25 Eylül 2011 Pazar

Nazilli Belediyespor 3-2 Keçiörengücüspor

Bugün Nazilli'de oynanan maçtan 3-2 galip ayrıldık. Goller Okan Sarı, Fatih Özer ve penaltıdan Bora kaydetti. Konuk takımın gollerini Yıldırım ve Erhan attı. Bu zorlu karşılaşmadan zor da olsa 3 puanı aldık. Takımımızı tebrik ediyoruz.
Batman dün berabere kalmıştı liderle aramızda 1 puan fark var. Haftaya Orhangazi deplasmanına gidiyoruz.

20 Eylül 2011 Salı

Bingöl Belediyespor 1-0 Nazillibelediyespor

Deplasmanda vasat görüntü çizen siyah-beyazlı takım, ilk yarısı golsüz biten mücadelede Veysi'nin golüne engel olamadı, yıkıldı

STAT: Bingöl Atatürk
HAKEMLER: Öner Fırat *, Mehmet Özkan *, Erhan Gündoğdu *
BİNGÖL BELEDİYESPOR: İzzet *** - Recep ***, Mehmet Ali ***, İbrahim *** - Halil ** (75 Ender **), Burhanettin ** (85 Halit *), Veysi ***, Sercan **, Celal ** - Alp **, Hakan **
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan ** - Erdal **, Fatih Üge **, Muğdat *** - Furkan ** (56 Ali **), Bora **, Emre ** (80 Okan **), Aykut ** (66 Fatih Özer **),Lider ** - Erhan **, Mehmet **
GOL: Dk.54 Veysi
KIRMIZI KART: Dk.75 Mehmet Ali (Bingöl Belediye)
SARI KARTLAR: Mehmet Ali (Bingöl Belediye), Bora, Emre (Nazilli Belediye)

3. Lig 2. Grup'ta 4'te 4 yaparak zirveye kurulan Nazilli Belediyespor, Bingöl Belediyespor deplasmanından şok bir yenilgi ile dönüyor: 1-0. Aldığı galibiyetlerle herkesin favorisi haline gelen Siyah İnciler, Bingöl deplasmanında bekleneni veremedi ve vasat bir görüntü çizdi. İlk yarıda pozisyon üretmekte zorlanan siyah-beyazlılar, 11. dakikada Nazilli'nin Mehmet'le gelen atağı sonuçsuz kaldı. 15. dakikada Hakan, 28'de Veysi ve 35'te Celal ile kalesinde 3 tehlikeli pozisyon verdi. 37. dakikada da Celal, Bingöl adına bir fırsatı değerlendiremedi. Rakip kalede çoğlamayan ve hatalar yapan Nazilli, devrenin 0-0 sona ermesi ile rahatladı
. Maçın tek golü 54. dakikada Veysi'den geldi. Bu dakikada Alp'ten başlayan atakta Veysi takımına 3 altın puan getiren gole imzasını attı: 1-0. 78. dakikada Bingöl Belediyesporlu Mehmet Ali ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. 86. dakikada Muğdat ile yüzde yüzlük gol fırsatını kaçıran Nazilli Belediyespor, kalan dakikalarda rakibini sahasına hapsetti ama gole bir türlü ulaşamayarak maçı 1-0 yenik bitirdi.

Kaynak : Yeni Asır - ÖMER ŞANLI

17 Eylül 2011 Cumartesi

Nazilli aşkıyla

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 4'te yaparak zirveye kurulan 'Siyah İnceler'e 6 belediye başkanı 'tam destek' sözü verdi

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta oynadığı 4 maçı da kazanarak zirveye kurulan Nazilli Belediyespor'a Nazilli'deki tüm belediye başkanları destek veriyor. Son Kilimli Belediyespor maçı sonrasında soyunma odasına giden ve futbolculara moral veren Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar ve Sultanhisar Belediye Başkan vekili Mehmet Ünsal Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a 'yalnız değilsin, yanınızdayız' mesajı verdi.
Siyah-beyazlı kulübün Onursal Başkanı olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık takım için özlenen birlik ve beraberliğin bu sezon tam anlamı ile yaşandığını belirterek, "Nazilli Belediyespor profesyonel bir takım olarak bölgemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Hedefimiz 2. Lig. Çevre belediye başkanlarımız ve Nazilli Belediyespora gönül veren herkes evimizde oynadığımız maçlara katılarak desteklerini esirgemiyor. Bu ne kadar doğru işler yaptığımızın göstergesi" dedi.
Başarı için tüm Nazilli'nen kenetlenmesi gerektiğini ve bunu bu sezon hissettiklerini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Başkanlarımızın desteği bizim için çok önemli. Tek yürek olarak hedeflediğimiz 2. Lige kenetlenen camiamızın ne denli büyük olduğu, birlik ve beraberliğimizin siyasi kimliğin geri plana itilmesi ile bir kez daha gösterdiğimiz için büyük gurur duyuyorum. Başkanlarıma da çok teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır hasret kaldığımız şampiyonluğu bu sezon yaşayacağız. Bu destek devamlı olmalı" diye konuştu.


Ceviz; "Seri bozulmayacak"

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, deplasmanda oynayacakları Bingölspor önünde de galibiyet serisine devam edeceklerini belirtti. Başarılı teknik adam, "Galibiyet serimizi aynı disiplin ve iyi oyunla sürdürmek, rehavete kapılmadan 5. maçımızı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Beşinci galibiyet için kilitlendik" dedi. Siyah-beyazlı ekipte sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.


Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli dört köşe

3. Lig 2. Grup'ta Kilimli Belediyespor engelini de 2-0'lık sonuçla geçen ve 4'te 4 yapan Nazilli Belediyespor'da, futbolcular da köşeyi döndü. Delasmanda İstanbulspor ve Kahramanmaraş'ı yenerek 750'şer lire ödül kazanan siyah-beyazlı futbolcular, iç sahadaki Arsinspor ve Kilimli zaferleri ile 500'er lira prim kazandılar. Toplam 2 bin500'er lira prim kazanan Siyah İnciler, ara vermeden pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Bingöl Belediye karşılaşmasına odaklandı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "İyi bir takımız, genç bir takımız. Oynadığımız futbolla da keyif vermek istiyoruz. İlk 4 hafta geride kalırken, istediğimizi aldık. Bu sezon işi sıkı tutarak 2. Lig'e yükselmek istiyoruz. Hafta sonunda oynayacağımızBelediye Bingölspor karşılaşması çok zorlu geçecek. Ancak galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

14 Eylül 2011 Çarşamba

Nazilli Belediyespor 2-0 Kilimlispor






Stad : Nazilli Şehir

Hakemler:Zafer Koçbay(7),Mustafa Köseoğlu(7),Barış Baydemir(7)


SARI KARTLAR:Ali Seterekli,Lider,Muğdat,Fatih Özer,Erhan,Mehmet Ersavaş(Nazilli Belediyespor),Emrah,Soner,Huşit(Kilimli Belediyespor)


KIRMIZI KARTLAR:


GOLLER:Dk.30 .Dk.54Fatih Üge


Nazilli Belediyespor:Hakan(7),Ali Seterekli(6)(Dk.46 Furkan(6)),Erdal Akyürek(6),Fatih Üge(8),Muğdat(7),Bora(6),Emre(6(Dk.73 Okan Sarı(5)),Lider Koç(7),Fatih Özer(5)Dk.83 Aykut(?)),Erhan(6),Mehmet Ersavaş(7)


KİLİMLİ BELEDİYESPOR:Anıl(6),Abdullah(5)(Dk.46Onur(5)),Erdinç(6),Hurşit(6),Gürkan(5),Emrah(5)(Dk.46 Ali Kemal(6)),Emin Erol(5),Soner(6),Hasan Durmaz(6(Dk.60 Doğan)),Ali Şen Kandil(5),Şahin Çakır(5)


Nazilli Belediyespor ligin dördüncü maçında da dördüncü maçını kazanmayı başardı.Çok sıcak bir havada oynanan maçta hakem ilk yarıda iki kez futbolculara su molası verdi.


Dk.6 Nazilli Belediyespor atağında serbest vuruşu Muğdat kullandı Emre’nin kafası üst direği sıyırıp auta çıktı.


Dk.9 Mehmet Ersavaş’ın 30 metreden direkt kaleye kullandığı sert şutunu kaleci sonda kale direği dibinde kurtardı.


Dk.30 Nazilli Belediyespor savunmasının uzun topunu takip eden Fatih Üge ileri çıkan kaleciden önce topu aldı plase bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.


Dk.44 Kilimli belediyespor Nazilli ceza yayı üzerinde serbest atış kullandı.Hurşit’in sert şutunu Nazillibelediyespor kalecisi Hakan son anda kornere atmayı başardı.


Maçın ikinci yarısı çok hızlı başladı.


Dk.46 Fatih Özerbaskı sonucu Kilimlibelediyespor kalecisinden kazandığı topu golü çevirdi hakem faul gerekçesiyle golü vermedi.


Dk.54 Nazilli Belediyespor’lu Muğdat seri çalımlarla Kilimli ceza alanına girdi.Verdiği ara pasını Fatih Üge gelişine vurdu kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.


Dk.75 Nazilli Belediyespor’lu Erhan rakibini ceza alanında düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi.Penaltı vuruşunu kullanan Emni topu yan direğe nişanladı.


Dk.81 Nazilli Belediyespor’lu Fatih Özer kaleci ile karşı karşıya kaldı.Kaleci ile Fatih’in girdiği pozisyonda hakem Fatih Özer’e sarı kart gösterdi.

Tüm takım futbolcularımızı ve yönetimimizi kutluyor, nazar değmesin diyoruz. Başarılar sizlerle olsun.


Kaynak : nazillihaber.org

11 Eylül 2011 Pazar

K Maraşspor 0 -1 Nazilli Belediyespor

Nazilli belediyespor İstanbul deplasmanından sonra Kahramanmaraş deplasmanından da 3 puanla dönüyor. Şampiyonluk mücadelesi veren rakipleri karşısında ilk yarım saatte savunma ağırlıklı mücadele eden siyah beyazlılar daha sonra rakiplerine karsı üstün bir oyun ortaya koydu.


İlk yarı karşılıklı ataklarla 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında gol arayan pozisyon bulan takım Nazillispordu.


63 dakikada Muğdat .


67 dakikada Fatih Özer ve 76.dakikada Emre Nazillispor adına mutlak gollük pozisyonları değerlendiremediler.


Nazillispor gole 82 dakikada kavuştu bu dakikada topla rakip sahaya giren Muğdat verdiği ara pasıyla Ali fetirekliyi gol pozisyonuna soktu. Ali de düzgün ve sert bir vuruşla Nazilli sporu 1-0 öne geçiren golü attı. Bu önemli karşılaşmayı kazanmasını bildi.


Kahramanmaraş spor maçına lider giden siyah beyazlılar lider dönmesini bildiler.


FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM.


Nazillispor teknik direktörü Mustafa Ceviz "ikinci deplasmandanda galibiyetle dönmenin sevincini yaşıyorum. futbolcularımın ortaya koyduğu kazanma mücadelesini taktirle karşıladım. hepsini kutluyorum çok güçlü bir Nazilli spor oluşturduk TARAFTARLARIMIZ ilerideki haftalarda bizimle gurur duyacaklar dedi.


Kaynak : nazillihaber.org



10 Eylül 2011 Cumartesi

Nazilli Belediye seriye takacak

İlk 2 maçını kazanan siyah-beyazlılar K.Maraş'ı deplasmanda mağlup ederek 3'te 3 yapmak istiyor.
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 2'de 2 yaparak 6 puanla zirvede yer alan Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, yarın ligin en kritik ve zorlu maçına çıkacaklarını söyledi. Ceviz, ligde 2 maçı kazanap 6 puan alarak güçlerini ve hedeflerini daha yolun başında gösterdiklerini belirterek, "Kahramanmaraşspor'da ligin güçlü takımlarından biri. Bence final niteliğinde bir maç. Takımıma güveniyorum. Bu takım finali sever" dedi. Ekibinin form durumunun çok iyi olduğunu belirten Ceviz, "Zorlu Kahramanmaraşspor
önünde tek hedefimiz galibiyet. Yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Amacımız 3'te 3 yaparak Nazilli'ye dönmek" diye konuştu. Öte yandan Nazilli Belediyespor'da Erdinç'in sakatlanması üzüntü yarattı. Son idmanda sakatlanan genç oyuncu maç kadrosuna dahil edilirken, tedavisine kampta devam edileceği açıklandı.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

7 Eylül 2011 Çarşamba

3.Lig 2 nci Gurupta Haftanın Hakemleri

Spor Toto 3. Lig 2 nci gurupta 3. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 3. Lig'de 3. hafta maçlarında görev yapacak hakemler şunlar:

-2. GRUP-

10 Eylül Cumartesi:

16.00 Erganisspor-İskenderunspor 1967: Emre Yıldırım

11 Eylül Pazar:

16.00 Kahramanmaraşspor-Nazilli Belediyespor: Yavuz Çetin

16.00 Kilimli Belediyespor-Batman Petrolspor: Bayram Başkan

16.00 Kepez Belediyespor-Küçükçekmecespor: Murat Saraç

16.00 Arsinspor-Maltepespor: Ömer Faruk Ocak

16.00 Belediye Bingölspor-Orhangazispor: Deniz Osayer

16.00 İstanbulspor-Yalıspor: Hüseyin Yıldırım

16.00 Karsspor-Sivas Dört Eylül Belediyespor: Taner Ağıç

16.00 OYAK Renaultspor-Gölcükspor: Alpaslan Cebe

Nazilli, lige damga vuracak!

3. Lig 2. Grup'ta 2'de 2 yapan ve zirveye kurulan Siyah İnciler, 2. Lig yemini etti. İbiş, "Tek farkımız, istek ve arzumuz" dedi

3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, adım adım 2. Lig yolunda ilerliyor. Sezona 2-0'lık İstanbulspor galibiyeti ile başlayan Siyah İnciler, sahasında taraftarıönünde Arsinspor'u da 3-0 yenerek, rakiplerine korku saldı. Ligin ikinci haftasında liderlik koltuğunu ele geçiren siyah-beyazlılar, sezona damga vurmanın planlarını yapıyor. Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten İdari Menajer Orhan İbiş, "Kulüp tarihinde ilk kez 2'de 2 yaptık. Yönetim, teknik heyet ve futbolcusu ile bu sezon farklı bir takımız. Antrenmanlar bile farklı geçiyor. Takım olarak hedefe inanmış durumdayız. Herkeste istek ve arzu üst düzeyde. İyi bir futbolcu grubumuz var. Aldığımız 3 puanı bizlere her zaman destek olan taraftarımıza armağan ediyoruz" diye konuştu. Öte yandan takım bir günlük iznin ardından Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına bugün yeniden başlayacak.


Kaynak : Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY

Nazilli Belediyespor Tam Gaz

Siyah İnciler, kaleci Ali'yi geçmekte zorlandı, devre 0-0 sona erdi. Yetkin'in atılması ile rahatlayan siyah-beyazlılar, Emre, Fatih Üge ve Okan'ın golleriyle coştu, zirveye yöneldi.

STAT: Nazilli Şehir
HAKEMLER: Emre Kosif **, Selahattin Vulaş ***, Fettah Yiğit ***
NAZİLLİ BLD.: Hakan ***, Erdal ***, Fatih Üge ****, Muğdat ** (63 Okan ***), Furkan * (68 Ali **), Bora **, Emre ****, Lider **, Fatih Özer **,
(80 Aykut **), Erhan ***, Mehmet **
ARSİNSPOR: Ali **, Erkan **, Semih *, Yunus **, Ercan ** (72 Ogün **),
Hami * (77 Ogün Yazıcı **), Yetkin *, Hasan **, Murat * (52 Hakan **),
Murat Çaydemir **, Ahmet ***
GOLLER: Dk.47 Emre, 70 Fatih Üge, 79 Okan
KIRMIZI KART: Dk.49 Yetkin (Arsinspor)
SARI KARTLAR: Furkan, Fatih Üge (Nazilli Belediyespor), Murat (Arsinspor)

3. Lig 2. Grup'ta Nazilli Belediyespor, Arsinspor engelini ikinci yarıda bulduğu gollerle aştı: 3-0. 22. dakikada Erdal'ın sol çaprazdan şutunda top az farkla auta çıktı. 32'de Fatih Özer'in sol kanattan açtığı ortada arka direkte Fatih Üge indirdi, Emre topu ağlarla buluşturdu, ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. 35'te Muğdat'ın sol kanattan ortaladığı topa iyi yükselen Emre'nin şutu üst direği sıyırarak auta çıktı. 36'da Fatih Özer'in pasında penaltı noktasında topla buluşan Muğdat'ın bekletmeden vurduğu sert şutu kaleci Ali kurtardı, devre 0-0 bitti. 49'da Yetkin, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalırken, 57'de gol geldi. Muğdat-Lider paslaşmasında son olarak topla buluşan Lider'in ortasına Emre kafya vurdu: 1-0. 70'te Semih'in kaleciye kafa pasıyla vermeye çalıştığı hatalı pasını Fatih Üge araya girerek aldı ve plaseledi: 2-0. 75'te Erhan'ın ortasında Okan'ın kafa şutunda top az farkla auta çıktı. 79'da sağdan Fatih Üge'nin ortasında Emre'nin pasını Okan ağlara yolladı, maç 3-0 sona erdi.


Kaynak : Yeni Asır - Ali SOYDEMİR

4 Eylül 2011 Pazar

Nazilli Belediyespor 3-0 Arsinspor

Bugün Nazilli'de oynan maçtan 3-0 galip ayrıldık. Goller ikinci yarıda geldi. 58 nci dakikada Emre ile 1-0 öne geçtik, Fatih ÜGE 69 ncu dakikada 2 nci golümüzü attı. 79 ncu dakikada Okan SARI skoru belirleyen golü attı. 3-0. Konuk Arsinspor'dan Yetkin DEMİR 48 nci dakikada kırmızı kart gördü. 6 puanla liderliğe yükseldik. Tüm takımımız futbolcu ve yönetimini kutluyoruz.

3 Eylül 2011 Cumartesi

Nazilli Maça Hazır.

Siyah beyazlı takımın bu sezon sahasında yapacağı ilk maçta taraftar desteği için bilet fiyatlarını indirdi.
Yarın 16.00'da başlayacak Arsinspor maçının biletleri kapalı trübini 1 TL açık trübini 50 krş.tan satılacak.
Yüksek moralle maça hazırlanan takımızdan galibiyet bekliyoruz. Tüm futbolcularımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyoruz. Tüm sporsever halkımızı maça bekliyoruz.