29 Ağustos 2011 Pazartesi

"Üç puan taraftarımıza hediye"

Spor Toto 3.Lig 2. Grup'ta ilk haftada deplasmanda İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Nazilli Belediyespor'da, teknik direktör Mustafa Ceviz, ''Aldığımız 3 puanı bizlere her zaman destek olan taraftarımıza ve yöneticilerimize armağan ediyoruz'' dedi.

Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında deplasmanda zorlu rakipleri İstanbulspor'u 2-0 yendikleri için çok mutlu olduklarını kaydetti.

Rakipleri İstanbulspor'un geçen seneki kadrosunu bozmadığını hatırlatan Ceviz, ''Rakibimizin güçlü olduğunu biliyorduk. Maçın ilk yarısı bizim üstünlüğümüzle geçti. Özellikle ilk yarı çok net 4 pozisyonu gole çeviremedik. Yüzde yüz bir penaltımız verilmedi. 2. yarı daha iyi organize olduk, toparlandık. Maçı çevirmek içim becerimizi ve inancımızı daha da artırdık. Rakibin 5-6 dakikalık bir baskılı oyunu oldu. Dikkatli oynamamız sayesinde ciddi bir tehlike yaşamadık. Futbolcularımı kutluyorum. Aldığımız 3 puanı bizlere her zaman destek olan taraftarımıza ve yöneticilerimize armağan ediyoruz.''

Kaynak:: ajansspor.com

Nazilli'den Süper Başlangıç

Siyah İnciler, devresi golsüz biten maçta İstanbulspor'u Fatih Üge ve Muğdat'ın golleriyle yendi, lige iyi başladı

STAT: Bahçelievler İl Özel İdare
HAKEMLER: Erkan Engin ***, Mustafa Aldemir ***, Ahmet Şanslı ***
İSTANBULSPOR: İskender * (30 Soner *) - Ali ** (84 Burak *), Arif *, Müslüm * - Hüseyin *, Fatih * (54 Timur *), Erhan **, Mehmet Sait, Tolga ** - İlyas, Tayfun **
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan *** - Bora ****, Erdal ***, Lider *** - Fatih Özer *** (65 Aykut ***), Furkan *** (72 Mustafa ***), Muğdat **** (83 Gökhan **), Emre ***, Mehmet *** - Erhan ***, Fatih Üge ****
GOLLER: Dk.53 Fatih Üge, 81 Muğdat
SARI KARTLAR: Fatih Özer, Erhan, Furkan (Nazilli Belediyespor), Mehmet, Müslüm, Tayfun, Timur (İstanbulspor)

3. Lig 2. Grup'ta sezona şampiyonluk parolasıyla giren Nazilli Belediyespor, ilk maçında İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 yenerek sezona fırtına gibi başladı. 8. dakikada Muğdat, kaleci İskender ile karşı karşıya kaldı, vuruşunu İskender çıkardı, yüzde yüzlük gol kaçtı. 11'de Fatih Üge topu kontrol etti, defans araya girerek tehlikeyi önledi. 19'da Tayfun'un şutunu Hakan mükemmel çıkardı. 27'de Fatih Üge'nin kafa vuruşu kaleci Soner'de kaldı. 32'de Muğdat'ın ceza yayı önünden plasesi az farkla auta gitti. 38'de Muğdat'ın pasında Fatih Özer'in şutu kaledireğini yalayarak dışarı çıktı. İlk yarı 0-0 sona erdi. 53'te soldan Fatih Özer'in serbest vuruşunda Fatih Üge ayağını koydu ve Nazilli'yi deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 60'ta Erhan'ın şutunu kaleci Hakan uzanarak kornere çeldi. 72'de Muğdat'ın sert şutu üstten auta gitti. 81'de sağ kanatta topla buluşan Muğdat, defans oyuncularını geçti, kaleciSoner'i de geçerek topu boş kaleye yuvarladı, maç 2-0 sona erdi.


Kaynak : Yeni Asır

26 Ağustos 2011 Cuma

3.Lig 2.Grup'ta 1. Hafta: Program-Hakemler

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Spor Toto 3. Lig ilk hafta maçlarının programı şöyle:

Kahramanmaraşspor-Orhangazispor: Ömer Murat Ülger
Kilimli Belediyespor-Keçiörengücü: Hakkı Güler
Kepez Belediyespor-Maltepespor: Mehmet Karanlık
Arsinspor-Batman Petrolspor: Osman Kaya
İstanbulspor-Nazilli Belediyespor: Erkan Engin
Karsspor-Gölcükspor: Murat Göze
OYAK Renault-Yalıspor: Cihan Burgan
Erganispor-Küçükçekmecespor: Hüdaverdi Savcı
Sivas Dört Eylül Belediyespor-İskenderunspor 1967: Mustafa Aydın

Nazilli sezonu mağlubiyetle açtık

Nazilli Belediyespor, 2011-2012 futbol sezonunu açtı, Denizlispor'la yaptığı hazırlık maçından mağlup ayrıldı.

Nazilli Şehir Stadı'ndaki 2011-2012 futbol sezonu açılışında kurban kesildi ve futbolcular taraftara tanıtıldı. Başkan Vahit Aysan, takıma yaptıkları katkılardan dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile önceki kulüp başkanı Engin Topçu'ya teşekkür plaketi verdi. Törenin ardından yapılan hazırlık maçında Bank Asya 1. lig takımlarından Denizlispor ile karşılaşan siyah beyazlılar, sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

21 Ağustos 2011 Pazar

Nazilli ligde çok can yakar

Teknik patron Ceviz, "Çok iyi bir kadro kurduk. Dört yıllık 2. Lig özlemine son vereceğiz" dedi

Nazilli Belediyespor, yeni sezona 2. Lig parolasıyla girmeye hazırlanıyor. İskelet kadrosunu koruyan, dış transferde İlker Furkan Baştan (Gümüşhane), Emre Kahraman (İskenderun DÇ), Mustafa Aslan (Malatyaspor), Polat Özsel (Yıldızgücü), AhmetGüven (Uşak Belediyespor), Burak Koca (Denizlispor A-2), Erdal Akyürek (Kırşehirspor), İrfan Yazıcı (Yozgatspor), Ali Siterekli (Menemen Belediye), Aykut Yenen (Bursa Nilüfer), Okan Sarı (Dardanelspor) ve Onur Öncü Uyandı'yı (Keçiören Sportif) kadrosuna katan Siyah İnciler, hedefini 2. Lig olarak belirledi.




Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Çok iyi bir kadro oluşturduk. Eski ve yeni oyuncularımızarasındaki ahenk ve kaynaşma saha içerisindeki yardımlaşma çok iyi. Ligin başlamasını dört gözle bekliyoruz. Tüm taraftarlarımızın da takımlarını desteklemelerini ve lig bitimine kadar yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Denizlispor ile oynayacağımız maç aynı zamanda ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağımız İstanbulspor maçının da provası olacak" dedi.

Siyah İnciler huzura çıkıyor.

Nazilli Belediyespor, yeni sezonu bugün saat 16.30'da törenle açacak. 28 AğustosPazar günü 2011-2012 futbol sezonunun ilk haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak Siyah İnciler, bu maçın son provasını da sezon açılışından sonra Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor önünde saat 18.00'de yapacak. Yeni transferler açılışta taraftarlara tanıtılacak.

Kaynak : Yeni Asır

Nazilli Belediyespor sezonu açıyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, pazar günü törenle 2011-2012 sezonunu açacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, pazar günüsaat 16.30'da Şehir Stadı'ndaki açılışın ardından, Bank Asya 1. Lig takımlarından Denizlispor ile saat 18.00'de hazırlık maçı oynanacak. Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Transfer Komitesi Başkanı Özgen Türker, pazar günü yeni sezonu açarak taraftarlarla takımı buluşturacaklarını belirtti. Türker, tüm taraftarları açılışa davet etti. Nazilli Belediyespor Teknik Direktör Mustafa Ceviz de yeni sezonda çok iddialı olduklarını ifade ederek, ''Çok iyi bir kadro oluşturduk. Eski ve yeni oyuncularımız arasındaki ahenk ve kaynaşma saha içerisindeki yardımlaşma çok iyi. Ligin başlamasını dört gözle bekliyoruz. Tüm taraftarlarımızın da takımlarını desteklemelerini ve lig bitimine kadar yalnız bırakmamalarını istiyoruz'' diye konuştu.

Kaynak : ajansspor.com

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Hazırlık Maçları

Nazilli Belediyespor Bucaspor ve Fethiyespor maçlarını kazandı.

Süper ligden Bank Asya 1 nci Ligine yeni düşen, eski rakiplerimizden Bucaspor ile yaptığımız dostluk ve hazırlık maçını 2-1 kazandık.

Fethiye'de oynanan Fethiyespor hazırlık maçını ise 1-0 kazandık. İnşallah bu sonuçların daha iyilerini ligde alarak bu sezon bu işi bitireceğiz.

"İşi şansa bırakmayacağız"


Bu sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, yeni sezonda işi şansa bırakmayacaklarını söyledi.

Ceviz, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde günde çift idmanla sürdürdüklerini belirterek, geçtiğimiz sezon yaptıkları hataları tekrarlamayacaklarını ifade etti. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatan Ceviz, ''Yeni sezonda işi şansa bırakmayacağız. Yaptığımız hazırlık maçlarımızı da tüm oyuncularımıza şans veriyoruz. Çok çalışan, özveri ile istekli çalışan tüm oyuncularımız forma giyecektir'' dedi.

Kaynak : Ajansspor.com

Spor Toto 3.Lig'in fikstürü çekildi.


Spor Toto 3.Lig'de 2011-2012 sezonu fikstürü çekildi. Organizasyona kulüp temsilcileri ile TFF Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, TFF Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik katıldı.
19'ar takımdan oluşan 3 grubun bulunduğu Spor Toto 3.Lig'de yeni sezon 28 Ağustos 2011 tarihinde başlayacak. Her hafta 1 takım maç oynamayacak. Ligin ilk devresi 25 Aralık 2011'de oynanacak 19. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 22 Ocak'ta başlayacak Spor Toto 3.Lig'de 2011-2012 sezonu, 13 Mayıs 2012'de oynanacak maçlarla sona erecek.
Ligde gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar doğrudan Spor Toto 2.Lig'e yükselecek. Her grubu 2., 3.,4. ve 5. bitiren takımlar Play-Off oynama hakkını kazanacak. Play-Off maçları tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu müsabakalarda kazanan takımlar final oynayacak ve finalde kazanan takımlar ise Spor Toto 2. Ligi'ne yükselecek. Böylece toplam 6 takım Spor Toto 2. Lig'e yükselmiş olacak.
Spor Toto 3. Lig'de gruplarında 16,17, 18 ve 19. sıraları alan toplam 12 takım Bölgesel Amatör Lig'e düşecek.


Grubumuzdaki ilk hafta maçları :

28.08.2011


4 EYLÜL BLD. & Y.İSKENDERUN
KARSSPOR & GÖLCÜKSPOR
ERGANİSPOR & KÜÇÜKÇEKMECE
OYAK RENAULT & YALISPOR
KEPEZ BLD. & MALTEPESPOR
İSTANBULSPOR AŞ & NAZİLLİ BLD. SPOR
ARSİNSPOR & BATMAN PETROL
K.MARAŞSPOR & ORHANGAZİSPOR
KİLİMLİ BLD. & KEÇİÖRENGÜCÜ
BLD. BİNGÖLSPOR BAY

10 Ağustos 2011 Çarşamba

Spor Toto 3.Lig grupları belli oldu

Spor Toto 3 ncü Lig'de 2011-2012 sezonunun grupları belli oldu. Grup belirleme organizasyonuna kulüp temsilcileri ile TFF Yönetim Kurulu üyesi M. Akif Üstündağ, TFF Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, TFF Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik katıldı. 19'ar takımdan oluşan 3 grubun bulunduğu Spor Toto 3.Lig'de yeni sezon 28 Ağustos 2011 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 25 Aralık 2011'de oynanacak 19. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 22 Ocak'ta başlayacak Spor Toto 3.Lig'de 2011-2012 sezonu, 13 Mayıs 2012'de oynanacak maçlarla sona erecek.

Ligde gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar doğrudan Spor Toto 2.Lig'e yükselecek. Her grubu 2., 3.,4. ve 5. bitiren takımlar Play-Off oynama hakkını kazanacak. Play-Off maçları tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu müsabakalarda kazanan takımlar final oynayacak ve finalde kazanan takımlar ise Spor Toto 2. Ligi'ne yükselecek. Böylece toplam 6 takım Spor Toto 2. Lig'e yükselmiş olacak.

Spor Toto 3. Lig'de gruplarında 16,17, 18 ve 19. sıraları alan toplam 12 takım Bölgesel Amatör Lig'e düşecek.

Nazilli Belediyespor bu yıl 2 nci grupta mücadele edecek. En uzak deplasmanımız ise Kars. Bu grupta Ege bölgesini takımımız temsil ediyor.





1.GRUP

MANAVGAT EVRENSEKİ
HACETTEPE
KEÇİÖREN A.Ş.
İNEGÖLSPOR
DİYARBAKIR BŞ BLD.
ELAZIĞ BLD. SPOR
YENİ SANDIKLI
BLD. VANSPOR
KIRIKHANSPOR
MENEMEN BLD.
KASTAMONUSPOR
GEBZESPOR
GÜMÜŞHANESPOR
LÜLEBURGAZSPOR
BAYRAMPAŞA
ÜMRANİYESPOR
MKE KIRIKKALESPOR
BEŞİKDÜZÜSPOR
A. SEBATSPOR


2.GRUP

KEPEZ BLD. SPOR
KEÇİÖRENGÜCÜ
OYAK RENAULT
ORHANGAZİSPOR
ERGANİSPOR
BLD. BİNGÖLSPOR
BATMAN PETROL
K.MARAŞSPOR A.Ş.
Y.İSKENDERUNSPOR
NAZİLLİ BLD.
KİLİMLİ BLD.
GÖLCÜKSPOR
KARSSPOR
KÜÇÜKÇEKMECE
İSTANBULSPOR A.Ş.
MALTEPESPOR
4 EYLÜL BLD.
YALISPOR
ARSİNSPOR


3.GRUP

TEKİROVA BLD. SPOR
ANKARA DEMİRSPOR
NİLÜFERSPOR A.Ş.
DARDANELSPOR A.Ş.
KAYAPINAR BLD.
A.KARAHİSAR
SİİRTSPOR
TARSUS İDMANYURDU
HATAYSPOR
AYDIN 1923
ÇARŞAMBASPOR
D. GENÇLERBİRLİĞİ
ERZURUM BŞ BLD.
BEYLERBEYİ A.Ş.
ANADOLU ÜSKÜDAR
SANCAKTEPE BLD.
YOZGATSPOR A.Ş.
ARAKLISPOR
PAZARSPOR

2. LİG'E AÇIK ÇEK

"Geçen sezon Play-Off'ta kılpayı kaçırdığımız zaferi bu sezon yaşamak istiyoruz. İddialı bir takım kurduk""İskelet kadroyu koruduk. Bu bizim için büyük avantaj olacak. Tribünlerin dolması, birlik ve beraberlik şart"3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'da, bu sezon tek hedef şampiyonluk. Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık, 2. Lig bileti için kesenin ağzını açırken, şampiyonluğun ödülünü futbolcuların belirlemesini istedi, açık çek sundu. Geçen sezon Play-Off'ta kaçan şampiyonluğu bu sezon kaçırmak istemediklerini vurgulayan Alıcık, şöyle konuştu: "İddialı bir takım kurduk. Zaten iskelet kadroyu da bozmadık. Bu sezon zafer yaşamak istiyoruz. Başarı için birlik ve beraberlik şart."AMAN NAZAR DEĞMESİNKulüp Başkanı Vahit Aysan ise, "Bu yıl şampiyonluk sevincini yaşamak istiyoruz" dedi. Aysan, "Bunun için de güçlü, hedefi olan genç ve tecrübeli oyunculardan takımımızı oluşturuyoruz. Şu ana kadar her şey iyi gidiyor. Yaptığımız hazırlık maçlarında aksayan yönlerimizi görüyoruz. İyi bir sezon geçirmek için işi baştan sıkı tuttuk. Aman nazar değmesin" dedi. Öte yandan, siyah-beyazlılar 12 Ağustos'ta İzmir'de Bucaspor, 14 Ağustos'ta ise günü yine deplasmanda Fethiyespor ile hazırlık maçı yapacak.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

7 Ağustos 2011 Pazar

Nazilli Belediye'de Okan tahtın peşinde

Nazilli Belediyespor'un yeni transferi gol kralı Okan Sarı, şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi. Nazilli'de çok güzel günlerinin geçtiğini ifade eden Okan, "2009-2010 sezonunda Nazilli'de iyi bir performans sergiledim. Taraftarların o sevgisini unutamadım. Geçtiğimiz yıl da transfer için görüşmelerimiz oldu fakat kulübümle anlaşılamadı. Bu yıl böyle bir teklif tekrar gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Nazilli'yi ve Nazilli Belediyesporluları hedefe götürmek için elimden geleni yapacağım. Ayrıca önceki sezon tahta oturamamıştım ama bu yıl hedefim krallık tahtına oturmak" dedi.


Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR


Bence gol krallığı çok önemli değil ama takımda Okan gibi golcü bir futbolcunun yeniden olması çok sevindirici. Her maçta gol atabilen bir takım oluşturmaya çalışıldı. Baştan sona üstün oynadığımız maçtan kaza golü ile yenik ayrılıp 2 nci Lig'in eşiğinden döndük. İnşallah bu sezon şampiyon olarak 2 nci lige çıkarız. Tüm takım futbolcularına yöneticilerimize ve Teknik heyetimize başarılar. Nazilli Başarıya susamış durumda inşallah bu sezon 2 nci Lige çıkmayı başarırız.

Şampiyonluk Bizim

Aysan, geçen sezon kıl payı kaçırdıkları 2. Lig'i bu kez ıskalamayacaklarını söylediDoğru seçimlerle iyi bir takım yarattıklarını söyleyen Aysan, "Taraftarı coşturacağız" dediSpor Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor'da Kulüp Başkanı Ahmet Vahit Aysan bu sezon çok arzuladıkları şampiyonluğa ulaşacaklarını belirtti. Aysan, "Artık bizim ve camiamızın sabrı kalmadı. Hedefe ulaşmak için yeni yönetim, yeni teknik ekip ve ekibimiz tüm enerjisi ile çalışıyor. Geçen sezon hedefi kıl payı kaçırdık. Bu sezon 12'den vuracağız" diye konuştu. Yaptıkları son iki takviye ile güçlerine güç kattıklarını belirten Başkan Aysan; "Dardanelspor'dan eski golcümüz Okan Sarı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan aldığımız 25 yaşındaki forvet Aykut Yenen ile gol yollarında sorunumuz kalmadı. Hem şampiyonluk hem de ligin gol kralını ekibimizden çıkarmak istiyoruz. Sezonun ilk maçından itibaren tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onları mutlu edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli Belediye'den Yeni Transferler

Dardanel'den eski oyuncusu golcü Okan'ı kiralayan Siyah İnciler, Uşak Belediyeli Ahmet ve Nilüfer'den Aykut'la da anlaştı.

Nazilli Belediyespor, üç oyuncuyu daha renklerine bağladı. İlker Furkan Baştan (Gümüşhane), Emre Kahraman (İskenderun DÇ), Mustafa Aslan (Malatyaspor), Polat Özsel (Yıldızgücü), Ahmet Güven (Uşak Belediyespor), Burak Koca (Denizlispor A-2), Erdal Akyürek (Kırşehirspor), İrfan Yazıcı (Yozgatspor) ve Ali Siterekli'den (Menemen Belediye) sonra Çanakkale Dardanelspor'dan forvet oyuncusu Okan Sarı ile kiralık olmak üzere 1, Bursa Nilüfer Belediyespor'dan Aykut Yenen ile 2, Uşak Belediyespor'dan Ahmet Güven ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. 21 yaşındaki Okan Sarı, 2009-2010 yılında Nazilli Belediyespor'da gol krallığı tahtına kurulmuştu. Okan, 108 resmi maçta 34 gol attı. Eskişehirspor'da amatör olarak futbola başlayan Eskispor, Eskişehir Demirspor takımlarında oynayan, Bursa ekibi Orhangazispor'da profesyonel olan 25 yaşındaki Aykut, geçen sezonu Bursa Nilüfer Belediyespor'da geçirdi. Aykut'un, 3. Lig'de 108 karşılaşmada 28 golü bulunuyor. Uşak ekibi Turan İdmanyurdu'nda futbola başlayan, 2007'de Uşak Belediye'ye transfer olan 17 yaşındaki Ahmet, geçen sezon 22 maçta 7 gol attı.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli Belediye üç maç oynayacak

Nazilli Belediyespor, ikinci etap çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, ilk etap çalışmalarının ardından takımın, iki günlük iznini tamamlayarak yine kendi tesislerinde ikinci etap çalışmalarına başladığını belirtti. İkinci etap çalışma programı kapsamında üç hazırlık maçı oynamayı planladıklarını bildiren Ceviz, "İkinci etap hazırlık döneminde 7 Ağustos'ta Nazilli'de Menemen Belediyespor ile 12 Ağustos'ta İzmir'de Bucaspor ile 14 Ağustos Pazar günü de Fethiye'de Fethiyespor ile hazırlık maçı yapacağız. Bu maçlarla lig öncesi takımın iskeletini oluşturmayı ve amaçlıyoruz" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Turgutlu'ya 2-0 mağlup olduk.

Turgutluspor, ilk hazırlık karşılaşmasında 3. Lig ekibi Nazilli Belediyespor önünde oynadığı futbol ile geçer not aldı: 2-0. 12'de Eray'ın pasıyla ceza alanı dışında topu önünde bulan Engin'in aşırtma vuruşu az farkla auta çıktı. 16'da Nazilli defansının uzaklaştırmaya çalıştığı top ceza sahası yayı üzerinde Ahmet Sağlam'ın önünde kaldı. Bu oyuncunun sert şutunu kaleci Kurtuluş kornere çeldi. 43'te Barış'ın düşürülmesi ile kazanılan serbest atışı Ahmet Sağlam mükemmel kullandı: 1-0. 49'da Nadir gelişen Nazilli atağında Turgutlu ceza alanı içerisinde oluşan karambolde topu önünde bulan Furkan'ın şutu az farkla auta çıktı. 72'de Eray'ın ceza alanına ortaladığı topu Lider göğsü ile kaleci Hakan'a indirmek istedi kalecinin tersine düşen top ağlarla buluştu: 2-0. 83'te kazanılan serbest vuruşu Furkan kullandı, kaleci Özcan güçlükle meşin yuvarlağı kornere çeldi, maç Turgutluspor'un 2-0'lık galibiyeti ile sona erdi.

Kaynak : Yeni Asır - İLKER UYAR

Nazillili Emre Fenerbahçe'de

Nazilli Belediyespor'un genç file bekçisi Emre Özkaya, 3. Lig'den Süper Lig ekibi Fenerbahçe'ye transfer oldu. 3.Lig ekibi Nazilli'nin 16 yaş altı takımının kalesini koruyan Özkaya, artık İstanbul'un köklü ekibi için ter dökecek. Performansıyla birçok Süper Lig ekibini peşinden koşturan Özkaya, 16 Yaşaltı Milli Takımı'nın da kalesini koruyordu. Nazilli Belediyespor Altyapı Antrenörü Hasan Aygün, "Emre'yi isteyen Süper Lig ekipleri içinde en ciddi teklif Fenerbahçe'den geldi. Nazilli Belediyespor'un altyapısının en önemli hedefi profesyonel takımlara futbolcu kazandırmak. Bunu da başarıyoruz" dedi. Fenerbahçe'ye transferini "Bir rüyada gibiyim" diyerek ifade eden Özkaya, "Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve antrenörlerimin bana büyük desteği oldu. Çok çalışıp bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Hedefim Fenerbahçe'de A takıma kadar yükselip, uzun yıllar kaleyi korumak. Ancak en büyük hayalim A Milli formayı giymek. Bu hedefe de ulaşacağım" dedi.

Kaynak : Yeni Asır

Nazilli'de tempo arttı

Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, oynadıkları hazırlık maçlarında eski ve yeni tüm oyuncuları deneyerek, ideal kadroyu bulmaya çalıştıklarını söyledi. Ceviz, yeni sezon hazırlıklarına kulübün tesislerinde sürdürdüklerini belirterek, takımda yüksek bir moral düzeyinin olduğunu ifade etti. Oynadıkları iki hazırlık maçını da kazandıklarını hatırlatan Ceviz, "İdeal kadroyu bulmaya çalışıyorum. Ayrıca aksayan yönlerimizi tespit etmeye çalışıyoruz. Lige en iyi şekilde gireceğiz" dedi. Siyah İnciler, bugün Turgutluspor ile 3. hazırlık maçını oynayacak.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli'ye Horoz morali

Nazilli Belediyespor, 2. Lig'in yeni temsilcisi Denizli Belediyespor ile deplasmanda oynadığı hazırlık maçından 4-2'lik galibiyetle ayrıldı ve lig öncesi moral depoladı. Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Denizli Belediyespor; Sezai, Uğur, Ahmet, Yasin, Hasan, Salim, İbrahim, Ali, Ömer, Selçuk ve Ferhat, Nazilli Belediyespor ise Hakan, Lider, Erhan, Burak, Erdal, Mustafa, Fatih Üge, Muğdat, Emre, Furkan, Fatih Özer 11'iyle çıktı. 1. dakikada İbrahim Kongur'un golü ile 1-0 geriye düşen Siyah İnciler, 14'te Emre, 15'te Fatih Özer ile 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. 24'te Yavru Horozlar, yeni transferi Ömer'le skoru eşitledi, devre 2-2 sona erdi. Daha önce Y.Sandıklı'yı 1-0 yeanen Nazilli, 52 ve 54. dakikalarda Fatih Üge'nin golleriyle maçı 4-2 kazandı, sınıfı geçti.

Kaynak : Yeni Asır - HASAN DURNA

Nazilli takviye peşinde

3. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'ta teknik heyet eksikliklerini ve nokta transfer isteğini yönetime bildirdi. 11 Temmuz'da başlayan hazırlık çalışmalarının ardından önceki gün ilk hazırlık maçına çıkan ve Yeni Sandıklı'yı 1-0 yenen Siyah İnciler, ikinci hazırlık maçını bugün saat 18.00'de Denizli Belediyespor ile yapacak. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "11 Temmuz'da başladığımız hazırlık kampımızda sporcularımıza çok yükleniyoruz. 29 Temmuz Cuma günü deplasmanda 2. Lig takımlarından Turgutluspor ile oynayacağız. Hazırlık maçlarında eksik görülen bir bölge olursa, önümüzdeki günlerde bu alanlara nokta transferler yapacağız. Lige hazır bir kadro olacağız" diye konuştu.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazillispor'dan iyi prova

Spor Toto 3.Lig'in iddialı ekibi Nazilli Belediyespor, yeni sezon öncesi sahasında oynadığı ilk hazırlık maçında 3.Lig takımlarından Yenisandıklı Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Nazilli, rakibi karşısına Kurtuluş, İrfan, Erdinç, Bora, Mustafa, Ali, Mustafa Aslan, Polat, F.Üge, Gökhan, Ayhan onbiri ile çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Maçın 55. dakikasında M.Ersavaş'ın sol kanattan ortasına Fatih Üge iiyi yükseldi. Kaleciden dönen topu Burak tamamladı: 1-0. 72'de Fatih Üge'nin yaklaşık 25 metre taşıyıp ortaladığı topa Emre çok sert vurdu. Kaleciyi geçen top yan direkte patladı. Karşılaşmayı Siyah İnciler 1-0 kazandı.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli Belediyespor Yeni Sandıklı önünde

Nazilli Belediyespor, ilk hazırlık maçını bugün 3. Lig'in yeni ekiplerinden Afyonkarahisar temsilcisi Yeni Sandıklıspor ile oynuyor. Sat 17.30'daki mücadelede siyah-beyazlı kurmayların tüm futbolculara şans vermesi bekleniyor. 9 yeni transfer ile güçlendiklerini belirten Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Antrenman ve hazırlık karşılaşmaları ile takımın durumunu net olarak göreceğiz. Gerekirse eksik gördüğümüz mevkilere ek transfer yabacağız. Biz, genç takım imajımızı bozmayacağız. 21-21,5 yaş ortalaması Türkiye ortalamalarına göre çok iyi. Genç takımımızla çok ses getireceğimize inanıyoruz. Türkiye'nin genç futbolcu vitrinini oluşturuyoruz" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - BURAK HAKERLER

Nazilli 'turp' gibi

Nazilli Belediyesporlu futbolcular Nazilli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, oyuncuların tümünün kontrollerinden sağlam çıktığını belirtti. Ceviz, "9 oyuncuya imza attırdık. Şu anda günde çift idman yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 27 oyuncumuzun sağlık kontrollerinde bir rahatsızlığa rastlanmadı. Bir kaç gün içinde hazırlık maç programımız netleşecek. Bu maçlarda eksik yönlerimizi belirleyerek, gerekirse transferlere devam edeceğiz" dedi. Siyah İnciler, yarın Nazilli'de 3. Lig'in yeni ekibi Sandıklıspor ile ilk hazırlık maçını yapacak.

Kaynak : Yeni Asır

Nazilli Belediye ses getirecek

Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, genç bir kadroyla ligde çok ses getireceklerine inandığını belirtti. Ceviz, yaptığı açıklamada, kulüp tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını, yaptıkları transferlerle ideal kadro yapısına kavuştuklarını söyledi. Son olarak Menemen Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Ali Setirekli'yi transfer ettiklerini anımsatan Ceviz, "Antrenman ve hazırlık karşılaşmaları ile takımın durumunu net olarak göreceğiz. Eksik gördüğümüz mevkilere transfer yapacağız. Genç takımımızla çok ses getireceğimize inanıyoruz. Türkiye'nin genç futbolcu vitrinini oluşturuyoruz. İşi başında sıkı tutacağız" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - BURAK HAKERLER

Nazilli'ye yeni çehre

Üçüncü Lig'de yeni sezonda zirveye gözünü diken Nazillispor, takımın iskeletini korudu ancak yeni transferlerle yepyeni bir çehreye büründü. Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile yeniden anlaşıp iç transferde sadece Samet, Gökhan, Celal, Kenan ve Oğuz ile yollarını ayıran seyah-beyazlı ekip 9 yeni transfer yaptı. Y.Yimpaş'tan İrfan, Kırşehir'den Erdal, Denizlispor'dan Burak, Gümüşhane'den Furkan, Menemen Belediye'den Ali Setrekli, Yıldızgücü'nden Polat, Uşak Bld'den Ahmet, İskenderun DÇ'den Emre, Malatyaspor'dan Mustafa'yı transfer eden kurmaylar transferi kapattı.

Kaynak : Yeni Asır

Nazilli Belediye acele etmiyor

Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, transfere son vermediklerini, yapacakları hazırlık maçları ile bu konuda yeniden girişimde bulunabileceklerini söyledi. Ceviz, güçlü bir takım oluşturmak için çok titiz davrandıklarını kaydererek, "Bir kaç gün içinde hazırlık maç programımız netleşecek. Bu maçlarda eksik yönlerimizi belirleyerek, gerekirse transferlere devam edeceğiz. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek yeni sezona bomba gibi girmek istiyoruz'' dedi.

Kaynak : Yeni Asır

Nazillispor doymuyor

Siyah-beyazlılarda yönetim dış transferde dokuzuncu imzayı Menemen'in orta sahadaki yıldızı Ali Setirekli'ye attırdıSpor Toto 3. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Nazilli Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Siyah-beyazlılar, geçen sezon Menemen Belediyespor'da forma giyen orta saha oyuncusu Ali Setirekli ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, transferi noktalamak üzere olduğunu belirterek, "İdialı bir ekip kuruyoruz. Hazırlık döneminde gerek idmanlarda, gerek özel maçlarda takımımızı net olarak göreceğiz. Eksik gördüğümüz mevki olursa bunu da yönetimimize bildireceğiz" dedi.Yıldızgücüspor'dan Mehmet Tetik ve Ömer Kavurkacı gibi gelecek vadeden oyuncularında idmanlara çıktığını açıklayan Ceviz, "Altyapımızdan da oyuncularımız var. Genç ve dinamik bir ekip yaratıyoruz. Yaş ortamamız 21. Türkiye ortalamalarına göre çok iyi. Biz gençlerimizle çok ses getireceğimize inanıyoruz. Gençlerimiz çok başarılı ve istekli. Gençlerimiz Türkiye'nin futbolcu vitrinine çıkacak. Biz işimizi sezon başında sıkı tutacağız ve sonuna kadar istikrarlı bir şekilde götüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli mesaiye başladı

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen 'Siyah İnciler' güçlendirilmiş kadrosuyla ilk çalışmasını dün yaptıÜçüncü Lig'de 2.Lig'e gözünü diken Nazilli Belediyespor, yeni sezona 'merhaba' dedi. Siyah-beyazlı ekip Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde Esat Ergüler Sosyal Tesisleri'nde dün sabah erken saatlerde sezon hazırlıklarına başladı. Dış transferde Kırşehirspordan Erdal Akyürek, Y.Yozgat'tan İrfan Yazıcı, Denizli'den Burak Koca, Gümüşhane'den Furkan İlker Baştan, Malatya'dan Mustafa Aslan, Yıldızgücü'den Polat Özsel, Uşak Bld'den Ahmet Güven ve İskenderun DÇ'den Emre Kahraman'ı renklerine katan Nazilli, dünü çift idmanla geçirdi. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Şampiyonluğa oynama mantalitesi, düşüncesi çok farklı bir durumdur. Biz bu düşünceyi oyuncularımıza geçen yıldan bu yana aşılıyoruz, onları hazırlıyoruz. Sezonu şampiyonluk kupası ile kapatmak istiyoruz" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli topbaşı yapıyor

Üçüncü Lig'de önümüzdeki sezon şampiyonluk mücadelesi verecek olan Nazilli Belediyespor, bugün topbaşı yapıyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde Nazilli Tesisleri'nde sezona 'merhaba' diyecek olan siyah-beyazlı ekip, sezon öncesi kondisyon ve taktik-teknik çalışmalarla güç depolayacak. Nazilli Belediyespor Genel Kaptanı Gürdal Yüzügüler, "Hedefimiz takımın iskeletini korumaktı. Bunu da başardık. 20.5 olan yaş ortalamasını koruyarak bu yıl gerekli gördüğümüz yerlere 4-5 takviye yapacağız. Geçen sezon amatörde takip ettiğimiz, transfer komitesimizin önerdiği genç yetenekleri takıma kazandıracağız" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli bombalıyor

Üçüncü Lig'de şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Nazilli Belediyespor, dış transferde iş bitiriyor. İç transferde Kenan ve Oğuz dışında anlaşmak istediği tüm oyuncularla anlaşmaya varan siyah-beyazlı ekip, ileri uç ve defansa aradığı isimleri buldu. Siyah-İnciler, Gümüşhanespor'un golcüsü Furkan İlker Baştan ile 2. Lig ekibi İskenderun'un stoperi Emre Kahraman ile birer yıllık anlaşma sağladı. Trabzonspor altyapısından yetişen Emre Kahraman, 1461 Trabzon ve Tavşanlı Linyitspor'da da forma giydi. Golcü Furkan İlker Baştan (29) ise Samsunspor'da yetişip Sivas, Giresun, Mardin, Alanya, Y.Yozgat ve Düzcespor'da da top koşturdu. Nazilli yönetimi, Teknik Direktör Mustafa Ceviz'in raporu doğrultusunda nokta transferlerine devam edecek. Sezonu yarın açacak olan Nazilli Belediyespor, 11 Temmuz'da ise tesislerinde toplanıp sezon hazırlıklarına başlayacak.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli atağa kalktı

Nazilli Belediyespor, kadrosuna takviye yapmak için harekete geçti. Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile yönetimin yaptığı toplantıda, transfer masaya yatırıldı. İç transferde Kenan ve Oğuz dışında fire vermeyen Siyah İnciler, orta sahaya 2, forvete de 1 tecrübeli transfer için düğmeye bastı. 2. Lig rotasında yeni sezona başlayacaklarını belirten Teknik Direktör Ceviz, "Orta sahaya acilen oyuncu almalıyız. Forvet konusunda da bir yıldız oyuncu ile temaslarımız sürüyor. Güclü bir Nazilli Belediyespor yaratacağız. 2. Lig özlemine son vereceğiz" dedi.

Kaynak : Yeni Asır

Nazilli'de orta saha harekatı

3. Lig'de şampiyonluk rotasıyla sezona girmeye hazırlanan Nazilli Belediyespor, transferde orta sahaya önem veriyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Kenan ve Oğuz'un ayrılması bizi orta sahada eksik bıraktı. Bu nedenle bu mavkiye en az 3 takviye yapmak istiyoruz. Orta saha arayışımız sürüyor. Ayrıca tecrübeli bir forvet oyuncusu almayı planlıyoruz. Hazırlıklarda gidişata göre ihtiyaç olursa transfer isteyebiliriz" diye konuştu. Siyah İnciler, 10 Temmuz toplanılacak, 11 Temmuz'da çalışmalara başlayacak. Eskişehir A-2'den gelen Arda, Menemen Belediyespor'a gitti.

Kaynak : Yeni Asır

Nazilli'ye durmak yok

Nazilli Belediyespor, iç transferde 17 oyuncusu ile yeniden anlaşma sağlarken, kadrosuna 7 takviye yapmayı hedefliyor. İç transferde fire vermeyen Siyah İnciler, golcü, sağ kanat oyuncusu, stoper, orta saha oyuncusu ve sağ bek alarak sezona iddialı bir kadro ile girmek istiyor. Göztepeli Tayfun, Manisalı Murat Gürbüzerol gibi gibi tecrübeli bir golcü istediğini belirten ve 2. Lig'e çıkacaklarını iddia eden Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Arayışlarımız sürüyor. Birçok oyuncu ile görüşüyoruz. 11 Temmuz'da Nazilli'de çalışmalara başlayacağız. Bu tarihe kadar transferi bitiririz. 30 Temmuz'a kadar iki etap kampı ilçede sürecek. Bolu'da 10 günlük kampa gireceğiz" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli'de iki oyuncu ayrıldı

Nazilli Belediyespor'da, iki oyuncu ile yollar ayrıldı. Golcülerden Muğdat Çelik'tan sonra Fatih Özer'in de sözleşmesini yenileyen siyah-beyazlı kurmaylar, kaptan Kenan Karşık ile Oğuz Kocabal ile yollarını ayırdı. İki oyuncu ile sözleşmelerin karşılıklı olarak feshedildiği açıklanırken, Oğuz'un 3. Lig ekiplerinden İnegölspor'a transfer olduğu, kaptan Kenan'ın da Konya Şekerspor veya Kartalspor ile anlaşması beklendiği öğrenildi. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "İç ve dış transfer konusunda aceleci davranmıyoruz. Amacımız kemik kadroyu koruyup önemli noktaları güçlendirmek. Dün birçok takımın istediği Muğdat ile yeniden anlaşarak sözleşmemizi uzattık. Kenan ve Oğuz ile yollarımızı ayırdık. Yine tecrübeli oyuncumuz Fatih özer'le de sözleşmemizi yeniledik. Dış transfer konusunu titizlikle takip ediyoruz" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli'de, golcü Muğdat da anlaştı

Nazilli Belediyespor, futbolcusu Muğdat ile sözleşme yeniledi. İç transferde anlaşma sağlanamayan oyuncularla görüşmelerini sürdüren Siyah İnciler, geçen yıl Gençlerbirliği'nden takıma transfer edilen Muğdat ile anlaşma sağladı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Muğdat'ın takımda kalmasını istedikleri bir futbolcu olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Kendisini Samsunspor, Adanaspor, Medicalpark Antalyaspor ve Çaykur Rizespor ısrarla istiyordu. Ama Muğdat Nazilli'deki sıcak ortamı ve Nazilli Belediyespor'un şampiyonluk hedefini de dikkate alarak kulübünde kaldı. Dış transfer görüşmelerimiz de devam ediyor." Öte yandan teknik patron Ceviz'in takıma yapacağı nokta transferlerin, A ve B planı olarak tespit edildiği açıklandı.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli istikrarı seçti

Nazilli Belediyespor, bu sezon istikrarı seçti. Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile devam kararı alan Siyah İnciler iç transferde de 17 oyuncusu ile yeniden anlaşıp 2. Lig'e odaklandı. Siyah-beyazlı takım, kalede Hakan Canbazoğlu, genç file bekçisi Kurtuluş Yurt, defansta Lider Koç, Bora Yelken, Erdinç Karakaş, Hüseyin Bülbül, genç Erhan Şahin, orta sahada Kenan Karışık, Mehmet Ersavaş, Oğuz Kocabal, forvette Fatih Özer, Gökhan Aydıngül, Fatih Üge, Hakan Yamurkaya, genç oyuncular Arda Dincer, Mustafa Acar ve Ayhan Altunkılınç ile yola devam etme kararı aldı. Nazilli'de kiralık oynayan Feyyaz Belen dışında ayrılan yok. Dış transferde ise Kırşehirspor'dan stoper Erdal Akyürek, Yozgatspor'dan sağ bek İrfan yazıcı imza attı.
Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR