31 Ekim 2010 Pazar

72 Batmanspor :0-1 Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor uzak deplasman Batman'da 72 Batmanspor’u zorlu bir mücadele sonunda 1-0 yendi. 3 puan alıp zirve yolunda avantaj yakaladı. Nazillispor rakibi kadar; zemini bozuk saha ile de mücadele etti.

STAD: Batman Şehir Stadı


HAKEMLER: Murat Göze(7), Samet Çiçek(6), Ahmet Köse(6


NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan(7), Lider(7), Erdinç(7), İbrahim(8), Muhammet(7), Ali Erdem(8), Mehmet Ersavaş(7), Oğuz(7), Ali Kafadar(7) (dakika 71 Serhat(6)), Muzaffer(7) (dakika 86 Celal(6)), Fatih Özer(8) (dakika 77 Kenan(6))


72 BATMANSPOR: Emir(7), Turgut(6), Mehmet(6), Yunus Emre(7), Cuma(7), Erdem(6), Göksel(6) (dakika 68 Mehmet Güneş(6)), Uğur(7), Engin(6) (dakika 58 Hacı Mehmet(7)), Emre(7), Devran(6) (dakika 58 Yakup(6))


GOL: Dakika 61 Fatih Özer Nazillispor

SARI KARTLAR: Kenan, Muzaffer, Mehmet Ersavaş Nazillispor; Mehmet, Yunus Emre 72 Batmanspor


Nazilli Belediyespor zorlu deplasman 72 Batmanspor’u zorlu bir mücadele sonunda 1-0 yendi. 3 puan alıp zirve yolunda avantaj yakaladı. Nazillispor rakibi kadar; zemini bozuk saha ile mücadele etti.

Dakika 14 Batmansporlu Cuma’nın 25 metrelik sert şutunu Nazillispor kalecisi Hakan 2 hamlede tutabildi.


Dakika 33 Mehmet Ersavaş’ın ara pasıyla rakip ceza alanına giren Ali Kafadar’ın sert şutu yan direği sıyırıp auta çıktı.


Dakika 43 Batmansporlu Emre- Devran verkaçında Emre’nin 20 metreden sert şutunu kaleci Hakan son anda kornere attı.


İkinci yarıda ilk 15 dakika ev sahibi Batmanspor Nazillispor kalesinde gol aradı. Bu golü bulamayınca kalesinde golü gördü.

Dakika 61 Fatih Özer ceza alanı içerisinde sert bir şutla takımını 1-0 öne geçirdi.


Dakika 64 Ali Kafadar kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen golü atamadı.


Batmansporlu Erdem, Uğur ve Emre 71-76 ve 84.dakikadaki pozisyonları değerlendiremeyince Nazillispor sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Liderlik yolunda zorlu bir engeli aştı.


Kaynak : nazillihaber.org


3. Lig 1. Grup'ta 9. hafta: Program-Hakemler


31 Ekim Pazar:
13.30 Lüleburgazspor-İstanbulspor: Muhsin Çayan
13.30 Hatayspor-Ankara Demirspor: Oğuz Kaan Turan
13.30 Malatyaspor-Menemen Belediyespor: Sarperbarış Saka
13.30 Diyarbakır Kayapınar Belediyespor-Tekirova Belediyespor: Hüseyin Çiftsüren
13.30 Bursa Nilüferspor-Kırşehirspor: Mustafa Kürşad Filiz
13.30 72Batman Spor-Nazilli Belediyespor: Murat Göze
13.30 Arsinspor-Ünyespor: Barış Mekik
13.30 Bayrampaşa-Belediye Bingölspor: Emre Yıldırım
13.30 İnegölspor-Tepecikspor: Özkan Çeliker

Kaynak : ajansspor.com


2. ve 3. Lig'de heyecan artıyor!

İKİNCİ Lig Beyaz Grup'ta zirve hesapları yapan Göztepe, Akçaabat Sebat'la karşı karşıya geliyor. 8 maçtır yenilmeyen, bu süreçte 5 galibiyet, 3 beraberlik elde eden sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları süren Uğur Kıllı ve Tayfun forma giyemiyor. Saat 13.30'daki maçın hakemi Yusuf Yılmaz. 3. Lig 1. Grup'ta Menemen Belediyespor, zorlu Malatyaspor deplasmanında mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa'ya elenen sarı-lacivertlilerin maçını Sarper Barış Saka yönetecek. Aynı grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor ise 72 Batmanspor deplasmanında puan mücadelesi verecek. 3. Lig'de 2. Grup'ta mücadele eden Altınordu ise Yeni İskenderun karşısında puan arayacak. Kırmızı-lacivertli takımda cezalı Mert ve kasığından sakat olan Murat Cömert dışında eksik yok. Yeni İskenderunspor-Altınordu maçını Halil İleri yönetecek. 3. Lig 3. Grup'ta Karsspor-Denizli Belediyespor, Gaziosmanpaşa-Torbalıspor karşı karşıya geliyor. Maçlar saat 13.30'da başlıyor.

28 Ekim 2010 Perşembe

Nazilli 2. Lig'e şartlandı

Aydın'ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Siyah İnciler, bu yıl gözünü zirveye dikti. Belediye Başkanı Alıcık, başarıdan emin.

3. Lig 1. Grup'ta sezona şampiyonluk parolasıyla giren Nazilli Belediyespor, 2. Lig'e çıkmakta kararlı. 8 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile 13 puan toplayan ve haftayı 5. sırada tamamlayan siyah-beyazlı ekip, gözünü zirveye dikti. Nazilli Belediyespor'un içerde ve dışarda hiçbir maçını kaçırmayan Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık, "Aydın'ın tek profesyonel takımıyız. 2. Lig hedefiyle yola çıktık. Şuan 5. sıradayız. İstikrarlı bir grafik çizerek hedefe emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Güçlü bir kadro kurduk. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar davaya inanmış durumdayız. Bu takım mutlaka 2. Lig'e çıkacak" diye konuştu.

Kaynak : Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY

Nazilli'den tarihi zafer!

Siyah İnciler, Tepecikspor önünde 6-2 kazandı 4697 gün sonra farklı bir galibiyet elde etti

3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Nazilli Belediyespor, Tepecikspor önündeki 6-2'lik farklı galibiyeti ile tarihi bir zafere imza attı. Siyah İnciler, tarihindeki en farklı galibiyetini 1998-1999 sezonunda sahasında 13 Aralık'ta Simav Eynalspor'u 7-0 yenerek elde etmişti. O tarihten sonra en gollü galibiyetini Tepecik karşısında alan siyah-beyazlılar, 4397 gün sonra taraftarlarına 6 gollü bir zafer yaşattı. Nazilli Belediyespor, 2008-2009 sezonunda Bursa'da Mustafakemalpaşa'yı 5-2, 2007-2008 sezonunda sahasında Ispartaspor'u 5-0, 2002-2003 sezonunda evinde Kütahyaspor'u 5-3, 1999-2000 sezonunda sahasında kupa maçında Aydınspor'u 5-2, yine aynı sezon kupada Gençlerbirliği'ni 5-2, ardından evinde Erzurumspor'u 5-4, 1998-1999 sezonunda deplasmanda Ayvalıkgücü'nü 5-1 yenmişti. 3 maçlık hedef belirlediklerini ve ilk maçtan 3 puan aldıklarını söyleyen Teknik Direktör Murat Gürkan Zora, "Moral depoladık. Şimdi 72Batmanspor ve Lüleburgaz maçlarında 6 puan hedefliyoruz" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY

25 Ekim 2010 Pazartesi

Nazilli'de farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor..

Nazilli Belediyespor'da Tepekcikspor karşısında alınan 6-2'lik galibiyetin sevinci yaşanıyor..

Kulüp Başkanı Engin Topçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün kendi sahalarında yıllar sonra ilk kez bol gollü ve keyifli bir maç izlediklerini söyledi.

Bundan sonraki haftalarda iyi futbol sergilemeye devam edeceklerini anlatan Topçu, ''Takımımızda uyum sorunu ortadan kalkmaya başladı. En büyük sıkıntımız buydu. Bizi galibiyetten çok bu durum sevindirdi. Nazilli Belediyespor liglerde fırtına gibi esmeye başlayacaktır'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Bombaladı! 6-2

Siyah İnciler, Muzaffer ile öne geçti. Adem skoru eşitledi. 27'de Ali, ilk yarının skorunu belirledi.

51'de Mehmet, skora denge getirdi. Ev sahibi ekip Fatih (3) ve Mehmet Ersavaş ile fırtına gibi esti.

STAT: Nazilli
HAKEMLER: Bilal Kunt ***, Öncer Duru Özel ***, Nurettin Dinçer Demir ***
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan ** - Lider *, Erdinç ***, Celal ** - Muhammet ***, Ali Erdem ***, Mustafa ** (59 Fatih Özer ****), Oğuz **, Ali Kafadar *** - Muzaffer ** (68 Kenan **), Melih * (46 Mehmet Ersavaş ***)
TEPECİKSPOR: Ramazan * - Türker **, A.Görkem **, Adem *** - Fırat ** (62 Muzaffer **), Sinan ** (75 Gökhan **), Eser *** (81 Rıdvan **), Mehmet **, Yasin ** - Recep ***, Mehmet Ali ***
GOLLER: Dk.21 Muzaffer, 26 Adem, 27 Ali Kafadar, 51 Mehmet, 59 Mehmet Ersavaş, 69, 85 (P) ve 90 Fatih Özer
KIRMIZI KART: Dk.74 Adem (Tepecikspor)
SARI KARTLAR: Muzaffer, Erdinç, Ali Kafadar, Ali Erdem, Celal (Nazilli Belediye), Fırat, Mehmet Ali (Tepecikspor)

ÜÇÜNCÜ Lig 1. Grup'ta Nazilli Belediyespor, sahasında Tepecikspor'u gole boğdu: 6-2. 19. dakikada Ali Kafadar'ın ortasında kaleciden önce topa ön direkte yükselen Muzaffer'in aşırtma kafa vuruşunu çizgiden defans çıkardı. 21'de Muzaffer'in uzaklardan sert vuruşu filelere gitti: 1-0. 26'da Adem'in serbest vuruşunda barajı geçen top skora eşitliği getirdi: 1-1. 27'de sağdan Mustafa Karagülle'nin kullandığı köşe atışında ceza alanı içerisinde Ali Kafadar iyi yükseldi: 2-1. Devre 2-1 sona ererken, 51'de sağdan kesilen ortaya Mehmet uçarak kafayı vurdu: 2-2. 58'de Mehmet'in sağ çaprazdan vurduğu sert şut üst direkte patladı. 59'da Mehmet Ersavaş, 3 rakibini geçerek kaleci Ramazan'ı avladı: 3-2. 69'da Mehmet Ersavaş-Kenan ikilisiyle atağa kalkan ev sahibi Fatih Özer'in düzgün vuruşu ile rahatladı: 4-2. 74'te Ali Kafadar'a kafa atan Adem kırmızı kart gördü. 85'te Ramazan, ceza alanında Fatih Özer'i düşürdü. Kazınalan penaltıyı Fatih ağlara yolladı: 5-2. 90'da sebest atışı kullanan Fatih Özer mükemmel vurdu ve sonuçu belirledi: 6-2.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli yeni sayfa peşinde.

Nazilli Belediyespor, bu hafta oynayacakları Tepecikspor karşılaşmasıyla yeni bir sayfa açmak istiyor.

Kulüp basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler, yaptığı açıklamada, sakat olan Serhat ve İbrahim'in iyileşerek takımla çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Sakat oyuncuların takıma katılmasıyla Tepecikspor karşılaşmasının hazırlıklarını tam kadro halinde sürdürdüklerini belirten Yüzügüler, şunları kaydetti:
''Tepecikspor'u yenerek yeni sayfa açmak istiyoruz. Son iki haftada alınan 1 puandan sonra 9. sıraya kadar geriledik. Geçen hafta İnegölspor maçında oynamayan kaptan İbrahim'in durumunun iyi olduğu ve iyileşen Serhat'ın da bu hafta ilk 11'de yer alabilecek olmaları bizleri sevindiriyor. Biz yönetim olarak inişli çıkışlı sonuçlar değil, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. İnşallah bu seriyi de bu hafta başlatacağız.''

Kaynak : ajansspor.com

Topçu: "Hedefimizden kesinlike bir sapma yok"

Nazilli Belediyespor'da, İnegölspor karşısında kaybedilen 3 puanın üzüntüsü yaşansa da hedeflerden sapma olmadığı bildirildi.
Kulüp Başkanı Engin Topçu yaptığı açıklamada, İnegöl'de rakip kadar saha ile de mücadele ettiklerine dikkati çekerek, çok kötü bir zeminde istediklerini sahaya yansıtamadıklarını savundu.

Futbolda her zaman istikrarın yakalanması gerektiği görüşünün vurguladığını hatırlatan Topçu, şunları kaydetti:

''Bu mağlubiyet için elbette mazeret aramamak lazım. Ancak gerçekten saha zemini çok kötüydü. Bu mağlubiyeti telafi edeceğiz. Futbolcularımın artık bu işin bilincinde olmaları gerekiyor. Daha kötü, daha zor şartlarda maçlar yapacağız. Tek tesellimiz liderin haricinde üstümüzdeki takımlar ile aramızda puan farkının çok az olması. Hedefimizden kesinlikle bir sapma yoktur. Yolumuza devam edeceğiz.''

Kaynak : ajansspor.com

Topçu: "Hedefimizden kesinlike bir sapma yok"

Nazilli Belediyespor'da, İnegölspor karşısında kaybedilen 3 puanın üzüntüsü yaşansa da hedeflerden sapma olmadığı bildirildi.
Kulüp Başkanı Engin Topçu yaptığı açıklamada, İnegöl'de rakip kadar saha ile de mücadele ettiklerine dikkati çekerek, çok kötü bir zeminde istediklerini sahaya yansıtamadıklarını savundu.

Futbolda her zaman istikrarın yakalanması gerektiği görüşünün vurguladığını hatırlatan Topçu, şunları kaydetti:

''Bu mağlubiyet için elbette mazeret aramamak lazım. Ancak gerçekten saha zemini çok kötüydü. Bu mağlubiyeti telafi edeceğiz. Futbolcularımın artık bu işin bilincinde olmaları gerekiyor. Daha kötü, daha zor şartlarda maçlar yapacağız. Tek tesellimiz liderin haricinde üstümüzdeki takımlar ile aramızda puan farkının çok az olması. Hedefimizden kesinlikle bir sapma yoktur. Yolumuza devam edeceğiz.''
Kaynak : ajansspor.com

Naz Naz 2-1 Mağlup!

Siyah İnciler, namağlup İnegölspor deplasmanında iyi mücadele etti Devre 0-0 bitti, Ali ile beraberliği yakalayan konuk takım yıkıldı

STAT: İnegöl
HAKEMLER: Eser Birinci **, Ümit Ramazan Konanç **, Fevzi Demirhan *
İNEGÖLSPOR: Abdurhaman ** - Şenol **, Sinan **, Fatih ** - Mustafa ***, Salih **, Murat *** (90 Ramazan Eraslan ?), Sinan Atım * (57 İsmail *), Alican **** (88 Ahmet ?) - Mehmet ***, Recep ****
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan * - Lider **, Erdinç **, Celal ** - Muhammet **, Oğuz *, Melih * (67 Mustafa *), Umut * (38 Ali **), Göksel ** - Kenan *, Fatih * (75 Mehmet *)
GOLLER: Dk.56 Alican, 78 Ali, 83 Recep
SARI KARTLAR: Şenol, Alican (İnegölspor), Erdinç, Kenan Fatih (Nazilli Belediyespor)

3. Lig 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, Bursa deplasmanında ligin namağlup takımı İnegölspor önünde puan almayı başaramadı: 2-1. Yoğun yağmur nedeniyle kaygan bir zeminde oynanan karşılaşmada Nazilli, rakibine oranla daha defansif bir futbol sergiledi. Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi takım, Alican ve Recep ile gollük pozisyonlardan yararlanamadı. Konuk Nazilli, pozisyon üretmekte zorlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında gol için yüklenen taraf yine İnegölspor'du. 56. dakikada Alican'ın sert şutu Muhammet Çetin'in sırtına çarparak ağlara gitti: 1-0. 78. dakikada Nazilli Belediyespor, Ali ile beraberliği yakaladı: 1-1. Bu golden sonra galibiyet için yüklenen her iki ekip, girdikleri fırsatları cömertçe harcadı. 83. dakikada Recep'in attığı golle karşılaşmayı 2-1 kaybeden siyah-beyazlılar, zirve yarışında ağır yara aldı.

Yüzügüler: ''Puanlarımız gasp edildi''

Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler, İstanbul deplasmanında hakem triosunun puanlarını gasp ettiğini öne sürdü.

İstanbulspor deplasmanından 1 puanla dönen Nazilli Belediyespor cephesinde hakem triosuna tepki gösterildi.

Çok iyi mücadele ettikleri maçtan 2 puanlarının çalındığını belirten basın sözcüsü Yüzügüler, ''Oyuncularımız sahada basmadık yer bırakmadı. Tüm İstanbulsporlu oyuncuları geçmelerine rağmen sahadaki orta hakem başta olmak üzere hakem triosunu geçemediler. Sonuçta da İstanbul deplasmanında 2 puanımız hakem triosu tarafından gasp edildi. Gereksiz kararlar nedeniyle maç çığırından çıktı'' diye konuştu.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Bld. kısmet tepti...

Siyah İnciler, deplasmanda konuk olduğu İstanbulspor önünde sayısız gol fırsatını cömertçe harcadı, direği geçemedi ve 1 puana razı oldu

STAT: Bahçelievler
HAKEMLER: Abdülkadir Bitigen **, Egemen Eren **, Mustafa Savranlar **
İSTANBULSPOR: İskender ** - Müslim ***, Fahri ** (62 Arif *), Mehmet Gürkan ** - Ali ** (71 Tayfun **), Sait **, Halil **, Koray **, Seyit ** - Coşkun * (59 Metin **), Cemal **
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan ** - Lider **, Erdinç **, İbrahim ** - Muhammet Çetin **, Oğuz ***, Melih **, Umut *** (72 Mehmet **), Ali * (64 Göksel *) - Kenan *** (88 Ali ?), Fatih ***
GOL: Yok
SARI KARTLAR: Gürkan, Sait (İstanbulspor), İbrahim, Melih, Fatih (Nazilli Belediyespor)

ÜÇÜNCÜ Lig 1. Grup'ta geçen hafta sahasında Kırşehirspor'u 1-0 yenerek zirve yarışını sürdüren Nazilli Belediyespor, deplasmanda kısmet tepti, İstanbulspor'u elinden kaçırdı: 0-0. Siyah-beyazlılar, maç boyunca üstün oynadı. 15. dakikada Fatih, kaleci İskender'i de çalımladığı halde topu boş kaleye atamadı. 22'de Kenan'ın uzaklarda şutu auta gitti. 37'de Oğuz'un ortasında Umut Salgınoğlu'nun sert şutu üst direkten döndü. Devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda bastıran, gol kovalayan taraf konuk Nazilli, kapanan ve gol yememeye çalışan İstanbulspor'du. 64'te Umut, kaleci İskender ile karşı karşıya mutlak golü kaçırdı. 77'de bu kez Kenan, kaleci İskender'i geçemedi. 80'de Göksel gol pozisyonunda topa vuracakken kendini yere atmayı tercih edince Nazilli golden oldu, maç 0-0 bitti.

Kaynak : Yeni Asır - CUMA YILDIZ

Nazilli Bld'de golcüler sustu

Siyah-beyazlı ekipte 5 golün sadece ikisinin golcülerden gelmesi üzerine yönetim dikkat çekti

Spor Toto Üçüncü Lig 1.Grup'ta şampiyonluğu hedefleyen Nazilli Belediyespor'da golcüler sustu. Ligde 5 maçta 5 gol atarak 9 puanla 5. sırada yer alan ekibi orta saha oyuncuları sırtladı. Ekipte sadece ileri uçta forma giyen Kenan Özer ve Ali Kafadar birer kez golle tanışırken, Göksel, Serhat, Oğuz, Fatih Üge ve Umut Salgınoğlu ise henüz fileleri sarsamadı. Buna karşılık orta alanda forma giyen Mustafa Karagülle, Melih ve Fatih Özer, toplamda 3 gole ulaşarak golcüleri solladılar.
Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler gol sıkıntısını strese bağlarken kısa zamanda problemin çözüleceğini söyledi. Bu arada Nazilli Belediye, bugün İstanbul Bahçelievler Özel İdare Sahası'nda saat 15.00'te İstanbulspor ile karşılaşacak. Abdülkadir Bitigen'in yöneteceği maçta Nazilli'de sakat olan Serhat oynamayacak.

Kaynak : Yeni Asır

3 Ekim 2010 Pazar

Nazilli Belediyespor 1 - 0 Kırşehirspor

Stad : Nazilli Şehir

Hakemler: Tolga Kadaz (6), Tunahan Erdem (7), İ.Çağlar Uyarcan(7)

NAZİLLLİ BELEDİYESPOR : Hakan (7), Lider Koç (7), Erdinç Karakaş (6), İbrahim (7), Muhammet (7), Oğuz (6), dk 58 Mehmet Ersavaş (7), Melih (8), Umut (7), Göksel (7), Dk 73 Ali Erdem (6), Kenan (7), Fatih Özer (8), dk 78 Ali Kafadar (7).

KIRŞEHİRSPOR: Salih (6), Gökhan (7), Erdal (6), (dk 87 Tunç?), Sezgin (6), Murat(7), Eray (6), Onur(6), dk 73 Aykut (5), Çağlar (7), Ertuğrul (6), Ahmet (6), Ozan(6), dk 46 Gökhan (7).

GOL: Dakika 67 Fatih Özer

SARI KARTLAR: Oğuz, Ali Kafadar Nazilli Belediyespor. Ahmet Keleş, Gökhan Sanlıtürk Kırşehirspor.

Nazillispor-Kırşehirspor maçı yüksek tempoda çekişmeli bir maç oldu. Dakika 8 Kırşehirspor’un Çağlar’la attığı gölü hakem ofsayt gerekçesiyle saymadı. Dakika 9 Umut’un ortasını Göksal’ın sert röveşatasıyla auta çıktı. Dakika 34 Kırşehirsporlu Çağlar 6 pastan golü atamadı. Dakika 36 Nazillisporlu Melih’in ortasını Umut kafa ile tamamladı, top az farkla auta çıktı.

İkinci yarıda Nazillispor daha baskılıydı. Dakika 61 Nazillisporlu Fatih kaleciyle karşı karşıya kaldı golü atamadı. Dakika 64 Kırşehirsporlu Ahmet Keleş 30 metreden çok sert vurdu Nazillispor kalecisi iki hamede topu yakalayabildi. Dakika 67, GOL Nazillisporlu Fatih ceza yayı üzerinde kazanılan faul atışını gole çevirdi 1-0. Dakika 71 Nazillispor kalecisi Hakan Kırşehirsporlu Çağdaş’ın kafasından önce topa sahip oldu. Dakika 84 Nazillisporlu Ali Kafadar Kırşehir Kalecisiyle karşı karşıya kaldı, plasesinde top zıplaya zıplaya yan direği sıyırdı auta çıktı. Dakika 89 Kırşehirsporlu İbrahimin 25 metreden sert şutunu son anda Nazillispor kalecisi kornere attı.

Maçta Nazillispor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇTAN NOTLAR:

Nazillispor Kırşehirspor maçında stad taraftarlarca dolduruldu. Maç boyunca Nazillispor taraftarları takımlarını tezahüratla teşfik ettiler.

Her iki takımda eksiksiz kadrolarıyla sahada yer alırken, Nazillispor’da ilk kez forma giyen, Çanakkale Dardanelspor’dan alınan Göksel başarılı futboluyla alkış aldı.

Nazillispor teknik direktörü Murat Gürkan Zora “Takım istediğim yolda emin adımlarla gidiyor. Bizi iki hafta sonra izleyin.”dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık maç golsüz gidince ikinci yarıdaki heyecana dayanamayıp stadı terk etti.

Kaynak : nazillihaber.org

2 Ekim 2010 Cumartesi

3. Lig 1. Grup 5.hafta: Program-Hakemler

Spor Toto 3. Lig 1. grupta 5. hafta müsabakaları yapılacak. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre haftanın programı ve maçları yönetecek hakemler şöyle.

3 Ekim Pazar:
15.00 Diyarbakır Kayapınar Belediyesi-Ankara Demirspor (Seyrantepe 1 No'lu Saha)
15.00 Bayrampaşaspor-Arsinspor (Bayrampaşa Çetin Emeç)
15.00 Malatyaspor-Hatayspor (Malatya İnönü)
15.00 İnegölspor-İstanbulspor (İnegöl İlçe)
15.00 Bursa Nilüferspor-Ünyespor (OYAK Renault)
15.00 Lüleburgazspor-Belediye Bingölspor (Lüleburgaz 8 Kasım)
15.00 72 Batmanspor-Menemen Belediyespor (Batman 16 Mayıs)
15.00 Tepecikspor-Tekirova Belediyespor (Tepecik Belediye)
15.00 Nazilli Belediyespor-Kırşehirspor (Nazilli İlçe)-

HAKEMLER-
3 Ekim Pazar:
15.00 Diyarbakır Kayapınar Belediyesi-Ankara Demirspor: Şerif Bayram
15.00 Bayrampaşaspor-Arsinspor: Erkan Engin
15.00 Malatyaspor-Hatayspor: Ömer Murat Ülger
15.00 İnegölspor-İstanbulspor: Hüseyin Yıldırım
15.00 Bursa Nilüferspor-Ünyespor: Mehmet Güngör
15.00 Lüleburgazspor-Belediye Bingölspor: Emre Malok
15.00 72 Batmanspor-Menemen Belediyespor: Adnan Güngördü
15.00 Tepecikspor-Tekirova Belediyespor: Barış Yavaş
15.00 Nazilli Belediyespor-Kırşehirspor: Tolga Kadaz

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Belediyespor'da hedef 3 puan.

Nazilli Belediyespor, yarın(Pazar) sahasında oynayacağı Kırşehirspor karşılaşmasından 3 puan almayı hedefliyor.

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, yaptığı açıklamada, lige iyi transferler yaparak başladıklarını, ancak şu ana kadar henüz uyum ve istikrarı yakalayamadıklarını dile getirdi. Takımda uyum ve istikrarı yakaladıklarında başarının kendiliğinden geleceğini kaydeden Topçu, Kırşehirspor maçını, bir başlangıç olarak gördüklerini ifade etti. Topçu, ''Kendi sahamızda hem galibiyet hem de taraftarlarımızın gönüllerini almak için sahaya çıkacağız. Biz teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Yarınki karşılaşmadan itibaren üzerlerindeki stresi atacaklarına, galip gelerek yeni bir sayfa açacaklarına inanıyorum'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com