29 Haziran 2008 Pazar

Nazilli Bld. 6 oyuncusuyla sözleşme yeniledi

Nazilli Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Hilmi Volaka, sözleşmeleri önümüzdeki yıl sona erecek olan Mutlu, İbrahim, Hüseyin, Nizamettin, Baha ve Kenan ile görüştüklerini ve anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Nazilli Belediyespor'da, 6 oyuncuyla sözleşme yenilendi. Nazilli Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, kongrenin ardından hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını belirterek, ilk olarak sözleşmeleri önümüzdeki yıl sona erecek olan Mutlu, İbrahim, Hüseyin, Nizamettin, Baha ve Kenan ile görüştüklerini söyledi. Yapılan görüşmeler sonucunda bu futbolcuların tümüyle anlaştıklarını ve sözleşmelerini birer yıl uzattıklarını vurgulayan Volaka, geçen yılki kadrolarını koruduklarını belirtti. Volaka, dış transferde de 6 oyuncuyla görüştüklerini ve bu transferleri gelecek hafta içinde sonlandıracaklarını kaydetti.

Yeni başkan Erol Sezgin!

Nazilli Belediyespor kulüp başkanlığına Erol Sezgin seçildi.
Kulübün daha önce yapılan kongresinde oluşan 43 kişilik yönetim kurulu üyeleri toplanarak kulüp başkanını belirledi. Nazilli Belediyespor Tesisleri'nde toplanan üyeler, Erol Sezgin başkanlığında yeni bir yönetim kurulu oluşturdu. Kulüp ikinci başkanı Dr. Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, kongrenin ardından ilk kez toplandıklarını belirterek, şunları söyledi: "Yaptığımız ilk toplantımızda Erol Sezgin kulüp başkanlığına getirildi. Bundan sonra transfer çalışmalarımıza başlayacağız. Hedefimiz 4-5 nokta transferi yaparak takımımızı güçlendirmektir. Mevcut kadromuzu muhafaza ediyoruz. Hedefimiz belli. Bir üst lige çıkmak." Yönetimde Dr. Hilmi Volaka'nın yanı sıra Ziya Aksüt, Vahit Aslan ve Süleyman Kılıçaslan ikinci başkanlığa, Nuri Aslan muhasip üyeliğe, Engin Topçu genel kaptanlığa, Ayhan Yeloğlu basın sözcülüğüne getirilirken Mehmet Koçar ise altyapı sorumlusu oldu. Daha sonra Erol Sezgin başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, belediye başkanı Aytekin Kaplan'ı makamında ziyaret ettiler.

20 Haziran 2008 Cuma

Nazilli'ye güçlü yönetim

Siyah İnciler'in dün yapılan genel kurulunda, 45 kişilik yönetici listesi oy birliği ile seçildi. Başkan, ilk toplantıda yönetimin arasından seçilecekNazilli Belediyespor'un, genel kurulunun ikinci toplantısı dün Belediye Tiyatro Salonu'nda yapıldı. 163 kayıtlı üyeden 38'inin katıldığı kongrede divan başkanlığını Belediye Başkanı Aytekin Kaplan. divan üyeliklerini Hakan Telliel ve İrfan Özber yaptı. Tek liste ile gidilen seçimlerde 45 kişilik yönetim listesi şöyle oluştu: Hilmi Volaka, Asim İçeli Necdet İzgü, Vahit Aysan, Engin Topçu, Nuri Arslan, Ayhan Yeloğlu, Süleyman Kılıçarslan, Umut Portakal, Mehmet Yılmaz, Mustafa Altınok, Gürel Çırpanlı, Selahattin Menekşe, Ömer Yazgan, Halit Sevim, Kemal Arslan, Metin Putak, Mehmet Güngör, Hakan Yıldırım, Murat Gündoğdu, Yaşar Gözdaş, Kadir Çelik, Gürhan Sağsözlü, İzet Aktaş, Osman Ekinciler, Mehmet Koşar, Olgun Taşkoparan, Ali Murat Akça, İbrahim Sarınoğlu, İsmail Sağıroğlu, Erdinç Özbek, Hakkı Özsavran, Nurettin Özkat, Hakan Karakaş, Taner Ercan, Ahmet Vanlıyız, Ali Başol, Erol Sezgin, Mehmet Atalay, Emin Ağan'dan oluştu. Yönetim ilk toplantısında başkanını kendi arasından seçecek. Kaynak : Yeni Asır ERDOĞAN EKER

Genel Kurul Yapıldı.

"Başkanlığı bırakıyorum"
Nazilli Belediyespor'da, kulübün olağanüstü genel kurulu yapıldı. Kulüp başkanı Ali Yüksel, "İşlerim nedeniyle başkanlığı bırakıyorum. Fakat 24 saat Nazilli Belediyespor'un emrindeyim" dedi.

Nazilli Belediye Sarayı Tiyatro Salonu'nda yapılan kurulda divan başkanlığını, Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan yaptı.Kurulda konuşan kulüp başkanı Ali Yüksel, 10 yıllık başkan yardımcılığı ve 2 yıllık başkanlık döneminde, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nazilli Belediyespor için canla başla çalıştıklarını söyledi.Ligin son haftasındaki Denizli Belediyespor karşılaşmasını yitirmeleri nedeniyle TFF 2. Lig'e çıkamadıklarını hatırlatan Yüksel, ''İşlerim nedeniyle başkanlığı bırakıyorum. Fakat 24 saat Nazilli Belediyespor'un emrindeyim. Nazilli Belediyespor'un İkinci Lig'e çıkması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım'' diye konuştu.Konuşmanın ardından yapılan seçimle 44 kişilik yeni yönetim kurulu belirlenirken, yönetim kurulunun, gelecek hafta yapacağı toplantıyla da yeni başkanı seçeceği bildirildi.

Nazilli Belediyespor'da genel kurul zamanı

Nazilli Belediyespor'un olağanüstü genel kurulu yarın(çarşamba) yapılacak.
Nazilli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Dr. Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, mevcut yönetim kurulu olarak göreve devam etmek istediklerini ifade etti. Volaka, şunları söyledi: ''Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımızla dayanışma içindeyiz. Yarın yönetimdeki bazı isimler değişebilir ama yerleri elbette boş kalmayacak. Geçtiğimiz sezon bir üst lige çıkmayı kıl payı kaçırdık. Fakat bu sezon, bu böyle olmayacak. Bir üst lige çıkmak için işi baştan sıkı tutacağız. Biz Nazilli halkına ve taraftarlarımıza söz verdik. Bu sözümüzü yerine getirmek için yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte birbirimizden kopmadan ve ayrılmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Başkanımızı da yarın mutlaka içimizden seçeceğiz. Kimse merak etmesin.'' Nazilli Belediyespor'un genel kurulu yarın(çarşamba) saat 16.00'da Belediye Tiyatro Salonu'nda yapılacak.

12 Haziran 2008 Perşembe

Nazilli Bld.'de genel kurul ertelendi!

Nazilli Belediyespor'da olağan genel kurul toplantısı çoğunluk sağlanamadığı için 18 Hazirana ertelendi.
İkinci Başkan Dr. Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, bugün yapılması gereken kongrenin çoğunluk sağlanamadığı için ertelendiğini, 18 Haziranda yapılacak kongrede güçlü bir yönetim ile çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Volaka, "Her zaman söylediğimiz gibi bir üst lige çıkabilecek bir kadro oluşturacağız. Mevcut kadromuzu bozmadan takviye yaparak lige başlayacağız. Tek amacımız Nazilli halkımıza şampiyonluk sevinci yaşatmaktır" dedi. Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ise genel kurulun bir hafta sonraya kalmasının, iyi bir yönetim oluşturma açısından yararlı olacağını söyleyerek, "Nazilli Belediyespor kendisini ligde şampiyon yapacak yönetim kadrosunu kuracaktır" diye konuştu.

Nazilli Bld.'de genel kurul heyecanı!

Nazilli Belediyespor'da, genel kurul yarın (çarşamba) yapılacak.
Klüp ikinci başkanı Dr. Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, Belediye Tiyatro Salonu'nda yapılacak genel kurulda, çoğunluk sağlanamaması durumunda toplantının bir hafta sonra gerçekleştirileceğini söyledi. Volaka, kendilerinin yönetim kurulu olarak kulüp başkanı Ali Yüksel ile birlikte devam kararı aldıklarını belirterek, "Yönetim kurulumuzu kongremizde yeni arkadaşlarımız ile de güçlendirmek istiyoruz. Kongremizin hemen ardından, takımımızı nokta transferlerle 4-5 oyuncu alarak güçlendireceğiz. Teknik direktörümüz Hakkı Aslan ile yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz bir üst lige yükselmektir" diye konuştu.

7 Haziran 2008 Cumartesi

Kral ERMAN Nazilli'de Evlendi.

Nazilli Belediyespor'da 3 sezon top koşturan Kral lakaplı Erman Özcan, Fatma Dövez ile evlendi.
Nazilli Belediyespor’un eski gol kralı futbolcusu Erman Özcan 04 Haziran Çarşamba günü yapılan törenle dünya evine girdi. Erman Özcan 2 sezon önce Nazilli’de top koştururken tanıştığı Nazilli’li Fatma Dövez ile evlendi. Ahmet Şenşan Kültür Merkezinde yapılan düğün töreninde Erman’ı eski takım arkadaşları yalnız bırakmadılar. Düğünde gönüllerince eğlenen Erman ve Fatma çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyor. 3 sezon Nazilli’de top oynadıktan sonra 2007-2008 futbol sezonunda Turgutluspor’a transfer olan Erman Özcan oradan da aynı sezonun devre arasında Afyonharahisar’a transfer olmuştu. Kaynak: Nazilli Gündem Gazetesi.

Ergin DURU Evlendi.

Nazilli Belediyespor’un genç ve başarılı futbolcusuErgin Duru, Tuğba Öden ile 31 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen tören ile dünya evine girdi. Sümer Düğün Salonundaki düğün törenine Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Yüksel ile Yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve davetliler katıldı. Denizli doğumlu olan ve Denizli ile Isparta’da top koşturan tecrübeli kaleci Nazilli’den gelin alan 19. Futbolcu oldu. Düğünde futbolcu arkadaşları ve davetlilerle gönüllerince eğlenen çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Kaynak: Nazilli Gündem Gazetesi.