30 Aralık 2007 Pazar

Nazilli'den sürpriz atak

Siyah İnciler, Uşakspor'dan Nizamettin ve Ahmet ile 1'er yıllık sözleşme yaptı

Nazilli Belediyespor, ara transfere hızlı başladı. İkinci yarı çalışmalarına önceki gün başlayan Siyah İnciler, Uşakspor'dan defans oyuncusu Nizamettin ile Ahmet'le birer yıllık sözleşme imzaladı. Sosyal Tesisler'de günde çift idman yapan siyah-beyazlılar, transferde de arayışlarını sürdürüyor. 5 oyuncu daha alacaklarını belirten Teknik Menejer Orhan İbiş, "Üç gün içinde kadromuza takviyeleri tamamlayacağız. İkinci yarıya seri galibiyetlerle zirveye ortak olmanın yollarını arayacağız" dedi. Basın Sözcüsü İhsan Yeloğlu, "Takımın havasını bozmadan bütçe olanaklarına göre transfer yapacağız. 2 Ocak tarihine kadar tesislerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha sonra da Antalya'ya giderek gireceğimiz kampta maçlar oynayacağız" dedi.

28 Aralık 2007 Cuma

Nazilli Belediye'de mesai başlıyor!

Nazilli Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına bugün (Cuma) başlayacak.

Basın Sözcüsü İhsan Yeloğlu, yapmış olduğu açıklamada, ligin ilk yarısını 3 puanla kapatarak moral bulduklarını, ikinci yarıda daha güçlü bir takım olarak mücadele edeceklerini belirti. Takımın havasını bozmadan bütçe olanaklarına göre transfer yapmaya çalışacaklarını kaydeden Yeloğlu, ''Takım olarak 2 Ocak tarihine kadar tesislerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha sonra da Antalya'ya giderek gireceğimiz kampta ikinci yarı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ligin ikinci yarısında artık istenen çıkışa geçmek istiyoruz. Hedefimiz TFF 2. Lig'dir'' dedi.

Uran iddialı konuştu!

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Yıldırım Uran, ''İyi olduğumuz gün yenemeyeceğimiz takım yok'' dedi.
Yıldırım Uran, yaptığı açıklamada, lider Denizli Belediyespor'u 2-1 yenerek güçlerini ortaya koyduklarını, takımın oynadığı futboldan da son derece memnun olduğunu söyledi. Geçen haftalarda deplasmanda Altınordu'yu yenmelerinin ardından, lider Denizli Belediyespor karşısında da galip gelerek altın değerinde üç puan aldıklarını kaydeden Uran, ''Şu anda takımımız oturmuş durumda. İyi olduğumuz gün yenemeyeceğimiz takım yok. Daha iyi olacağız. Kısa süreli tatilin ardından iyi bir çalışma programı ile ikinci yarıya hazırlanacağız. Bir kaç takviye ile üst sıraları zorlayacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

24 Aralık 2007 Pazartesi

NAZİLLİ GEÇİLMEZ

3. Lig 3. Grup'un lideri Denizli Belediyespor ilk yarının son haftasında çelme yedi.
Ev sahibi ekip Gökhan Altıntaş ve penaltıdan Baha'nın golleriyle güldü. Fatih'in golü Yavru Horoz'a yetmedi 2-1
NAZİLLİ BELEDİYESPOR1 Mutlu ***2 Yusuf **3 İlyas **4 İbrahim **5 Serkan ***6 Kenan ***7 Fırat ***8 Cem *** 9 Gökhan Çelebi*** 10 Baha ***18 (85 Kemal)11 Gökhan Altıntaş ***17 (Dk.74 Celal) **
DENİZLİ BELEDİYESPOR1 Mustafa **2 Osman **3 Özgür ***4 Fatih **5 Hasan **6 Nevzat **14 (Dk.46 Ersin) ***7 Orhan **18 (Dk.85 Ferhat) 8 Süleyman **9 Ali Kemal ***10 Fatih ***11 Lütfi **13 (Dk.46 Gökhan) ***
SARI KARTLAR: Yusuf, Cem, Baha (Nazilli) Süleyman ( Denizli)GOLLER: Dk. 41 Gökhan Altıntaş, 64 Fatih, 71 Baha (penaltıdan) HAKEMLER: Serdar Gezgin **, Gökhan Bayraktar **, Semih Uğurdur **
3. Lig 3. Grup'ta Nazilli Belediyespor, lider Denizli Belediye'ye yol vermedi. Konuk ekip, takipçisi Balıkesir'in takıldığı haftayı puansız kapatarak, farkı açma şansını kullanamadı. Maç yüksek tempoda başladı. 3. ve 7. dakikalarda Denizli Belediyespor'lu Ali Kemal ve Fatih takımları adına mutlak gollük pozisyonları kullanamadı. 18'de Gökhan Altıntaş sağdan ceza alanına girdi. Ortaladığı topa Gökhan Çelebi vurdu. Meşin yuvarlak direği sıyırdı. 41'de Nazilli Belediyespor soldan İlyas'la geldi. Bu futbolcunun pasıyla buluşan Gökhan Çelebi, adaşı Gökhan Altıntaş'ı gördü. Onun vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0
Gol düellosuİkinci yarıda da yüksek tempo surdü. 54'te Gökhan Çelebi'nin önüne indirdiği topa Fırat çok sert vurdu. Meşin yuvarlak yan direği sıyırarak auta çıktı. 64'de Denizli Belediyespor atağında Ali Kemal'in ara pasında Fatih kaleci karşı karşıya kaldı, Plase bir vuruşla takımının beraberlik golünü attı 1-1. 71'de Nazilli Belediyespor kazandığı penaltıyı Baha ile gole çevirdi ve skor 2-1 oldu. 76'da Denizli Belediyesporlu Fatih'in sert şutunu Mutlu kornere çeldi. 81 ve 84. dakikalarda Baha ve Gökhan Çelebi Nazillispor adına mutlak gollük pozisyonları değerlendiremedi ve maç 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile bitti.

Seyirci tatilde
Kurban Bayramı nedeniyle taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi, tribünler boş kaldı
* Bayram nedeniyle taraftarlar maça ilgi göstermedi. Nazilli Şehir Stadı'nda tribünler boş kalırken, protokol sıralarında oturulacak yer yoktu.* Ligde istikrarsız bir grafik çizen Nazilli Belediyespor, sahasında sürpriz puanlar kaybederken, zirveye oynayan ekiplere geçit vermedi. Siyah-beyazlılar Altınordu'dan sonra Denizli Belediye'yi de çelmeledi. * Nazillispor maça eksiksiz çıkarken Baha-Gökhan Çelebi ikilisi ilk kez yan yana oynadı ve başarılı bir futbol ortaya koydu. * Nezilli Belediyespor Teknik Direktörü Yıldırım Uran, 90 dakikayı değerlendirirken, "Bu galibiyet ile rahat bir nefes aldık. Nazillispor kendisine karşı açık futbol oynayan her takıma karşı başarılı sonuçlar almıştır" dedi.

23 Aralık 2007 Pazar

Nihayet galibiz

Nazilli Belediyespor geçen hafta Nilüfer Belediyespor önünde mağlup oldu bizi üzdü. Bu hafta yine bir lideri devirebilir mi? derken gerçekten bunu başardı.
Nazilli Belediyespor : 2 Denizli Belediyespor : 1
Galip gelebileceğimiz birçok maçı berabere bitirdik. Amatör kümeden çıkan takımlara yenildik. Nazilli Belediyespor'un yeri gerçekten burası olmamalı. Yine de 8-9 puanlık fark kapatılmayacak bir fark değil. İşimizi ikinci yarıda ilk maçlardan itibaren sıkı tutarsak bunu başarabiliriz. Nazilli Belediyespor bize bayram hediyesi verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Tüm Nazilli Belediyespor'lu futbolcuların, yöneticilerin, taraftarların ve bütün Nazilli Halkının bayramını kutluyorum.

15 Aralık 2007 Cumartesi

Nazilli yara sardı

Nazilli Belediyespor yara sardı. Ligde uzun bir süredir sakat olan Gökhan Çelebi, Kemal, Gökhan Gündüz, Baha, Gökhan Altıntaş ve Muharrem'den yoksun kodrosuyla mücadele etmek zorunda kalan Nazilli, bu oyuncuların takıma dönmesi ile rahat bir nefes aldı. Teknik Direkter Yıldırım Uran, "Özellikle ligde 10 haftadır yan yana oynayamayan Baha ve Gökhan Çelebi'ye forvette yer vereceğim. Geçen hafta Yeni Ereğli karşısında kaybettiğimiz 2 puanı telafi edeceğiz" dedi.

Nazilli Belediye'de hedef 3 puan

Nazilli Belediyespor, Nilüfer Belediyespor deplasmanından 3 puan bekliyor.
Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta kendi sahalarında kaybettikleri 2 puanı bu zorlu deplasmanda telafi etmeye çalışacaklarını söyledi.
Nilüfer Belediyespor'un kendi sahasında etkili ve sert futbol oynadığını belirten Yüksel, tüm olumsuzluklara rağmen bu deplasmana 3 puan için gideceklerini, hedeflerinin ligin ilk yarısını üst sıralardan kopmadan tamamlamak olduğunu kaydetti.
Yüksel, ''Biz de yönetim olarak teknik heyetimize ve tüm oyuncularımıza güveniyoruz ve üç puan alacaklarına inanıyoruz'' dedi.

11 Aralık 2007 Salı

''Sahanın kaygan oluşu oyunumuzu engelledi''

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Yıldırım Uran, ''Yeni Ereğlispor maçında aşırı yağmur yüzünden sahanın kaygan ve ağır oluşu oyunumuzu engelledi'' dedi.

Sahasında Yeni Ereğlispor ile 1-1 berabere kalan Nazilli Belediyespor'da kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor. Teknik direktör Yıldırım Uran, geçen hafta güzel bir havada İzmir'de lider Altınordu'dan aldıkları 3 puanın anlamlı olabilmesi için sahalarında 3 puan için çıktıkları Yeni Ereğli maçında bu kez kötü hava şartlarından olumsuz etkilendiklerini söyledi. Maç boyunca çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadıklarını ifade eden Uran, ''Aşırı yağmur sahanın kaygan ve ağır oluşu oyunumuzu engelledi. Golcülerimiz Baha, Gökhan Altıntaş ve Cem ilk yarıda adeta gol kaçırma yarışı içerisine girdiler. İkinci yarıda golü bulmamıza rağmen son dakikalarda yediğimiz golle çok önemli 2 puan kaybettik. Kazanacağımız maçtan tek puan aldığımız için üzgünüz. Bu bize yakışmadı. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz'' diye konuştu. Yıldırım Uran, futbolda istikrarın önemli olduğunu, bu istikrarı yakalamak için çalışacaklarını da kaydetti.

9 Aralık 2007 Pazar

Yine Husran

Kendi sahamızda yine berabere kaldık.
Nazillibelediyespor 1 - Yeni Ereglispor 1

7 Aralık 2007 Cuma

Nazilli zor bir dönemden geçiyor

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Yıldırım Uran, çok zor bir dönemden geçtiklerini söyledi.

Uran, yaptığı açıklamada, lider Altınordu'yu deplasmanda yenmelerinin ardından bu maçın verdiği moralle Yeni Ereğlispor maçına hazırlandıklarını, ancak sakat oyuncuların çokluğu yüzünden sıkıntıların bir türlü bitmediğini söyledi. Uran, ''Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğu nedeni ile varlık içinde yokluk çekiyoruz. Ancak ben tüm genç oyuncularıma güveniyorum. Nasıl ki zorlu İzmir deplasmanında lider Altınordu'yu devirerek üç puan aldılarsa bu pazar sahamızda ve kendi taraftarımız önünde Yeni Ereğlispor'u da yeneceklerine inanıyorum''dedi. Kulüp Başkanı Ali Yüksel de yaptığı açıklamada takımda Celal'in cezalı, kaleci Mutlu Gökhan Çelebi, Gökhan Gündüz, Gökhan Altıntaş ile Kemal'in sakat olduğunu belirtti. Yüksel, taraftarların takımlarına destek olmasını istedi.

6 Aralık 2007 Perşembe

Ne kadar üzülsek azdır. İşte Erman

Turgutlu'nun golcüsü Erman, ligde 14 golle krallığa koşarken, liglerdeki birçok ekibin attığı gol sayısını da geride bıraktı
2. Lig 2. Grup ekiplerinden Turgutluspor'un gol makinesi Erman Özcan, attığı goller ile takımını sırtlıyor. 16 haftada ağları 14 kez havalandıran tecrübeli golcü, profesyonel liglerde mücadele eden 151 takımdan 41'inin attığı gol sayısını solladı. 2. Grup'ta 11 golü bulunan İzmirspor ile Afyonkarahisar ve 12 golü bulunan Marmaris Belediyespor'dan daha fazla gol atan Erman, "Turgutluspor'da kendimi buldum. Takım arkadaşlarımın desteği ile bu golleri atıyorum. İyi bir takımız. Arkadaşlık ve ikili ilişkiler üst düzeyde" dedi. Öte yandan Irlamaz Çayı Tesisleri'ne gelen çocuklar Erman'a sevgi gösterilerinde bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Eski golcümüz Erman ÖZCAN'ın yorumunu aşağıda yayınlıyorum. Kendisine teşekkür ediyor, Türk futbolu için başarılarının devamını diliyoruz.

Arkadaşlar ilginiz ve alakanız için teşekkür ediyorum futbol eğlence için yapılan bişey oldunu düşünüyorum ben işimi yapmaya çalıştım bu güne kadar Nazilli spor benim için ayrı bir yeri olan takımdı ama bazı istenmeyen faktörlerden dolayı kalmam mümkün olmadı ama beni unutmadığınızı bilmek ve görmek mutluluk verici saygılarımla... ERMAN ÖZCAN

Nazilli kadroyu kuramıyor

Siyah İnciler'de, Yeni Ereğli maçı öncesi 5 oyuncunun sakatlığı sürüyor Nazilli kadroyu kuramıyor Teknik patron Uran, kaleci Mutlu, Gökhan Çelebi, Gökhan Altıntaş, Gökhan Gündüz, Kemal'in durumlarının henüz netleşmediğini açıkladı

Nazilli Belediyespor, sakatlıklardan ve cezalı oyunculardan dolayı kadro kurmakta zorlanıyor. Teknik Direktör Yıldırım Uran, Nazilli Belediyespor olarak üzerlerindeki baskı ve stresi attıklarını, tek sıkıntılarının sakat ve cezalı oyuncular olduğunu belirtti. Kaleci Mutlu'nun son maçta sakatlanması, Gökhan Çelebi, Gökhan Altıntaş, Gökhan Gündüz ve Kemal'in sakatlıklarının sürmesinin sıkıntı yarattığını belirten Uran, "Şu anda eksik bir kadroyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ama tüm bunlara rağmen, bu hafta sahamızda Yeni Ereğli'yi yenerek yolumuza devam edeceğiz. Hiç kimse korkmasın biz takım olarak iyi yoldayız" dedi. Öte yandan, siyah beyazlı yönetimin, Altınordu galibiyeti dolayısıyla futbolculara yarın primleri dağıtacağı öğrenildi.

4 Aralık 2007 Salı

Nazilli Bld.'de moraller yerinde

Nazilli Belediyespor'da, kulüp basın sözcüsü Ayhan Yeloğlu, ''İzmir'de lideri devirip üç puan aldığımız için sevinçliyiz'' dedi. Yeloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sakat ve cezalı oyunculara rağmen İzmir'de mükemmele yakın bir futbol ortaya koyduklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. İzmir deplasmanında oyuncularının gol kaçırma yarışı içerisine girdiklerini belirten Yeloğlu, ''Takımımızdaki golcülerimiz zorlu İzmir deplasmanında lider Altınordu karşısında her iki yarıda da adeta gol kaçırma yarışı içerisine girmişlerdir. Golü de ikinci yarının sonlarında bulmaları bize çok anlamlı bir üç puan kazandırmıştır. Takımımız artık öz benliğine kavuşmuştur. Galibiyetler serisi devam edecektir. Tüm oyuncularımızı yürekten kutluyoruz'' diye konuştu.
Basın sözcüsü Yeloğlu, deplasmanda alınan galibiyetin daha da anlam kazanabilmesi için iç sahada puana kaybetmemeleri gerektiğini vurgulayarak, ''İstikrarı yakalamamız halinde zirveye aday takımlar arasında mutlaka yer alacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kurşun Askerler

Altınordu'yu seyretmeye 'Ha bu hafta giderim, ha haftaya giderim' derken kısmet Nazilli maçınaymış. Çok merak ediyordum. Gitmez olaydım. Önceden seyreden Altınordulu dostlarım bana anlata anlata bitiremiyorlardı. Neymiş İzmir'in yüzünü güldüreceklermiş. Altınordulu o kadar çok arkadaşım var ki ben de içten içten seviniyordum. Üstelik Yüksel Can'ı da çok severim. Televizyonlarda her vesilede Altınordu yönetimini de İstikrar adına iyi günde kötü günde Yüksel'in arkasında durdukları için hep alkışladıydım.Ama maçı izledikten sonra eşekten düşmüşe döndüm. Benim bildiğim Yüksel bu maç öncesinde ya grip olmuş hap içmiş, ya da aşırı dozda sakinleştirici almış... E be Yüksel, bir takım kötü oynar eyvallah. Ama sen o yürüyen defansınla forvetin arasındaki futbolun asla kabul etmediği inanılmaz mesafeyi nasıl görmez, nasıl ikaz etmezsin...Haa bir de gelelim futbolculara. Bildiğim kadarıyla diğer takımlarda oynayan arkadaşlarınız 'para' diye inim inim inlerken sizin öyle bir derdiniz yok. Seyirciniz de sizleri yanlız bırakmamış, maça gelmiş. Kötü oynama hakkınız var ama, kötü koşma hakkınız yok. Dün yürüdünüz demek size iltifat olur. Siz adeta durdunuz. Ayıptır...Altınordu forması en az Fenerbahçe, en az Göztepe veya en az Altay forması kadar mazisi olan bir büyük kulüp. Bu firma sırf bu marka ismiyle ve de size sunulan bu imkanlarla her maça çıkar ilk yarım saatte ölümüne saldırır ve çarpar gider. Dünkü gibi uyuşuk kurşun askerler askerlik bitince işsiz kalırlar ve üzülürler. Komutanlarıyla beraber...Nazilli Belediye'ye gelince... İyi oynadılar. Disiplinliydiler. Ama bence az attılar...HASAN ELİDEMİR (Yeni Asır)

Nazillispor'da mazisi olan bir kulüp Trabzon'un 2 nci ligden 1 nci lige çıkmak için mücadelede ettiği yıllarda Trabzonsporu yenmiş, Kurulduğu yılın ertesinde 2 nci lige çıkmıştır. Hemde gerçek 2 nci lige şampiyonun direkt 1 nci lige çıktığı hakiki 2 nci lig...
Layık olduğu yere elbette varacaktır.
Ayrıca bu maçla ilgili olarak; Her maçta böyle olmak zorundayız. Kaçırdıklarımızın da yarısını atmalıyız.

2 Aralık 2007 Pazar

Her zaman böyle olun!!!

Nazilli Belediyespor deplasmanda lider Altınordu'yu 1-0 yendi. Golümüzü 70 nci dakikada Baha attı. Kaçan puanlara şimdi daha çok yanıyoruz. Burdur, Isparta ve Kütahya maçlarından sadece iki puan çıkarabildik. 6 veya 9 puan kazansaydık şimdi çok daha farklı bir konumdaydık. Yine de daha geç değil. Azimli bir biçimde her maçı final havasında oynarsak. Hedefimize ulaşırız.

Takımımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.