24 Kasım 2012 Cumartesi

Sarıyer 3-3 Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor bugün büyük bir fırsatı kaçırdı. 2 kez öne geçtiğimiz maçta 3-3 beraberlikle ve 1 puanla dönüyoruz. 
Muğdat 20 nci dakikada takımımızı 1-0 öne geçirdi. Aykut Yenen 65 nci dakikada durumu 2-0 yaptı maçın böyle biteceğini tahmin ediyorduk ancak Sarıyer 82 nci dakikada Melih Rahman Nişancı ve 83 ncü dakikada Uluç Çağlayan ile durumu 2-2 yaptı. 90 ncı dakikada Muğdat tekrar takımımızı öne geçirdi ancak uzatmalarda Yunus Altun durumu 3-3 yapan golü attı. 
Polatlı Buğsaşspor'un kendi sahasında Bandırmaspor'a 1-0 yenildiği hafta ancak bir puan alabildik.  Hem takımımızı hem de maçı bırakmayan Sarıyer takımını kutluyoruz. 

Sarıyer 2-2 Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor 82'nci dakikaya kadar 2-0 galip götürdüğü maçta arka arkaya 2 gol yedi durum şu anda 2-2

Kırmızı Grup'ta 13. hafta!

Spor Toto 2. Lig'e 13. hafta maçlarıyla devam edilecek.


2. Lig'de tamamı saat 13.30'da başlayacak 13. hafta maçlarının programı şöyle: 
Yarın: 
Polatlı BUGSAŞ Spor-Bandırmaspor (Polatlı İlçe)
Ünyespor-Bozüyükspor (Ünye İlçe)
Giresunspor-Pendikspor (Giresun Atatürk)
Sarıyer-Nazilli Belediyespor (Yusuf Ziya Öniş)

25 Kasım Pazar: 
Tarsus İdmanyurdu-Hatayspor (Tarsus Burhanettin Kocamaz)
Sakaryaspor-Faturavizyon Kahramanmaraşspor (Sakarya Atatürk)
Çankırıspor-İstanbul Güngörenspor (Çankırı Atatürk)
Tepecikspor-Fethiyespor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu) 

Volaka: "En kritik maç"

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, Sarıyer ile yarın deplasmanda oynayacakları maçın kendileri açısından gruptaki en kritik maç olduğunu söyledi.


Volaka yaptığı açıklamada, Sarıyer'in grup sıralamasındaki yerine karşın küçümsenecek bir takım olmadığını, bu nedenle çok dikkatli olunması gerektiğini ifade etti. 

Zorlu deplasmandan alınacak 3 puanın grupta kendilerini zirveye ortak yapacağına işaret eden Volaka, ''Grubumuzda en kritik maçımızı oynayacağız. Hedefimiz üç puan. Yakaladığımız ivme ve seri galibiyetlerle PTT 1. Lig'e doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Tabi lig uzun bir maraton, daha önümüzde çok maç var. Futbolcularımız, teknik heyetimiz, yönetim kurulumuz ve taraftarlarımız ile kenetlenerek başarıyı yakalayacağız. Buna olan inancımız da tamdır. Nazilli'ye 3 puan ile dönmek istiyoruz'' dedi. 

Kaynak : ajansspor.com

18 Kasım 2012 Pazar

Nazilli Belediyespor 1-0 Giresunspor

Bugün Nazilli Şehir Stadında oynanan maçtan 75'inci dakikada Muğdat'ın attığı golle 1-0 galip ayrıldık. Sahadan ve Maçkolik siteleri maçın 90'ncı dakikalarına kadar maçı 0-0 gösteriyordu.  Bu sonuçla 19 puan ve averajla üçüncü duruma yükseldik. Takımımızı tebrik ediyor başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

17 Kasım 2012 Cumartesi

Kırmızı Grup'ta 12. hafta hakemleri!

 Spor Toto 2. Lig'de 12. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.


Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig'de tamamı 18 Kasım Pazar günü oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak 12. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar: 

İstanbul Güngörenspor-Ünyespor: Volkan Alabaş

Bozüyükspor-Polatlı BUGSAŞ Spor: Gökhan Güneşer

Bandırmaspor-Tarsus İdmanyurdu: Erdoğan Özkaya

Hatayspor-Sarıyer: Yavuz Çetin

Nazilli Belediyespor-Giresunspor: Cihan Burgan

Pendikspor-Sakaryaspor: Öner Fırat

Turgutluspor-Tepecikspor: Mesut Çarık

Fethiyespor-Çankırıspor: Osman Yiğit Uzer 

"F.Bahçe veya G.Saray istiyorduk"

 Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Hakkı Özsavran, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü turunda eşleştikleri Bursaspor'u yenerek bir üst tura çıkmak istediklerini söyledi.


Hakkı Özsavran, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile eşleşmekten memnun olduklarını ifade etti. 

Kupada başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere bir Süper Lig takımıyla eşleşmeyi arzuladıklarını daha önce beyan ettiklerini hatırlatan Özsavran, şunları kaydetti: 
''Biz Galatasaray veya Fenerbahçe ile eşleşmeyi çok istiyorduk. Kupada istediğimiz rakiplerle eşleşememekten dolayı üzgünüz, ancak yine de kendi sahamızda Süper Lig takımlarından Bursaspor gibi güçlü bir ekiple karşılaşmaktan dolayı tabi ki mutluyuz. Bursaspor'u yenerek bir üst tura çıkmak istiyoruz. Kupa mazimizde, Erzurumspor, Gençlerbirliği gibi Süper Lig takımlarını eleme başarıları var. Bursaspor'u da bunların arasına katarak yolumuza devam etmek istiyoruz.'' 

Sayın federasyon başkanı gördü ama keşke bu maç ulusal bir kanalda canlı olarak yayınlansa da Nazilli'nin ve stadının ne kadar ihmal edildiği görülse. Bu stadyum bu şehre ve bu takıma yakışmıyor. Konya bile şu anki stadını beğenmiyor yeni stadyum yapma girişimlerine başlandı. Turgutlu yeni stad yapıyor. Bandırma yeni stadını 10 yıl önce yaptı belki daha iyisini yapacak. Futbola gönül verdiysek, örnek olacak bir stadı bu şehre kazandırmalıyız. Artık il olma umudu olmayan Nazilli futbolda sesini duyuracak başka çare yok.


Kaynak : ajansspor.com

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kuraları çekildi.


Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kuraları, TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla Ataköy Olimpiyatevi'nde çekildi.

A Haber tarafından canlı olarak yayınlanan kura çekilişinde Başkan Vekili Ufuk Özerten,  "Bundan önceki maçlar sürprizlerle dolu oldu, umarız 4. Tur müsabakaları da sürprizlere sahne olur. Bugün 3. Tur'dan gelen 27 takıma, Avrupa kupalarına giden Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da katılacak ve 32 takımın eşleşmeleri belli olacak. 32 takım 4. Tur maçlarının ardından 16 takıma düşecek. 5. Tur'da 8'e inen takımlarımız daha sonra 2 grupta çekişecekler ve ardından yarı final ile final müsabakalarına gideceğiz" dedi.

Başkan Vekili Özerten, kura çekilişinde her takımın, başkan ve temsilcilerinin elleriyle kendi kaderini belirleyeceğini ifade ederek, "Allah tüm takımlarımızın gönlüne göre versin. Bol bol futbol ve tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası 4 ncü Tur müsabakaları kura çekilişinde eşleşmeler şöyle gerçekleşti.
Ev Sahibi Takım
Misafir Takım
Trabzonspor A.Ş.
-
Şanlıurfaspor
TKİ Tavşanlı Linyitspor
-
Medical Park Antalyaspor
Adanaspor A.Ş.
-
1461 Trabzon
Polatlı Bugsaşspor
-
Eskişehirspor
Gençlerbirliği
-
Bandırmaspor
Tokatspor
-
Mersin İdmanyurdu
Kasımpaşa A.Ş.
-
Bayrampaşa
Altay
-
Kayseri Erciyesspor
Beşiktaş A.Ş.
-
MKE Ankaragücü
Nazilli Belediyespor
-
Bursaspor
Galatasaray A.Ş.
-
Balıkesirspor
Bozüyükspor
-
Gaziantepspor
Sivasspor
-
Manisaspor
Gaziantep BŞ. Belediyespor
-
KDÇ Karabükspor
Fenerbahçe A.Ş.
-
Pendikspor
Göztepe A.Ş.
-
Orduspor


4. Tur Müsabakaları 27-28-29 Kasım; 5. Tur Müsabakaları 11-12-13 Aralık'ta oynanacak.

Gruplarda ise 1. maçlar 18-19-20 Aralık; 2. maçlar 12-13-14 Ocak 2013; 3. maçlar 15-16-17 Ocak; 4. maçlar 22-23-24 Ocak; 5. maçlar 29-30-31 Ocak ve son maçlar 26-27-28 Şubat tarihleri arasından belirlenecek günlerde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ve Final karşılaşmalarının tarihleri daha sonra açıklanacak.

Kaynak : tff.org

"Zirveye yaklaşmak istiyoruz"

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Cüneyt Biçer, Sakaryaspor karşısında deplasmanda elde ettikleri 4-1'lik galibiyetin, iyi yolda olduklarının bir göstergesi olduğunu söyledi.


Teknik direktör Cüneyt Biçer, yaptığı açıklamada, zorlu maçta tüm oyuncuları görevlerini yerine getirdikleri için kutladığını ifade etti. 

Maçın başında 1-0 yenik duruma düşmelerine rağmen disiplinden taviz vermediklerini dile getiren Biçer, şunları kaydetti: 
''Erken golle beraberliği sağladık. Ardından kontrolü futbolumuzla farkı açtık. Sakaryaspor deplasmanında aldığımız galibiyet, iyi yolda olduğumuzun bir göstergesidir. Seri galibiyetlere devam ederek, zirveye daha da yaklaşmak istiyoruz. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Giresunspor maçı, bizim için en az 6 puan değerinde. Taraftarımızı tribünde daha çok görmek istiyoruz.'' 

Kaynak : ajansspor,com

14 Kasım 2012 Çarşamba

Sakaryaspor 1- 4 Nazilli Belediyespor


STAT: Atatürk

HAKEMLER: İbrahim Halil İleri (5), Soner Maraş (5), Murat Öztürk (5)

SAKARYASPOR: Harun (3)- Levent (3), Metekan (4), Onur Demir (4) (Dk.89 Onur Anıl), Ayhan (4), Hamza (4), Hakan (4) (Dk.87 Çağrı), Özgür (4), Seçkin (3), Abdülkadir (3), Bünyamin (4) (Dk.65 Mesut 3)

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Kurtuluş (5)- Lider (6), İsmail (6), Yusuf (5), Erdinç (6), Aykut (7), İlker (6) (Dk.83 Furkan), Mehmet Taş (6), Fatih (6) (Dk.75 Aytaç 5), Muğdat (7)(Dk.66 Hüseyin 4), Burhanettin (7)

GOLLER: Dk.5 Abdülkadir (Sakaryaspor), Dk.12 Muğdat, Dk.58 (penaltı) İlker, Dk.61, 89 Burhanettin (Nazilli Belediyespor)

SARI KARTLAR: Lider, Erdinç, İlker, İsmail (Nazilli Belediyespor) Abdülkadir, Harun (Sakaryaspor)




Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta Sakaryaspor, cezası nedeniyle Nazilli Belediyespor'un karşısına taraftarından yoksun çıktı. Nazilli Belediyespor, karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.

5'inci dakikada Levent'in uzun pasını kovalayan Abdülkadir kaleci Kurtuluş'un ıskaladığı topu plase vuruşla ağlara yolladı: 1-0.

8'inci dakikada Bünyamin sol çaprazdan vurdu. Kaleci Kurtuluş uçarak topa sahip oldu. 

12'inci dakikada Muğdat yarı sahadan aldığı topla Metekan'ı geçti. Güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-1.

25'inci dakikada ceza sahası içersinde topla buluşan Muğdat'ın vuruşunda meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına döndü.

35'inci dakikada Lider sağ taraftan çizgiye kadar indi. Ceza alanına ortaladı. İsmail'in vuruşunda top az farkla auta gitti.

40'inci dakikada Erdinç'in sol taraftan ortaladığı topa Aykut kafa vurdu. Top direğin dibinden auta çıktı. 

54'üncü dakikada Bünyamin topu sağ taraftan Özgür'e verdi. Özgür topu ceza alanındaki Hakan'a verdi. Hakan topu kale yerine yandan auta yolladı. 

58'inci dakikada Aykut sağ taraftan ceza alanına girdi, faulle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan İlker topu ağlara yolladı: 1-2.


61'inci dakikada Aykut sağ taraftan getirdiği topu Burhanettin'in önüne bıraktı. Burhanettinin sert vuruşunda top ağlara gitti. 1-3

89.dakikada Aytaç'ın sol taraftan kullandığı korner atışında iyi yükselen Burhanettin kafayı vurdu. Top filelerle buluştu. 1-4

(DHA - Müjdat ÇETİN)

11 Kasım 2012 Pazar

Faturayı kestik 2-0

Nazilli Belediyespor evinde ağırladığı grupta ikinci sırada bulunan Faturavizyon Kahramanmaraşspor'u 2-0 mağlup etti.


Evinde ilk galibiyet için sahaya çıkan Nazilli Belediyespor, taraftarı önünde aldığı galibiyetle moral buldu. Karşılaşmayı yaklaşık 3 bin Nazilli Belediyespor taraftarı izlerken Kahramanmaraşspor'da ise 8 taraftar açık tribünde yerini aldı. Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor Onursal başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Dr. Hilmi Volaka ve yöneticilerle birlikte Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Feridun Kolat ve yöneticiler protokol tribününde karşılaşmayı birlikte izledi.

Üst sıralardan kopmak istemeyen ev sahibi ekip, kendi evinde yeni teknik direktörü Cüneyt Biçer ile çıktığı sahada Muğdat'ın ilk yarıdaki muhteşem oyunu ile galibiyeti garantiledi. 2. golü kalesinde gördükten sonra ataklarını sıklaştıran Kırmızı beyazlı ekip Kahramanmaraşspor, kaleci Kurtuluş’un muhteşem kurtarışları karşısında etkisiz kaldı. Kurtuluş, Mehmet Taş, Muğdat ve Yusuf’un muhteşem oyunu ile ev sahibi Nazilli Belediyespor karşılaşmayı 2-0 kazandı. Karşılaşmada iki takım lehine 3 gol, ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Nazilli Belediyespor evinde ilk  üç puanı alarak büyük mutluluk yaşadı.

MAÇTAN DAKİKALAR;

Dk.7; Sol kanattan atak geliştiren Siyah Beyazlılarda Muğdat çalımlarla sokulduğu ceza alanı içerisinde müsait pozisyondaki Burhanettin'i gördü. Son anda araya giren defans topu uzaklaştırdı.

Dk.19; Furkan'ın orta alandan ceza alanı içerisine ortasında defansın arkasına sarkan Burhanettin müsait pozisyonda topa dokunamayınca gollük pozisyon ev sahibi adına kaçtı.

Dk.23; Fatih Özer'in sol çizgiden ceza alanı içerisine ortasında müsait pozisyonda Burhanettin bir kez daha topa dokunamayınca ev sahibi adına mutlak gol değerlendirilemedi.

Kaynak : haberfx.net

Nazilli Belediyespor-F.K.Maraşspor: 2-0

Nazilli Belediyespor, sahasında Faturavizyon Kahramanmaraşspor'u 2-0 yendi.


Stat: Nazilli Şehir 

Hakemler: Alper Ulusoy, Fikret Aras, Sebahattin Ayvazoğlugil 

Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Erdinç, Mehmet Taş, Aykut, Muğdat (Dk. 46 Furkan Aydın), Burhanettin (Dk. 78 Mehmet Ersavaş), Furkan (Dk. 67 Hüseyin), Fatih, İsmail, Lider, Yusuf 

Faturavizyon Kahramanmaraşspor: Taylan, Zafer, Adem, Mustafa, Onur (Dk. 59 Erhan), Şadi (Dk. 78 Gökhan), Mehmet Yılmaz, Mert, Erhan Kurt, Berkant, Bilal (Dk. 59 Taha) 

Goller: Dk. 26 Muğdat, Dk. 74 Fatih (Nazilli Belediyespor) 

Sarı kartlar: Dk. 88 Kurtuluş (Nazilli Belediyespor), Dk. 30 Bilal, Dk. 40 Mert (Faturavizyon Kahramanmaraşspor)

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli başkanını seçti.


Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde biraraya gelen Nazilli Belediyespor yönetim kurulu, işlerinin yoğunluğu nedeniyle kulüp başkanlığından ayrılan Vahit Aysan'ın yerine yönetim kurulu üyesi Hilmi Volaka'yı getirdi. 

Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Hilmi Volaka, Nazilli Belediyespor'u daha ileriye götürebilmek için çalışacaklarını belirtti. 

Hilmi Volaka, ''Her kulübün bir hedefi olur. Bizim de şu anda tek hedefimiz bulunduğumuz yerden bir üst lige çıkabilmektir. Bunu da kulüp olarak başarabilecek güçteyiz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza olan güvenimiz tamdır. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, nöbet değişiminde kulüp başkanlığı görevini bana verdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum'' diye konuştu. 

Kaynak :ajansspor.com

4 Kasım 2012 Pazar

Pendikspor:1 Nazilli Belediyespor:0


Stat: Pendik 

Hakemler: Ozan Soykan, Erdinç Kırıcı, Serkan Erbayındır 

Pendikspor: Haluk, Evren, Umut (Dk. 87 Semih), Samet (Dk. 53 Cem), Osman (Dk. 53 Arif), Salih, Caner, Eser, Abdullah, Cemal, Oğuz 

Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Erdinç, Mehmet Taş, Aykut, Muğdat, Burhanettin, Fatih (Dk. 59 Aytaç), Ümit (Dk. 81 Furkan), İsmail, Yusuf, Mehmet Ersavaş (Dk. 76 Hakan) 

Gol: Dk. 62 Caner (Pendikspor) 

Sarı kartlar: Dk. 82 Umut ve Evren (Pendikspor), Dk. 82 Mehmet Taş (Nazilli Belediyespor) 

İlk Yarısı 0-0 Sona Eren Karşılaşmanın 62.Dakikasında  Caner Erdoğan'ın Attığı Golle Pendikspor'a 1-0 Mağlup Oldu. Yeni Teknik Direktör Cüneyt Biçer Nazillispor'un Başında Çıktığı İlk Karşılaşmada Galibiyet Yüzü Göremedi.

Nazillispor'umuz Bu Sezon Deplasmanda Oynadığı Karşılaşmalardan İlk Kez Mağlup Olarak Ayrıldı.

Kırmızı Grup'ta 9. hafta heyecanı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta heyecan 9. hafta maçlarıyla devam edecek. Tamamı 4 Kasım Pazar günü saat 13.30'da oynanacak 9. hafta maçlarının programı şöyle.


Pendikspor-Nazilli Belediyespor (Pendik) 
Faturavizyon Kahramanmaraşspor-Hatayspor (Kahramanmaraş 12 Şubat) 
Sakaryaspor-Bandırmaspor (Sakarya Atatürk) 
Giresunspor-Bozüyükspor (Giresun Atatürk) 
Sarıyer-İstanbul Güngörenspor (Yusuf Ziya Öniş) 
Tarsus İdmanyurdu-Fethiyespor (Tarsus Burhanettin Kocamaz) 
Polatlı BUGSAŞ Spor-Turgutluspor (Polatlı İlçe) 
Ünyespor-Tepecikspor (Ünye İlçe) 

Kaynak : ajansspor.com

Biçer iddialı!

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Cüneyt Biçer, bu hafta deplasmanda oynayacakları Pendikspor karşılaşmasını kazanarak 3 puan almak istediklerini söyledi.


Cüneyt Biçer yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda oynadıkları ve farklı kazandıkları Torku Konyaspor galibiyetinin moraliyle Pendikspor maçına hazırlandıklarını belirtti. 

Biçer, şöyle konuştu: 
''Bu galibiyet takım üzerinde çok önemli bir etki yaptı. Bu haftasonu deplasmanda oynayacağımız Pendikspor maçı bizim için çok büyük bir önem taşıyor. Pendikspor maçından 3 puan bekliyoruz. Grubumuzun iyi takımlarından olan Pendikspor'u yenerek zirveden kopmayacağız. Takımımın başında ligde çıkacağım ilk maçım olacağı için kazanmayı çok istiyorum'' diye konuştu. 

Kaynak : ajansspor.com

1 Kasım 2012 Perşembe

Nazilli Belediyespor'da şok istifa.


Nazilli Belediyespor'da, kulüp başkanı Vahit Aysan istifa etti..

Vahit Aysan, yaptığı yazılı açıklamada, istifasının, görevi bırakan teknik direktör Mustafa Ceviz ile ilgili olmadığını söyledi. 

Aysan, açıklamasında şunları kaydetti: 
''Takımımızın istikrarı yakalaması için istifamı sundum. Bu takım, benim başkanlığımda şampiyon oldu. Şampiyon olduktan sonra da 2. Lig'de iyi bir takım kurduk. Ben, takımımızın play-off mücadelesi yaparak, bir üst lige yükseleceğine olan inancımı koruyorum. Bunun da kulübümüzün çok iyi yönetilmesi ile gerçekleşeceğine inanıyorum. Kulübümüz iyi yönetildiği sürece, büyük başarılara imza atacaktır. Kulübümüzün borcu yok denecek kadar azdır.'' 

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli yeni hocasını buldu!

Nazilli Belediyespor'da, Mustafa Ceviz'den boşalan teknik direktörlük görevine Cüneyt Biçer getirildi.

Geçen hafta teknik direktör Mustafa Ceviz ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekip, Cüneyt Biçer ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Futbola Altay altyapısında başladıktan sonra Torbalıspor, Üsküdar Anadolu, Aliağa Belediyespor ve Ödemiş Belediyespor'da forma giyen Biçer'in, Azerbaycan FC Bakü, Pazarspor, Muğlaspor, Ulucak Belediyespor ve Bucaspor'da görev yaptığı bildirildi. 

Kaynak : ajansspor.com