30 Kasım 2008 Pazar

Nazilli rövanşı vermedi 1-0

Nazilli Belediyespor Aydınspor'u 67 nci dakikada attığımız golle 1-0 yendi. Aydın'a rövanşı vermedi. Aydın'dan daha iyi bir takım olduğunu kanıtladı. Bütün futbolcularımızı yöneticilerimiz ve taraftarlarımızı tebrik ediyoruz. Artık potadayız. Böyle giderse bizi kimse tutamaz. Nazilli Belediyespor layık olduğu yere, daha üst liglere çıkmayı başaracaktır.

29 Kasım 2008 Cumartesi

"Takımın havası çok iyi"

Nazilli Belediyespor, Aydınspor ile hafta sonunda yapacağı yerel derbi niteliğindeki maçın hazırlıklarını sürdürürken, 2. Başkan Hilmi Volaka, bu önemli maçta galibiyetten başka bir alternatifi düşünmediklerini, takımın havasının çok iyi olduğunu kaydetti.
Aydınspor'u yenerek taraftarlarını sevindireceklerini kaydeden Volaka, ''Taraftarların da takımlarına destek olmasını istiyoruz. Maçın dostça ve centilmence geçmesi için her türlü tedbiri alacağız. Aynı ilin iki takımının mücadelesinin dostluk görüntüleri ile başlayıp aynı görüntülerle sona ermesini arzu ediyoruz''dedi.

Nazilli'den Aydınspor'a dost eli!

3.Lig 2.Grup'ta gözler yarın oynanacak olan Aydın derbisine çevrilirken Nazilli Belediyespor'dan, kritik mücadelesi öncesi dostluk çağrısı geldi.
Nazilli'de oynanacak maç öncesi ev sahibi ekibin Başkanı, Ziya Aksüt, rakipleri Aydınspor'u en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade etti. Aksüt, "Bir zamanlar 1.Lig'i titretmiş Aydınsporla, daha üst liglerde karşılaşmak isterdik. Ancak ne acıdır ki bu günleri yaşamak zorunda kaldık. Rekabet ön planda olacak ama dostluk baki kalacak. Aynı ilin iki takımı olarak sonuçtan ziyade maça kol kola çıkıp maçtan kol kola ayrılmak istiyoruz" diyerek önemlgi mesajlar verdi. Yeni Asır - ERDOĞAN EKER

Siyah İnciler, derbi öncesi Aydınspor'u ezberliyor...

Nazilli şifreyi çözüyor Pazar günü sahasında yerel derbi niteliği taşıyan maçta Aydınspor'u konuk edecek olan Nazilli Belediyespor, rakibi ezberliyor.
Son haftalarda attıkları gollerle takımı sırtlayan golcüler Baha ve Serdar, "Derbinin şifresi bizde. Aydınspor'u yakından tanıyoruz. Derbiyi biz çözeriz. Deplasmanda 3-0 yendiğimiz rakibe rövanşı vermeyeceğiz" dediler. Ötüe yandan 2. Başkan Hilmi Volaka, Aydınspor ile Nazillispor arasındaki derbinin centilmenlik havasında geçeceğini söyledi.
TEK ALTERNATİF ZAFER
Bu önemli maçta galibiyetten başka bir alternatifi düşünmediklerini, takımın havasının çok iyi olduğunu kaydeden Volaka, "Aydınspor'u yenerek taraftarlarımızı sevindireceğiz. Tribün desteği şart. Maçın dostça ve centilmence geçmesi için her türlü tedbiri alacağız. Aynı ilin iki takımının mücadelesinin dostluk görüntüleri ile başlayıp aynı görüntülerle sona ermesini arzu ediyoruz" dedi. Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar, derbi maç öncesi kenetlendi ve tribün şov hazırlıklarına başladı. Yeni Asır - ERDOĞAN EKER

25 Kasım 2008 Salı

Nazilli'de yerel derbi heyecanı!

Aydınspor ile Nazilli Belediyespor'un hafta sonu yapacakları maç öncesi iki cephede de farklı bir heyecan yaşanıyor. Yoğun bir taraftar kitlesinin takip edeceği tahmin edilen zorlu mücadelede seyirci ve hasılat rekoru kırılması bekleniyor.
Yıllardır aralarındaki rekabet nedeniyle zaman zaman gergin atmosferlerde oynanan Aydınspor-Nazilli Belediyespor maçı öncesi Aydınspor'da teknik heyet ve futbolcular yerel derbiden çok olağanüstü genel kurulda kimin başkan olacağını ve alacakları paranın dağıtılıp dağıtılmayacağını düşünüyor. Balıkesirspor ve Ispartaspor maçlarında alınan 3 puan sonrası galibiyet primleri, maç başı ücretleri ve transfer taksitlerinin ödenmemesi nedeniyle idman boykotu yapan, ancak sorunları olağanüstü genel kurula kadar rafa kaldıran Aydınsporlu futbolcular, zorlu maça da moralsiz bir şekilde hazırlanıyor. Teknik direktör Göksel Özdemir, genel kurulun sonucunu ve yaşanacak gelişmeleri merakla takip ettiklerini, bir yandan da futbolcularını Nazilli Belediyespor maçına motive etmeye çalıştığını kaydetti.
NAZİLLİ CEPHESİ İDDİALI
Öte yandan pazar günü Nazilli'de oynanacak Nazilli Belediyespor-Aydınspor karşılaşması öncesi Nazilli'de büyük bir taraftar kampanyası başlatıldı.
İlk yarıda Aydınspor'u evinde 3-0 yenen siyah-beyazlılar, rakiplerini yine farklı mağlup etmenin hesaplarını yaparken, camiada büyük bir taraftar kampanyası başlatıldı. Nazilli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Hilmi Volaka yaptığı açıklamada, Aydınspor karşılaşmasına mutlak 3 puan için çıkacaklarını, Balıkesirspor deplasmanında alınan galibiyetin tesadüf olmadığını kanıtlayacaklarını kaydetti. Takımda eksik futbolcu bulunmadığını söyleyen Volaka, "Nazilli Belediyespor-Aydınspor maçları her zaman çekişmeli geçmiştir. Biz pazar günü futbolseverlere göze hoş gelen bir karşılaşma seyrettirmek için elimizden geleni yapacağız. İlk önce dostluğun kazanmasını istiyoruz. Ama 3 puan almak için de futbol kuralları çerçevesinde elimizden geleni yapacağız" dedi.
Öte yandan Nazilli Belediyespor taraftar gruplarından "Liseli Gençlik", "Liseli Angel's" ve "Üni Naz-Naz" taraftar grupları Aydınspor maçı öncesi "Forza Naz-Naz" ismi altında birleşti. Nazilli'de pazar günü saat 13.30'da başlayacak maçta seyirci ve hasılat rekorunun kırılması bekleniyor.

Nazillispor'da Serdar rüzgarı!

Kadro dışı kalan, sonra affedilen genç golcü Balıkesir deplasmanında futboluyla büyüledi...
Balıkesir'i deplasmanda yenerek 3 puan özlemine son veren Nazilli Belediyespor'da, golleri atan Serdar sevinci yaşanıyor. Dört hafta önce kadro dışı bırakılan, PAF takıma gönderilen, daha sonra affedilen ve formasına kavuşan Serdar, attığı iki gol ve yaptığı asistlerle dikkat çekti. Nazilli'ye kral olmaya geldiğini söyleyen Serdar, hırslı ve azimli çalışması sonucunda takımıyla çıktığı ilk lig maçında Balıkesirspor'a 2 gol attı, kaçırdığı penaltıyla hactrick yapamadı. Çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirten Teknik Direktör Zeki Çakır, "Serdar da bu oyunculardan birisi. Her geçen gün daha da güçleniyoruz. Balıkesirspor maçında rakibimize karşı oynadığımız 90 dakikalık fulbol bunun bir göstergesi. İleriki haftalarda adımızdan çok bahsettireceğiz" diye konuştu. Öte yandan Siyah İnciler, pazar günü yerel derbi niteliği taşıyan maçta Aydınspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden dün başladı. Yeni Asır - ERDOĞAN EKER

23 Kasım 2008 Pazar

Balıkesirspor 0-2 Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor zorlu Balıkesir deplasmanından 3 altın puanla döndü.
Goller dakika 13 ve 90+2'de Serdar'dan geldi . Balıkesirspor'un 1 şutunun direkten döndüğü maçta Balıkesirsporlu Kubilay kırmızı kart gördü. Uzatmalarda Serdar penaltı kaçırdı. 28 Eylül'deki maçın rövanşını aldık, takımımız deplasman galibiyeti ile moral buldu.

22 Kasım 2008 Cumartesi

Nazilli Belediyespor Gözaltında!

Yaşanan performans düşüklüğü nedeniyle yönetim ve teknik heyet bir dizi karar aldı. Devre arasına kadar takım kampa alınırken, futbolcular günde sadece 3 saat dışarı çıkacak Tesislerin kapısına da bekçi diken kurmaylar telefonla görüşme yapmaya bile yasak getirdi.
2.Grup'ta ateş hattından kurtulmaya çalışan Nazilli Belediyespor'da, yönetim ilginç bir uygulamaya imza attı. Takımın son haftalardaki performans düşüklüğünü futbolcuların disiplinsiz yaşamasına bağlayan yönetim, siyah-beyazlıları adeta gözaltına aldı. Ligde 14 puanla 8. sırada yer alan takımda yönetim, futbolcuları devre sonuna kadar tesislerde kampa alarak bir dizi yasak getirdi. Buna göre, günde çift idman yapacak futbolcular tesisten sadece 19.30-22.30 saatleri arasında çıkabilecek. Tesislerin kapısına da bir bekçi diken siyah-beyazlı yönetim, giriş çıkışları denetlerken 22.30'dan sonra da oyuncuların telefonla konuşmasını yasaklayarak dışarıyla bağlantısını koparıyor.
ÇAKIR'DAN YAKIN TAKİP Nazilli Belediyespor'un çok iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirten Teknik Direktör Zeki Çakır, ilginç uygulamanın sebebini ise şöyle açıkladı: "Futbolcularımın güç kaybını prensipsiz yaşamaya bağlıyorum. Bizde buna çare bulmak için Ege'de eşi ve benzeri olmayan tesislerimizde bir dizi uygulamalar getirdik. Tesiste futbolcuların her türlü ihtiyacını karşılayacak donanım var. Teknik ve idari heyetimiz futbolcularla daha yakından ilgilenecek" dedi. Teknik Menajer Orhan İbiş ise "Profesyonel ligde duygusallık olmaz. Futbolcularımızla tam bir kolej takımı havası içersinde olacağız. Nazilli'yi hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

Nazilli Balıkesir'e hazır!

Nazili Belediyespor, Balıkesirspor deplasmanı için kampa girdi.
Nazilli Belediyespor 2. Başkanı Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, her maça olduğu gibi Balıkesirspor maçına da üç puan amacıyla çıkacaklarını söyledi. Takımda Hüseyin'in sakat olduğunu ve Kenan'ın da kart cezasının bulunduğunu ifade eden Volaka, şöyle konuştu: "Takım olarak kendi tesislerimizde kampa girdik. Yarın da Balıkesir'e hareket edeceğiz ve ilçe merkezinde bulunan bir otelde kampımızı sürdüreceğiz. Tüm oyuncularımızın moralleri yerinde ve galibiyetten başka bir şey düşünmüyorlar."

16 Kasım 2008 Pazar

Nazilli 1-1 Göztepe

Bu hafta son dakikada attığımız golle beraberliği kurtardık. Nazilli Belediyespor 1 - Göztepe 1 gol Nizamettin.

13 Kasım 2008 Perşembe

"Çıkışa geçeceğiz"

Nazilli Belediyespor'da, basın sözcüsü Ayhan Yeloğlu, pazar günü karşılaşacakları Göztepe'yi yenerek çıkışa geçeceklerini söyledi.
Yeloğlu, yaptığı açıklamada, grup lideri Göztepe ile yapacakları maça günde çift idman yaparak hazırlandıklarını belirtti. Nazilli Belediyespor'un inişli çıkışlı bir grafik çizdiğini belirten Yeloğlu, ''Seyircimizin de desteği ile sahadan galibiyet alarak çıkacağız ve yükselişe geçeceğiz. Aslında sadece biz değil, ligimizde ve grubumuzda bulunan tüm takımlar inişli çıkışlı bir grafik sergiliyorlar. Biz de bu takımların arasından sıyrılarak hak ettiğimiz yeri almak istiyoruz'' dedi. Siyah-beyazlılarda cezalı oyuncu bulunmazken, savunma oyuncusu Hüseyin'in sakatlığının sürdüğü öğrenildi.
Grubumuzda bütün takımlar denk. Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp bu maçtan mutlaka galibiyet ile ayrılmamız gerekiyor. Takımımıza başarılar diliyoruz.

Nazilli Belediyespor çözüm arıyor

Bu sezon üst üste iki galibiyet yaşayamayan Nazilli Belediyespor, istikrarı yakalayamamanın üzüntüsü içinde. Üç teknik adam değiştiren ve bir türlü istediği sonuçları alamayan siyah-beyazlı ekipte, moraller de bozuk. Göztepe maçına final havasında hazırlandıklarını belirten Kulüp Başkanı Ziya Aksüt, "Ligde sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Bu nedenle Göztepe maçını mutlaka kazanmalıyız. Şuan takımda iyi bir ahenk var. Futbolculara güveniyoruz" dedi. Teknik patron Zeki Çakır, fizik kondisyon eksikliğini gidermeye çalıştıklarını söyledi. Yeni Asır -ERDOĞAN EKER

9 Kasım 2008 Pazar

Yine yenildik, Torbalı 1-0 Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor deplasman galibiyetlerine son verdi. Artık takımımız 1-0'lık mağlubiyetlerle yoluna devam ediyor. Bu takıma acil golcü 1-2 futbolcu gerekiyor. Kemalpaşa Balıkesirspor'u deplasmanda yendi. Bütün takımlar denk hangi takım günündeyse galip geliyor. Bu gruptan çıkmak için hala ümit var ama ne yazık ki takımımız hiç ümit vermiyor. Küme düşme tehlikesi yaşamamak için acil tedbir almamız gerekir.

5 Kasım 2008 Çarşamba

"Galibiyet bekliyoruz"

Nazilli Belediyespor'un ikinci başkanı Hilmi Volaka, ''Deplasmandaki Torbalıspor maçından da galibiyet bekliyoruz'' dedi.
Volaka, yaptığı açıklamada grupta artık maç kaybetmek istemediklerini, bu konuda oyuncularına güvendiklerini söyledi.Bu hafta deplasmanda yapılacak Torbalıspor maçından da galibiyet beklediklerini belirten Volaka, ''Hedefimize ulaşmak için buna mecburuz. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz de bunun bilinci ile çalışmalarını sürdürüyorlar'' diye konuştu.Teknik direktör Zeki Çakır da geçen haftaki Menemen Belediyespor galibiyetinde topladıkları moralle bu haftaki Torbalıspor maçına da tam kadro hazırlandıklarını söyledi.

Nazilli yarışı bırakmaz!

Menemen Belediyespor'u yenerek haftalar sonra taraftarı önünde galibiyet coşkusu yaşayan Nazilli Belediyespor'un iki golcüsü Baha ve Yüksel, "Şanssızlığımızı kırdık. Artık yarışın içinde bizde varız" dediler. Gruptaki gol kralının siyah-beyazlı ekipten çıkacağını belirten tecrübeli forvetler, "Artık Nazillispor yükseliş dönemine girmiştir. Biz de gollerimizi bundan böyle her maçta sıralayacağımıza inanıyoruz. Başarı birlikte gelir. Zirve yarışını sonuna kadar kovalayacağız" diye konuştular. Teknik Direktör Zeki Çakır ise, "Her geçen gün fizik zafiyetimizi gideriyoruz. Her maçta rakibinden çok koşan mücadele eden bir Nazillispor'u yakalamak üzereyiz. Menemen maçında aldığımız galibiyetten sonra bu hafta Torbalısporu da yenip yükselişimizi sürdüreceğiz" dedi. Yeni Asır- ERDOĞAN EKER

3 Kasım 2008 Pazartesi

"Üzerimizdeki stresi attık"

Nazilli Belediyespor'da, kulüp 2. başkanı Hilmi Volaka, Menemen Belediyespor karşısında elde ettikleri galibiyetle takımın üzerindeki stresi attığını kaydetti.
Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta altın değerinde üç puan kazandıklarını belirterek, şöyle dedi:''Bu galibiyet bizim, teknik heyetimiz ve futbolcularımız için çok önemliydi. Takım olarak uzun süredir üzerimizde olan stresi attık. Menemen Belediyespor karşısında canlarını dişlerine takarak mücadele eden oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Bu arada sahada takımımızı maç bitimine kadar destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz.''

Nazilli Belediyespor 2-1 Y.Menemen Belediyespor

Nazilli Belediyespor sonunda şeytanın bacağını kırdı ve kendi sahamızda galip geldi.
HAKEMLER: Mehmet Emin Atasoy ***, Ç.Mehmet Uludan **, 3 Murat Özat ***
NAZİLLİ BELEDİYE: Mutlu *** - Mehmet ***, Erdinç ***, İbrahim *** - Fahri ** (43 Sinan **), Kenan **, Onur ** (40 Ahmet ****), Fırat ***, Kadir *** - Baha *** (80 Serdar **), Yüksel ***
MENEMEN BELEDİYESPOR: Serhat ** - Zafer ** (50 Volkan **), Selçuk ***, Ali Rıza ***, Cenk **, Mert **, Fettah ***, Sait ** (46 Hikmet **), Burhanettin *** - Eşref **, Zihni ** (46 Arif ***)
GOLLER: Dk.41 Baha, 73 Yüksel, 75 Hikmet
SARI KARTLAR: Mutlu, Serdar, Mehmet (Nazilli), Zafer, Cenk, Mert, Hikmet (Menemen)Üst üste aldığı puanlarla Play-Off için ümitlenen Menemen Belediyespor, Nazilli Belediyespor'a boyun eğdi: 2-1. Ev sahibi ekip maça hızlı başladı. 11. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Baha'nın sert şutu kalecide kaldı. 24'te Nazilli'den Baha'nın attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. 30'da Nazilli'li Yüksel'in ara pasına gelişine Fırat çok sert vurdu top direğe çarparak auta çıktı. 41'de oyuna yeni giren Ahmet sagdan ortaladı, kaleciden dönen topa Baha uçarak kafa vurdu: 1-0. Golden bir dakika sonra kaleciyle karşı karşıya kalan Baha'nın şutu kaleci ayaklarıyla uzaklaştırdı. Nazillispor 53'te Baha, 57'de Kadir ile mutlak iki golü kaçırdı. 71'de Ahmet'in ortasında Baha 3 metreden topu boş kaleye gönderemedi. 73'te Ahmet'in soldan ortasında araya giren Yüksel kalecinin yanından topu ağlara gönderdi: 2-0. 76'da Menemensporlu Hikmet'in ceza alanı önünden sert şutu ağlara gitti: 2-1. Yeni Asır - ERDOĞAN EKER

1 Kasım 2008 Cumartesi

Nazilli'ye açık çek!

Siyah-beyazlı ekipte Başkan Ziya Aksüt, Menemen maçı öncesi futbolculara, "Yenin primi siz belirleyin" dedi.
Bandırma ve İzmirspor mağlubiyetleriyle ligde irtifa kaybeden Nazilli Belediyespor'da Başkan Ziya Aksüt, futbolculara Menemen Belediye maçı öncesi açık çek verdi. Teknik heyet ve siyah-beyazlı futbolcularla biraraya gelen Aksüt, "Menemen'i yenin primi siz belirleyin" diyerek zorlu randevu öncesi prim dopingi yaptı. Artık düzlüğe çıkmak istediklerini belirten Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, "Yeteri kadar yara aldık. Puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Bu maçtan itibaren yükselişe geçeceğiz" dedi. Menemen Belediye maçında kırmızı kart cezalısı Nizamettin forma giyemeyecek. Teknik Direktör Zeki Çakır, Menemen maçı öncesi futbolcularını uyararak galibiyet istedi. Çakır, "Menemen, karşısında bütün benliğimizle mücadele edip galibiyete ulaşacağız." Yeni Asır - ERDOĞAN EKER

Nazilli Belediyespor Çıkışa Geçecek..

Nazilli Belediyespor, sahasında Yeni Menemen Belediyespor'la oynayacağı maçtan 3 puan alarak kötü gidişi durdurmak ve çıkışa geçmek istiyor.
Siyah-beyazlıların, Nazilli Şehir Stadyumu'nda yarın saat 14.00'te başlayacak karşılaşmaya kart cezalısı Nizamettin ve sakat olan Hüseyin dışında tam kadroyla çıkacağı bildirildi.
Kulüp başkanı Ziya Aksüt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncularına galibiyet için açık çek vereceğini belirtti.
Nazilli Belediyespor 2. Başkanı Hilmi Volaka ise yaptığı açıklamada, yeni bir sayfa açmayı hedeflediklerini ifade ederek, ''Seyircimizin de desteği ile sahadan galibiyet alarak çıkacağız ve yükselişe geçeceğiz. Artık çıkışa geçmenin zamanı geldi. Ligde ve grubumuzda bulunan tüm takımlar inişli çıkışlı bir grafik sergiliyorlar. Biz de bu takımların arasından sıyrılarak hak ettiğimiz yeri almak istiyoruz'' dedi.