30 Ekim 2011 Pazar

Nazilli Belediyespor 2-0 Yalıspor

Kendi sahamızda oynadığımız Yalıspor maçını ikinci yarıda attığımız gollerle 2-0 kazandık. Goller 47 nci dakikada Aykut Yenen ve 82 nci dakikada Fatih Özer'den geldi. 5 puanlık farkı koruduk. Tebrikler başarılarınızın devamını diliyoruz.

29 Ekim 2011 Cumartesi

Nazilli'nin Biyonikleri!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta liderlik koltuğuna oturan Nazilli Belediyespor'da teknik direktör Mustafa Ceviz, kalede Hakan, defansta da Lider, Bora, Erhan ve orta sahada da Mehmet Ersavaş'tan hiç vazgeçmedi.

3. Lig 2. Grup'ta 9 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1yenilgi elde eden, 22 puanla en yakın rakibinin 5 puan önünde liderlik koltuğuna kurulan Nazilli Belediyespor'un başarısının altında kadrosunda kurduğu istikrar yatıyor. Siyah-beyazlı takımın 5 futbolcusu 9 maçta 90'ar dakika forma giyme başarısı gösterdi. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, kalede 24 yaşındaki Hakan Canbazoğlu'nu banko oynatırken, defansta Bora Yelken, Lider Koç, Erhan Şahin, orta sahada Mehmet Ersavaş'tan hiç vazgeçmedi. Bu 5futbolcu 810 dakika görev alırken, bu isimleri 773 dakikaile Muğdat Çelik, 746 dakika ile Fatih Üge izledi. Erdal Akyürek 585, Fatih Özer 581, Emre Kahraman 557, Furkan Baştan 478, Okan Sarı 316 dakika sahada kaldı. 9 maçın 9'unda da ilk 11'de çıkan Fatih Üge, 5 golle en golcü oyuncu olurken, Muğdat Çelik 3, Okan Sarı 2 gol attı. Siyah İnciler, ligde attıkları 14 golün 4'ünü ilk yarılarda, 10'unu da ikinci devrelerde buldu.

Kaynak : Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY

28 Ekim 2011 Cuma

Şampiyonluğa İnanıyoruz.

Nazilli Belediyespor teknik direktörü Ceviz; Yalıspor maçının zor ve çekişmeli geçeceğini bildirerek "Futbolcularımın bugüne kadar oynadıkları maçlarda göstermiş oldukları performanstan dolayı memnunum, davaya inanmış bir futbolcu grubumuz var. Bu hafta oynanacak Yalıspor maçına iyi konsantre olup maçı kazanmak istiyoruz. Tüm sporseverleri maça bekliyoruz" dedi.

Nazilli'de Yalıspor alarmı!

3. Lig 2. Grup'ta lider Nazilli Belediyespor, Trabzon Yalıspor maçına odaklandı. Basın Sözcüsü Erdoğan Eker, alacakları 3 puanı taraftarlarına bayram hediyesi olarak vereceklerini söyledi. Eker, deplasmanda alınan 3 puanve liderliğin verdiği moralle çalışmalara Trabzon Yalıspor maçı hazırlıklarının neşe içinde sürdüğünü belirtti. Eker, kart cezalısı olan Okan Sarı ve Mehmet Ersavaş dışında eksiklerinin olmadığını belirterek, "Seyircimizi Pazar günü maça bekliyoruz. Alacağımız 3 puanı erken de olsa bayram hediyesi olarak taraftarımıza armağan edeceğiz" dedi.

Kaynak : Yeni Asır

25 Ekim 2011 Salı

Nazilli Belediye 2. Lig'e koşuyor!

3. Lig 2. Grup'ta zirvenin sahibi Nazilli Belediyespor, adım adım 2. Lig'e ilerliyor. Zorlu İstanbul deplasmanında Maltepespor'u yenerek en yakın rakibiyle puan farkını 1 maç eksiğe rağmen 5'e yükselten Siyah İnciler, yüksek uçuyor. Maçın ilk yarısında mükemmel bir futbol ortaya koyduklarını, ancak ikinci devrede rakibin oyuna ağırlığını koyduğunu belirten Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "10 kişi kalmamıza rağmen gol aradık. Son dakikalarda attığımız nizami gol de verilmedi. 5 puan farkla liderliğimiz sürüyor. Ancak ayaklarımız yere basarak ilerleyeceğiz. Şimdi Yalıspor, Küçükçekmece ve Gölcükspor maçlarından 9 puan istiyoruz" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

İstanbul Fatihi Nazilli!

Siyah-beyazlılar zorlu deplasmanda rakibini Fatih Üge'nin golüyle dize getirirken en yakın takipçisi İskenderun'a 5 puan fark attı.

SPOR Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Nazilli Belediyespor ligin alt sıralarından kurtulma çabası içindeki Maltepe'yi deplasmanda 1-0 yenerekliderliğini sürdürdü. Nazilli Belediyespor maça hızlı başladı. Karşılaşmanın henüz 5. dakikasında Mugdat'ın ortasında defanstan seken topu karambolde Fatih Ülge ağlara gönderdi: 0-1. 12'de Erhan'ın arapasıyla ceza alanına giren Hüseyin'in şutu az farkla auta çıktı. 37'deLider'in ortasında Fatih Üge'nin bıraktığı topa Erhan çok sert vurdu, meşin yuvarlak kale direğinin dibinden auta çıktı. 53'te Mehmet Ersavaş'ın şutunu kaleci Emre Aydın güçlükle kornere çeldi. 56'da rakibiyle girdiği ikili mücadele sonucunda faul yapan Nazillili Emre kırmızı kart gördü. 61'de Maltepeli Hamza'nın şutunu Nazilli defansıgüçlükle uzaklaştırdı. 68'da bu defa Maltepeli Çağlar kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 75'te Fatih Üge'nin yüzde yüzlük gol vuruşunu kaleci kornere çeldi maçı Nazilli Belediyespor 1-0 kazandı.

Kaynak : Yeni Asır

23 Ekim 2011 Pazar

Maltepespor 0-1 Nazilli Belediyespor

Liderliğimiz devam ediyor. Muğdat'ın 5'inci dakikada verdiği pası değerlendiren Fatih Üge'nin attığı golle 1-0 galip geldik. Altın değerinde 3 puan aldık. Fakat 56'ncı dakikada Mehmet Ersavaş kırmızı kart gördü. Rakip takımdan da 68'inci dakikada Çağlar Yıldırım kırmızı kart gördü. Maçta başka gol olmadı takımımızı tebrik ediyoruz.

10 Ekim 2011 Pazartesi

Nazilli koltuğa kuruldu!

STAT: Nazilli
HAKEMLER: Osman Yiğit Uzer **, Vedat Demir **, Yasin Delihasan **
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan ***, Fatih Üge **** (88 Erdinç **), Mugdat ****, Furkan **** (80 Ali **), Bora ***,Lider **, Fatih Özer ***
(86 Emre **), Erhan ***, Hüseyin ***, Mehmet ***, Okan **
BATMAN PETROL: Ömür **, Emrah **, Burak **, Salih Zafer **, Hasan ***,
Serdar ** (78 Umut *), Ersin ***, Halil ***, Tufan ** (74 Ali *),
Cuma **, Ömer ** (83 Emre **)
GOLLER: Dk. 15 Mugdat, 78 Fatih Üge
SARI KARTLAR: Fatih Üge, Furkan, Bora, Fatih Özer (Nazilli), Ömür, Serdar, Halil
KIRMIZI KART: Dk. 50 Okan (Nazilli), 50 Burak (Batman)


SPOR Toto 3. Lig 2. Grup'ta Keçiören'i 3-2 yenip deplasmanda Orhangazi ile berabere kalan şampiyon adayı NazilliBelediyespor, en güçlü rakiplerinden Batman Petrol'ü 3-2 yenerek yeniden zirveye oturdu. S15'te Bora'nın uzun pasında Batman defansının hatasından yararlanan Mugdat, kaleciyi de geçip topu ağlara gönderdi: 1-0. Golden sonra rakip ekip baskılı oyun sergiledi. Rakibin etkili olduğu dakikalarda Nazilli 2. golü bularak rahatladı. 79. dakikada Nazilli Belediyesporlu Fatih Özçer'in korner atışında Fatih Üge kaleci Ömür'den önce davranarak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi: 2-0.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

9 Ekim 2011 Pazar

Nazilli Belediyespor 2-0 Batman Petrolspor

Bugün kendi sahamızda oynadığımız maçtan 2-0'lık bir galibiyetle ayrıldık. Bu maç liderliğimizi devam ettirmemiz için çok önemliydi. 14 ncü dakikada Muğdat takımımızı 1-0 öne geçirdi. 52 nci dakikada takımımızdan Okan Sarı ve Batman Petrolspor'dan Burak Korkakçı kırmızı kart gördüler. Ayrıca Nazilli Belediyespor'dan 4 Batman Petrolspor'dan da 3 oyuncu sarı kart gördüler. Maç yağmurlu ve ağır bir sahada oynandı. Takımımızı tebrik ediyoruz.

6 Ekim 2011 Perşembe

50 Kuruşa Maç Bileti!

Pazar günü Batman Petrolspor ile oynanacak maçın bilet fiyatı 50 kuruşa düşürüldü. Herkesi maça bekliyoruz.

Nazilli bu yıl yüksek sıçradı

Geçen sezon 7 maçta 10 puan toplayan siyah-beyazlılar, bu yıl 16 puan aldı

3. Lig 2. Grup'ta zirvenin sahibi Nazilli Belediyespor, bu sezon fırtına gibi esiyor. 2010-2011'de Ünyespor'a 1-0 yenilerek sezona başlayan siyah-beyazlı takım, Bingöl Belediye'yi deplasmanda 3-1, Menemen Belediye7yisahasında 1-0 yenmiş, ardından dış sahada Tekirova Belediye'ye 1-0 kaybetmiş, evinde Kırşehirspor'u 1-0'lık skorla geçmiş, İstanbulspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı. 7. haftada ise İnegölspor'a yine deplasmanda 2-1 kaybetmiş, 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi ile 10 puan toplayabilmişti. Bu sezona hızlı bir giriş yapan ve İstanbulspor'u deplasmanda 2-0, evindeArsinspor'u 3-0, dışarıda Kahramanmaraş'ı 1-0'lık skorla geçti, evinde Kilimli Belediye'yi 2-0 mağlup ederek 4'te 4 yaptı. Nazilli, Bingöl Belediye'ye 1-0 kaybetti ilk yenilgisini alırken, Keçiörengücünü evinde 3-2 mağlup etti, Orhangazispor'u elinden kaçırdı (0-0) 16 puanla zirveye demir attı. İki sezonun ilk 7 haftalarına bakıldığında Nazilli, bu sezon yüksekten uçuyor.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli 'Petrol' bulacak

3. Lig 2. Grup'ta sahasında 3'te 3 yapan ve kayıpyaşamayan Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, "Galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz" dedi. Taraftarı önünde Arsinspor'u 3-0, Kilimli Belediyespor'u 2-0 ve Keçiörengücü'nü 3-2'lik skorlarla geçen Siyah İnciler, pazar günü sahasında konuk edeceği Batman Petrolspor önünde 4. zaferine imza atmak istiyor. Ligin en kaliteli kadrosuna sahip olduklarını belirten Ceviz, "Hafta sonunda oynayacağımız Batman Petrolsporkarşılaşması çok zorlu geçecek. Ancak galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Siyah-beyazlı takımda cezası sona eren Fatih Özer bu hafta forma giyebilecek.

Kaynak : Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY

Nazilli bir puana sevinemedi

Teknik Direktör Ceviz, "Çok iyi oynadığımız maçta 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Tek sevincimiz liderlik" dedi

3. Lig 2. Grup'ta Bursa deplasmanında Orhangazispor ile berabere kalarak haftayı averajla lider olarak kapatan Nazilli Belediyespor'da, 1 puan teknik heyeti tatmin
etmedi. Orhangazi karşısında iyi futbollarını galibiyetle süsleyemedikleri için üzgün olduklarını belirten Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "İyi oynadık, kazanmayı arzuladık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Rakipsavunma ve kaleci Ömer'i geçemedik. Cezalı olduğu için oynamayan Fatih Özer'in eksikliğini hissettik. Golcü Aykut'un sakatlığı oyun düzenimizi bozdu. Aykut olsaydı maçın şekli farklı olurdu. Golcülerimiz çok cömertti. 2 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum. Yine de aldığımız 1 puan ile averajla da liderlik koltuğuna oturduk. Bu maç sonrası tek sevindirici gelişme" diye konuştu. İdari Menajer Orhan İbiş ise, "Bir golümüz eksikti. Kazanmak için herşeyi ortaya koyduk. Rakibimiz de iyi direnç gösterdi. Şimdi bu maçı unutup, pazar günü sahamızda oynayacağımız Batman Petrol maçına odaklanmalıyız" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY

BONKÖR NAZİLLİ

Orhangazispor önünde çok iyi bir oyun sergileyen siyah-beyazlılar rakibin kalecisi Ömer'i geçemedi

Keçiören zaferiyle zirveye oturan Nazilli bu skora rağmen haftayı ligin zirvesinde bitirmeyi başardı

STAT: Orhangazi
HAKEMLER : Sinan Cem ipek **, Salim Duran **, Barış Turhan **
ORHANGAZİSPOR : Ömer ****, Uğur ***, Barış **, Semih **, Arda (17 Kerim **), İrfan **, Mustafa ** (61 H.İbrahim *), Barış Çiçek **, Hakan *, Emre ** (68 Serhan *), Nurullah *
NAZİLLİ BELEDİYE: Hakan ***, Erdal ***, Fatih *** (61 Emre ***), Muğdat ***, Bora **, Aykut *** (31 Ahmet ***), Lider ***, Mustafa ** (79 Ali **), Erhan ***, Mehmet **, Okan **
GOL: Yok.
SARI KARTLAR: Barış Akdemir, Barış Çiçek, Hakan (Orhangazi), Emre, Bora, Erhan, Mehmet (Nazilli)
KIRMIZI KART: Dk.88 H. İbrahim

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, zorlu Orhangazi deplasmanında galibiyeti kaçırdı: 0-0. Maça ev sahibi ekip hızlı başladı. 5. dakikada Nurullah'ın sağdan ortasında meşin yuvarlak direğe çarparak auta çıktı. Daha sonraki bölümde konuk ekip etkili oldu. 11'de Fatih'in arapasıyla ceza alanına giren Okan'ın şutunu kaleci Ömer güçlükle kornere çeldi. 22'de Lider'in uzun pasında Erhan'ın şutunu kaleci kontrol etti. 34'te Mustafa'nın sağdan ortasında Mehmet'in kafa vuruşunda kaleci Ömer başarılıydı. İlk yarısı golsüz biten maçın 2. yarısında da Nazilli etkiliydi. 48'de Lider'in şutunu defans son anda uzaklaştırırken, 65'te Erhan'ın yüzde yüzlük gol vuruyşunu kaleci Ömer çıkardı. 71'de Mehmet ile yüzde yüzlük gol pozisyonunu değerlendiremeyen Nazillispor, 83'te Erhan ile girdiği pozisyonda şanssızdı. 88'de ev sahibinden H.İbrahim kırmızı kart gördü. Nazilli gol atmayı beceremeyince maç 0-0 sona erdi.

Kaynak : Yeni Asır

2 Ekim 2011 Pazar

2 Puan kaybettik.

Nazilli Belediyespor, Orhangazi deplasmanından ancak 1 puan ile dönüyor. 0-0 berabere biten maçta Nazilli Belediyespor'umuz ne yazık ki 2 puan kaybetti. Rakip oyunculardan Halil İbrahim Sönmez 88 nci dakikada kırmızı kart gördü. Orhangazispor belki puan cetvelinin en altında ama Batman ve Nazilli'den 1'er puan almayı başardı. İleriki haftalarda buradan kurtulacaktır.