27 Şubat 2011 Pazar

Yine olmadı!

Kendi sahamızda galip gelememe hastalığımız halen devam ediyor. İstanbulspor maçından da 2 puan kaybettik. Son 10 maçtan 6 beraberlik 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ayrıldık. Mağlup olduğumuz maçta kendi sahamızda. Bu maçtan galip gelmek zorundaydık olmadı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 23. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek.

3. Lig 1. Grup'ta 23. hafta maçlarının programı şöyle:

27 Şubat Pazar:
13.30 Bayrampaşaspor-Hatayspor (Bayrampaşa Çetin Emeç)
13.30 İnegölspor-Arsinspor (İnegöl İlçe)
13.30 72 Batmanspor-Tekirova Belediyespor (Batman 16 Mayıs)
13.30 Bursa Nilüferspor-Belediye Bingölspor (Nilüfer)
13.30 Diyarbakır Kayapınar Belediyespor-Ünyespor (Seyrantepe 1 No'lu Saha)
13.30 Malatyaspor-Ankara Demirspor (Malatya İnönü)
13.30 Nazilli Belediyespor-İstanbulspor (Nazilli İlçe)
13.30 Tepecikspor-Kırşehirspor (Sakarya Atatürk-Seyircisiz)
13.30 Lüleburgazspor-Menemen Belediyespor (Babaeski 100. Yıl)

Kaynak : ajansspor.com

Zaman Nazilli Belediyespor’a Destek Zamanı!

Aydın ilinin tek profesyonel futbol temsilcisi olan nazilli belediyespor, şampiyonluğu hedefleyerek başladığı lig mücadelesinde gençleşen kadrosu ile futbol camiasında adından sıkça söz ettirmeyi başararak, hedefine yaklaşmasına çok az kaldı.

Lige verilen arada kadroda yerini alamayan ve yaş sorunu yaşayan futbolculara veda eden ve genç bir yapı için transferler gerçekleştiren Siyah-Beyazlı ekipte moraller yerinde. Türk futbolunun köklü kulüplerinden olan Nazilli Belediyespor gençleşen kadrosu ile her zaman her yönü ile Türkiye’de örnek bir kulüp olmaya devam ediyor. Nazilli Belediyespor’da alt yapıdan yetişerek A takıma çıkan futbolcular maçların kaderini belirlemeye başladı.
“MÜTEVAZİ BÜTÇEMİZ VE MÜTEVAZİ BİR KADROMUZ VAR”
Ortalaması 20,5 yaş olan genç, dinamik bir kadro oluşturduklarını ifade eden Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu; “Nazilli Belediyesporun her zaman bir hedefi vardır. Bu liglerde farklı bir kulüp, lige her zaman şampiyonluk hedefi, parolası ile çıkıyor. Bizim bütçemiz belli biz mütevazi bir takımız. Bizim en büyük en büyük destekçimiz Nazilli Belediyesi, ondan belirli gelirlerimiz var. Ayrıca Onursal Başkanımız Haluk Alıcık en büyük destekçimiz, kendisine gerçekten çok teşekkür ediyorum. Mütevazi bütçeyle elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. En çok eleştirilen 9 adam gidiyor, 9 adam geliyor. Şimdi herkes şunu anlamıyor bizim gönderdiğimiz adamlar bizim takımda direk oynamayan adamlar ve yaş problemi olan futbolcular. Mesela Göksel, Mustafa Karagülle, Muzaffer, Umut Salgınoğlu genç yetenekli arkadaş ama sürekli sakat kaç maç oynadı. Yani bizdeki adamların çoğu verim alamadığımız adamlar biz ne yaptık şimdi 26 kişilik bir kadro oluşturduk. Bunu 30-35’e çıkarmamızın mantığı yok. Çünkü oynamadığı zaman futbolcuyu farklı farklı değerlendirme şansı yoksa bizim gibi liglerde problem oluyor. Yaşı gelmiş futbolda belli bir seviye olan bir insanın beklemesi bana göre bir problem biz takımı ne yaptık, gençleştirdik. Bu arada yani bizim eksik gördüğümüz yerleri izlediğimiz adımları aldık. Bu arada illaki uyum problemi olur ama bunların kalitesi zaman geçtikçe görülür. Biz burada 2 tane malubiyet aldık ama ikisinde de takım kabul etmeliyiz ki takım çok kötü futbol oynamadı. En azından ben kabul etmiyorum yani Bingöl maşında 1-0 takım mağlup gol atıyorsun ofsayt değil ofsayt diye hakemler iptal ediyor. Adamlar 4 sefer kaleye geliyor kafa vuruyor gitmeyecek yere gidiyor top doksana takılıyor. Yani bunda ne kaleci ne defans bir şey yapabilir böyle bir sıkıntı yaşadık. Hakemler yüzünden de birçok puanımızı kaybettik. Mesela Tekirova maçında penaltıyı atsak maç kopacak ama olmadı bu şansızlıkların hepsi bir araya geldi” dedi.
“YAŞ ORTALAMAMIZ 20,5”
Konuşmasını sürdüren Topçu; “Yeni transferlerimizden 4-5 tanesini transfer olarak görüyoruz. Diğerleri bizim için genç yetenek onları önümüzdeki yıla hazırlıyoruz. Tabiî ki kendilerini gösterir ve hırslı olurlarsa her an hocamızın isteği doğrultusunda kadroya girebilir. Biz Menemen’i son üç seneden beri yenemiyoruz ama gittik aslanlar gibi oynayarak yendik. Kırşehir’de de 10 kişiyle beraberliği yakaladık hatta galibiyeti getiren golü attık ama yine nizami golümüzü vermediler. Çok kötü bir takım değiliz, iyi bir takımız, mütevazi bütçeyle iyi bir takım kurduk. Çok iyi bir tesisimizi, çok iyi sahamız, çok istekli Nazilli halkı ve gönülden inanan yönetimimiz var. Bana göre takım çok iyi bir takım. İnşallah Play-offlarda çıkarız, çıkamasa da seneye taş gibi takım olur. Yaş ortalaması 20,5 bu takıma çok büyük takviyeler lazım değil. Biz düşmeme için transfer değil hedefe ulaşacak ve hedefte sağlam bir yapıyla kalacak bir kadro için ısrar ediyoruz. Oluşturduğumuz bu genç ve dinamik kadro ile önümüzdeki yıllarda adımızdan sıkça söz ettireceğiz. Şuan ligin belki de en geç takımıyız” dedi.
“TARAFTARDAN 90 DAKİKA DESTEK VE SABIR BEKLİYORUZ”
Sahamızda son iki maçta rakip taraftarı alkışlayan ve yönetime serzenişte bulunan taraftarlardan sabır ve destek bekliyoruz diyen Topçu; “Taraftarlıkta öyle bir centilmenlik yok, yani seyircide olur. Taraftarlıkta yok yani kardeşim, bu takım ne yaptı yani sen iyi yada kötü güde takımının yanında olmayacak mısın. 3 büyük takımı tutuyorsun yenilince küsüyor veya istifa mı diyorsun ama Nazilli Belediyespor’da bunu göremiyoruz. 90 dakika destek görmek istiyoruz sadece 1 maç değil bütün maçlar. Kadromuz genç, hepside taraftardan korkar oldu. Taraftar rakip takımı ve hakemi etkilemeli deniyor ama bizde tam tersi. Futbolcu hata yapınca acaba yuhalayacaklar mı diye düşünüyor. 90 dakika siz o çocuklara bir şey verin ki o çocuklar da size bir şeyler versin. Müsabaka 3 sonuçludur her sonuç alınabilir. O gün 2-3 futbolcun kötü oynar veya bireysel hata yapılır kaybedersin ama biz bu durumlarda bile destekçi olmalıyız. Bazen haberlerde görüyoruz mahalle baskısından şu oldu bu oldu diye bizde de taraftar baskısı var. Bunu çözmemiz ve birlikte tek yürek olmalıyız. Bu anlamda herkes takıma verdiği desteği sorgulamalı ve yeterli destek vermiyorsa hiç olmazsa bundan sonra vermeli. Her şey Nazilli Belediyespor için olduğunu unutmamalıyız” dedi.
“EN BÜYÜK HAYALİM ŞAMPİYONLUK KUPASINI NAZİLLİ’YE GETİRMEK”
Nazilli Belediyespor’un 1998-1999 yılında 2.Lige çıkan Yeni Nazilli Spor’a yönetici olduğunu hatırlatan Başkan Engin Topçu; “Ben ilk olarak 1998-1999 yılında 2.lige çıktıktan sonra yönetici oldum. O zamandan beridir kulüp başkanı olarak bu takıma şampiyonluk kupası getirme hayalindeyim. Yeni oluşturduğumuz kadro ile bu hedefe bu yıl olmasa bile en kötü ihtimalle önümüzdeki yıl bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Futbolcu, Taraftar, Teknik Heyet ve Yönetim inansın her şeyin olacağına inanıyorum. Çünkü her şey öncelikle inanmaktan geçiyor. Haydi Nazilli şimdi destek zamanı” dedi.

Kaynak : Nazilli Adalet Gazetesi

26 Şubat 2011 Cumartesi

Nazilli Belediye'de başkandan sitem!

Üçüncü Lig Birinci Grup'ta Play-Off hedefi yapan Nazilli Belediyespor'da, Başkan Engin Topçu taraftarlara sitem etti. Ligde iç sahada ard arda İstanbulspor ve İnegöl ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı ekipte, Başkan Topçu taraftar baskısı altında olduklarını belirterek, sabır ve destek istedi. Topçu, "Kadromuz genç. Hepside taraftardan korkar oldu. Taraftar rakip takımı, hakemi etkilemeli deniyor ama bizde tam tersi. Futbolcu hata yapınca 'Acaba yuhalayacaklar mı?' diye düşünüyor. 90 dakika siz o çocuklara birşey verin ki futbolcular da size birşey versin. Barış için birlik olmamız şart" diye konuştu.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli, Boğa'ya bileniyor

3. Lig 1. Grup'ta 4. sırada yer alan Nazilli Belediyespor, pazar günü sahasında konuk edeceği İstanbulspor'a odaklandı. İstanbulspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdüren Siyah İnciler'de, kırmızı kart cezalısı Feyyaz ile kadro dışı bırakılan Lider ile İbrahim dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Ligde ikinci devre çok çetin mücadelelere sahne oluyor. Tek hedefimiz taraftarımız önünde İstanbulspor maçını kazanmak. Üst üste iç sahada iki maç oynayacağız. İstanbulspor ve İnegölspor maçlarını 6 puanla kapatmalıyız" diye konuştu.

Kaynak : Yeni Asır

Nazilli'de özlem bitecek

Nazilli Belediyespor, taraftarları önündeki galibiyet özlemine pazar günü son vermek istiyor. Nazilli Stadı'nda 5 Aralık 2010'da Bayrampaşa'yı 1-0 yenen Siyah İnciler, o tarihten bu yana oynadığı 3 maçta 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı. 79 gündür sahasında 3 puan sevinci yaşayamayan siyah-beyazlı ekip, İstanbulspor maçıyla şeytanın bacağını kırmak istiyor. Cezalı Feyyaz dışında eksik oyuncunun olmadığını belirten teknik patron Mustafa Ceviz, "Üst üste sahamızda iki zorlu maça çıkacağız. İstanbulspor ve ardından İnegölspor maçlarını kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli'den büyük tepki

Nazilli Belediyespor'da, teknik patron Mustafa Ceviz, Kırşehir'de hakemlerin yanlış kararı ile çok önemli 2 puandan olduklarını, hakemlerin daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Ceviz, "Ligimizde çok zorlu maçlar oynanıyor. Her takım bir puanın önemini çok iyi biliyor. Maçın 90. dakikasında Gökhan'ın nizami golü yan hakemin ofsayt kararı nedeniyle sayılmadı, 2 puanımız uçtu gitti. Çalınan her hatalı düdük puan kayıplarına neden oluyor" dedi. Feyyaz dışında eksiklerinin olmadığını belirten Ceviz, "Futbolcularım İstanbulspor karşılaşmasına hazır. Lider'i kadro dışı bırakmadık, formsuz. Kendisi hazır olduğunda formasına da kavuşacak" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli evinde 6 puan peşinde

Nazilli Belediyespor, son haftalarda kaybettiği puanları evinde üst üste oynayacağı iki karşılaşmada telafi etmek istiyor. Bugün saat 16.00'da kendi tesislerinde İstanbulspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "İkinci yarıda grubumuzdaki tüm takımlar kadrolarını güçlendirdi. Her takım iyi oyun çıkartıyor. Ligde oynanan her maç önemli ve kolay maç yok. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Kendi evimizde üst üste oynayacağımız İstanbulspor ve İnegölspor maçlarından 6 puan çıkartarak üst sıralarda iyi bir yer edinmek istiyoruz. Kırşehir deplasmanında kırmızı kart gören Feyyaz dışında kadromuzda eksik yok. Futbolcularım her zamankinden daha disiplinli ve kondisyonlu olarak bugünden itibaren İstanbulspor hazırlıklarına başladı" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

20 Şubat 2011 Pazar

İbiş: "Galibiyeti kaçırdık"

Nazilli Belediyespor'un genel kaptanı Orhan İbiş, Kırşehir deplasmanında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

İbiş, yaptığı açıklamada, zorlu Kırşehir deplasmanından 1 puanla döndüklerini belirterek, ''Kazanabileceğimiz karşılaşmadan tek puan alabildik'' dedi.

Karşılaşmada 2. yarıda oynadıkları oyunun hakkının 3 puan olduğunu savunan İbiş, ''50. dakikada orta hakemin ağır kararı, Feyyaz'ın oyundan atılması ile 10 kişi kaldık. Son 40 dakika boyunca 10 kişi ile çok iyi mücadele ettik. Beraberliği yakaladıktan sonra Gökhan'ın nizami golü ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Yine ilk yarıda direkten dönen bir topumuz oldu. Biz takımımızın ikinci yarıdaki mücadelesinden memnunuz'' diye konuştu.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli'den 1 puan.

İlk yarıda vasat bir futbol sergileyen siyah-beyazlılar 31. dakikada Halil'in golü ile devreyi 1-0 yenik kapattı

51'de Feyyaz Belen kırmızı kart gördü ve konuk takım 10 kişi kaldı. Siyah-beyazlılar, Gökhan'ın golü ile kurtuldu


STAT: Ahi
HAKEMLER: Sefa Demir **, Zekeriya Bakıntaş **, Serdar İla *
KIRŞEHİRSPOR: Rasim ** - Mehmet Semih **, Yakup *, Erdal * - Fatih Erdem *, Ahmet ** (83 Onur *), Emrah * (69 Rıdvan *) , Ertuğrul **, Halil ** -Gürkan * (76 Mehmet Öner *), Ali Berk *
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan Canbazoğlu * - Mehmet **, Erdinç **, Bora ** - Hüseyin **, Feyyaz *, Hakan Yamurkaya ***, Zafer * (72 Oğuz *), Fatih Üge * (65 Gökhan Aydıngül ***) - Kenan ***, Muğdat * (46 Fatih Özer **)
GOLLER: Dk.31 Halil, 88 Gökhan
KIRMIZI KART: Dk.51 Feyyaz (Nazilli Belediyespor)
SARI KARTLAR: Gürkan, Halil, Emrah, Yakup (Kırşehirspor), Fatih, Hüseyin (Nazilli Belediye)

3. Lig 1. Grup'ta ilk 5 arasına girmeyi hedefleyen Nazilli Belediyespor, ligde kalması mucizelere bağlı Kırşehirspor önünde yenilgiden son anda kurtuldu, puanı güç kurtardı: 1-1. Siyah-beyazlılar, 51. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Feyyaz'ın çıkışıyla 39 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. 16. dakikada Ertuğrul pasında Ali Berk'in şutunu kaleci Hakan çıkardı. 22'de Ahmet Keleş topu solda Ali Berk'le buluşturdu. Ali de Ahmet'e bıraktı, onun şutunda kaleci Hakan'ı geçen topu Erdinç uzaklaştırdı. 23'te Ertuğrul sağdan sıfıra kadar inip pasını çıkardı, Ali Berk topa dokunamayınca Kırşehirr golden oldu. 31'de Emrah Öztürk'ün pasına sert vuran Halil, takımını 1-0 öne geçirdi. 44'te sağdan Hakan Yamurkaya ortaladı, Fatih'in kafa şutunda top direkten döndü, Muğdat vurdu, kaleci Rasim çıkardı, Kırşehir defansı tehlikeyi savuşturdu. 51'de Ahmet Keleş topla buluştuğu anda Feyyaz tarafından indirildi. Feyyaz, ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. 60'ta Mehmet orta sahanın sağından defansın arkasına sarkan Hüseyin'e uzun bir top attı, Hüseyin'in şutunda top üstten auta çıktı. 88'de Kenan soldan ortaladı, Gökhan Aydıngül nefis vurdu, skoru belirledi: 1-1.

Kaynak : Yeni Asır - YASİN ATA

17 Şubat 2011 Perşembe

Kırşehirspor 1-1 Nazilli Belediyespor

Bugün Kırşehir'de oynanan maçtan 1 puanla alabildik. Kırşehirspor Halil Uysal ile 31'nci dakikada 1-0 öne geçti. 87 nci dakikada Gökhan Aydıngül ile beraberliği yakaladık. Takımımızdan Feyyaz Belen çift sarı karttan kırmızı kart gördü. Ayrıca Kırşehirspor'dan Gürkan Alkan ve Nazilli Belediyespor'dan Fatih Özer sarı kart gördüler.

3. Lig 1. Grup 22. hafta: Program

Tamamı saat 13.30'da başlayacak maçların programı şöyle:

Ankara Demirspor-Diyarbakır Kayapınar Belediyespor (Cebeci İnönü)
Arsinspor-Bayrampaşaspor (Arsin İlçe)
Hatayspor-Malatyaspor (Hatay Atatürk-Seyircisiz)
İstanbulspor-İnegölspor (Bahçelievler İl Özel
İdare)
Ünyespor-Bursa Nilüferspor (Çarşamba Yeşilırmak)
Belediye Bingölspor-Lüleburgazspor (Bingöl Şehir)
Menemen Belediyespor-72Batmanspor (Menemen İlçe)
Tekirova Belediyespor-Tepecikspor (Dr. Fehmi Öncel)
Kırşehirspor-Nazilli Belediyespor (Kırşehir Ahi)

Nazilli'de gergin saatler yaşanıyor

Nazilli Belediyespor'da, Tekirova maçı sonrasında yönetim, taraftar ve futbolcular arasında gerginlik yaşandığı öğrenildi. Tekirova maçı öncesi kaptan İbrahim ve Lider'in kadro dışı kalmasına tepki gösteren siyah-beyazlı taraftarların, Tekirova karşısında puan kaybedilmesinin faturasını yönetime kesti. Tribünlerin "Yönetim istifa" tezahüratlarına anlam veremediklerini açıklayan Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, "Oyuncularımızın işin ciddiyetini kavrayamadıklarını düşünüyoruz" diyerek, topu futbolculara attı. Yüzügüler, "İyi oynamadık ve sahadan puan kaybı ile ayrıldık. Tribünler de puan kaybının üzüntüsü içinde. Başarısız sonuçlar taraftarlar kadar bizleri de üzüyor. Ancak bundan böyle yönetim olarak gerekli tedbirleri alacağımızın bilinmesini istiyoruz. Bu takımda hiç kimse vazgeçilmez değil" diye konuştu.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

13 Şubat 2011 Pazar

Nazilli Belediyespor 0-0 Tekirova Belediyespor

Bugün yine hüsrana uğradık. Hatayspor'un ve Ünyespor'un 3 puan kaybettiği haftada bizde 2 puan kaybettik. Kendi sahamızda maç kazanamama hastalığına yakalandık. 37 nci dakikada Fatih Özer ile penaltı vuruşundan yararlanamadık. Puan durumunda 4 ncü sıraya düştük.

3. Lig 1. Grup 21. hafta: Program-Hakem

3. Lig 1. ve 2. gruplarda 21. hafta karşılaşmalarının tümü 13 Şubat Pazar günü saat 13.30'da başlayacak.

Program şöyle:
-1. GRUP-
Lüleburgazspor-Ünyespor: Ali Karatutlu
Diyarbakır Kayapınar Belediyespor-Hatayspor: Aykut Çakmak
İstanbulspor-Kırşehirspor: Mehmet Güngör
72Batmanspor-Belediye Bingölspor: Emre Düz
Bursa Nilüferspor-Ankara Demirspor: Erdem İren
Malatyaspor-Arsinspor: Yiğit Peşin
İnegölspor-Bayrampaşaspor: Halil İleri
Tepecikspor-Menemen Belediyespor: Ahmet Eşref Sarı
Nazilli Belediyespor-Tekirova Belediyespor: Sarper Barış Saka

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli'de kaptan kadro dışı !

Nazilli Belediyespor'da, takım kaptanı İbrahim Kırdemir, kadro dışı bırakıldı.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, yaptığı açıklamada, İbrahim'in son günlerde disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu ve sürekli tepkili davrandığını belirterek, yönetim kurulu kararı ile bu futbolcunun kadro dışı bırakılarak altyapıya gönderildiğini söyledi.

Hafta sonunda karşılaşacakları Tekirova Belediyespor'un zorlu bir rakip olduğunu belirten Yüzügüler, futbolcularının bu işin ciddiyetini anlamaları gerektiğini ifade etti.

Yüzügüler, Menemen Belediyespor deplasmanındaki oyunu sergileyerek, rakiplerini yenmek istediklerini, taraftarlardan destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak : ajansspor.com

8 Şubat 2011 Salı

"İstediğimizi aldık"


Ceviz, yaptığı açıklamada, Menemen Belediyespor maçına rakibin gücünü bilerek hazırlandıklarını ifade etti.

Hafta boyunca bu maça çok iyi hazırlandıklarını ve oyuncuların da verdiği taktikleri maçta aynen sahaya yansıttıklarını dile getiren Ceviz, ''Maçta 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen oyundan kopmadılar, çok koştular. Saha içerisinde basmadık yer bırakmadılar. İkinci yarıda da üstünlüğü tamamen ele geçirerek 3-1 gibi bir skorla galip gelmesini bildiler. Zorlu Menemen Belediyespor deplasmanından istediğimizi aldık'' dedi.

Ceviz, deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli'ye Menemen dopingi!

İç sahadaki Bingöl Belediye bozgununu deplasmanda telafi ettiklerini belirten teknik patron Ceviz, "İstediğimizi aldık, çok mutluyuz" dedi.

Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, Menemen Belediyespor'u deplasmanda 3-1 yenerek, istedikleri sonucu elde ettiklerini söyledi. Ceviz, Menemen Belediyespor maçına rakibin gücünü bilerek hazırlandıklarını ifade etti. Hafta boyunca bu maça çok iyi hazırlandıklarını ve oyuncuların da verdiği taktikleri maçta aynen sahaya yansıttıklarını dile getiren teknik patron Ceviz, "Maçta 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen oyundan kopmadılar, çok koştular. Saha içerisinde basmadık yer bırakmadılar. İkinci yarıda da üstünlüğü tamamen ele geçirerek 3-1 gibi bir skorla galip gelmesini bildiler. Zorlu Menemen Belediyespor deplasmanından istediğimizi aldık. Play-Off yarışında olduğumuzu gösterdik. Şimdi istikrarı yakalamak ve galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" dedi. Ceviz, deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti. Siyah İnciler, pazar günü konuk edeceği Tekirova Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.

Kaynak : Yeni Asır - ERDAL ÇARBOĞA

3 Puan Nazilli'nin

Salih'in golü ile yenik duruma düşen siyah-beyazlı takım Hüseyin ile beraberliği yakaladı, ilk devre 1-1 sona erdi

İkinci yarıda iki ekibin birer topu direkte patladı. 78'de Hakan konuk ekibi öne geçirdi. Hakan galibiyeti sigortaladı.

Play-Off hesapları yapan iki takımın mücadelesinde Nazilli Belediyespor, Menemen Belediyespor'u 3-1 yendi. 8. dakikada Ali Osman'ın sağ çaprazdan serbest vuruşunda gelen topa Salih gelişine vurdu: 1-0. 26'da Erdinç'in uzaklardan şutu direği yalayarak auta çıktı. 27'de Fatih Özer soldan defansı geçti, kaleci Serhat ile karşı karşıya Samet'i gördü. Bu oyuncu topu boş kale yerine auta gönderdi. 29'da Kenan'ın frikiğinde Fatih Üge kafayla aşırttı. Arkada topla buluşan Hüseyin mükemmel vurdu: 1-1. 44'te Samet'in şutunu kaleci Serhat kornere çeldi devre 1-1 bitti. 55'te Cenk'in frikiği yan direkte patladı. 65'te Muğdat kaleci Serhat ile karşı karşıya top yan direkten döndü. 78'te Muğdat, sağ kanattan getirdiği topu ortaladı Hakan sert vurdu: 1-2. 79'da Bora, kırmızı kart gördü ve Nazilli 10 kişi kaldı. 90+2'de Hakan skoru belirledi: 1-3.

Kaynak : Yeni Asır - ERDAL ÇARBOĞA

6 Şubat 2011 Pazar

Menemen Belediyespor 1-3 Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor kendisini af ettirdi. Bugün Menemen' oynanan maçtan 3-1 galip ayrıldık. 7 nci dakikada Menemenspor 1-0 öne geçti. 27 nci dakikada durumu 1-1 yaptık. 73 ve 87 nci dakikalarda attığımız gollerle 3-1 galip geldik. 75 nci dakikada bir futbolcumuz kırmızı kart gördü. 33 puanla 3 ncü durumdayız.

5 Şubat 2011 Cumartesi

"Galibiyet için gideceğiz"

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, ''Menemen Belediyespor deplasmanına galibiyet için gideceğiz'' dedi.

Ceviz, yaptığı açıklamada, geçen hafta sonunda Bingöl Belediyespor karşısında ummadıkları bir yenilgi aldıklarını belirterek, alınan mağlubiyetin kendilerini çok üzdüğünü ifade etti.

Hafta sonunda deplasmanda oynanacak Menemen Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarının devam ettiğini dile getiren Ceviz, ''Menemen Belediyespor'un gücünü biliyoruz. Ama bizim de hedefimize ulaşmak için kazanmaktan başka çaremiz yok. Menemen Belediyespor deplasmanına galibiyet için gideceğiz'' diye konuştu.
Ceviz, takımda cezalı ve sakat futbolcu bulunmadığını kaydetti.

Kaynak : ajansspor.com

3. Lig 1. Grup 19. hafta: Program-Hakem

Bugün:
13.30 Diyarbakır Kayapınar Belediyespor-Bayrampaşaspor: Özkan Çeliker

30 Ocak Pazar:
13.30 Kırşehirspor-Tekirova Belediyespor: Özgür Aygün
13.30 72Batmanspor-Ankara Demirspor: Deniz Gültekin
13.30 Lüleburgazspor-Hatayspor: Mehmet Nevzat Adal
13.30 Nazilli Belediyespor-Belediye Bingölspor: Murat Orhan
13.30 İnegölspor-Malatyaspor: Selçuk Sarıgül
13.30 Bursa Nilüferspor-Arsinspor: Serhad Ürkmez
13.30 İstanbulspor-Menemen Belediyespor: Sedat Sert
13.30 Tepecikspor-Ünyespor: Şerif Bayram

Kaynak : ajansspor.com