30 Nisan 2011 Cumartesi

3. Lig 1. Grup'ta haftanın sonuçları.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 32. hafta maçları oynanan mücadeleler ile tamamlandı.

Lüleburgazspor-Diyarbakır Kayapınar Belediyespor.( 1 - 0 )
Kırşehirspor-Ankara Demirspor............................( 2 - 1 )
Tepecikspor-Bayrampaşaspor..............................( 3 - 2 )
İnegölspor-Bursa Nilüferspor...............................( 0 - 0 )
Tekirova Belediyespor-Ünyespor..........................( 1 - 0 )
İstanbulspor-Hatayspor......................................( 1 - 0 )
Nazilli Belediyespor-Arsinspor.............................( 4 - 0 )
Batmanspor-Malatyaspor.......(Malatyaspor, sahaya çıkmadı)
Belediye Bingölspor-Menemen Belediyespor...........( 0 - 1 )

Böyle lig görülmedi son iki haftaya girerken kimin şampiyon olacağı hala belli değil birçok takımın şampiyonluk için umudu var. Biz Nazilli Belediyespor'umuzun son iki maçını galip gelerek ipi göğüsleyeceğine inanıyoruz. Haydi Naz Naz bize Şampiyonluk sevinci yaşat !

Nazilli Belediyespor 4 – 0 Arsinspor

Nazilli Belediyespor son 3 maçından galip gelmek için adeta seferberlik ilan etti ve bu gün Nazilli şehir stadında konuk ettiği Arsinspor karşılaşmasında iyi bir futbol ile sahadan 4-0 galip ayrılarak Lider iki takım ile arasındaki Puan farkını 2’ye indirdi.

Geliyor Geliyor, Özlem sona eriyor. Nazilli Belediyespor Son iki haftaya oldukça rahat ama stresli giriyor. Son 6 haftadan bu yana iyi bir çıkış yakalayan Nazili Belediyespor şampiyonluk potasına resmen girdi.

Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Konuk Arsinspor ile karşılaşan Nazilli Belediyespor sahadan 4-0 gibi net bir skorla ayrılmasını bildi.

Sahanın diri takımı Nazilli Belediyespor’du maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede etkili olan Nazilli Belediyesporda Klasını Konuşturan Gökhan Aydıngül yarım vole ile topu rakip ağlarla buluşturdu. 1-0

İlk yarıda ataklara karşı herhangi bir gol olmayınca İlk yarı Nazilli Belediyespor’un Galibiyeti ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında sağlı sollu ataklar ile rakip kalede etkili olan Nazilli Belediyespor’da 58. dakika da Oyuna Fatih Özer’in yerine Hakan Yamurkaya girdi.

Bu dakikadan sonra rakip takım kalemizde etkili olmaya çalıştıysada defansından önemli açıklar verdi. Bu açıkları iyi değerlendiren Muğdat fırsatçığını konuşturdu ve durumu 2-0 yaptı.

Rakip kale üzerinde iyice rahatlayan Nazilli Belediyespor defansın içine iyiden iyiye yayıldı ve bu kez oyuna yeni giren Hakan Yamurkaya’nın ayağından topu filelerle buluşturdu. 3-0

Maçın bitimine az bir zaman kala ceza alanı içinde penaltı kazanan Nazilli Belediyespor’da penaltı atışını Hakan Yamurkaya kullandı ve gol oldu 4-0 sahada adeta bayram havası niteliğinde olan maç sonrası taraftarlar ve futbolcular kucaklaşarak şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söylediler.

Maçın adamı Erdinc.

Erdinç bu gün Oynadığı futbol ile adeta Maçın kahramanıydı denilebilir. Kademe de çok önemli işler başaran Erdinç takımın adeta dinamosu gibiydi Sağlı Sollu atakları akıl dolu hareketleri ile kesen Erdinç Hem yönetimden hemde taraftardan alkış aldı.

Başkan Soyunma odasında;

Maç Sonrası Soyunma odasına giden Kulüp Başkanı Engin Topçu Futbolcular tebrik ederek Kutladı. İyi bir futbol oynadıklarını ve adım adım şampiyonluğa koştuklarını ifade eden Başkan Engin topçu “Galibiyetleri aldığımız takdirde biz 2. lige çıkacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki Hatay ve Ankara Demir Maçlarını kazanıp 2. Lig vizesini hep beraber alalım” diyerek futbolcu ve yönetimdeki arkadaşları ile galibiyeti kutladı.

Kaynak : Nazilli Turkuaz Gazetesi


24 Nisan 2011 Pazar

Nazilli Belediyespor Altın değerinde 1 Puanla dönüyor!

Ligde son 3 haftaya girilirken 3. Lig 2.grupta tansiyon oldukça yüksek seyrediyor. Nazilli Belediyespor’un son haftalarda ki çıkışı dikkatlerden kaçmazken, bu hafta konuk olduğu Bayrampaşadan 1-1 lik sonuçla berabere dönebildi.

Ligin Ateşi git gide ısınıyor. Nazilli Belediyespor Konuk olduğu Bayrampaşa Mücadelesi sonrasında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı

Ligde şampiyon olmak için adeta seferberlik ilan eden Nazilli Belediyespor Zorlu Bayrampaşa deplasmanından 1 Puanla döndüler.

Karşılaşmanın zorlu geçeceğini bilen Siyah inciler tüm imkanlarını kullandılar ancak galip gelmek için sonuca ulaşamadılar.

Ligde Nazilli Belediyespor beraberlikle ayrılırken Liderlik Savaşı veren Nilufer Lüleburgazı 1-0 ile geçti. Tepecik kolay maç olan Malatya karşısında 7-0 Lık net bir skorla sahadan ayrıldı. Yine İddiasını sürdüren Ünyespor Menemen’i 4-2 Lik skorla geçti.

Kaynak : Nazilli Turkuaz Gazetesi

3. Lig 1. Grup 31. hafta: Program-Hakemler

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 31. hafta maçlarının programı ve maçları yönetecek hakemler açıklandı.

15.30 Ankara Demirspor-Tekirova Belediyespor (Cebeci İnönü)
24 Nisan Pazar:
15.30 İnegölspor-Belediye Bingölspor (İnegöl İlçe)
15.30 Malatyaspor-Tepecikspor (Malatya İnönü)
15.30 Bayrampaşaspor-Nazilli Belediyespor (Bayrampaşa Çetin Emeç)
15.30 Arsinspor-İstanbulspor (Arsin İlçe)
15.30 Hatayspor-Kırşehirspor (Hatay Atatürk)
15.30 Bursa Nilüferspor-Lüleburgazspor (Nilüfer)
15.30 Diyarbakır Kayapınar Belediyespor-72Batmanspor (Seyrantepe 1 No'lu Saha)
15.30 Ünyespor-Menemen Belediyespor (Ünye İlçe)

-HAKEMLER 23 Nisan Cumartesi:
15.30 Ankara Demirspor-Tekirova Belediyespor: Emre Malok

24 Nisan Pazar:
15.30 İnegölspor-Belediye Bingölspor: Selim Tanyıldızı
15.30 Malatyaspor-Tepecikspor: Hüseyin Altıntaş
15.30 Bayrampaşa-Nazilli Belediyespor: Deniz Kükrek
15.30 Arsinspor-İstanbulspor: Osman Ender Bulut
15.30 Hatayspor-Kırşehirspor: Ercan Hellaç
15.30 Bursa Nilüferspor-Lüleburgazspor: Zafer Demir
15.30 Diyarbakır Kayapınar Belediyespor-72Batmanspor: Adnan Güngördü
15.30 Ünyespor-Menemen Belediyespor: Adem Sarıtaş

Kaynak : ajansspor.com

"Söz sahibi olmak istiyoruz"

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, ''Bayrampaşaspor maçını da kazanarak zirve yarışında söz sahibi olmak istiyoruz'' dedi.

Ceviz, yaptığı açıklamada, grupta zirve mücadelesi yapan takımlar arasında yer aldıklarını belirterek, son iki karşılaşmayı kazanmış olmanın kendilerine moral verdiğini söyledi.

Bayrampaşaspor ile hafta sonu deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Ceviz, ''Oyuncularımızın morali yerinde. Bayrampaşaspor maçını da kazanarak zirve yarışında söz sahibi olmak istiyoruz. Şu anda takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor'' diye konuştu.

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Topçu da Bayrampaşaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını vurgulayarak, teknik heyete ve futbolculara güvendiğini söyledi.

Kaynak : ajansspor.com

18 Nisan 2011 Pazartesi

Nazilli'de yüzler gülüyor..

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Malatyaspor'u 4-0 mağlup eden Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, "Malatyaspor maçındaki farklı galibiyet nedeni ile oyuncularımızı kutluyorum" dedi. Ceviz, Malatyaspor karşısında alınan galibiyetle puan sıralamasında iki basamak yükseldiklerini ve liderle aralarındaki puan farkını koruduklarını söyledi. Lider olma inançlarının devam ettiğini ifade eden Ceviz, "Malatyaspor maçındaki farklı galibiyet nedeni ile oyuncularımızı kutluyorum. Özellikle alt yapıdan profesyonel yaptığımız iki genç oyuncumuz Ayhan ve Mustafa Acar'ın iyi oynamaları beni çok memnun etti. Hedefimize giderken, genç oyuncularımızı da kazanacağız" diye konuştu. Ceviz, kendilerini karşılaşmada yalnız bırakmayan taraftarlara ayrıca teşekkür etti. Kaynak : ajansspor.com

17 Nisan 2011 Pazar

Nazilli Belediyespor 4 – 0 Malatyaspor


Naz Naz Malatyaspor engelini 4 golle aştı.

Nazilli Belediyespor adım adım zirveye adını yazdırmaya başladı. Son 5 Haftada 4 Galibiyet alan Nazilli Belediyespor Ligde iddiası olmayan Malatyaspor’u konuk etti Maça kontrollü başlayan Nazilli Belediyespor Maç Sonunda gülerek Liderle Arasındaki Puan farkını Korudu 4-0.


Nazilli Belediyespor üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Haftalardan bu yana sıkça eleştirilen Nazilli Belediyespor En parlak Dönemini yaşıyor.

Nazilli Belediyespor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Lig’de iddiası kalmayan Nazilli Belediyespor’u konuk etti.

Maça iyi başlayan Nazilli Belediyespor Malatyaspor karşısında oldukça rahat bir futbol sergiledi.

Maçın ilk yarısının hemen başında Mehmet Ersavaş’ın golu ile öne geçen Nazilli Belediyespor Fatih Özer’in ayağından şık bir gol atarak durumu 2-0 yaptı.

Malatyaspor ilk yarıda pozisyon üretemezken, Nazilli Belediyespor bir çok pozisyonu gole çeviremedi.


İkinci yarı başından itibaren rakip kalede etkili olan Nazilli Belediyespor Korner atşından kullanılan topu Ağlara gönderen Fatih Üge ile 3-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra daha rahat bir top oynayan Nazilli Belediyespor zaman zaman kalesinde tehlike yaşadı.





Fatih Özer’in girdiği ikili mücadele sonrası Hakeme itiraz etmesinden dolayı sarı kart görmesi herkesi kızdırırken, Hoca Değişikliğe giderek Fatih Özeri Oyundan alarak cezalı duruma düşmesini önledi.

Maçın son bölümlerine doğru Nazili Belediyespor’da Fatih Üge sahneye çıkarak Maçta 2. golünü takımında 4. golünü kaydetti.


Maçta Başka gol olmayınca Nazilli Belediyespor sahadan galip gelerek 3 Puanı Hanesine yazdırdı.

Ligde diğer oynanan karşılaşmalarda ise alınan sonuçlar Nazilli Belediyespor’u 3. sıraya Averajla taşıdı.



Kilit Bir haftaya giriyoruz

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, Nazilli Belediyespor’un ciddi maçlar aldığını belirterek bu kadro ile 2. lig ve 1. ligde dahi top oynayacak durumda olduğunu ifade ederek; “Takımı zamanında eleştirenler bu takım için neler yapıldığını görsünler. Bu kadroyu oluşturmak için birçok şeyden vazgeçildi. Biz Şampiyonluğa oynayan bir takımız ve Şampiyon olmak için futbolcusundan Teknik heyetine Yönetimine kadar el birlik bu takımda başarı için mücadele ediyoruz, edeceğiz. Ben futbolcularımı son haftalarda gösterdikleri performanslarından dolayı tebrik ediyorum”

Kaynak : Nazilli Turkuaz Gazetesi




3. Lig 1. Grup'ta 30. hafta: Program-Hakemler

Tamamı 17 Nisan Pazar günü saat 14.30'da başlayacak maçların programı şöyle:
Tepecikspor-Diyarbakır Kayapınar Belediyespor (Tepecik Belediye)
Kırşehirspor-Arsinspor (Kırşehir Ahi)
İstanbulspor-Bayrampaşaspor (Bahçelievler İl Özel İdare)
72Batmanspor-Bursa Nilüferspor (Batman 16 Mayıs - Seyircisiz)
Belediye Bingölspor-Ünyespor (Bingöl Şehir)
Menemen Belediyespor-Ankara Demirspor (Menemen İlçe)
Tekirova Belediyespor-Hatayspor (Dr. Fehmi Öncel)
Nazilli Belediyespor-Malatyaspor (Nazilli İlçe)
Lüleburgazspor-İnegölspor (Babaeski 100. Yıl)

HAKEMLER
Tepecikspor-Diyarbakır Kayapınar Belediyespor: Abdullah Kalafatoğlu
Kırşehirspor-Arsinspor: Deniz Osayer
İstanbulspor-Bayrampaşaspor: Onur Karabaş
72Batmanspor-Bursa Nilüferspor: Mustafa Yılmaz
Belediye Bingölspor-Ünyespor: Çetin Topuz
Menemen Belediyespor-Ankara Demirspor: Özkan Çeliker
Tekirova Belediyespor-Hatayspor: Serkan Bal
Nazilli Belediyespor-Malatyaspor: Emre Duz
Lüleburgazspor-İnegölspor: Abdulkadir Bitigen

Kaynak : ajansspor.com

3. Lig'de zor viraj!

Altınordu Buca İlçe Stadı'nda bugün Yalıspor'u Menemen ise evinde Ankara Demirspor'u ağırlıyor.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Ege ekipleri bugün birbirinden zorlu maçlara çıkacak. 2. Grup'ta Play-Off'a gitmek isteyen Altınordu Buca İlçe Stadı'nda Karadeniz ekibi Yalıspor'u ağırlayacak. Maçı Ahmet Eşref Sarı yöntecek. Şeytanlarda Yavuz Balcı ve Uğur dışında eksik yok. Kart cezası biten kaleci Fatih Kaldan ilk onbirde forma giyecek. 1. Grup'ta Menemen Belediyespor evinde Ankara Demirspor'u konuk edecek. Sarı-lacivertlilerin eksiksiz çıkacağı maç, Menemen İlçe Stadı'nda 14.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Özkan Çeliker yönetecek.
Tüm karşılaşmaların saat 14.30'da başlayacağı Spor Toto 3. Lig'de Ege ekiplerinin yer aldığı gruplarda program şöyle: 1. GRUP: Nazilli Belediyespor-Malatyaspor Tepecik-D.Bakır Kayapınar, Kırşehir-Arsin, İstanbul-Bayrampaşa, 72 Batman-B.Nilüfer, Bingöl-Ünye, Tekirova-Hatay, Lüleburgaz-İnegöl. 2. GRUP: Keçiören Sportif-Y.İskenderun, Beykoz 1908-Sivas 4 Eylül, Y.Yozgat-K.Maraş, O.Renault-Kırklareli, A.Karahisar-B.Petrol, Isparta-Anadolu Üsküdar 1908, Darıca G.Birliği-Gümüşhane.


Kaynak : Yeni Asır

16 Nisan 2011 Cumartesi

Nazilli'nin B planı hazır!

Malatyaspor maçında cezalı Muğdat'ın yerine Hakan, Celal'in yerinde de Oğuz oynayacak

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan, lider Bursa Nilüferspor ile arasında 4 puan fark bulunan Nazilli Belediyespor'da eksik oyuncuların yeri doldu. Yarın kümede kalma hesapları yapan Malatyaspor'u evinde ağırlayacak siyah-beyazlı ekipte, sarı kart cezası bulunan orta saha oyuncusu Muğdat'ın yerinde Hakan, sakatlığı süren defans oyuncusu Celal'in yerinde de Oğuz'un oynayacağı öğrenildi. Başkan Engin Topçu, lig sonuncusu rakiplerini hafife almayacaklarını bu konuda futbolcularını uyardıklarını belirterek, "Maç oynanmadan kazanılmıyor. Ligin bitimine 5 hafta var. Hedefimiz belli. Yara almak istemiyoruz. Bu yüzden işimizi sıkı tutacağız. Tüm Nazilli halkından destek bekliyoruz" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

14 Nisan 2011 Perşembe

Bir zamanlar Efe'ydi

Bir dönem 1. Lig'de fırtına estiren F.Bahçe'yi İstanbul'da 6-1 ve 2-1'lik sonuçlarla yenip tarihe geçen Aydınspor şimdilerde Aydın Amatör Süper Ligi'nde 1. Amatör'e düşmeme mücadelesi veriyor

Bir zamanlar Fenerbahçe'yi 6-1 yenerek Türk Futbol Tarihi'nde adını altın harflerle yazdıran Aydınspor, mazisini arıyor. Aydın Amatör Süper Lig'de hafta sonunda Nazilli deplasmanında Yıldızgücü'ne 13-0 gibi farklı skorla yenilen Efeler, tarihinin en farklı mağlubiyetini elde ederken, Amatör Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veriyor. Kurulduğu 1966 yılından itibaren uzun yıllar 2. Lig'de mücadele eden Aydınspor, Teknik Direktör Necdet Zorluer yönetiminde, 1989-1990 sezonunda şampiyon olarak o zamanki adıyla Birinci Lig'e yükselmeyi başarmıştı. 1. Lig serüvenine muhteşem bir başlangıç yapan Efeler, 26 Ağustos 1990'daki 1990-1991 sezonunun açılış maçında, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda, yaklaşık 40 bin sarı-lacivertli taraftarın izlediği karşılaşmada, Guss Hiddink yönetimindeki Fenerbahçe'yi 6-1 yenmeyi başardı. Siyah-beyazlı takım böylece 1960-1961 sezonunda Galatasaray'ın ezeli rakibi karşısında elde ettiği 5-0'lık galibiyeti gölgede bırakarak, Türk futbol tarihine adını yazdırdı. Türk Futbol tarihinde Fenerbahçe'yi sahasında en farklı skorla yenen (6-1) takım unvanını elinde bulunduran Aydınspor, şimdilerde 1. Amatör Küme'ye düşmemek için savaşıyor.
ALİ SOYDEMİR

21 maçta 63 gol yedi
Aydınspor, Amatör Süper Lig'de 21 hafta geride kalırken, kalesinde 63 gol gördü. Siyah-beyazlılar, 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 yenilgi alırken, 43 gol atıp, kalelerinde 63 gol gördüler. 23 puanla 8. sırada yer alan Efeler, Yıldızgücü karşısında 13-0'lık hezimetle yıkıldılar, tarihlerinin en farklı mağlubiyetini yaşadılar. Yıldızgücü'nün gollerini, Yiğit (4), Necip (3), Polat (2), Ömer Kaygusuz, Uğur, Sedat, Ahmet Elibol attı.

'Kadıköy Efesi'

Aydınlı eski bakanlardan Yüksel Yalova ve Cengiz Altınkaya döneminde Türk futboluna Afrika pazarını açan ve Cezayir'den Amani, Nunisi, Şerif Ozani ve Kadiri gibi futbolcuları getirerek kulüplerin transfer pazarını büyük ölçüde değiştiren Aydınspor'un, 1990-1991 sezonundaki 6-1'lik Fenerbahçe maçından sonra gazetelerde 'Kadıköy Efesi' manşetleri atılmıştı. Kadrosundan İlker, Faruk ve Ali Akdeniz'i daha sonra Fenerbahçe'ye kaptıran Aydınspor, 1992-1993 sezonunda Konyaspor ve Bakırköyspor ile birlikte 2. Lig'e düşerek çöküşe geçti. Efeler, Konya ve Antalya'da iki kez 1. Lig'e yükselme maçlarına katılma hakkını elde eden, ama başarılı olamadı.


Kaynak : Yeni Asır

Nazilli Belediye zafere odaklandı!

Nazilli Belediyespor, Malatyaspor maçı öncesi moral depoladı. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Başkan Yardımcısı Ziya Aksüt, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular akşam yemeğinde 2. lig yemini etti. Sümerpark Lara Restoran'da verilen akşam yemeğine katılan tüm futbolcular, Malatyaspor maçını kazanacaklarını iddia ettiler. Kaptan Kenan Karışık, takım arkadaşları adına söz alarak yönetime ve Başkan Alıcık'a şampiyonluk sözü verdi. Kulüp Başkanı Engin Topçu, takımın 6'da 6 yapmasına karşın süper pirim vereceklerini, bu konuda da futbolcularına güvendiklerini, 12. güç taraftarlardan pazar günü destek beklediklerini söyledi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

12 Nisan 2011 Salı

Ceviz zirve yarışı hakkında konuştu.

Spor Toto 3.Lig 1. Grup'ta deplasmanda Kayapınar Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, "Artık zirveye biz de ortağız" dedi.

Ceviz, gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalara yaklaşıldıkça, ligde ilginç bir tablo ortaya çıktığını, takım olarak hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediklerini bildirdi.

Kayapınar Belediyespor deplasmanından aldıkları galibiyetin kendilerini play-off yarışı içinde olmalarını sağladığını ifade eden Ceviz, şöyle konuştu:
"Sahanın yıldızı olan ve ilk golümüzü de atan Muğdat'ın hakem tarafından hatalı bir sarı kart sonucunda atılması bizleri çok üzdü. Maç boyunca çok gol kaçırdık. Sonuçta 90 2'de oyuncularımızın üstün gayretleri ile kazandığımız gol sonucunda kazanmasını bildik. Artık zirveye biz de ortağız."

Kaynak : ajansspor.com

Nazillispor altın buldu!

Diyarbakır'da çok önemli bir zafere imza attıklarını belirten teknik patron Ceviz, "Rakiplerin kaybettiği haftayı iyi değerlendirdik" dedi

3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Nazilli Belediyespor, Diyarbakır deplasmanında Kayapınar Belediyespor'u uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 yenerken, rakiplerinin kaybettiği haftayı karlı kapattı. Bu maç öncesinde 6'da 6 yapmayı hedefleyen Siyah İnciler, ilk engeli aşmanın mutluluğunu yaşadı. Siyah-beyazlı ekip, sahasında Malatyaspor, Arsinspor, Ankara Demirspor, deplasmanda Hatayspor ve Bayrampaşaspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik patron Mustafa Ceviz, "Hatayspor, Menemen Belediye'ye mağlup oldu. Bursa Nilüfer, Tepecikspor'u devirdi. İnegölspor, Ünyespor'u mağlup etti. Diyarbakır zaferi bizim için milat oldu. Geçen hafta 6 olan puan farkı, bu hafta 4 puana indi. 3 puanlı sistemde her şey olabilir. Zirveye yaklaşmak istiyoruz. Bu haftaki Malatyaspor maçını kazanarak üst sıralara doğru tırmanışımısı devam ettireceğiz" dedi.


Kaynak : Yeni Asır

11 Nisan 2011 Pazartesi

Nazilli koşar adım ilerliyor!

Bursa Nilüfer'den sonra Diyarbakır Kayapınar'ı yenen Nazilli Belediyespor, lider ile farkı 4 puana indirdi.

STAT: Diyarbakır Atatürk
HAKEMLER: Eser Birinci **, Murat Vezne **, Mert Türk **
DİYARBAKIR KAYAPINAR: Necdet **, Yunus **, Ramiz **, Onur **, Serdar **, Vahit * (76 Murat *), Cenk * (70 Eren *), Osman * (67 Erdal *), Kemal *, M. Akif Savaş ***, M.Ali *
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan ***, Lider *** (90 Erhan), Bora ***, Hüseyin ***, Oğuz ** (46 Mehmet Gelen **), Fatih Üge ***, Muğdat ***, Gökhan ** (78 Samet **), Kenan **, Fatih Özen ** (Dk.88 Erdinç ?)
GOLLER: Dk.28 Muğdat, 90+2 Fatih Üge (Nazilli), 90 M.Akif (P)(Kaynarpınar)
KIRMIZI KART: Dk.88 Muğdat
SARI KARTLAR: Cenk, Serdar, Fatih (Kayapınar), Mehmet Gelen (Nazilli)

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta bitime 5 maç kala ilk 5 için ümitlenen Nazilli Belediyespor, son dakikalarında büyük heyecan yaşanan maçta Diyarbakır Kayapınar'ı 2-1 yenerek iddiasını güçlendirdi. Nazilli Belediyespor maça çok hızlı başladı. 28. dakikada Muğdat'ın golüyle öne geçen Ege temsilcisi, ikinci yarıda kontrollüydü. Ancak 89. dakikada Muğdat'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Nazilli, 2 dakika sonra M.Akif'in attığı penaltı golüyle şoka girdi: 1-1. Maçın uzatma dakikalarında baskısını arttıran Nazilli, 90+2'de Fatih Üge ile öne geçti ve maçı kazandı: 2-1. Nazilli Belediyespor bu sonuçla puanını 46'ya yükseltirken 5. sıradaki Ünye ile arasındaki puan farkı da 2'ye indirdi. Nazilli kalan maçlarda Malatya, Bayrampaşa (D), Arsin, Hatay (D) ve Ankara Demirspor ile karşılaşacak.

Kaynak : Yeni Asır

10 Nisan 2011 Pazar

3 Altın Puan Bizim!

Diyarbakır Kayapınarspor ile deplasmanda oynadığımız maçtan 3 altın puanla dönüyoruz. 21 nci dakikada Muğdat ile 1-0 öne geçtik. Maç uzun süre 1-0'lık üstünlüğümüz ile geçti. 86 ncı dakikada Kayapınarspor penaltıdan durumu 1-1 yaptı. Uzatma dakikalarında üç puanı getiren golü attık. Zirveye bir adım daha yaklaştık. Tebrikler Naz Naz . Altıncı durumdayız ancak liderle sadece 4 puanlık bir fark kaldı ve zirve iyice karıştı. Bursa Nilüferspor liderliğe yükseldi. Hatayspor ve Ünyespor bu haftayı puansız kapattılar.

1 nci Grupta Zorlu Pazar

Üçüncü Lig 1. Grup'ta Menemen Belediyespor, lider Hatayspor deplasmanında terliyor. Saat 14.30'da başlayacak zorlu mücadelenin hakemi Murat Özcan. 3. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Torbalıspor, kendisi gibi ateş hattında yer alan Antalya ekibi Kepez Belediyespor'a konuk oluyor. Saat 14.30'da başlayacak mücadelenin hakemi Ercan Hellaç. Grupta 5. sırada yer alan Denizli Belediyespor ise İstanbul'da Beylerbeyi ile kapışıyor. Bu mücadelede İlkay Aydın düdük çalacak. 1. Grup'ta Play-Off hesapları yapan Nazilli Belediyespor, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor deplasmanında terliyor. 14.30'daki maçın hakemi Eser Birinci.

Ceviz: "Kayapınar çok iyi ve güçlü bir takım.."

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, bu haftaki rakipleri Kayapınar Belediyespor'un çok iyi ve güçlü bir takım olduğunu söyledi.

Ceviz yaptığı açıklamada, bu hafta deplasmanda Kayapınar Belediyespor ile karşılaşacaklarını, müsabakanın her iki takım için de zor olacağını söyledi.

Zirve yarışını devam ettirebilmek için Nazilli'ye 3 puanla dönmelerinin şart olduğunu kaydeden Ceviz, ''Kayapınar Belediyespor'un çok iyi ve güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Ancak biz de güçlü bir ekibiz. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık'' diye konuştu.

Cezalı oyuncunun bulunmadığı Nazilli Belediyespor'da Celal'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği öğrenildi.

Kaynak : ajansspor.com