24 Mayıs 2008 Cumartesi

Başkan görevi bırakıyor!

3 ncü Lig'de Play-Off biletini son haftalarda kaçıran Nazilli Belediyespor'da Başkan Ali Yüksel, görevi bırakacağını açıkladı. Yüksel, haziran ayında yapılacak genel kurulda iş yoğunluğu nedeniyle başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Uzun süredir, yeniden aday olması için camianın baskı yaptığı Yüksel'in kararı şok etkisi yarattı.
Yüksel, "Bugüne kadar yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte büyük özveriyle çalıştık. Ancak bu yıl takımı Play-Off'a taşıyamayarak başarısız olduk. Ancak önümüzdeki sezon yapılacak birkaç takviye ile Nazillispor şaha kalkacaktır. Kadro korunmalı önemli olan iç transferde fire vermemek. Ben artık yoruldum. İş yoğunluğum nedeniyle aday olmayacağım" dedi.

Nazilli'de başkan seferberliği!

Nazilli Belediyespor basın sözcüsü Ayhan Yeloğlu, görevde kalması için kulüp başkanını ikna etmeye çalıştıklarını söyledi.
Yeloğlu, takımda gelecek sezonun planlamasını bu hafta içinde yapacaklarını belirtti. Kalacak ve gönderilecek ile transfer edilecek futbolcuların görüşülmesi için yarın toplanacaklarını anlatan Yeloğlu, güçlü kadrosu ve altyapısı ile çok iyi bir kadro kurmayı amaçladıklarını bildirdi. Kulüp başkanı Ali Yüksel'in ayrılmasını istemediklerini belirten Yeloğlu, ''Her şeyden önce başkanımızın görevde kalması için ikna etmeye çalışıyoruz. Yönetim kurulu ahenginin bozulmaması tek dileğimizdir'' dedi. Yeloğlu ayrıca, 30 yaşını aşmış futbolcular Sinan, Cem, Baha ve Gökhan Gündüz'ün gelecek yıl da sözleşmeleri devam ettiği için kulüpte kalacaklarını kaydetti.

18 Mayıs 2008 Pazar

Altınordu 2 nci Ligde!!!

Altınordu bugün oynanan maçta Keçiörengücü'nü 1-0 yenerek 2 nci lige çıktı. Altınordu camiasını tebrik ediyoruz.

17 Mayıs 2008 Cumartesi

3 ncü Lige Merhaba Diyen Takımlar!!!

Bandırmaspor, Yeni Menemenspor, Düzcespor, Diyarbakır Bağlarspor ve Keçiören Belediyespor rakiplerini yenerek 3 ncü Lige çıktılar bütün takımları tebrik ediyoruz.

Maç Sonuçları :

Bandırmaspor 1- 0 Kocaeli Suadiyespor

Yeni Menemenspor 2-0 Ayazağaspor

Düzcespor 3- 2 Rize Çaykurspor

Diyarbakır Bağlarspor 5 - 1 Yüksekova Belediyespor

Keçiören Belediyespor 7 - 3 Ankara Çubukspor (Penaltılarla)

3 ncü Lig Statüsü...

TFF tarafından açıklanmadı ancak yeni sezondaki lig statüsüne göre 3 ncü Lig gruplarından 6 takımın düşeceği söyleniyor. Biz şampiyonluğa oynayacağız ancak bu kadar takımın düşmesi biraz insafsızlık değil mi? 1980 öncesinde de takımlar düşe düşe sonunda 2 nci Lig ile 3 ncü Lig birleştirildi. Şehirlerinde futbol takımı olmayan ve cumartesi pazar günlerini boşta geçiren gençler anarşi ve teröre yöneldiler.
1984 yılında durumu anlayan devlet büyükleri yeniden 3 ncü ligin kurulmasına karar verdiler. Tüm takımların ve futbol takımı yöneticilerinin bu durumu TFF nezdinde protesto etmesi veya itiraz ederek durumun düzeltilmesini istemesi gerekir. Bu sezon dört grupta toplam 16 takım düşerken sadece 5 takım 3 ncü lige çıkabilecek. Düşen 16 takımın yerine yeniden 16 takım çıksaydı ne olur du sanki. İnsanları üzmekle ne kazanabiliriz? İşte Göztepe yarı finalde elendi. Deplasmana 5000 kişiden fazla seyirci toplayabilen bir Efsane takım amatör kümede kahroluyor. Yazık değil mi bu kadar futbolsevere.

Türk Futbol Federasyonunun Verdiği Cezalar

  • DENİZLİ BLD.SPOR Kulübünün, 04.05.2008 tarihinde oynanan DENİZLİ BLD.SPOR -NAZİLLİ BLD.SPOR 3.Lig 3. grup futbol müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.- YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
  • Aynı müsabakada DENİZLİ BLD.SPOR Kulübünün görevli olmayan kişilerin soyunma odasında ve yeşil zeminde yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 1.000.- YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
  • Cezaların içtimai ile DENİZLİ BLD.SPOR Kulübünün neticeten ve takdiren 6.000.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
  • NAZİLLİ BLD.SPOR Kulübünün, 04.05.2008 tarihinde oynanan DENİZLİ BLD.SPOR -NAZİLLİ BLD.SPOR 3.Lig 3. grup futbol müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.- YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildiği TFF'nun sitesinde 13 Mayıs tarihli PFDK kararları olarak açıklanmıştır.

16 Mayıs 2008 Cuma

"Takımı sahipsiz bırakmayız"

Nazilli Belediyespor'un kulüp 2. başkanı Dr. Hilmi Volaka, "Nazilli Belediyespor'u sahipsiz bırakmayız" dedi.

Kulüp başkanı Ali Yüksel'in basında yer alan ''Nazilli Belediyespor'da hizmet süremi tamamladım. Arkadaşlarımı yalnız bırakmam ama kendi işlerim nedeni ile başkanlıktan ayrılacağım. Çünkü ikisi bir arada yürümüyor'' açıklamaları, Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu'nu harekete geçirdi. Ali Yüksel'in bu açıklamasını doğal karşıladığını belirten Volaka, ''Bu işler bir gönül işi, sevgi işidir. Kulüp başkanımız bugüne kadar görevini en iyi bir şekilde eksiksiz olarak yerine getirdi. Eğer gerçekten çok vaktini alması nedeni ile görevini bırakacaksa buna saygı duyarız. Ama bizler de kesinlikle Nazilli Belediyespor'u sahipsiz bırakmayız'' dedi. Gelecek yılın hesaplarını şimdiden yapmaya başladıklarını ifade eden Volaka, ''Gerekirse bana görev düşerse, Nazilli Belediyespor başkanlığına da talip olurum. Futbol Federasyonu'nun 3. Lig'de 30 yaşını geçmiş sporcuların oynamayacağı kararından futbolcularımızdan Gökhan Gönül, Baha, Cem ve Sinan etkileneceklerdir. Bunun için de biz transferde elimizi çabuk tutup mevcut kadromuzun iskeletini nokta transferlerle güçlendireceğiz'' diye konuştu.

Nazilli'de Yüksel şoku

Nazilli Belediyespor'da Haziran ayında yapılacak kongre öncesi Başkan Ali Yüksel şoku yaşanıyor. Kulüp başkanlığını bırakabileceğini belirten Başkan Ali Yüksel, "İş hayatı ile başkanlık yürümüyor. Nazillispor çok vaktimi alıyor. Bu sebeple başkanlıktan ayrılmayı düşünüyorum" diye konuştu. Hilmi Volaka veya Ayhan Yeloğlu'nun başkanlık için isimleri kulislerde geçerken, federasyonun 30 yaş sınırı nedeniyle Baha, Gökhan Gündüz ve Sinan'ın takımdan ayrılacağı açıklandı.

13 Mayıs 2008 Salı

Nazilli Belediyespor'da kritik toplantı haftaya

Nazilli Belediyespor'un, yeni sezondaki kaderini belirleyecek yönetim kurulu toplantısı gelecek hafta yapılacak. Önümüzdeki sezonun planlamasının yapılacağı toplantıda, yeni sezonda izlenecek rota da çizilecek. 1.5 yıllık sözleşmesi devam eden teknik patron Hakkı Aslan'ın yeni sezonda takımın başında olacağını belirten Başkan Ali Yüksel, "Sözleşmesi biten Serkan Ünlü ve Hüsnü'nün dışında tüm oyuncularımız ile yeni sezon için masaya oturacağız. Anlaşma zemini arayacağız" dedi.

7 Mayıs 2008 Çarşamba

"Bir mağlubiyet play-off'tan etti"

Nazilli Belediyespor'un Kulüp Başkanı Ali Yüksel, "Bir mağlubiyet bizi play-of'tan etti" dedi.
Başkan Yüksel, yaptığı açıklamada 13 maçtır yenilgi yüzü görmeyen, aldığı puanlarla ligin flaş ekibi haline gelen takımlarının, son haftada aldığı mağlubiyetle play-of şansını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.Yüksel, ''Son 14 haftanın açık ara lideriyiz. Ancak şu anda Denizli'de şansız bir golle mağlup olmanın, play-off'u kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Bir mağlubiyet bizi play-of'tan etti. Nazilli Belediyespor olarak sağlam bir altyapı oluşturduk. Yeni sezonda bu kadromuzu yapacağımız birkaç transfer ile takviye edip, işi baştan sıkı tutup, 2. Lig'e çıkacağız. Tüm taraftarlarımız bunu böyle bilsinler'' dedi. Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Aslan da Nazilli Belediyespor'un 3. Ligi hak etmeyen bir takım olduğunu, mevcut kadronun korunup bir kaç takviye ile takımın gelecek yıl hedefine mutlaka ulaşacağını kaydetti.

5 Mayıs 2008 Pazartesi

Sezonun son maçı...

Nazilli Belediyespor Play-Off yolunda büyük önem taşıyan ve sezonun son karşılaşması olan Denizli Belediyespor karşılaşmasından 1-0 mağlup ayrıldı.

Maça ev sahibi ekip hızlı başladı. 15. dakikada sağ kanattan Burak, Gökhan'ı kaçırdı, Gökhan'ın kafa vuruşu yandan auta çıktı. 34'te Nazilli'den Hüseyin çaprazdan sert vurdu, top yan direğe çarparak auta çıktı. 40'ta Burak ceza sahasının dışından sert vurdu, top üst direkten dışarı çıktı.
44'te Nizamettin sağdan ortaladı, ceza sahasında Akif'in kafa şutu 90'a gitti ismail son anda topu kornere çeldi. 45'te Nizamettin'in kafa şutu üst direkten auta çıktı. 48'de Cem'in uzaktan sert şutu kaleci ismail'de kaldı. 55'te Akif iki defans oyuncusunu çalımladı, sert şutunu ismail çeldi. 75'te Özgür soldan topu ceza alanına doldurdu, arka direkte bekleyen Gökhan topu kafayla indirdi, Ali Kemal meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0. 90'da Baha'nın sert şutunda kaleci İsmail son anda çeldi. Bu skor bizim play of'a kalmamıza yetmedi. Böylece deplasmanda berabere kalıp kendi sahamızda yendiğimiz Balıkesirspor play of'a çıktı. Üzgünüz.

4 Mayıs 2008 Pazar

Olmadı 1-0...

Denizli Belediyespor ile oynadığımız maçı 72 nci dakikada yediğimiz golle kaybettik. Ne yazık ki play of şansını kaçırdık. Ama bütün futbolcularımızı, teknik heyeti ve yöneticilerimizi kutluyoruz. Akhisar dışında bizim üstümüzdeki bütün takımları yendik küme düşen takımlara kaptırdığımız puanlara ne kadar üzülsek azdır.
Bu takım bozulmasın 2-3 takviye ile önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayalım. Teknik direktörümüz de takımda kalırsa önümüzdeki sezon bu işi bitiririz. Hem de şampiyon olarak. Nazilli'mizin daha üst liglerde bir takımı idame etmeye gücü vardır ve başarılar kazanmaya layık bir ilçedir.
Aydınspor'u da ligde kaldığı için kutluyoruz. Bir daha kötü günler yaşamamasını iki takımında birbirlerine dost olmasını diliyoruz.
Şampiyon olan takımları da kutluyoruz. Play of a kalan takımların da 2 nci lige çıkmalarını diliyoruz.