21 Haziran 2010 Pazartesi

Nazilli Horoz hattı!

Siyah İnciler, Yavru Horoz'dan Burak, Deniz Yılmaz, Oğuz ile Çağrı'yı aldı

3'ncü Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Nazilli Belediyespor ligden çekilen Denizli Belediyespor'dan Burak, Deniz Yılmaz, Oğuz ve Çağrı'yı renklerine bağladı. Dört oyuncunun bonservisini Denizli ekibinden alan siyah-beyazlı yönetim, gelecek hafta içinde bu futbolcularla masaya oturup anlaşma sağlayacak. Siyah-beyazlıların Onursal Başkanı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcı, "Bu oyuncular için Denizli Belediyespor yönetimiyle el sıkıştık. Hafta başında da oyuncularla pazarlık masasına oturacağız. Aydın'ın tek profesyonel ekibi Nazillispor. Üçüncü Lig'de artık misafiriz. Bu sezon 2. Lig'e terfi etmek için transferler yapacağız" diye konuştu. Transfer için acele etmediklerini belirten Alıcı, "Menajerler ve ödeyemeyecekleri paraları öneren kulüpler, piyasayı arttırıyor. Biz ödeyeceğimiz miktarı önerip, doğru olanı yapıyoruz. Acele etmeden en iyi isimleri kadromuza katacağız" diye konuştu.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli Belediyespor hız kesmiyor!


Lider Koç Nazilli Belediyespor'da!

Nazilli Belediyespor, prensipte anlaştığı Altınordu'nun defans oyuncusu Lider Koç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler,22 yaşındaki defans oyuncusu Lider Koç'a bazı evraklardaki eksiklikler nedeniyle daha önce imza attıramadıklarını, bu evrakların tamamlanmasıyla sözleşme yaptıklarını söyledi.

Transferlerin süreceğini söyleyen Yüzügüler, teknik heyetin raporu doğrultusunda Ankara'da bazı transfer görüşmelerinin yapıldığını kaydetti.

Kaynak : ajansspor.com

Gökhan Yılmaz Nazilli'de.

Nazilli Belediyespor, Kardemir Karabükspor kalecisi Gökhan Yılmaz'ı iki yıllık sözleşme ile renklerine kattı.

Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde, kaleci Gökhan Yılmaz ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler, yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor olarak iyi ve güçlü bir takım oluşturmak için teknik heyetin de verdiği raporlar doğrultusunda transferlerin sürdüğünü söyledi.

Kardemir Karabükspor'dan kaleci Gökhan Yılmaz ile iki yıllık bir sözleşme imzalandığını belirten Yüzügüler, ''Altınordu'dan Lider Koç ile de prensipte anlaştık. Transfer çalışmalarımız
devam ediyor'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Muhammet Çetin Polat Nazilli'de

Nazilli Belediyespor, Afyonkarahisarspor'dan Muhammet Çetin Polat ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer döneminde daha önce Lüleburgazspor'un başarılı orta saha oyuncusu Ali Erdem ile sözleşme imzalayan Nazilli Belediyespor, ikinci imzayı da attırdı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın makam odasında gerçekleştirilen törende Afyonkarahisarspor'da form giyen stoper Muhammet Çetin Polat, 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, şu açıklamayı yaptı:
''Artık kararlıyız. Bir üst lige çıkmanın zamanının geldiğine inanıyoruz. Bunun için de lige güçlü bir kadro ile başlamak için teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda sahada çok koşan ve formasını ıslatan, başarıya aç oyuncuları renklerimize bağlamaya çaba göstereceğiz. Bugün de Ispartaspor, Gümüşhanespor, Akşehirspor ve Afyonkarahisarspor forması giyen stoper Muhammet Çetin Polat ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Transferlerimiz devam edecek.''

Kaynak : ajansspor.com

6 Haziran 2010 Pazar

Nazilli'de görev dağılımı yapıldı..

Haziran ayı başında yapılan olağan genel kurulun ardından, Engin Topçu başkanlığında 41 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak görev bölümü yaptı.

Nazilli Belediyespor'da, genel kurulun ardından yeni yönetim görev dağılımı yaptı.

Görev bölümü sonunda, 2. başkanlıklara Ziya Aksüt, Hilmi Volaka ve Vahit Aysan getirilirken, as başkanlıklara Nevzat İzgi, Abdullah Aktolun ve Ali Gürsoy, muhasip üyeliğe Nuri Arslan, basın sözcülüğüne Gürdal Yüzügüler, genel kaptanlığa Özgen Türker, profesyonel şube sorumluluklarına Nuri Özkat ve Mehmet Atalay, alt yapı sorumluluklarına Mehmet Koşar, Kemal Aşık ve Hakan Kumcuoğlu, sağlık sorumluluklarına Gürel Çırpanlı ve Ali Çankır, hukuk sorumluluğuna Selahattin Yılmaz, tesis sorumluluklarına Yılmaz Kırlı, Ahmet Ulukan ve Muhammet İskender, sosyal işler ve iletişim sorumluğuna da Hakkı Özsavran getirildi.

Kaynak : ajansspor.com

3 Haziran 2010 Perşembe

Ali Erdem, Nazilli Belediyespor'da..

Nazilli Belediyespor, Lüleburgazspor'dan Ali Erdem ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen yıl Lüleburgazspor'da oynadığı futbolla dikkatleri çeken ve birçok takımın transfer listesinde yer alan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Ali Erdem, ''Hedefi olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim'' dedi.

Öte yandan Nazilli Belediyespor yönetiminin dış transferde İzmirspor ve Bucaspor'dan bazı
oyuncularlada görüştüğü öğrenildi.

Kaynak : ajansspor.com

Engin Topçu, yeniden başkan..

Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde yapılan kongrede, Engin Topçu yeniden kulüp başkanlığa seçildi..

Divan başkanlığına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, divan üyeliklerine ise Tacettin Demirağ ve Hakan Kumcuoğlu seçildi.

Alıcık, yaptığı konuşmada, bu sezon sıkıntılar yaşansa da, takımın ligde kalmayı başardığını ifade ederek, ''Bu yıl oluşan yeni yönetimle işi baştan sıkı tutacağız. İsabetli transferler yapacağız. Hedefimizi sezon başında değil, burada açıklıyorum. Hedefimiz, 2. ligdir'' diye konuştu.

Kulüp Başkanı Engin Topçu da oluşacak yeni yönetim kurulu ile birlikte, var güçleri ile Nazilli Belediyespor'u 2. Lig'e çıkarmaya çalışacaklarını aktararak, ''Ismarlama futbolcu değil, bildiğimiz, tanıdığımız kanıtlanmış futbolcuları transfer edeceğiz'' dedi.

Konuşmaların ardından yapılan başkanlık seçimine, Engin Topçu başkanlığındaki tek liste ile gidildi. Geçerli oyların tamamını alan Topçu, yeniden kulüp başkanı seçildi.

Engin Topçu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Ziya Aksüt, Vahit Aysan, Hilmi Volaka, Ali Gürsoy, Nuri Arslan, Gürel Çırpanlı, Mehmet Koşar, Nevzat İzgü, Kemal Aşık, Hakan Kumcuoğlu, Selahattin Yılmaz, Mustafa Altınok, Yaşar Gözdaş, İsmail Özer, Umut Portakal, Ahmet Uluhan, İbrahim Sarınoğlu, Yılmaz Kınlı, Selahattin Menekşe, Serdar Rıfat Pirinç, Kemal Aslan, Nurettin Özkat, Recep An, Abdullah Aktolun, Mehmet Atalay, Metin Putak, Taner Günana, İrfan Bezci, Mustafa Aktaş, Asım İçeli, Volkan Çelik, Özgen Türker, Tacettin Demirağ, Muhammet İskender, Gürdal Yüzügüler, Mehmet Erkut, Hakkı Özsavran, Doğan Güneş, Ali Çankır, Ömer Pamuk ve Hakan Telliel'den oluştu.

Kaynak : ajansspor.com