28 Şubat 2013 Perşembe

Özkat play off istiyor!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Bandırmaspor'u konuk edecek Nazilli Belediyespor'un genel kaptanı Nurettin Özkat, karşılaşmayı kazanıp, play-off şanslarını sürdürmek istediklerini bildirdi.


Özkat, yaptığı açıklamada, hafta sonu konuk edecekleri Bandırmaspor'un gücünü iyi bildiklerini ancak ligde kaybedilecek puanların telafisinin artık zorlaştığını söyledi. 

Bu nedenle Bandırmaspor karşısında en iyi sonucu almak için mücadele edeceklerini kaydeden Özkat, şöyle konuştu: 
"Müsabakayı kazanıp, play-off şansımızı sürdürmek istiyoruz. Bu nedenle her ne pahasına olursa olsun kazanmaktan başka çare yok. Bu arada rakibimizin de gücünü çok iyi biliyoruz. Oyuncularımızın da bunun bilincinde olduklarına inanıyoruz. Üzerimizde bulunan takımlarla aramızdaki puan farkının açılmaması için kazanmak istiyoruz"

Kaynak : ajansspor.com

"Kalan 11 final havasında geçecek.."

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, ligde geriye kalan 11 maçın final havası içerisinde geçeceğine inandığını kaydetti.


Volaka, 2 aydır sakatlıkları nedeniyle maçlarda yer alamayan Fatih Özer ve Hüseyin Akoğlu'nun iyileşerek çalışmalara başladığını belirtti. 

Hilmi Volaka, ''Sakat futbolcuların iyileşip takıma dönmesi bizler ve tüm futbolcular için moral oldu. Oyuncularımız tam kadro olarak günde çift idmanla, hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Bandırmaspor maçına hazırlanıyor. Kadromuzda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Takımda moral çok yüksek. Hedefimize ulaşmak için geriye kalan 11 maçımızın da final havası içerisinde geçeceğine inanıyorum'' diye konuştu. 

Kaynak : ajansspor.com

İnşallah! Bu takım transfer yapmasa daha iyi sonuçlar alacaktı gibi düşünüyorum şampiyonluk iddiasından uzaklaştık bari play off oynayalım. 11 maçta çok şey değişir ama takım kendi sahasında yenilmeye başlayınca insanda ümit kalmıyor. Yanlış giden bir durum var onu düzeltmek zorundayız.

Biçer: "Hasreti bitirmek istiyoruz.."

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, sahalarında Bandırmaspor'u yenerek 3 haftadan bu yana hasret kaldıkları galibiyete ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.


Biçer, hafta sonu sahalarında oynayacakları Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirtti. 

Uzun zamandır sakatlıkları süren Fatih Özer ve Hüseyin Akoğlu'nun da çalışmalarda yer aldığını belirten Biçer, ''Kendi sahamızda 3 haftadan bu yana galibiyet elde edemedik. Hasret kaldığımız galibiyete bu hafta ulaşmak istiyoruz'' dedi. 

Kaynak : ajansspor.com

''Hedef kaybettiğimiz puanları telafi etmek''

Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka, ''Kalan 11 maçta hedefimiz, kaybettiğimiz puanları telafi etmek olacak'' dedi.


Volaka yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları Bozüyükspor deplasmanında arzulu bir futbol ortaya koyduklarını, erken gol bulmalarına karşın karşılaşmanın 1-1 berabere tamamlandığını belirtti. 

Son 3 haftada 8 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Volaka, ''Ancak yarıştan kopmadık. Kalan 11 maçta hedefimiz, kaybettiğimiz puanları telafi etmek olacak. Bunu da tüm taraftarlarımızın desteğiyle sağlayacağız. Yarıştan kopmadığımızı göstereceğiz. Oyuncularımız yarından itibaren bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Bandırmaspor çalışmalarına başlayacaklar'' diye konuştu. 

Kaynak : ajansspor.com

27 Şubat 2013 Çarşamba

Bozüyükspor-Nazilli Belediyespor: 1-1


Stat: Şehir

HAKEMLER: Ali Şükrü Beldiz (6), Turgay Emre Memişoğlu (6), Kerem Yükünç (6)

BOZÜYÜKSPOR: Serdar (5)- Özkan (6), Kadir (6), Abdullah (6), Ferit (6), Ömer (6), İbrahim Demir (5) (Dk.65 Güray 4), İshak (6), Tuncay (5) (Dk.79 Zihni 4), Uğur (5), Murat (5) (Dk.68 Haluk 4)

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Kurtuluş (6)- Mehmet (6), Aykut (5) (Dk.86 Kemal), Muğdat (6), Burhanettin (5) (Dk.59 Mert 4), Furkan (6) (Dk.90+2 Fatih), İsmail (6), Lider (6), Gökhan (6), Erhan (6), Yusuf (6)

GOLLER: Dk.29 Ömer (BOZÜYÜKSPOR). Dk.5 Furkan (Nazilli Belediyespor)

SARI KARTLAR: Abdullah, İshak (BOZÜYÜKSPOR), Mehmet, Furkan, İsmail, Erhan (Nazilli Belediyespor.)

SPOR Toto 2'nci lig kırmızı grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor  deplasmanda Bozüyükspor ile 1-1 berabere kaldı.

5'inci dakikada Furkan sağdan kullandığı köşe atışında topu direkt ağlarla buluşturdu Nazilli Belediyespor 1-0 öne geçti.

29'uncu dakikada gelişen Bozüyükspor atağında Ömer, ceza alanı dışından aşırtma bir vuruşla beraberliği getiren golü kaydetti: 1-1.

70'inci dakikada sol çaprazdan Haluk çok sert vurdu, kaleci Kurtuluş iki hamlede topa sahip oldu.

Karşılaşma 1-1 berabere bitti. Nazilli Belediyespor ne yazık ki 2 puan kaybetti.

23 Şubat 2013 Cumartesi

"Galibiyetle dönmek istiyoruz.."

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda Bozüyükspor'la karşılaşacak Nazilli Belediyespor'un genel menajeri Orhan İbiş, ''Nazilli'ye galibiyetle dönmek istiyoruz'' dedi..


İbiş, yaptığı açıklamada, Bozüyükspor maçının zor geçeceğini bildiklerini belirterek, ''Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdürdük. Bozüyükspor maçına iyi konsantre olup, Nazilli'ye galibiyetle dönmek istiyoruz'' dedi. 

İbiş, sakatlıkları devam eden Ali Setirekli, Fatih Özer ve Hüseyin Akoğlu'nun maçta yer alamayacağını sözlerine ekledi. 

Kaynak : ajansspor.com

Kırmızı Grup'ta haftanın hakemleri.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 22. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.


Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 22. haftada görev yapacak hakemler şunlar: 

24 Şubat Pazar: 
13.30 Bandırmaspor-Hatayspor Bayram Başkan 
13.30 Bozüyükspor-Nazilli Belediyespor: Ali Şükrü Beldüz 
13.30 İstanbul Güngörenspor-İnegölspor: Hakan Akmısır 
13.30 Fethiyespor-Faturaviyon Kahramanmaraşspor: Eser Birinci 
13.30 Turgutluspor-Sakaryaspor: İlkay Aydın 
13.30 Tepecikspor-Giresunspor: Levent Aktan 
13.30 Çankırıspor-Sarıyer: Hüseyin Çiftsüren 
13.30 Ünyespor-Tarsus İdmanyurdu: Ferhan Kestanlıoğlu 

Kaynak : ajansspor.com

"Çıkışa geçmek istiyoruz.."

Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka, hafta sonu deplasmanda Bozüyükspor'u yenerek çıkışa geçmek istediklerini kaydetti.


Volaka, yaptığı açıklamada, Bozüyükspor maçı için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. 
Son iki haftada şanssız şekilde yedikleri gollerle 6 puan kaybettiklerini belirten Volaka, ''Bozüyükspor maçını bir çıkış maçı ve galibiyet serisinin başlangıcı olarak görüyoruz. Futbolcularımıza olan güvenimiz sonsuzdur. Biz futbolcularımızın bunu başarabilecek güçte olduklarını biliyoruz, kendilerine güveniyoruz'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com

"Beklenmedik bir mağlubiyet aldık.."

Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka, sahalarında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.


Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada İstanbul Güngörenspor karşısında ilk yarıda baskın oynamalarına karşın 45. dakikada yedikleri golle oyun planlarının bozulduğunu belirtti. 

Maçın ikinci yarısında sahasına kapanan rakiplerini bir türlü aşamadıklarını dile getiren Volaka, ''Sahamızda beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. 45. dakikada yediğimiz gol oyun planımızı bozdu. Yakaladığımız 4-5 mutlak gol pozisyonunda topu filelerle buluşturamadık. Ancak önümüzdeki 12 maçın bir final havası şeklinde geçeceğine inanıyoruz'' dedi. 

Volaka, takım olarak iddialarını sürdürdüklerini, önümüzdeki haftadan itibaren çıkışa geçeceklerine inandıklarını sözlerine ekledi. 

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Belediyespor 0-1 Güngören Belediyespor


Stat: Nazilli İlçe 

Hakemler: Alper Ulusoy, Sezgin Çınar, Gökmen Baltacı 

Nazilli Belediyespor: Mesut, Erdinç (Dk. 77 Muzaffer) Aykut, Muğdat, Furkan (Dk. 77 Mustafa), Fatih (Dk. 59 Burhanettin), Mert, İsmail, Lider, Gökhan, Yusuf 

İstanbul Güngörenspor: Orhan, Yunus, Mustafa, İbrahim, Hakan (Dk. 61 İbrahim), Özgür (Dk. 76 Kürşat), İsa (Dk. 84 Murat), Fuat, Ersin, Pekin, Hüseyin 

Gol: Dk. 45 Ersin (İstanbul Güngörenspor) 

Sarı kartlar: Dk. 65 Burhanettin, Dk. 69 Mert, Dk. 70 İsmail (Nazilli Belediyespor), Dk. 58 Mustafa, Dk. 65 İsa, Dk. 68 Ersin, Dk. 90 Pekin (İstanbul Güngörenspor)

İki haftada 6 puan kaybederek şampiyonluk iddiasından uzaklaştık. Takımın toparlanması lazım. Yoksa bu sezonu kaybederiz ve şevkimiz kaçar sıradan 2 nci lig takımı olursak yeniden korkulu rüya görmeye başlayabiliriz.

10 Şubat 2013 Pazar

Fethiyespor-Nazilli Belediyespor: 1-0

Fethiyespor, sahasında Nazilli Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.


Stat: Fethiye Şehir 

Hakemler: Mesut Çarık, Servet Reyhan, Mutlu Çiğdem 

Fethiyespor: Ozan, Necdet, Sabri, Yaşar, Bülent (Dk. 63 Kenan), Emre (Dk. 70 Hasan), Murat, Onur, Uğur, Ekrem, Volkan 

Nazilli Belediyespor: Mesut, Erdinç, Mehmet, Aykut, Muğdat, Mert, İsmail, Lider, Gökhan, Kemal (Dk. 46 Furkan), Yusuf 

Gol: Dk. 9 Uğur (Fethiyespor) 

Sarı kart: Dk. 67 Uğur (Fethiyespor)

Maç öncesi büyük konuşmanın cezasını 3 puanla ödedik.

9 Şubat 2013 Cumartesi

'3 puan taraftara armağan''

Nazilli Belediyespor Kaptanı Mert Kaytankaş, yarın deplasmanda oynayacakları Fethiyespor maçından 3 puan alarak bunu taraftarlarına armağan edeceklerini söyledi.


Kaytankaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, camianın, bir üst lige çıkma hedefi doğrultusunda, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu belirtti. 

Başarıya giden yolda bunun çok güzel bir atmosfer olduğunu ifade eden Kaytankaş, şunları söyledi: 
''Taraftar, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bir üst lige çıkmak için inanan bir topluluk oluştu. Bu inanç ve istek elbette hedefimize ulaşmamızda çok önemli olacak. Bizleri yalnız bırakmayan, 90 dakika tribünde destek veren taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yarın deplasmanda oynayacağımız maçın önemini biliyoruz. Fethiye deplasmanında 3 puan alarak bunu taraftarımıza armağan edeceğiz.'' 

Kaynak : ajansspor.com

Volaka'dan deplasman yasağına tepki.

Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka, pazar günü oynayacakları Fethiyespor maçına güvenlik gerekçesiyle taraftarlarının alınmaması kararına tepki gösterdi.


Volaka, Esat Ergüler Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık yönetiminde toplanan spor güvenlik kurulunun daha önce ilçede meydana gelen olaylar nedeniyle aldığı karara ilişkin şunları kaydetti: 
''Karar, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübümüze bildirildi. Bu kararı esefle kınıyorum. Taraftarımız son 2 yıl 'Fair Play' ödüllerini 1-2 puanla kaybetmiştir. Takım olarak hiçbir yerde olay çıkarmadık, gittiğimiz her deplasmanda teşekkür alan bir takımız. Geçmişte bir tatsız olay yaşanmamasına rağmen bu kararın alınmasını hayretle karşılıyoruz. Gerekli girişimlerde bulunacağız.''

Kaynak : ajansspor.com

Kırmızı Grup'ta 20. hafta hakemleri..

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 20. hafta maçlarında görev alacak hakemler belli oldu.


10 Şubat Pazar: 
13.30 Bozüyükspor-Bandırmaspor: İbrahim Halil İleri 
13.30 İstanbul Güngörenspor-Hatayspor: Özgür Sepin 
13.30 Fethiyespor-Nazilli Belediyespor: Mesut Çarık 
13.30 Turgutlupor-Pendikspor: Burak Astar 
13.30 Tepecikspor-Faturavizyon Kahramanmaraşspor: Özer Özden 
13.30 Çankırıspor-Sakaryaspor: Yiğit Peşin 
13.30 Ünyespor-Giresunspor: Ali Zağlı 
13.30 Polatlı BUGSAŞ Spor-Sarıyer: Deniz Kükrek 

Kaynak : ajansspor.com

Biçer: "İstikrarlı bir çıkış yakaladık.."

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, ''Kazanmamız gereken bir maçı kazasız atlattık'' dedi..


Teknik Direktör Biçer, ikinci yarıya Tepecikspor galibiyeti ile başladıklarını, Turgutluspor'u yenerek istikrarlı bir çıkış yakaladıklarını belirtti. 

Turgutluspor maçının çok önemli olduğunu ifade eden Biçer, ''Kazanmamız gereken bir maçı kazasız atlattık. Kendi sahamızda oynayacağımız ikinci maçı kazanmak seri başlangıcının parçasını tamamlayacaktı. Bunun için kazanmamız gerekiyordu. Oyunun geneline bakıldığında ilk 15 dakikası bizim gidişatımızın altındaydı. Ama gollerden sonra özellikle ikinci yarıda beklemediğimiz bazı durumlar oluştu. Oyunu daha çok inisiyatifimizde tutmamız gerekiyordu. Ancak sonuçta net bir skorla galibiyet aldık. Oyuncularımızın tümünü bu galibiyet nedeniyle kutluyorum'' diye konuştu. 

Kırmızı Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, Turgutluspor'u 3-1 mağlup etmişti. 

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Belediyespor-Turgutluspor: 3-1

Nazilli Belediyespor, sahasında Turgutluspor'u 3-1 yendi..


Nazilli Belediyespor 3 - Turgutluspor: 1 

Stat: Nazilli Şehir 

Hakemler: Abdülkadir Bitigen, Fahri Aksoy, Muzaffer Kaşıkçı 

Nazilli Belediyespor: Mesut, Erdinç, Mehmet, Aykut, (Dk. 65 Kemal), Muğdat, Fatih, Mert (Dk. 84 Burhanettin), İsmail, Lider, Gökhan (Dk. 75 Muzaffer), Yusuf 

Turgutluspor: Emrehan, Hasan, Özkan, Barış (Dk. 68 Koray), Raşit, İsmail, Kadir (Dk. 46 Mert), Emre (Dk. 46 Cemal), Tunay, Bülent, Furkan 

Goller: Dk. 27. Muğdat, Dk. 40 Mert, Dk. 45 Aykut (Nazilli Belediyespor), Dk. 39 İsmail (Turgutluspor) 
v Kırmızı kart: Dk. 74 Tunay (Turgutluspor) 

Sarı kartlar: Dk. 14 Mehmet, Dk. 60 Gökhan, Dk. 81 Muzaffer, Dk. 82 İsmail (Nazilli Belediyespor), Dk. 64 Bülent (Turgutluspor)

Kaynak : ajansspor.com

"Fire vermek istemiyoruz"

Nazilli Belediyespor Genel Kaptanı Nurettin Özkat, hedefe giden yolda fire vermek istemediklerini söyledi.


Nurettin Özkat, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına Tepecikspor karşısında aldıkları galibiyetle iyi bir başlangıç yaptıklarını, bunu bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Turgutluspor maçıyla sürdürmek istediklerini ifade etti. 

Turgutluspor maçından mutlak galibiyet beklediklerini dile getiren Özkat, ''Hedefe giden yolda fire vermek istemiyoruz. Ligin ikinci yarısında başlattığımız galibiyetimizi seriye dönüştürmek istiyoruz. Oyuncularımız kendi tesislerimizde yüksek bir moral içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar'' diye konuştu. 

Özkat, takımda kart cezalısı oyuncunun bulunmadığını, Ümit, Fatih Özer ve Hüseyin'in ise sakatlıklarının sürdüğünü sözlerine ekledi. 

Öte yandan, Nazilli Belediyespor yönetiminin, Tepecikspor galibiyet primini belirleyerek, Turgutluspor maçı öncesinde oyunculara dağıtacağı belirtildi. 

Kaynak : ajansspor.com

"Kayıpsız ilerlemeliyiz"

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, ligin ikinci yarısına galibiyetle başladıkları için sevinçli olduklarını, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Turgutluspor maçında da aynı başarıyı sürdürmek istediklerini söyledi.


Cüneyt Biçer, yaptığı açıklamada, Turgutluspor maçı hazırlıklarına Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde başladıklarını belirtti. 

Deplasmanda Tepecikspor'u yenerek ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamanın çok önemli olduğunu kaydeden Biçer, ''Bu hafta sonu kendi sahamız ve taraftarımız önünde Turgutluspor ile karşılaşacağız. Rakibimizin gücünü biliyor ve maç için hazırlıklarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Turgutluspor'u yenerek yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz'' diye konuştu. 

Biçer, takım oyuncularından Fatih Özer, Hüseyin, Ümit ve Tolga'nın sakatlıklarının sürdüğünü, İsmail'in ise kart cezasının sona erdiğini sözlerine ekledi. 

Kaynak : ajansspor.com

"Galibiyetiyle başladığımız için çok sevinçliyiz"

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, ''Zor hava koşullarına rağmen ligin ikinci yarıya deplasman galibiyetiyle başladığımız için çok sevinçliyiz'' dedi.


Tepecikspor'u sahasında 2-1 mağlup eden Nazilli Belediyespor'da Teknik Direktör Biçer yaptığı açıklamada, yeni ve eski futbolcuların kısa sürede kaynaşmasının mutluluk verici olduğunu ifade etti. 

Kulüp başkanı Hilmi Volaka da açıklamasında, ''Bu zorlu deplasmanda, oyuncularımızın saha içerisindeki inanmışlıklarını gördüm. Bu da beni oldukça mutlu etti'' ifadelerini kullandı. 

Kaynak : ajansspor.com

Tepecikspor- Nazilli Belediyespor: 1-2

Nazilli Belediyespor, deplasmanda Tepecikspor'u 2-1 yendi.


Tepecikspor: 1 - Nazilli Belediyespor: 2 

Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu 

Hakemler: Bülent Birincioğlu, Turgay Emre Memişoğlu, Kerem Yükünç 

Tepecikspor: Ramazan, Türker, Ali Görkem Aydın, Adem İnanç, Aytek, Ali Cemal Boztepe, Günay (Dk. 72 Serkan Acar), Mustafa (Dk. 46 Adem Çalık), Erol, İlker, Kemal (Dk. 65 Aykut) 

Nazilli Belediyespor: Mesut, Erdinç, Mehmet, Aykut, Muğdat (Dk. 83 Mustafa), Burhanettin (Dk. 63 Mert), Bora, Fatih (Dk. 54 Kemal), Lider, Gökhan, Yusuf 

Goller: Dk. 44 Muğdat, Dk. 66 Mert (Nazilli Belediyespor), Dk. 50 Erol (Tepecikspor) 

Sarı kartlar: Dk. 56 Mehmet (Nazilli Belediyespor), Dk. 90 Aykut ve Adem İnanç (Tepecikspor)

Kaynak : ajansspor.com

"Zorlu olacak ama kazanacak güçteyiz"

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Pazar günü Tepecikspor ile oynayacakları maçı kazanacak güce sahip olduklarını söyledi.


Cüneyt Biçer yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk maçına galibiyetle başlamak istediklerini belirtti. 

Tepecikspor maçı için hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Biçer, ''Deplasmanda Tepecikspor'u yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Yeni transferlerimizin de aramıza katılmasıyla birlikte iyi olan takımımızın daha da güçlendiği kanaatindeyim. Tepecikspor maçı zorlu olacak ama kazanacak güçteyiz'' dedi. 

Biçer, takımın yarın İstanbul'a gideceğini sözlerine ekledi.

Kaynak : ajansspor.com

Özkat: "Galibiyetle başlamak istiyoruz.."

Nazilli Belediyespor Genel Kaptanı Nurettin Özkat, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Tepecikspor'u yenerek, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.


Özkat, gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırlık çalışmalarında takımın güç kazandığını ve transfer edilen futbolcularla kadroda bulunan oyuncuların uyum sağladığını belirtti. 

''Transfer ettiğimiz 7 yeni oyuncumuzla eski oyuncularımız kısa süre içinde kaynaştı'' diyen Özkat, şunları kaydetti: 
''Hazırlık çalışmalarından çok memnunuz ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Şu anda takımımızda İsmail, kart cezalısı, Fatih Özer ile Ümit'in sakatlığı var. Tepecikspor deplasmanına 3 eksikle gideceğiz. Pazar günü deplasmanda Tepecikspor'u yenerek ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyoruz.''

Kaynak : ajansspor.com

''Daha mücadeleci bir takım olduk..''

Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, yaptıkları transferlerle takımın daha mücadeleci bir yapıya kavuştuğunu söyledi.


Hilmi Volaka, Nazilli Belediyespor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ara transfer döneminde Kırıkhanspor'dan Mustafa Aydoğdu, Akhisar Belediyespor'dan Mert Kaytankaş, Ünyespor'dan Muzaffer Taşkın, Hatayspor'dan Gökhan Çakır, Kayseri Erciyesspor'dan Kemal Okyay, Çankırıspor'dan Hüseyin Akoğlu'nun yanı sıra sezon başında Erzincan Refahiyespor'a kiraladıkları Fatih Üge'yi kadrolarına kattıklarını kaydetti. 

Transfer çalışmalarını tamamladıklarını belirten Volaka, ''Yaptığımız transferlerle takımımız daha mücadeleci bir yapıya kavuştu. Hedefimiz PTT 1. Lig'e çıkmak'' dedi. 

Volaka, ilk yarıda forma şansı bulamayan oyunculardan bazılarıyla yollarını ayırdıklarını, bazılarını da kiralık olarak verdiklerini belirterek, Hakan Soylu'nun sözleşmesinin feshiyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi. 

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli'den bir takviye daha.

Nazilli Belediyespor, Çankırıspor'dan orta saha oyuncusu Hüseyin Akoğlu'nu transfer etti.


Nazilli Belediyespor, Nazilli Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen törenle Çankırıspor'dan Hüseyin Akoğlu ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Kulüp başkanı Hilmi Volaka, törende, takımın her geçen gün daha da güçlendiğini ifade etti. 

Takıma yeni takviyeler yapabileceklerini dile getiren Volaka, ''Nazilli Belediyespor olarak transferin son gününe kadar transferlerimiz devam edebilir. Çünkü biz çok güçlü bir ekiple ligin ikinci yarısına başlamak istiyoruz'' dedi. 

Kaynak : ajansspor.com

"Fırtına gibi başlamak istiyoruz"

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Hilmi Volaka, bir üst lige yükselmeyi hedeflediklerini ve bu hedef doğrultusunda ligin ikinci yarısına ''fırtına gibi'' başlamak istediklerini söyledi.


Volaka, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim olarak devre arasında takımdaki eksiklikleri gidermek için çaba gösterdiklerini ifade ederek, bu kapsamda Refahiyespor'dan Fatih Üge, Akhisar Belediyespor'dan Mert Kaykankaş, Hatayspor'dan Gökhan Çakır, Ünyespor'dan Muzaffer Taşkın, Kırıkhanspor'dan Mustafa Aydoğdu ve Kayseri Erciyesspor'dan Kemal Okyay'ı renklerine bağladıklarını hatırlattı. 

Bu süreçte takımdan Aytaç Uçar, Hakan Soylu ve kaleci Erhan Kırcı ile yollarını ayırdıklarını, Yiğit'i Refahiyespor, Mustafa Acar'ı Tekirovaspor ve Mehmet Ersavaş'ı da Ankara Demirspor'a kiraladıklarını dile getiren Volaka, ''Yönetim kurulu olarak transfer döneminin son gününe kadar eksik bölgelerimize oyuncu alabiliriz. Hedefimiz bir üst lige yükselmektir. Çünkü Nazilli Belediyespor'un yeri 2. Lig değil, bir üst ligdir. Bu doğrultuda ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlamak istiyoruz'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Kemal Okyay Nazilli'de!

Nazilli Belediyespor, Kayseri Erciyesspor'dan sol kanat oyuncusu Kemal Okyay ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.


Kemal Okay'ın transferi dolayısıyla Nazilli Belediyesi başkanlık makamında imza töreni düzenlendi. Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka, Kemal Okyay'ı renklerine bağlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Volaka, ''Kendisinin takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Transfer döneminin bitimine kadar her an, her dakika transfer gerçekleşebilir. Nazilli Belediyespor'da transfer bitmez'' dedi. 

Kemal Okyay da takımın başarısı için çalışacağını dile getirerek, ''Nazilli Belediyespor'un şampiyonluk sevincine ortak olmaya geldim. Futbolcu arkadaşlarımla birlikte el ele verip Nazilli'ye ikinci şampiyonluk sevincini yaşatmak istiyorum. Takım olarak bunu başarabilecek güçteyiz'' ifadelerini kullandı. 

Kaynak : ajansspor.com

Gökhan Çakır Nazilli'ye Geldi!

Nazilli Belediyespor, Hatayspor'dan orta saha oyuncusu Gökhan Çakır ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.


Nazilli Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen imza töreninde konuşan Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka, Gökhan Çakır'ı renklerine bağlamaktan mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi: 
''Gökhan Çakır ile 1,5 yıllık bir sözleşme yaptık. İnşallah uzun yıllar Nazili Belediyespor'a hizmet verecek bir futbolcu olarak görüyoruz. Bu kardeşimizin takımımıza transferinden dolayı sevinçliyiz. Birçok kulübün peşinden koştuğu arkadaşımız Nazilli Belediyespor'u seçtiği için, kendisine çok teşekkür ediyoruz.'' 

-''Şampiyonluk sevinci yaşamaya geldim''- 
Takımın başarısı için elinden geleni yapacağını belirten Gökhan Çakır da, ''Nazilli'ye şampiyonluk sevinci yaşamaya geldim. İnşallah bunu başaracağız. Zaten iyi bir takımımız var. Allah kazasız, belasız bir sezon geçirmemizi nasip etsin. Transferimde emeği geçen kulüp başkanımız ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bana özveri ile yaklaşıldı. Ben de bu özverinin karşılığını vermek istiyorum'' ifadelerini kullandı. 

Kaynak : ajansspor.com

Gökhan Çakır Nazilli'de!

Nazilli Belediyespor, Hatayspor'dan orta saha oyuncusu Gökhan Çakır ile anlaştı.


Kulüp başkanı Hilmi Volaka yaptığı açıklamada, takımı güçlendirmek için çalışmaları sürdürdüklerini, bu doğrultuda Hatayspor'dan Gökhan Çakır ile 1,5 yıllık sözleşme için anlaştıklarını kaydetti. 

Gökhan'ın Antalya'da takımla kampa katıldığını kaydeden Volaka, futbolcuyla kamp dönüşünde Nazilli'de sözleşme imzalayacaklarını bildirdi. 

Kaynak : ajansspor.com

Mert Kaytankaş Nazilli'de.

Nazilli Belediyespor, Akhisar Belediyespor'un forvet oyuncu Mert Kaytankaş'ı transfer etti..


Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir üst lige yükselmek için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını söyledi. 

İlk yarıda eksikliğini hissettikleri bölgelere nokta transferler yapmayı sürdürdüklerini dile getiren Volaka, ''Son olarak, Akhisar Belediyespor'un forvet oyuncusu Mert Kaytankaş'ı transfer ettik. Kaytankaş ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Eksikliğini hissettiğimiz bölgelere 3-4 oyuncu daha almayı düşünüyoruz'' dedi. 

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Süper Lig'den forvet alacak!

Nazilli Belediyespor Kulübü Genel Kaptanı Nurettin Özkat, Spor Toto Süper Lig'de oynayan bir forvet oyuncusu ile görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.


Özkat, gazetecilere yaptığı açıklamada Belek'te kamp çalışmalarını sürdüren takıma yeni takviyeler yapılması için araştırmaların devam ettiğini bildirdi. 

Antalya'da ilk hazırlık maçlarında Şanlıurfaspor'a 2-0 mağlup olduklarını, ancak takımın oyunundan çok memnun kaldıklarını belirten Özkat, şöyle konuştu: 
''Hazırlık maçlarında tüm oyuncularımıza şans tanıyoruz. İkinci hazırlık maçımızı da yine PTT 1 lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor ile Çarşamba günü oynayacağız. Transferde aceleci değiliz. Mustafa Acar'ı kiralık vereceğiz. Spor Toto Süper Lig takımlarından bir forvet oyuncusu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübü ile anlaşma sağladık. Şu anda ise oyuncunun kendisi ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yine takımımıza bir orta saha oyuncusu alarak transferi kapatacağız.'' 

Kaynak : ajansspor.com

Taşkın Nazilli'de!

Nazilli Belediyespor, Ünyespor'dan Muzaffer Taşkın ile anlaştı.


Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya Belek'te 12 gün sürecek kampa başladıklarını söyledi. Volaka, kadroda bulunan 26 oyuncunun teknik direktör Cüneyt Biçer yönetiminde günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. 

Takıma yapılacak takviyeler için aceleci olmadıklarını ifade eden Volaka, Ünyespor'dan Muzaffer Taşkın ile 1,5 yıllığına anlaştıklarını bildirdi. 

Ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini belirten Volaka, ''Bu arada teknik heyetimizin de isteği doğrultusunda takımımızın eksik bölgelerine yeni oyuncular alarak takviyelerde bulunuyoruz. Şu ana kadar Kırıkhanspor'dan forvet oyuncusu Mustafa Aydoğdu ve Ünyespor'dan orta saha oyuncusu Muzaffer Taşkın'ı renklerimize bağladık. Üç oyuncuyla daha görüşmelerimiz devam ediyor'' diye konuştu. 

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli'de Aydoğdu!

Nazilli Belediyespor, Kırıkhanspor'un forvet oyuncusu Mustafa Aydoğdu'yu renklerine bağladı.


Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Hakkı Özsavran, yaptığı açıklamada, bazı bölgelere futbolcu arayışlarının sürdüğünü söyledi. 

İlk anlaşmayı teknik heyetin raporu doğrultusunda 3. Lig 1. Grup takımlarından Kırıkhanspor'un forvet oyuncusu Mustafa Aydoğdu ile 2,5 yıllığına anlaşarak yaptıklarını belirten Özsavran, ''Bu yeni oyuncumuz geçtiğimiz yıl 16 gol, bu sezonda ise 6 gol attı. Yeni futbolcumuz Antalya'da başlayacak kampımıza katılacak. Şu anda görüşme halinde olup her an imza attırabileceğimiz 2 futbolcu arkadaşımız daha var. Biz transferde aceleci davranmak istemiyoruz'' diye konuştu. 

Özsavran, Antalya'da kamp süresince Şanlıurfaspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor ile hazırlık maçları oynayacaklarını kaydetti.

Kaynak : ajansspor.com 

Nazilli kaç oyuncu alacak?

Nazilli Belediyespor, ligin ikinci yarısı hazırlık çalışmalarına kendi tesislerinde başladı.


Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, ikinci yarıya çok iyi hazırlanarak başlamak istediklerini ifade etti. 

Hazırlık çalışmalarının yılbaşında verecekleri 1 günlük iznin dışında aralıksız süreceğini belirten Volaka, yılbaşı tatilinin ardından yeniden bir araya gelecek takımın, 3 Ocak'ta Antalya Belek'te 10 günlük kampa gireceğini kaydetti. 

Volaka, kamp dönemi öncesinde 3 yeni oyuncuyu transfer etmeyi planladıklarını belirterek, ''Önümüzdeki günlerde takımımıza 3 yeni oyuncu kazandırarak takımımızı güçlendireceğiz. Bu 3 oyuncu ve takımlarıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Kampımıza bu oyuncularımızı da dahil etmek istiyoruz. Şu anda bizim tek hedefimiz bir üst lige yükselebilmektir. Biz bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimize ulaşacağımıza olan inancımızı da koruyoruz'' diye konuştu. 

Hilmi Volaka, Belek'teki kamp süresince Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarıyla 3-4 hazırlık maçı yapmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. 

Kaynak : ajansspor.com

Aytaç Uçar Nazilli'den ayrıldı.

Nazilli Belediyespor'da forma giyen deneyimli futbolcu Aytaç Uçar, Ege temsilcisi ile yollarını ayırdı.

 Nazilli Belediyespor'da ayrılık yaşandı. Bu sezon başında Ünyespor'dan Nazilli Belediyespor'a transfer olan deneyimli futbolcu Aytaç Uçar ile Ege temsilcisi arasındaki ipler koptu. 

Sezon sonuna kadar süren sözleşmesi bulunan Uçar, yönetimle karşılıklı görüşmesinin ardından kulüple yollarını ayırdı. 

Kaynak : ajansspor.com