26 Kasım 2011 Cumartesi

İstikrar Başarıyı Getirdi!

Takımımız bu sezon başarıdan başarıya koşuyor arada bir iki maç başarısız sonuçlar alsak ta sonuç ortada. Her sezon 3-4 teknik direktör değiştiren yönetim gitti yerine hem teknik direktörünü hem de futbolcularının çoğunu bünyede tutan 4-5 takviye ile takımı daha güçlendiren bir yönetim anlayışı geldi. Sonuç ortada başarıyı yakaladık, aman nazar değmesin. Bu sezon bir maçta hem de deplasmanda 5 gol atabilen istekli başarıya koşan takım futbolcularını teknik heyetini ve yönetimini kutluyorum.
Aman rehavete kapılmayalım daha kolay maçlara çıkacağız ama kış şartlarını da göz önünde bulundurarak puan kaybetmeden ilk yarıyı tamamlayalım.

NAZ-NAZ İskenderun'a patladı: 5-1

3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, deplasmanda İskenderunspor 1967'yi 5-1 mağlup etti.



3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, deplasmanda İskenderunspor 1967'yi 5-1 mağlup etti. 33. dakikada Tanju'nun attığı golle 1-0 mağlup duruma düşen siyah-beyazlılar, 35 ve 45. dakikalarda Emre'nin attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. 2. yarıya da hızlı başlayan Nazilli Belediyespor, 49. dakikada Aykut ile 3-1'i yakaladı. 61. dakika Muğdat farkı 3'e çıkaran golü atarken, karşılaşmanın skorunu 89. dakikada Erdal'ın attığı gol belirledi: 5-1.. Nazilli Belediyespor aldığı 5-1'lik farklı galibiyet ile liderliğini sürdürdü.

Kaynak : nazillihavadis.com

Nazilli hazır.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, yarın deplasmanda yapacağı İskenderunspor 1967 maçının hazırlıklarını tamamladı.

Basın sözcüsü Erdoğan Eker, yaptığı açıklamada, takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını söyledi. Özellike forvet oyuncularının formundan çok memnun olduklarını ve kendilerine çok güvendiklerini dile getiren Eker, ''Takım olarak sezon başında çıktığımız yolda başarılı olabilmek, hedefimize ulaşabilmek için puanla dönmek istiyoruz. İskenderunspor 1967 maçı öncesinde oyuncularımızın yüksek moralli oluşları özellikle de golcülerimizin gol sözü vermeleri bizleri çok sevindirdi. Bu maçtan mutlak galibiyet bekliyoruz'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Belediye hedefe kilitlendi!

Belediye Başkanı Alıcık, "Camia kenetlendi, el ele verip bu takıma sahip çıkacağız" dedi.
NAZİLLİ Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, takıma herkesin sahip çıktığını söyledi. Camialarına karşı yöneltilen asılsız iddialardan uzak kalmak istediğini, belediye ve onursal başkan olarak herkese eşit mesafede olduğunu belirten Alıcık, "Özellikle ilçe protokolümüzün takımımızın maçlarına olan ilgisi beni çok mutlu ediyor. Bizler büyük bir camia olarak hep birlikte kenetlendiğimiz bu yolda sonuna kadar birbirimize destek olmaya devam edecek ve hep birlikte takımımıza '12. Adam' olarak sahip çıkacağız. Futbolcularıyla, teknik yönetimiyle, yöneticisiyle, taraftarıyla hatta protokol üyeleri ile birlikte şampiyon olabilmek içim hep birlikte gayret ediyoruz. Hedefimize adım adım ilerlerken kulaklarımızı olumsuz herşeye karşı tıkıyoruz. Nazilli Belediyespor forması giymiş eski bir futbolcu olarak takımımla gurur duyuyorum. Ve takımımızın hakettiği şampiyonluğa kavuşabilmesi için gereken her türlü desteği vermeye gayret ediyorum" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli fırtınası!

Siyah İnciler, attığı 19 golün 14'ünü ikinci yarılarda buldu. Siyah-beyazlı takımın golcüleri ise 14 gol attı.

ÜÇÜNCÜ Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdüren Nazilli Belediyespor, istatistikleri de altüst etti. Ligde 12 hafta geride kalırken, 9 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi alan ve 28 puan toplayan Siyah İnciler, 19 gol atıp, kalesinde 5 golgördü. Tarihindeki en iyi sezonu geçiren siyah-beyazlı takım, attığı 19 golün 14'ünü karşılaşmaların ikinci yarılarında buldu. Siyah İnciler, attıkları gollerin yüzde 26'sını ilk yarılarda, yüzde 74'ünü de ikinci yarılarda buldu. Nazilli Belediyespor, 1 ile 15. dakikalar arasında 2, 16 ile 30. dakikalar arasında 2, 31 ile 45. dakikalar arasında 1 gol olmak üzere, ilk yarılarda toplam 5 gol attı. Siyah-beyazlı takım, 46 ve 60. dakikalar arasında 6, 61 ile 75. dakikalar arasında 2, 76 ile 90. dakikalar arasında da 6 gol atmayı başardı.

En golcü Fatih Nazilli Belediyespor'da, en golcü isim 5 golle Fatih Üge. Muğdat Çelik ile Okan Sarı'nın 3 golü bulunurken, Fatih Özer de 2 gol attı. Golcülerden Aykut Yenen fileleri 1 kez havalandırdı. Nazilli'de golcüler, 19 golden 14'üne imza attı. Diğer goller Emre Kahraman, Bora Yelken, Furkan Baştan, Ali Setirekli, Ahmet Güven'den geldi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli kalesi güvende!

12 maçta eldivenleri bırakmayan Hakan, 5 gol yerken, kalesini de gole kapattı.

ÜÇÜNCÜ Lig 2. Grup'ta adım adım 2. Lig'e koşan Nazilli Belediyespor, kalesinde gördüğü 5 golle liglerdeki en az gol yiyen ikinci takım olurken, kaleci Hakan Canbazoğlu performansıyla dikkat çekiyor. 12 maçın 12'sinde de 11'de sahaya çıkan Hakan, 1080 dakika forma giydi. Amatör Tunaspor altyapısında futbola başlayan, 2005 yılında Galatasaray'da profesyonel olan Hakan, sırasıyla Sivasspor, Orhangazispor, Gölcükspor'da oynadı, geçen sezonun başında Nazilli Belediyespor'a tranfsfer oldu. 2010-2011 sezonunda 29 maçta 29 kez 11'de sahaya çıkan, 2593 dakika oynayan Hakan, Nazilli forması ile 26 gol yedi. Hakan, bu sezon İstanbulspor, Arsinspor,Kahramanmaraş, Kilimli Belediye, Orhangazi, Batman Petrol, Maltepespor, Yalıspor maçlarını gol yemedenkapattı. 25 yaşındaki file bekçisi, bu sezon sadece Keçiörengücü maçında 2 gol, Bingöl Belediye, Küçükçekmece ve Gölcükspor'dan da 1 gol yedi.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

En Kralı Nazilli!

İç sahada 6'da 6 yapan siyah-beyazlılar, Hatayspor'la birlikte, evinde puan kaybetmeyen iki takımdan birisi. Ayrıca 12 maçta 5 gol yiyen takım, İnegölspor ile zirveyi paylaşıyor.
3. Lig 2. Grup'ta 12 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi elde eden, tarihindeki en başarılı sezonu geçiren Nazilli Belediyespor, istatistikleri altüst etti. Evinde 13 maçta 7'de 7 yapan Hatayspor'dan sonra 6'da 6 yaparak iç sahadaki en başarılı ikinci takım olan Siyah İnciler, topladığı 28 puanla da 57 takım içinde ilk sırada yer alıyor. Siyah-beyazlılar, bu sezon 11 karşılaşmada 4 gol yiyen İnegölspor'dan sonra, kalesinde 5 gol görerek en başarılı ikinci ekip durumunda...
CİDDİYE ALDIK, BAŞARDIK Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Gölcükspor karşısında işin ciddiyetini anlayan takımımız, kazanarak görevini yaptı" dedi. Ceviz, şöyle konuştu: "Deplasmanda yenilgisi olmayan Gölcük'ü yendik, zirvedeki yerimizi koruduk. Bütün takım halinde disiplinli, canlıydık, 90 dakika koştuk. Lider gibi oynadık, taraftarımıza kendimizi affettirdik. Rakiplerimiz bize karşı ayrı bir motivasyonla çıkıyor. İşi sıkı tutmak zorundayız. Rehavete kapılmamamız gerekiyor.

Kaynak : Yeni Asır-ALİ SOYDEMİR

20 Kasım 2011 Pazar

Nazilli Belediyespor 3-1 Gölcükspor

Nazillispor taraftarının gönlümü alma maçında puan için Nazilli’ye gelen Gölcükspor’a şans tanımadı.

STAD: Nazilli Şehir
HAKEMLER: Mustafa Burak Er(6), Mustafa Canker(7), Ata Yıldırım(7)
NAZİLLİ BELEDİYE SPOR: Hakan(7), Ali(7), Fatih Üge(8) dk.85 Ahmet(6), Muğdat(7), Furkan(6) dk. 65 Mehmet Ersavaş(6), Bora(7), Aykut(7), Lider(7), Erdinç(7), Hüseyin(7), Okan(7) dk. 68 Fatih Özer(7)
GÖLCÜKSPOR: Ömürcan(5), Zafer(5), Kadir(5), Murat(5) dk. 69 Orhan(6), Fatih(6), İbrahim(5) dk. 87 Muhammet(?), Ahmet(6), Mustafa(6) dk. 70 Emre(5), Sezgin(6), Abidin(6), Uğur(6)
SARI KARTLAR: Murat, Fatih, İbrahim, Abidin Gölcükspor
Okan, Nazillispor
GOLLER: dk. 45 Furkan, Dk. 56 Okan, Dk.90+3 Ahmet Nazillispor
Dk. 90 Emre Gölcükspor

Siyah beyazlılar oyuna hızlı başladı Dk. 14 Nazillisporlu Okan’ın ceza alanına girer girmez sert şutunu kaleci iki hamlede gol olmasına izin vermedi. Dk. 18 Okan’ın rakip ceza alanında düşürülmesine Nazillisporlu futbolcular penaltı itirazı yaparken hakem kendini aldatmaya yönelik kabul ettiği pozisyonda Okan’a sarı kart gösterdi.
Dk. 21 Furkan’ın 25 metreden sert şutunu önce kalecinin elleri sonra da kale direklerine çarparak kornere çıktı.
Dk. 36 Muğdat’ın ceza alanına ortasında Okan kaleciden önce topuğuyla dokundu, Murat gol olmak üzere olan topu son anda auta attı.
Dk. 45 Nazillisporlu Muğdat Gölcük ceza alanında Fatih tarafından düşürüldü. Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Furkan kaleciyi ters tarafa yatırarak Nazillispor’u 1-0 öne geçiren golü attı.

Nazillispor ikinci yarıya hızlı başladı.
Dk. 46 Nazillisporlu Aykut’un ceza alanı ortasında Gölcüksporlu Zafer ters vuruş yaptı. Top direği sıyırıp kornere çıktı.
Dk. 49 Fatih Üge’nin soldan ceza alanına ortası kaleciye geçti. Aykut boş kaleye gol atmayı düşünmeyip pas verince pozisyon kayboldu.
Dk. 51 Gölcüksporlu Abidin ceza alanı içerisinde sert şutunu kaleci Hakan son anda topu kornere attı.
Dk. 56 Gol. Gölcük spor savunmasından Murat topu ıskalayınca Okanı’ın önüne gelen topu, Okan sert bir vuruşla Nazillispor’un ikinci golünü attı.
Dk. 72 Fatih Özer ortaladı, Fatih Üge’nin kafa vuruşu yan direkten döndü.
Dk. 90 Gölcüksporlu Emre karambolden sert bir şutla durumu 2-1 yaptı.
Dk. 90+3 Fatih Özer’in orta sahadan mükemmel pasını alan Ahmet ceza alanına girer girmez çok sert vurdu. Durumu 3-1 yaptı. Maçta bu skorla sona erdi.
MAÇTAN NOTLAR
Nazilli spor dün deplasmanda hiç yenilgi yüzü görmeyen Gölçük spora 3-1 yenip ilk yenilğiyi tattırdı
Nazilli spor onursal başkanı Haluk Alıcık yurt dışında olduğu için maçı izleyemedi.
Her iki takımda da sakat ve cezalı futbolcular olmadığı için tam takım sahada yer aldılar.
İlk kez ilk 11 de yer almayan Fatih Özer ikinci yarıda oyuna girdi. 2 gollük pasın hazırlayıcısı oldu etkili futboluyla alkışlandı.
Taraftarlar maçtan sonra şampiyon Nazillispor diye uzun süre tezahurat da bulundular. Rakip Gölcüksporu da alkışlar arasında sahadan uğurladılar.

19 Kasım 2011 Cumartesi

Nazilli hazır.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, geçen hafta uğradıkları yenilginin şokunu atlattıklarını, Gölcükspor'u yenerek bu mağlubiyeti telafi edeceklerini kaydetti. Takımda, kart cezalısı Erhan dışında eksik oyuncu olmadığını ifade eden Ceviz, ''Tüm taraftarlarımızın takımlarını desteklemek üzere tribünleri doldurmalarını istiyoruz'' dedi. Kulüp basın sözcüsü Erdoğan Eker ise kendi sahalarında mağlubiyetlerinin olmadığını, pazar günü de 3 puan alacaklarını iddia etti.

Kaynak : ajansspor.com

"Yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz"

Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Erdoğan Eker, Gölcükspor maçıyla birlikte yeni bir çıkış yakalamak istediklerini belirtti.

Eker, yaptığı açıklamada, futbolun üç sonuçlu bir oyun olduğunu, geçen hafta uğradıkları mağlubiyeti de bu çerçevede değerlendirdiklerini kaydetti. Gölcükspor maçında bu yenilgiyi telafi etmek istediklerini söyleyen Erdoğan Eker, ''Gölcükspor maçıyla yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Rakibimiz 9 golle grubun en az gol yiyen takımlarından birisi. 12 maçta 8 beraberlik, 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet almış. Bu takım aynı zamanda grubumuzda attığı 7 golle en az gol atan takım durumunda. Dikkatli olacağız'' diye konuştu.

Kaynak : ajansspor.com

16 Kasım 2011 Çarşamba

Nazilli'nin tek tesellisi var liderlik!

3. Lig 2. Grup'ta lider Nazilli Belediyespor'da, Küçükçekmecespor karşısında alınan beklenmedik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanırken, Teknik DirektörMustafa Ceviz, "Tek tesellimiz liderlik" diye konuştu. Ceviz, "Biz takımımızın deplasmanda aldığı bu sonucu bir kaza olarak kabul ediyoruz. Buradan çıkarılması gereken dersleri en iyi bir şekilde değerlendireceğiz. Takım olarak sezon başında belirlediğimiz şampiyonluk hedefimizi bu günden itibaren daha da ciddiye alacağız. Biz artık bu maçı unuttuk. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız maça bakıyoruz" diye konuştu.

Kaynak : Yeni ASIR - ALİ SOYDEMİR

'Kredimizi kullandık'

Nazilli Belediyespor'un teknik patronu Mustafa Ceviz, "Rehavete kapıldık. Kötü oynamadık ama kazanırızmantığı bizi yıktı. Artık kaybetme lüksümüz yok" dedi3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Nazilli Belediyespor'da, deplasmanda alınan Küçükçekmeceyenilgisinin şoku yaşanıyor. Bu sezon ikinci mağlubiyetini almanın üzüntüsünü yaşayan Siyah İnciler'de, Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Alışık olmadığımız bir zeminde oynadık. Bu yenilgi ile kredimizi kullandık. Bundan sonra puan kaybetmeden yolumuza devam etmek zorundayız" dedi. Ceviz, şöyle konuştu: "Futbolcuların, 'Nasıl olsa kazanırız' rehavetiyle maça başladıkları bir gerçek. Maça iyi başlayamadık. Nasıl olsa yeneriz rehaveti rakibimizi kontrol altına alamamamıza neden oldu. Ama buna rağmen Okan ve Muğdat ile mutlak iki gol kaçırdık. Muğdat'ın direkten dönen topu gol olsaydı sonuç farklı olurdu. Mehmet Ersavaş'ın gereksiz yere yaptığı penaltı ile geriye düştük. Golden sonra rakibimiz kapandı. Çabalarımız sonuç vermedi. Ayrıca bariz penaltımız verilmedi."

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazillispor'a Nazar Değdi!

Ligde 5 maçtır yenilmeyen lider Nazilli Belediye hakeminkötü bir yönetim sergilediği maçta Küçükçekmece'yeyenilerek zirve yolunda ağır yara aldı.

STAT: Metin Oktay
HAKEMLER: Ali Terzioğlu *, Oğuz Akar **, Rüştü Baykal **

KÜÇÜKÇEKMECE A.Ş: Efe ***, Hakan **, Şuayip **, Seyit **, Yıldırım ***, Doğukan **, Oğulcan **, Mustafa **, Muhammet **, İsmail **, Ali **

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan **, Lider **, Erhan **, Orhan **, Hüseyin **, Mehmet **, Furkan * (Dk.80 Erdal **), Muğdat **, Okan **, Fatih Özer ** (Dk.70 Emre **), Aykut * (Dk.60 Ali **)

GOL: Dk.64 Yıldırım (penaltıdan)

SARI KARTLAR: Erhan, Okan, Mehmet Ersavaş, Furkan (Nazilli), Doğukan, İsmail ve Efe (Küçükçekmece)LİDER Nazilli Belediyespor, Küçükçekmece'ye deplasmanda kötü suni çim saha çdezavantajı ve hakemin hatalarıyla yenildi: 1-0. Alışık olmadıkları kalitesiz çim sahada ayakta durmakta zorlanan Nazilli Belediyespor'lu futbolcular hakemin tartışmalı kararlarına da boyun eğdiler. Siyah-beyazlılar pekçok gol fırsatını dadeğerlendiremedi. 43. dakikada Muğdat'ın şutu direkte patlarken, 45.dakikada Okan'ın kaleciyi geçen topunu defans çıkardı. 70. dakikada Küçükçekmece'li İsmail gole giderken düşürüldü, hakem Ali Terzioğlu penaltı noktasını gösterdi. Yıldırım atışı gole çevirerek maçın tek golünü kaydetti. Ama aynı hakemi, 80.dakikada Okan, 85.dakikada da Muğdat'a yapılan açık penaltılık hareketleri görmezlikten gelerek Nazilli Belediyespor'u yaktı ve Küçükçekmece maçı 1-0 kazandı.

Kaynak : Yeni Asır

13 Kasım 2011 Pazar

Bu sefer olmadı!

Nazilli Belediyespor bugün Küçükçekmece karşısında gol atamadı. Penaltı'dan Yıldırım Yılmaz'ın 64'üncü dakikada attığı golle 1-0 mağlup oldu.

"Kolay maç olmayacak.."

Küçükcekmecespor ile karşılaşacak Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, deplasmanda oynayacakları maça yüksek bir konsantrasyonla hazırlanacaklarını, müsabakanın kolay geçmeyeceğini bildiklerini kaydetti.

Takımda kart cezalısı Fatih Üge'nin dışında eksik oyuncu bulunmadığını kaydeden Ceviz, ''Bu önemli maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz'' dedi. Nazilli Belediyespor, grupta 25 puanla ilk sırada yer alırken, Küçükçekmecespor ise 8 puanla 17'nci sırada bulunuyor.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Şaha Kalktı!

10 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alan ve 25puanla zirveye çıktı, 2. Lig için yeşil ışık yaktı1998-1999 sezonunda 24 puana ulaşan ve şampiyonolan siyah-beyazlılar, rekor puanla 2. Lig'e doğru koşuyor3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan Nazilli Belediyespor, son 17 sezonun ilk 10 haftaları incelendiğinde bu yılki performansı ile rekor puana ulaştı. Sezona İstanbulspor (2-0), Arsinspor (3-0), Kahramanmaraşspor (1-0) ve Kilimli Belediyespor'u (2-0) yenerek 4'te 4 ile başlayan Siyah İnciler, Bingöl Belediye deplasmanından 1-0'lık yenilgi ile döndü, hem ilk golünü yedi, hem de ilk yenilgisini tattı. Siyah-beyazlı ekip, daha sonraki maçlarında Keçiörengücü (3-2), Batman Petrol (2-0), Maltepespor (1-0) ve Yalıspor'u (2-0) dize getirdi. Tek beraberliğini Orhangazispor (0-0) karşısında alan Nazilli Belediyespor, evinde 5'te 5 yaparak dikkat çekti. Son 17 sezonun 10 haftalık performansları incelendiğinde 10 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alan ve 25 puan toplayan Siyah İnciler, en iyi performansını sergiledi. 1998-1999 sezonunda 24 puan toplama başarısı gösteren Nazilli, en başarılı sezonunu geçirdiği bu yıl 2. lig'e koşuyor.

Kaynak : Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY

Nazilli kabus oldu

3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan Siyah İnciler'in 10 maçtaki rakiplerine 8 kırmızı, 31 sarı kart çıktı.

Üçüncü Lig 2. Grup'ta zirveye demir atan Nazilli Belediyespor, oynadığı futbol ile dikkat çekerken, rakiplerinin de korkuluyu rüyası oldu. Siyah-beyazlıtakımın, bu sezon oynadığı 10 maçta rakiplerine 8 kırmızı kart çıktı. Kadro kalitesi ile istikrarlı bir grafik çizen Siyahİnciler'in, İstanbulspor maçında rakipten 2 oyuncu atıldı, İstanbul ekibinin 6 oyuncusu da sarı kart gördü. Nazilli'nin, Arsinspor, Bingöl Belediye, Keçiörengücü, Orhangazispor, Batman Petrol ve Maltepespor maçlarında da rakipleri 90dakikayı 11 kişi tamamlayamadı. Siyah-beyazlıların, 10 maçında rakiplere toplam 8 kırmızı, 28 sarı kart çıktı. Siyahİnciler ise, bu periyotta 2 kırmızı, 31 sarı kart gördü. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "İyi oynuyoruz. Rakiplerimiz formda oyuncularımızı faulle durduruyor. Kart da kaçınılmaz oluyor" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY