30 Kasım 2009 Pazartesi

Nazilli Belediyespor takviye yapacak!

Nazilli Belediyespor'da devre arasında tranfer çalışması yapılarak kadronun takviye edileceği belirtildi.
Sezon başında lige zirve mücadelesi yapma hedefiyle başlayan takım, lider Torbalı Belediyespor'un 15 puan gerisinde kaldı. Kulüp Başkanı Engin Topçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takıma devre arasında oyuncu takviyesinde bulunacaklarını belirterek, şunları söyledi: ''Stres, panik, gerginlik ve şanssızlık bizi ve takımımızı yiyip bitiriyor. 4 oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık. Devre arasında takviye yapacağız. Bu konuda teknik heyetimizden rapor istedik. Nazilli halkına ve taraftarlarımıza sezon başında bir üst lig için söz verdik. Üzerimizde bunun da stresi var. Bahanelerin arkasına saklanmak istemiyoruz. Hak ettiğimiz yerde olmadığımızı biliyoruz. Üst lige çıkmak için mücadele veriyoruz.''

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli 90'da güldü!

Haftalardır galibiyet alamayan siyah-beyazlılar, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Tekirova Belediye'yi uzatma dakikalarında attığı golle yenerek rahat bir nefes aldı!

STAT: Nazilli Şehir
HAKEMLER: Emre Altun **, Hüseyin Otyakmaz **, Ali Etlikci**
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Erman **, Mehmet ***, Erdinç **, İbrahim ***, Hüseyin Akmaz**, İrfan * (78 Hüseyin Ateş *), Ahmet Özen ***, Kenan **, Göksel ****, Okan ***, Fatih ** (67 Onur **)
TEKİROVA BELEDİYESPOR: Yusuf **, Muzaffer **, Umut **, Serdar **, İsmail **, Devrim **, Efe Berker ***, Alihan *** (87 Cenk), Ethem **, Cengiz ***, Erhan ** (79 Hüseyin İdiç *)
SARI KARTLAR: İrfan, Kenan, Göksel (Nazilli Belediyespor), Yusuf, Devrim, Cengiz (Tekirova)
GOLLER: Dk. 11 Göksel, 83 Ahmet özen, 90+2 Onur (Nazilli Belediyespor), 18 ve 67 Alihan (Tekirova)

Nazilli Belediyespor alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Tekirova Belediye'yi 3-2 yenerek rakibini puan olarak yakaladı. 11'de Ahmet Özen'in düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşta Göksel'in kafa şutu ağlara gitti: 1-0. 18'de konuk ekipten Alihan, kaleci Erman ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda güzel bir plase ile skoru eşitledi: 1-1. 67'de Nazilli Belediyespor ceza alanı içerisinde yaşanan karambolü iyi değerlendiren Alihan bir kez daha sahneye çıkarak takımını öne geçirdi: 1-2. 83'te Kenan'ın orta alanda kullandığı serbest vuruşta Göksel'in aşırtma kafa şutu skora tekrar denge getirdi: 2-2. 90+2'de Onur, sol kanattan gelen ortayı iyi değerlendirerek klas bir vuruşla takımına galibiyet getiren golü kaydetti: 3-2.
Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

29 Kasım 2009 Pazar

3-2 Galibiz !!!





Nazilli Belediyespor, Tekirova Belediyespor karsısında şansızlıgını yenerek 3 -2 galip gelmeyı basardı. Nazillisporumuzun golleri 9 uncu dakıkada Goksel, 80 ıncı dakıkada Ahmet ve 90 + 3 uncu dakıkadan Onur dan geldı.

23 Kasım 2009 Pazartesi

Neden Bu Durumdayız?

5-6 Sene önce kendi sahamızda yendiğimiz bazı rakiplerimiz Manisaspor, Eskişehirspor Süper ligde top koştururken bizim bu duruma düşmemiz bize reva mı? Bucaspor'da Birinci Lig'de top koşturuyor. U 18 Takımımız Süper Lig temsilcisi Manisaspor gençlerini 2-0 yenerken toplama takım yerlerde sürünüyor. Kardeş sitemiz nazillibelediyespor.org'de İstanbul'dan yazan bir futbolcu kardeşim herşeyi açıklığıyla anlatıyor.

Neden mi bu durumdayız işte yanıtı.

Nazilli’ye gelmiş İstanbul’da oturan bir futbolcu olarak Nazilli Belediyspor’u takip etmekteyim ve Candemir abinin yazdıklarını okuduktan sonra abi diyorum çünkü 20 yaşımdayım daha söylediklerinin hepsine katılıyorum ve şunu söylüyorum.

Sezon öncesi İstanbul’dan kalkıp birinin vasıtasıyla Nazilli’ye geldik 5 İstanbul’lu futbolcu olarak bize tabi burada kimsenin suçu yok. Takımla antrenmana çıkacaksınız diyen aradaki arkadaş baktık ki bizi seçmeye göndermiş neyse dedik sağ olsun Nazilli'li bir abimiz bize 5 gün boyunca çok iyi baktı derken çıkıp 30 dk top oynadık o sezon öncesi yeni gelen plaj voleybolu hakemine benzeyen ismini telaffuz bile edemediğim hoca sözde seçmedekileri izliyor başkanın dikkatini çektim bana hocaya da danışacağız dendi diğer arkadaşlarım İstanbul’a döndü ben bir gün daha kaldım ama hiç kimse ilgilenmedi orada işte futbolcuların aldığı rakamları duyunca dedim nerdeyiz yaa Real Madrid’te falan mı ya da gelen futbolcular dünya starı mı bu paraların 20 misli aşağısına İstanbul’daki takımlar 2 nci Lig B ye takım yapıyorlar he para her şeydir ama başarı değildir. Neyse onu da geçtik o bize 5 gün bakan abim sağ olsun uğurladı beni İstanbul’a gidene kadar o 12 saat yol da düşünmediğim şey kalmadı nasıl bir komite nasıl bir hoca nasıl bir görüş açısı nasıl bir takım? Tabi benim gibi oraya Türkiye’nin 4 bir yanından bir sürü topçu geldi ve ben şimdi sormak isterdim oraya gelen seçmedeki topçuların hiçbiri mi bu müthiş takımınızda oynayamazdı ya da oradan bedava transfer edeceğin adamlar ya bunlar hiçmi 4-5 tane adam alamadınız tabi para çok ya ALLAH daha çok versin. Ama yazık oraya gelen taraftarlara yazık ne topçular var madem verim alamadın çık bari paf takımındaki çocuklarla onlar piyasa yapsın o da olmaz dimi? Para vermişsin oynatacaksın ben şahsen şu anki hocaya kızamıyorum çünkü sezon başındaki hocanın meyveleri bu takım şu anki hoca o arızaları gidermeye çalışıyor bence çok ta zor olacak. Alınan topçular kariyerliymiş eee napcaksın o topçuyu o topçunun umrandı mı Nazilli düşmüş kalmış o parasına bakar sen düşsen de o adam seneye gideceği takım bulur ....e sende bu adamdan sahada nasıl %100 verim alacaksın alamazsın çünkü o parasını almış rahat onun arkasında bekleyen genç çocuk öyle bekler yazık değil mi.....ya hem sonuçta ne yani bu ya 3.ligi ingiltere premier ligi yapmaktaki maskat nedir yani yaa bunu da anlamış değilim ....neyse şimdi millet ordan geldin sallıyosun demesin buyrun işte o müthiş takım ben seyirciler adına üzülüyorum emek verenler adına üzülüyorum inşallah doğru işler olur inşallah o gönül verenler mutlu olur eee biri de söylesin biz mi İstanbul’dan kalkıp gelmekte hatalıyız yoksa bizi geri gönderenler mi.


Teşekkürler Erdi Ayaz, Teşekkürler nazillibelediyespor.org

22 Kasım 2009 Pazar

Menemen Bldspor 2- 1 Nazilli Bld.spor

İlkyarısını 1-0 önde kapadığımız maçtan 2-1 mağlup ayrıldık. Zaten bu maçtan umudumuz yoktu. Takımımızda daha önceki maçlarda oynayan futbolculardan bir kısmı yedekteydi. Penaltı golü ile öne geçtik ancak arka arkaya yediğimiz 2 gol ile mağlup olduk. Takımda iyi bir revizyona ve transfere ihtiyaç var.

18 Kasım 2009 Çarşamba

İzmir'i de yenemedik 1-1

Son 25 Yılın En Kötü Takımını kuran yönetim 3 haftalık arayı
futbolcuların iyi duruma geldiğini artık galip geleceğimiz
yönünde beyanlar verip duruyordu. Ne yazık ki bu günkü
maçta da galip gelemedik. İzmir'i yenemezsen Muğla'yı
yenemezsen kimi yeneceksin? Ciddi önlemler alınması
gerekiyor. Haftaya sondan 3 ncü ile aynı puana geleceğiz.

17 Kasım 2009 Salı

"Artık galip gelmek zorundayız"

2. Grup'ta yarın evinde İzmirspor ile karşılaşacak Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kılıç taraftarlarının sahadan boynu bükük ayrılmamalarını istediklerini belirterek ''Artık galip gelmek zorundayız'' dedi.

Kılıç, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisarspor maçında farklı mağlup olduklarını, futbolcuların antrenmanlardaki performansı sahaya yansıtamadığını kaydetti.

Ahmet Kılıç, şöyle dedi:
''Afyonkarahisarspor karşılaşmasında takımımı tanıyamadım. Bir buradaki çalışmalarımıza bakıyorum, bir de maçtaki oyunumuza. Müsabakada hiç bir futbolcumu sahada göremedim. Hata teknik ekip ve futbolcularındır. Yarın İzmirspor maçında formayı hak eden giyecek. Hak etmeyen futbolcularımıza ise güle güle diyeceğiz. Kendi sahamızda oynayacağımız İzmirspor karşısında artık galip gelmek zorundayız. Taraftarlarımızın sahadan boynu bükük ayrılmamalarını istiyoruz. Oyuncularımdan da bu maçı kazanarak kendilerini affettirmelerini istiyorum. Taraftarlarımız yenildiğimiz zamanlarda bile bizleri destek oldular.''

Kaynak : ajansspor.com

15 Kasım 2009 Pazar

Elimiz boş dönüyoruz! 4-1

Afyon deplasmanında takımımız beklediğimiz patlamayı yapamadı 4-1 mağlup oldu.
Bir maçımız eksik liderden 15 puan gerideyiz. Artık bu sezon kaybedildi. Düşme hattından sadece 3 puan yukarıdayız. İzmirspor'u önümüzdeki çarşamba günü mutlaka yenmek ve kötü gidişe bir dur demek zorundayız.

3.Lig 2.Grup'ta 14.hafta: Program-Hakemler!

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 14. haftanın programı ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. İşte haftanın programı.

15 Kasım Pazar:
13.30 Muğlaspor-Ispartaspor (Muğla Atatürk)
13.30 Tekirova Belediyespor-Altınordu (Fehmi Öcel)
13.30 Menemen Belediyespor-Keçiören (Menemen Şehir)
13.30 İzmirspor-Torbalıspor (Buca İlçe)
13.30 Afyonkarahisarspor-Nazilli Belediyespor (Afyon Atatürk)

HAKEMLER
Muğlaspor-Ispartaspor: Mesut Çarık
Tekirova Belediyespor-Altınordu: Sedat Sert
Menemen Belediyespor-Keçiören: Osman Kaya
İzmirspor-Torbalıspor: Kutluhan Bilgiç
Afyonkarahisarspor-Nazilli Belediyespor: Erkan Engin

Nazilli Belediyespor'umuza Ayfon deplasmanında yürekten başarılar.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli'ye 3 hafta yaradı!

Nazilli Belediyespor'un Kulüp Başkanı Engin Topçu, üç haftalık aranın takımın toparlanmasını sağladığını bildirdi.

Topçu yaptığı açıklamada, bu hafta ikinci yarının ilk maçını deplasmanda Afyonkarahisarspor ile oynayacaklarını, takımın tam kadro çalışmalarını sürdürdüğünü, morallerin de yüksek olduğunu belirtti. Topçu, şunları kaydetti: ''Sezon başında Nazilli halkına ve taraftarlarına verdiğimiz sözü yerine getirebilmek için Afyonkarahisarspor deplasmanından mutlaka üç puanla dönmek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcular da buna inanmış durumda. Üç haftalık ara takımın toparlanmasını sağladı. Teknik direktörümüz Ahmet Kılınç bu süre içerisinde oyuncuları tanıma imkanı buldu. Takımımızın ikinci yarıya iyi bir hazırlık dönemi ile girdiğini düşünüyoruz. Şu anda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Kaderimizi etkileyecek zorlu bir deplasman maçı oynayacağız. Biz teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Üç puan alırsak play-off grubuna kalmak için umut tazelemiş olacağız.''

Kaynak : ajansspor.com

"Galibiyetle dönmek istiyoruz"

Nazilli Belediyespor'un Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Afyonkarahisarspor maçından galibiyetle dönmek istediklerini bildirdi.

Afyonkarahisarspor deplasmanında oynayacakları zorlu maçtan galibiyetle dönmek istediklerini belirten Yüzügüler, şunları kaydetti:''Nazilli Belediyespor'un hedefine ulaşması için bu maçtan mutlaka üç puanla ayrılması gerekiyor. Teknik heyetimiz, futbolcuları bu maça hem antrenmanla hem de psikolojik eğitimle hazırlıyor. Oyuncularımızın saha içerisindeki streslerini yenebilmeleri için verilen psikolojik destek eğitiminin faydalı olacağına inanıyoruz. Daha önce de belirttiğimiz gibi oyuncularımızın tek sorunu stres. Bunu aşabildiğimiz anda zaten sorun kendiliğinden çözülecek. Tam kadro olarak çalışmalarımızı tesislerimizde sürdürüyoruz. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Maddi olarak da hiçbir sıkıntımız yok.''

Kaynak : ajansspor.com

"Tek sorunumuz stres"

Nazilli Belediyespor'da, teknik direktör Ahmet Kılıç, futbolcuların stres sorununu aşmak için çalıştıklarını söyledi.

Teknik direktör Ahmet Kılıç, yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor'un tesisleri, yönetimi, futbolcusu ve taraftarı ile Ege bölgesindeki önemli bir camia olduğunu kaydetti. Kılıç, şöyle konuştu: ''Türkiye liglerinde mücadele eden pek çok kulüpte bulunmayan tesislere ve imkanlara sahip bir kulübüz. Şu anda gözlemlediğim tek sorun, futbolcuların üzerinde bulunan stres. İnşallah onu da oynayacağımız ilk karşılaşmada galip gelerek atlatacağız. Bir galibiyet serisi başlatacağız. Takımımız tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Oyuncularımız üzerlerindeki stresi attıkları an her şey yoluna girecek.'' Siyah-beyazlılarda tedavileri süren Oskay ve Yasin'in Afyonkarahisarspor maçına yetişebilecekleri belirtildi.

Kaynak : ajansspor.com

1 Kasım 2009 Pazar

"Her şey yoluna girecek"

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kılıç, ''Önümüzdeki ilk maçı kazandığımızda zaten her şey yoluna girecek'' dedi.

Kılıç, yaptığı açıklamada, kendi tesislerinde çalışmalarına yoğun şekilde devam ettiklerini, oyuncuların dinlenme zamanlarında da oynadıkları eski karşılaşmaların görüntülerini izlediğini söyledi.

Takımdan umutlu olduğunu kaydeden Kılıç, ''Umutlu olduğum için görevi kabul ettim. Takımımız çok değerli oyunculardan kurulu. Maddi ve idari anlamda hiçbir sorun yok. Oyuncuların tek sorunu stres. Önümüzdeki ilk maçı kazandığımızda zaten her şey yoluna girecek. Yani stres de ortadan kalkacak. O zaman da Nazilli Belediyespor'u ligde hiç kimse tutamayacak'' dedi.

Sayın Teknik Direktörümüz İnşallah dediğiniz gibi olur. Size güveniyoruz.