hafta boyunca rakibimizle ilgili taktik çalışmalar yapacağız. Kazandığımız anda ligin zirvesine de daha farklı bir heyecan gelecek.''
Uran, sakatlıkları bulunan futbolcuların durumunun hafta içindeki çalışmalara göre belli olacağını da sözlerine ekledi.

20 Kasım 2007 Salı

Nazilli Belediyespor'da moraller bozuk..

Sahasında Kütahyaspor'la yenişemeyen Nazilli Belediyespor'da yüzler asıldı. "Takımımı sahada tanıyamıyorum" diyen Teknik Direktör Yıldırım Uran, "Antrenmanlarda aslan kesilen futbolcularım maçta baygın dolaşıyor. Kütahyaspor maçında elimize geçen fırsatların yarısını değerlendirebilsek maç en az 4-0, 5-0 olurdu. Sahaya girip golü ben mi atacağım. Bu hafta bay takımız, Arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

19 Kasım 2007 Pazartesi

''Oynanan futboldan memnun değilim''

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Yıldırım Uran, Kütahyaspor maçında oynanan futbol ve alınan sonuçtan memnun olmadığını bildirdi.

Uran, Kütahyaspor maçının her açıdan zorlu geçeceğini tahmin ettiklerini, ancak bu kadar kötü futbol beklemediğini belirterek, şöyle konuştu: ''Futbolcularım, hafta içindeki çalışmalarda müthiş bir performans göstermesine rağmen maçta aynı durumla karşılaşamadık. Kötü futbola rağmen çok sayıda gol pozisyonu bulduk ama yaralanamadık. Demek ki daha çok çalışacağız. Sahaya çıkıp ben gol atacak değilim. Bu kaybedilen puanları inşallah ileride aramayız. Maç yapmadan geçireceğimiz bu haftada eksik yönlerimiz üzerinde çok çalışacağız.'' Ligde daha hiçbir şeyin netleşmediğini de belirten Uran, uzun lig maratonunda her takımın sıralamadaki yerinin değişebileceğini, bu nedenle gelecek maçlara umutla baktığını kaydetti.

Böyle giderse ilk 3 'ten zaten umudumuz yok ta ilk 5'e bile girmemiz imkansız olur. Geçen yıl herkese gol atan bu takım niye gol atamaz hale geldi?

15 Kasım 2007 Perşembe

Nazilli'de kadro sıkıntısı!

Nazilli Belediyespor'da teknik heyet, kadro kurmakta güçlük çekiyor. Basın sözcüsü Ayhan Yeloğlu, takımda 8 futbolcunun sakatlığının bulunduğunu bu nedenle çok zor durumda kaldıklarını söyledi.

Sahalarında oynayacakları Kütahyaspor maçı öncesinde Gökhan Çelebi, Gökhan Gündüz, Gökhan Altıntaş, Kemal, Baha, Muharrem, Hüsnü ve Celal'in sakatlıklarının sürdüğünü belirten Yeloğlu, Celal ve Hüsnü'nün durumlarının maç günü beli olacağını ancak diğer 6 oyuncunun forma giyme şansının bulunmadığını belirtti. Yeloğlu, ''Biz zorlukların arkasına sığınmıyoruz. Çünkü futbol, ekip oyunu. Sonuçta bu takım 11 kişi olarak sahaya çıkıp mücadele edecek. Taraftarlarımızın da desteklerini alarak galip gelmesini bilecek. Çünkü bizim hedefimizde bir değişiklik yok. Zirve yarışımız sürüyor'' dedi.

13 Kasım 2007 Salı

''Kazanacağımız maçı kaybettik''

Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Ayhan Yeloğlu, ''Zorlu Ispartaspor deplasmanında kazanacağımız maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz'' dedi.

Yeloğlu, Ispartaspor karşılaşmasının kendileri için ciddi bir kayıp olduğunu belirterek, ''Gol yollarında çok etkili olmamıza ve ilk golü de atarak öne geçmemize rağmen istediğimiz 3 puanı alamadık. Zorlu Ispartaspor deplasmanında kazanacağımız maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kim ne derse desin Isparta deplasmanında 3 puan kaybetmemize rağmen biz iyi yoldayız. Çünkü oyuncularımızın hem fiziksel hem de oyun anlayışı bakımından yükselen bir grafiği var. Önümüzdeki haftalarda bu yükselişin semeresini almaya çalışacağız. 4 oyuncumuz sakat durumda. Bunların içinde golcü oyuncularımız da var. Kaybetmek dünyanın sonu değil. Elbette bunu oyuncularımız telafi edeceklerdir'' diye konuştu.

12 Kasım 2007 Pazartesi

Nazilli Isparta'ya boyun eğdi

STAT: AtatürkHAKEMLER: Ali Karaçelik ***, Mustafa Salih Erol ***, Bayram Başkan ***

ISPARTASPOR: Ahmet *** - Cüneyt ***, Özgür ***, Süleyman *** - Ergün ***, Hamit *** (46 Yaşar ***), Sercan *** (73 İlhami **), Turgut ***, Serdar *** - Onur ***, Recep *** (88 Altan ?)

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Mutlu ** - Yusuf **, İlyas **, İbrahim ** - Serkan **, Kenan **, Fırat **, Cem **, Hüsnü * (78 Erdinç *) - Baha * (46 Edip *), Celal **

GOLLER: Dk.9 Celal, 29 (P) Turgut, 64 Yaşar

SARI KARTLAR: Yusuf, Celal (Nazilli), Ahmet, Cüneyt, Yaşar (Isparta)

Nazilli Belediyespor, sıkıntılar yaşayan Ispartaspor'a teslim oldu: 2-1. 9. dakikada Nazilli, ceza yayı üzerinden serbest atış kazandı. Celal, frikikten Siyah İncileri 1-0 öne geçirdi. 23'te Turgut arka direğe ortaladı, Onur mutlak golü kaçırdı. 29'da c eza sahası içinde Recep, Nazillili Kenan tarafından düşürüldü. Kazanılan penaltıyı Turgut ağlara gönderdi: 1-1. 40'ta Cem sağdan arka direğe ortaladı, müsait durumda Baha topun gelişine vurdu, kaleci Ahmet mutlak golü önledi. 42'de kaleyi sol çaprazdan gören noktadan Onur'un serbest atışı yan direkten döndü, devre 1-1 sona erdi. 47. dakikada Yaşar sağdan arka direğe ortaladı, müsait durumda bulunan Serdar'ın kafayla kaleye gönderdi, top kaleci Mutlu'nun ellerinde kaldı. 64'te Yaşar'ın frikikten mükemmel şutunu kaleci Mutlu seyretti, top filelere gitti: 2-1. 89'da savunmanın arkasına atılan topla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Serdar'ın şutunu yine Mutlu önledi, maç 2-1 bitti.

10 Kasım 2007 Cumartesi

TFF'den Ispartaspor'a şok!

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Ispartaspor'un 24 futbolcusunun lisansı Futbol Federasyonu tarafından askıya alındı.
Ispartaspor Kulübü Başkanı Selçuk Tık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski futbolcularına olan borçlarının ödenmesi için Federasyon tarafından verilen sürenin dün sona erdiğini, 150 bin YTL tutarındaki borcun ödenmemesi nedeniyle de bu sezon transfer edilen 24 futbolcunun lisanslarının askıya alındığını bildirdi. Selçuk Tık, Ispartaspor'un altyapısından yetiyen ve profesyonel yapılan 9 futbolcunun lisans sorunu bulunmadığını, yarin Isparta'da oynanması gereken Nazilli Belediyespor maçına ya bu 9 futbolcuyla çıkacaklarını veya maça çıkmayarak hükmen yenik sayılacaklarını bildirdi.
Selçuk Tık, eski futbolculara toplam 240 bin YTL borç varken, yaptıkları ödemelerle borcun 98 bin YTL'ye kadar düşürüldüğünü, ancak başka futbolcuların da Futbol Federasyonu'na başvurması ve alacağının tahsil edilmesini istemesi üzerine borç miktarının yeniden 150 bin YTL'ye yükseldiğini kaydetti. Bu borcu ödeyecek durumda olmadıklarını anlatan Selçuk Tık, şunları söyledi:;
''TFF 1. Lig'de mücadele eden Kocaelispor ile Ünyespor da bizimle aynı durumda. Ancak o kulüpler siyasileri devreye sokarak, sorunlarını hallediyorlar. Bizim böyle bir imkanımız yok. ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu'ya durumu bildirdik. Mumcu'nun devreye girmesi halinde bizim de sorunumuz çözülebilir. Aksi halde maça yedeklerimiz de olmadan 2 eksikle çıkmak zorunda kalabiliriz. Teknik direktörümüz Cengiz Ocak, maça bu kadroyla çıkmak yerine takımı sahaya sürmemeyi tercih edebilir. Yarin oynayacağımız maç İddaa'ya girmişti. Bu maça çıkamazsak, İddaa gelirinden de mahrum kalacağız.''
Futbol Federasyonu'nun kendilerine borcun ödenmesi için tanıdığı bir haftalık sürenin dün akşam dolduğunu hatırlatan Tık, ''Önceki yöneticiler sponsorluk gelirleri başta olmak üzere, kulübün tüm gelirlerini ne yaptıklarını, nereye harcadıklarını açıklamak zorunda. Bu borç, bizim yönetimimizin borcu değil. Ancak çok sıkıştık. Parayı ödeyecek gücümüz yok. Takıma ne belediye, ne valilik, ne de başka kurumlar sahip çıkıyor'' diye konuştu.
Ispartaspor Teknik Direktörü Cengiz Ocak da, lisans sorunu bulunmayan 9 futbolcuyla maça çıkmanın imkanının bulunmadığına değinerek, istifayı düşündüğünü, ancak kesin kararı bu akşama kadar yapılacak görüşmelerin neticesine göre vereceğini bildirdi.

9 Kasım 2007 Cuma

Nazilli'nin hocası iddialı konuştu

Nazilli Belediyespor, pazar günü oynayacağı Ispartaspor maçından 3 puan bekliyor.

Teknik Direktör Yıldırım Uran, yaptığı açıklamada, ligin en iyi ekiplerinden birisi olduklarını, takımın kapasitesinin bunu gösterdiğini belirtti.Her geçen hafta futbolcuların özgüvenlerinin artığını söyleyen Uran, ''Gol atma sıkıntısını da aşmaya başladık. İlk başlarda gol atamaz iken şimdi yakaladığımız 6 - 7 gollük pozisyondan bir tanesi de olsa gole çeviriyoruz. Bizim amacımız yakaladığımız tüm gollük pozisyonları gole çevirebilmek. Bunu da başaracağız. Bu hafta tüm golcülerimiz ile ayrı olarak gol çalışmaları yaptık. Bunun semeresini de Ispartaspor deplasmanında alacağız'' dedi.Takımda kart cezalısı olan Sinan ile sakatlıkları bulunan Kemal, Gökhan Çelebi ve Gökhan Gündüz'ün Isparta'da forma giyemeyeceğini söyleyen Uran, ''Buna rağmen üç puanla döneceğiz. Benim tüm oyuncularıma olan güvenim tam'' şeklinde konuştu.

7 Kasım 2007 Çarşamba

Yüksel: ''Disiplinsiz futbolcuya taviz yok''

Nazilli Belediyespor'un Kulüp Başkanı Ali Yüksel, disiplinsiz hiç bir futbolcuya taviz veremeyeceklerini söyledi.

Son yedi haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Nazilli Belediyespor'da yönetim disiplinsiz futbolculara ceza verirken, takımın istikrarı yakalaması konusunda da gerekli tedbirlerin her zaman alınması kararını aldı. Başkan Ali Yüksel, yapmış olduğu açıklamada, yönetim kurulu olarak disiplinsiz hareket eden oyunculara ceza verilmesinin kimseyi şaşırtmamasını istedi. Yüksel, ''Disiplinsiz hiç bir futbolcuya taviz veremeyiz. Herkes kulübümüzün kurallarına uymak zorundadır. Her şeyden önce biz profesyonel bir kulübüz. Hedefi olan bir kulübüz. Amatör bir kulüp değiliz. Bu işten ekmek yiyen tüm oyuncularımızın da profesyonelce hareket etmelerini ve kurallara uymalarını istiyoruz. Biz oyuncularımızla, teknik kadromuzla, yöneticilerimizle omuz omuza vererek geçtiğimiz yıl düştüğümüz 2. Lige bu sezonun sonunda tekrar çıkmak istiyoruz'' dedi. Yüksel, Yusuf ve Gökhan Altınok'a 3'er bin, Muharrem ve Celal'e de 2'şer bin YTL ceza verildiğini anımsatarak, ''Takım olarak bu hafta deplasmanda oynayacağımız zorlu Ispartaspor maçının çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu maçı da kazanacağımıza inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

5 Kasım 2007 Pazartesi

''Galibiyet serisi devam edecek''

Nazilli Belediyespor'da, teknik direktör Yıldırım Uran, ''İyi oynayarak ligdeki ikinci galibiyetimizi aldık. Galibiyet serisi devam edecek'' dedi.

Uran, Aliağa Belediyespor karşılaşmasında özellikle ilk yarıda gol kaçırma yarışı içine girdiklerini, 6-7 gollük pozisyonları gole çeviremediklerini söyledi. Devre arasında yaptığı uyarıların karşılığını tek golle de olsa aldıklarını belirten Uran, ''İkinci yarıda iyi oynayarak ligdeki ikinci galibiyetimizi aldık. Galibiyet serisi devam edecek. İlk yarının başlarında ve ikinci yarının sonlarında kalemizde çok ciddi iki gol tehlikesi yaşadık. Ancak gününde olan kalecimiz Mutlu, bu gollük pozisyonlara izin vermedi. Biz 3 puanı kazandığımız için çok mutluyuz'' diye konuştu.

4 Kasım 2007 Pazar

Nazilli Belediyespor: 1 - Aliağa Belediyespor: 0

Nazilli Belediyespor kendi sahasında oynadığı maçta 1-0 galip geldi. Maçın tek golunü 53 ncü dakikada Baha attı. Böylece 2 nci galibiyetimizi aldık. Üst sıralardaki takımlara biraz yaklaştık. Sakat futbolcularımızın iyileşmesi ile seri galibiyetler gelirse bu takım iyi işler yapar. Yeter ki teknik direktörümüze ve futbolcularımıza inanalım. Başarılar hep sizlerle olsun.

3 Kasım 2007 Cumartesi

Nazilli'nin gözü 3 puanda

Nazilli Belediyespor bu hafta sahasında oynayacağı Aliağa Belediyespor maçından üç puan almayı hedefliyor.

Nazilli Belediyespor Başkanı Ali Yüksel, ligde en az yenilen ama en fazla beraberlik alan ekip olduklarını belirtti. Pazar günü galibiyet sayısını ikiye çıkarmak için çalışacaklarını belirten Yüksel, şöyle konuştu: ''Şu günlerde gerçekten şanssızlıklar sonucunda tecrübeli forvet oyuncularımızın ardı ardına sakatlanmaları galibiyetlerimizi engelledi. Teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda PAF takımda oynayan genç forvet oyuncumuz Fatih Üge'yi profesyonel yaptık. Altyapımızdan iki üç oyuncumuzu daha profesyonel yapmayı düşünüyoruz. Bu arada uzun zamandır sakat olan Gökhan Çelebi doktorların izniyle idmanlara başladı. Topsuz olarak çalışmalarını sürdürüyor. Gökhan Gündüz ve Kemal'in ise sakatlıkları devam ediyor.''

Nazilli'ye Fatih ilacı

Nazilli Belediyespor yarın sahasında oynayacağı Aliağa Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken yönetim PAF takımın yıldız golcüsü Fatih Üge'yi profesyonel yaptı. Başkan Ali Yüksel, "Bu sezon herkes Fatih'i konuşacak" dedi. Yüksel, altyapıdan birkaç oyuncunun daha A takım kadrosuna alınacağını açıkladı. Bu arada uzun zamandır sakat olan Gökhan Çelebi doktorların izniyle idmanlara başladı.

Nazilli B. galibiyet istiyor

Nazilli Belediyespor bu hafta sahasında oynayacağı Aliağa Belediyespor maçından üç puan almayı hedefliyor.
Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Yüksel, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, ligde en az yenilen ama en fazla beraberlik alan ekip olduklarını belirtti.
Pazar günü galibiyet sayısını ikiye çıkarmak için çalışacaklarını belirten Yüksel, şöyle konuştu:
''Şu günlerde gerçekten şanssızlıklar sonucunda tecrübeli forvet oyuncularımızın ardı ardına sakatlanmaları galibiyetlerimizi engelledi. Teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda PAF takımda oynayan genç forvet oyuncumuz Fatih Üge'yi profesyonel yaptık. Altyapımızdan iki üç oyuncumuzu daha profesyonel yapmayı düşünüyoruz. Bu arada uzun zamandır sakat olan Gökhan Çelebi doktorların izniyle idmanlara başladı. Topsuz olarak çalışmalarını sürdürüyor. Gökhan Gündüz ve Kemal'in ise sakatlıkları devam ediyor.''

2 Kasım 2007 Cuma

Nazilli B. seri peşinde

Nazilli Belediyespor'un kulüp Başkanı Ali Yüksel, Aliağa Belediyespor maçını kazanarak yükselişlerini sürdüreceklerini savundu.
Balıkesir deplasmanından bir puanla dönüp moral bulan Nazilli Belediyespor'da tüm gözler bu hafta sonunda Nazilli'de oynanacak Aliağa Belediyespor maçına çevrildi.
Aliağa Belediyespor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyleyen kulüp başkanı Ali Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Aliağa maçını kazanarak yükselişimizi sürdüreceğiz. Taraftarlarımızın önünde bu galibiyeti çok istiyoruz. Tesislerimizde günde çift idman yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için altı puan değerinde bir maç olacak. Belirlediğimiz hedefimizden kopmadık. Zirve yarışımızı sürdürüyoruz. Artık forvet oyuncularımızın gol atmaya başlamaları da bizleri ayrıca sevindiriyor'' dedi.