31 Aralık 2008 Çarşamba

Nazilli hedefi vurdu.

Final havasında karşılaştığı İzmirspor'u son dakika golüyle yenerek Klasman'a lider başlama fırsatını yakalayan Siyah İnciler çok mutlu

Nazilli Belediyespor'un Kulüp 2. Başkanı Hilmi Volaka, Play-Off şansını kıl payı kaçırdıkları için üzgün olduğunu, ancak Klasman Grubu'na lider başlayacakları için de büyük sevinç yaşadıklarını söyledi. Volaka, "Biz hedefimizden sapmadık. Klasman liginde de başarılı olup, bir üst lige yükseleceğiz" derken, sözlerine şöyle devam etti: "Şubat sonunda Klasman Grubu'ndaki karşılaşmalara lider olarak başlayacağız. Takım olarak verdiğimiz sözlerimizden, hedeflerimizden kesinlikle sapmadık. Klasman liginde de başarılı olup, bir üst lige yükseleceğiz. Çok iyi bir kadroya sahibiz. Şu anda oyuncularımıza 15 gün izin verdik. Oyuncularımızın tümünü İzmirspor maçını kazandıkları için kutluyoruz."
Yeni Asır  - ERDOĞAN EKER

Topbaşı 14 Ocak'ta
Nazilli Belediyespor'da, yönetim teknik heyetten geniş bir rapor isterken, takımdan gidecek ve kalacak oyuncuların yeni yılda belli olacağı öğrenildi. Teknik direktörümüzün talebi halinde uygun görülen mevkilere takviye yapabileceklerini belirten Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, "Bizi 2. Lig'e taşıyacak futbolcuları alacağız. Takım 14 Ocak 2009 tarihine kadar izinli. 14 Ocak'ta topbaşı yapacağız. Klasman Grubu hazırlıklarına başlayacağız" dedi. 

28 Aralık 2008 Pazar

Kazandık ama çıkamadık!

Bugün son dakikada attığımız golle İzmirspor'u 1-0 yendik ancak bu play-off'a çıkmamız için yeterli olmadı. Klasman grubu için avantaj sağladık. Göztepe ve İzmirspor'u tebrik ediyoruz. Darısı takımımızın başına.

27 Aralık 2008 Cumartesi

Nazilli taraftar desteği bekliyor!

Nazilli Belediyespor'da yönetim, bütün taraftarları Pazar günü sahalarında lider İzmirspor ile oynanacak ligin son karşılaşmasına çağırdı.
Nazilli Belediyespor 2. Başkanı Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, ''Biz Nazilli Belediyespor olarak ligin son karşılaşmasını da kazanıp, üzerimizdeki takımların maç sonuçlarını bekleyeceğiz. Tabii ki her takım gibi play off'a yükselmek istiyoruz. Oyuncularımız çok sıkı bir şekilde ve tam kadro halinde teknik direktörümüz Zeki Çakır yönetiminde karşılaşmaya en iyi bir şekilde hazırlandılar'' dedi.

Oyuncuların morallerinin yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Volaka, taraftarları, lider İzmirspor karşısında takımı desteğe çağırdı.

26 Aralık 2008 Cuma

Nazilli yemin etti!

İZMİRSPOR İLE FİNAL GİBİ BİR MAÇA ÇIKACAK SİYAH İNCİLER HEDEFİ VURACAK.
Son haftalardaki performansı ile Play-Off yarışına ortak olan siyah-beyazlı ekip, Şimşek önüne zafer parolasıyla çıkmaya hazırlanıyor. Teknik patron Çakır, "Ka-za-na-ca-ğız" diyor.
Nazilli Belediyespor, pazar günü sahasında konuk edeceği İzmirspor maçı için çalışmalarını sürdürüyor. Final niteliği taşıyan Bandırmaspor maçını kazandıklarını hatırlatan Teknik Direktör Zeki Çakır, "Zorda olsa bir umudumuz var. Ama ilk önce bizim lider İzmirspor'u yenmemiz gerekiyor. Zor bir mücadele bizleri bekliyor. Takımda mükemmel bir hava yakaladık. Bunu sürdürmek en büyük hedefimiz" dedi. Grupta bu sezon çok çetin maçlar oynandığını, her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu belirten Başkan Ziya Aksüt, şöyle konuştu:
KLASMAN'I DÜŞÜNÜYORUZ "Tabii ki hedefimiz galibiyet. 3 puanla yatıp, 3 puanla kalkıyoruz. Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz ve lider İzmirspor'u devireceğiz. Bu maç sadece Play-Off için değil, Klasman Grubu açısından da önemli. Alacağımız 3 puanla Klasman'a da avantajlı başlama şansımız doğacak." Öte yandan İkinci Başkan Hilmi Volaka, Bandırmaspor ile oynanan final maçının ardından takımı final gibi ikinci bir maçın daha beklediğini vurguladı. Volaka, "Sahamızda İzmirspor'u yenmeliyiz" dedi. Siyah-beyazlı ekipte, Mehmet Ersavaş sakat, Hüseyin ise kart cezalısı. Yeni Asır - BURAK HAKERLER

25 Aralık 2008 Perşembe

Nazilli hazır kıta.

Nazilli Belediyespor, pazar günü sahasında oynayacağı İzmirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Zeki Çakır, "Bu pazar kendi sahamızda ligin son karşılaşmasını oynayacağız. Grubumuzun lideri İzmirspor'dan üç puan alıp grubumuzda mücadele eden ve üzerimizde bulunan diğer takımların oynayacakları maç sonuçlarına bakacağız. Tabii ilk etapta bu maçı kazanmak, sonra beklemek... Şayet üzerimizdeki takımlar mağlup olur da üç puan alırsak, Play-Off'a yükselen takım biz olacağız" dedi. 
Yeni Asır - ERDOĞAN EKER

Nazilli'de hazırlıklar sürüyor!

Nazilli Belediyespor, geçen hafta zorlu Bandırmaspor deplasmanından galibiyet ile dönmesinin ardından bu Pazar sahasında oynayacağı İzmirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nazilli Belediyespor 2. Başkanı Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, ''Bu pazar kendi sahamızda ligin son karşılaşmasını oynayacağız. Grubumuzun lideri İzmirspor'dan üç puan alıp grubumuzda mücadele eden ve üzerimizde bulunan diğer takımların oynayacakları maç sonuçlarına bakacağız. Tabii ilk etapta bu maçı kazanmak, sonra beklemek... Şayet üzerimizdeki takımlar mağlup olur da üç puan alırsak, play-off'a yükselen takım biz olacağız'' dedi. Volaka, oyuncularının tam kadro olarak çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

23 Aralık 2008 Salı

Kim nasıl çıkacak?

3'ncü Lig'de dört Ege takımı play-off için şimdi kağıt kalem elde hesap yapıyor.
Lider İzmirspor ile takipçileri Göztepe ve Menemenspor son haftaya avantajlı giriyorBu müthiş yarışta Nazilli'nin de şansı var Öyle ya futbol bu; Her an her şey olabilir.
İzmirspor evinde Balıkesirspor'u 3-0, Göztepe Aydınspor'u, Nazilli Bandırmaspor'u deplasmanda aynı skorla 2-1 yendi. Haftaya lider giren Menemen ise lig sonuncusu M.Kemalpaşa'a 4-1 gibi farklı skorla yendi ve TFF 3.Lig 2.Grup'ta ortalık tamamen karıştı. Şimdi herkes bu grupta kimin, nasıl çıkacağını hesaplamaya başladı. Olasılıklar öylesine fazla ki, şimdiden oturup da "Şu takım kesin çıkar" denilecek bir durum yok.
NASIL BAŞARIRLAR?
Ama bir gerçek varki İzmirspor, Menemen ve Göztepe bu yarışta Nazillispor'dan biraz daha avantajlı. Ama geçmişte olduğu gibi futbolda heran her şey olabiliyor. 3.Lig 2.Grup'ta Play-Off'a gidecek iki takım bu hafta oynanacak Nazilli-İzmirspor, Menemen-Bandırma, Göztepe-Isparta maçlarının sonunda belli olacak. Peki takımlar Play-Off'a nasıl kalacak? İşte yanıtı:
İZMİRSPOR P: 30 AVE.: +6Lider İzmirspor, deplasmanda Nazilli'yi yener veya berabere kalırsa her ne şartta olursa olsun işini garantileyecek. Nazilli'nin galibiyeti halinde Göztepe ve Menemen'nin mağlubiyetleri veya puan kayıplarında bile İzmirspor Play-Off'a kalacak. Yenilgide iki takımdan birisinin puan kaybı halinde yine İzmirspor bileti alacak. İzmirspor bu yarışta en favantajlı takım konumunda.
MENEMEN P: 28 AVE.: +7Menemenspor ise Bandırmaspor'u yenerse 31 puana ulaşacak. Rakibi Göztepe ile oynadığı maçlar 1-1, 2-2 bittiği için genel averaja bakılacak. Yani deplasmandaki gol sayısı baz olarak alınmıyor. Menemen'in +7, Göztepe'nin +4 averajı var. Bu durumda Göztepe'nin Ispartaspor'u 5-0 yenmesi gerekecek. Menemen'in beraberliği halinde ise Göztepe berabere kalır, Nazilli yenilirse yine Menemen Play-Off'a çıkmış olacak.
GÖZTEPE P: 28 AVE: +4Göztepe'nin Play-Off'a yükselmesi için mutlaka Ispartaspor'u yenmesi gerekiyor. İzmirspor'un galibiyeti, Menemen'in puan kaybı Göztepe'yi hedefe ulaştırır. İzmirspor'un yenilgisi halinde de Göztepe kazanırsa Play-Off'a yükselir. Menemen ile Göztepe'nin galibiyetleri halinde sarı-kırmızılılar Ispartaspor'u farklı yener ve genel averajda da Menemen'i geçerse Play-Off'a çıkar.
NAZİLLİ P: 26 AVE.: +6Nazillispor ise İzmirspor maçını kazanır Menemen ve Göztepe kaybederse Play-Off'a çıkacak. Nazilli yine rakibini yener Menemen ve Göztepe berabere kalırsa o zaman 3'lü averaja bakılır. Nazilli Göztepe ile oynadığı maçlarda 0-0 ve 1-1'lik eşitlikler sağlayıp genel averajda üstün olduğu için avantajlı. Ancak Menemen'e ilk maçta 3-1 yenilip, ikinci maçta 2-1 kazanmasına rağmen 1 golle geride kalıyor. YENİ ASIR

22 Aralık 2008 Pazartesi

Deplasman fatihi Nazilli Belediye..

İlk yarısı golsüz biten maçta siyah-beyazlılar, Bandırma önünde geriye düştü. Siyah İnciler, Serdar'ın golleriyle yarışa katıldı 1-2
STAT: 17 Eylül
HAKEMLER: Volkan Şeker **, Mahmut Koca **, Ufuk Şener**
BANDIRMASPOR: Cem ** - Nihat * (17 Feyzullah **), İnan **, Mert ** - Abdülkadir **, Recep **, Candaş *, Ali Sevin ***, Abdullah * (79 Nazım **) - Halil **, Mustafa * (87 Onur ?)

NAZİLLİ BLD.: Mutlu **** - Nizamettin **, Erdinç **, İbrahim *** - Fahri **, Kenan ** (62 Gökhan **), Ahmet ** (70 Fatih **), Fırat ***, Serdar **** - Baha ***, Polat ** (55 Özkan **)GOLLER: Dk.51 Mustafa, 66 ve 77 Serdar
SARI KARTLAR: Halil (Bandırma), Baha, Özkan (Nazilli Bld.)

Nazilli Belediyespor, Bandırmaspor deplasmanında 2-1 kazandı ve zirve yarışına ortak oldu. 17. dakika Nazilli kalesi önündeki karambolde Abdülkadir'in şutu yan direkten geri geldi. 19'da Serdar ceza alanına girdi, topu ayağından açınca mutlak gol kaçtı. 20'de Candaş'ın sağdan şutu üstten auta gitti. 51'de Halil'in soldan ortasında savunma uzaklaştıramadı, Mustafa yerden sert vurdu: 1-0. 54'te Baha orta alandan gelen topla kaleci Cem ile karşı karşıya kaldı, şutunu kale çizgisinden Feyzullah çıkardı. 66'da Bandırma savunmasının ofsayt diye duraklamasından faydalanan Serdar, kaleci Cem'in altından ağlara gönderdi: 1-1. 72'de Fahri'nin ceza alanı içinde Abdullah'a yaptığı harekete penaltı çaldı. Atışı İnan, topu kaleciye bıraktı. 77'de ani gelişen Nazilli atağında Serdar topu ağlarla buluşturarak takımına 3 puanı getiren golü attı: 1-2. Bu dakikadan sonra Bandırma'nın bilinçsiz atakları sonuç getirmedi, Siyah İnciler, zaferle döndü: 1-2. Yeni Asır - ÖNDER BALIKÇI

21 Aralık 2008 Pazar

3 puanla dönüyoruz!

Bandırmaspor 1-2 Nazilli Belediyespor
Nazilli Belediyespor Bandırma deplasmanından 3 puanla dönüyor. Bandırmaspor 1-2 Nazillibelediyespor. Takımımız 55 nci dakikada 1-0 mağlup duruma düştü. 71 nci dakikada durumu 1-1 yaptık. Sahadan.com sitesine not yazan arkadaşların haberine göre Mutlu penaltı kurtarmış ve Serdar 90 ncı dakikada galibiyet golümüzü atmış. Ancak rakiplerimizden İzmirspor ve Göztepe galip geldi. Menemenspor Kemalpaşa'ya yenildi. Çok az da olsa umudumuz var. İzmirspor lider ancak play of garanti değil bu nedenle maçımız daha zorlu geçecek. İzmirspor'u önümüzdeki hafta yenip diğer maçların sonuçlarına bakmamız gerekecek. Tüm futbolcularımızı ve yöneticilerimizi tebrik ediyoruz.

11 Aralık 2008 Perşembe

Nazillispor'a 'Paşa' morali!

Ispartaspor'a son dakika golüyle teslim olan siyah-beyazlı ekip M.K.Paşa karşısında Fahri ve Serdar ile coştu, yaralarını sardı 2-0
STAT: Nazilli
HAKEMLER: Hüdaverdi Sancı ***, Necip Onur Akar ***, Osman Kozan ***
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Mutlu **** - Mehmet ***, Polat ***, İbrahim *** - Nizamettin ***, Fahri ****, Ahmet ***, Fırat *** (86 Kenan ?), Serdar *** - Baha **, Yüksel *** (76 Kadir **)
MUSTAFAKEMALPAŞA: Fevzi ** (60 Selçuk **) - İbrahim **, Tahir **, Mehmet *** - Ali **, Gökhan ***, Taner ** (63 Ali **), İbrahim ** (76 Oğuzhan **), Üstün *** - Sinan **, Mahmut ***
GOLLER: Dk.17 Fahri, 71 Serdar
SARI KARTLAR: İbrahim (Nazilli), Sinan (M.Kemalpaşa)

Nazilli Belediyespor, Mustafakemalpaşa'yı 2-0 yendi, Isparta mağlubiyetini affettirdi. Henüz 1. dakikada Üstün, kaleci Mutlu ile karşı karşıya kaldı. Mutlu, topu kornere tokatladı. 13'te Mahmut'un şutu, üst direği yalayarak auta gitti. 15'te kaleci Mutlu, Üstün'ün ayaklarından topu alarak mutlak gölü önledi. 17'de Fırat'ın kornerinde ön direkte Fahri topa dokundu: 1-0. 32'de Ahmet'in şutu yan direği sıyırarak dışarı çıktı, devre 1-0 bitti. 56'da Serdar, Fırat'ı gördü. Bu oyuncunun sert şutu auta gitti. 71'de Fırat'ın arapası ile ceza alanına giren Serdar kaleci Fevzi ile karşı karşıya kaldı, plase vuruşla farkı ikiye çıkardı: 2-0. 78'de İbrahim'in şutunu kaleci Mutlu, inanılmaz bir refleksle uçarak kurtardı. 85'te Üstün, mutlak golü kaçırırken, uzatmalarda Baha boş kale yerine topu auta attı, maç 2-0 sona erdi. Yeni Asır - NURETTİN GÜRSOY

10 Aralık 2008 Çarşamba

2-0 Galibiz!!!

Nazilli Belediyespor Kemalpaşa karşısında 2-0 galip geldi. Goller 19 ve 75 nci dakikalarda geldi. Böylece umudumuzu sürdürmüş olduk puanımızı 23'e çıkardık. İnşallah son iki maçımızı da kazanırız.

3 Aralık 2008 Çarşamba

Uzatmada gol yedik 1-0

Nazilli Belediyespor galibiyet için gittiği Isparta deplasamından ne yazık ki puansız dönüyor. 90+5'te yediğimiz golle yenildik. Büyük bir fırsatı kaçırdık. Diğer maçlarımızın tamamını kazanmamız gerekiyor.

1 Aralık 2008 Pazartesi

"Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz"

3. Lig 2. Grup'ta evinde Aydınspor'u mağlup eden Nazilli Belediyespor'da, kulüp başkanı Zeki Çakır, "Başka takımların aldığı sonuçlara bakmadan, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" dedi.
Çakır, yaptığı açıklamada, grupta her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu belirterek, özellikle son haftalarda bunun görüldüğünü söyledi. Ligde son 4 haftaya girerken, liderle aralarında 5 puan fark olduğunu hatırlatan Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Son iki haftada elde ettiğimiz Balıkesirspor ve Aydınspor galibiyetleri bize moral kazandırdı. Özellikle dünkü karşılaşmada futbolcularımın ortaya koyduğu inatçı futbol ilerisi için ümit verdi. Başka takımların aldığı sonuçlara bakmadan, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz." Nazilli Belediyespor, bu hafta deplasmanda Ispartaspor ile karşılaşacak.

Nazilli Belediyespor Doludizgin!!!

Aydın derbisinde rakibini yıktı zirve yarışına ortak oldu
İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin tek golünü 70. dakikada Fatih kaydetti.
Aydın derbisinde Nazilli Belediyespor, sahasında Aydınspor'u 1-0 yenerek puan sıralamasında rakibinin bir basamak üstüne çıktı ve zirve için umutlandı.
23. dakikada ev sahibi ekip gole çok yaklaştı. Fırat'ın ortasında top kaleciyi geçti. Ancak Serdar topa yektişemeyince ev sahibi ekip mutlak golden oldu. Dakika 26'da Erdinç'in 25 metreden sert şutunu Aydınspor kalecisi Gökhan iki hamlede kontrol etti. 43'te Nazillisporlu Nizamettin'in sağdan ortasında Ahmet kötü bir vuruşla topu auta attı. İlk yarı golsüz sona erdi. 51. dakikada Ahmet'in sağdan ortasına Serdar kafayı vurdu, kalecinin dokunduğu top üst direğe çarpıp auta çıktı. 70'te Fırat'ın sağdan kullandığı kornerde gerilerden koşarak gelen Fatih şık bir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu: 1-0. Dakika 76'da Hakan Karakayalı'nın sert şutunu kaleci Mutlu direğin dibinden çeldi. 86'da Fırat'ın ortasında genç Fatih gelişine vurdu ve top kalecinin kucağında kaldı. Maç 1-0 sona erdi. Yeni Asır - ERDOĞAN EKER
Hakemin gözüne sinek kaçtı
Nazilli Belediyespor-Aydın maçının ikinci yarısında ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 65. dakikasında yan hakem Emre Güzeldere'nin gözüne sinek kaçınca oyun durdu. Nazilli Belediyespor Masörü Osman Özcan'ın, 5 dakikalık çabası sonucu sinek çıktı ve oyuna devam edildi.
Ev sahibi ekipte sakat olan Baha takımda yerini alamazken, Aydınspor'da ise hafta içinde kadro dışı bırakılan İbrahim maçı tribünden takip etti. Mücadeleye ilgi son derece fazlaydı. Stada giremeyen taraftarlar karşılaşmayı evlerin çatılarından takip etti. 6000'e yakın taraftar maçı izlerken, Aydın'dan ise 200'e yakın taraftar takımlarına destek verdiler.