27 Mayıs 2013 Pazartesi

Elendik.

Nazilli Belediyespor: 0 - Bayrampaşa: 1 

Stat: Konya 

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Neşet Merdin, Ayhan Akgöz 

Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Mehmet (Dk. 67 Fatih), Aykut, Muğdat, Burhanettin (Dk. 107 Furkan), Bora, Hüseyin, Lider, Gökhan, Kemal, Yusuf (Dk. 114 İsmail) 

Bayrampaşa: Hamdi Tevfik, Barış, Hayrullah, Recep Soner (Dk. 114 İhsan), Tufan, İlker, Serkan (Dk. 99 Polat), Cenk, Ünal, Ziya, Recep Berk (Dk. 79 Abdullah) 

İddialı olduğumuz maçın 90 dakikası 0-0 bitti. Statü gereği 30 dakikalık uzatmalara gidildi. Ne yazık ki istediğimiz oyunu bir türlü sergileyemedik. Elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. 98 nci dakikada yediğimiz gole geçen dakikalarda cevap veremedik ve elendik.


Gol: Dk. 98 Tufan (Bayrampaşa) Sarı kart: Dk. 90+3 Gökhan (Nazilli Belediyespor), Dk. 109 Ziya (Bayrampaşa)

Bu arada Türkiye kupasında deplasmanda 3-0 yendiğimiz Turku Konyaspor Manisaspor'u 2-0 yenerek Süper Lige çıktı. Konyaspor'u tebrik ediyoruz. Buradan çıkaracağımız ders takımda istikrar olmalı. Bir maçı 5-0 veya 5-1 gibi farklı kazanırken diğer maç 3-0 yenilmemeli. Ve hiçbir takımı da küçümsememeli. Kesin finaldeyiz gibi demeçler de vermemeli. Takım kendisini baskı aldında görüyor ve istediği oyunu oynayamıyor. Neyse bize play off'tan değil. Direkt Şampiyon olarak 1 nci Lige çıkmak yakışır.  

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Hilmi Volaka: FİNAL ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEK


SPOR Toto 2.Lig’den PTT 1. Lig’e yükselecek 3. takımın belirleneceği Play-Off karşılaşmalarının kuraları Konya’da çekildi. Nazilli Belediyespor çeyrek finalde 23.05.2013 perşembe günü saat 20.45'te Bayrampaşaspor ile karşılaşacak.

VOLAKA: FİNAL ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEK

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, şanslı bir kura çaktiklerini söyledi. Play-Off mücadelesi verecek olan tüm takımların birbirine eşit kadroya sahip olduğunu belirten Volaka, "Hem çeyrek finalde, hem de yarı finalde şanslı bir kura çektik. Bayrampaşa'yı elediğimiz taktirde yarı finaldeki rakiplerimiz Tokatspor veya Hatayspor olacak. Final şansımız çok yüksek" dedi. Volaka, Nazilli Belediyespor kafilesinin yarın sabah (salı) Konya'ya hareket edeceğini söyledi.

NOTLAR: Nazilli'de en golcü Muğdat Çelik 24 gol ile ligin gol kralı.. Bayrampaşa'da en golcü futbolcu 10 gol atan Tufan Zahid Arslan.. Nazilli Belediyespor'da bu sezon 15 kişi gol atarken, Bayrampaşa'da ise 11 kişi gol atabildi. Beyaz Grubu 49 puanla 5. sırada bitiren Bayrampaşa, 32 maçta 14 galibiyet 7 beraberlik 11'de mağlubiyet alırken, 43 gol atıp kalesinde 36 gol gördü. Nazilli Belediyespor ise 53 puan topladı ve ligi 6. sırada bitirdi. Siyah-beyazlılar 32 maçta 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken, 54 gol atıp, kalesinde 34 gol gördü.


Haydi Hayırlısı, iddialı yorum ve haberlere fazla yer vermek istemiyorum ama bu saatten sonra iddialıyız. Ve PTT 1 nci Lige yükselecek kapasitede bir takımız inşallah bunu başarızız.

17 Mayıs 2013 Cuma

PLAY-OFF maçları Konya’ya alındı

SPOR Toto 2.Lig’den PTT 1. Lig’e yükselecek 3. takımın belirleneceği Play-Off maçları Konya’da oynanacak.


SPOR Toto 2.Lig’den PTT 1. Lig’e yükselecek 3. takımın belirleneceği Play-Off maçları Konya’da oynanacak. İlk olarak Denizli olarak belirlenen Play-Off karşılaşmalarının yeri Futbol Federasyonu’nun verdiği kararla değiştirildi. Federasyonun Play-Off oynayacak takımlara Polatlı Buğsaş A.Ş.’nin yerine Nazilli Belediyespor’u dahil etmesiyle, diğer 7 takım maçların Denizli’den başka bir yere kaydırılmasını talep etmişti. Nazilli Belediyespor, 2.Lig’den PTT 1. Lig’e yükselme mücadelelerinde beyaz guruptan İnegölspor, Yeni Malatyaspor, Tokatspor ve Bayrampaşaspor’dan biriyle eşleşecek. Play-Off karşılaşmalarına kırmızı guruptan Hatayspor, Fethiyespor ve Tepecikspor A.Ş. katılacak.

TFF’DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE: “2012-2013 Futbol Sezonu’nda PTT 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı Spor Toto 2. Lig Play-Off maçları, 23-31 Mayıs tarihlerinde Konya'da oynanacak. Çift devreli lig müsabakaları sonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu; 2, 3, 4 ve 5. sırada tamamlayan İnegölspor, Yeni Malatyaspor, Tokatspor ve Bayrampaşa ile Kırmızı Grubu; 2, 3, 4 ve 5. sırada tamamlayan Hatayspor, Tepecikspor A.Ş., Fethiyespor ve Nazilli Belediyespor, Spor Toto 2. Lig Play-Off maçlarında mücadele edecek. Tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak Play-Off müsabakalarının ilk turunda (çeyrek final), aynı gruptan Play-Off'a yükselen takımlar, statü gereği birbirleri ile eşleşemeyecek. Play-Off kuraları 20 Mayıs Pazartesi günü çekilecek. Spor Toto 2. Lig Play-Off Çeyrek Final müsabakaları 23-24 Mayıs'ta, Yarı Final müsabakaları 27-28 Mayıs'ta ve Final müsabakası ise 31 Mayıs'ta oynanacak.

VOLAKA: HAYIRLI OLSUN

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, TFF'nin verdiği kararı gazetemize değerlendirdi. Kararı saygı ile karşıladıklarını söyleyen Volaka, "Maçlarımızı Denizli'de oynamayı isterdik. Böylece daha fazla Nazillili sporsever maçlarımızı takip ederdi. Şimdi Konya'ya gideceğiz. Elimizden gelen bütün gayreti gösterip Nazilli'ye 1. Lig takımı olarak döneceğiz" dedi. Hilmi Volaka, TFF'nin aldığı karara saygı duyduklarını sözlerine ekledi.

Nazilli Bld. play-off oynayacak!


Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Polatlı Bugsaşspor'un TFF Tahkim Kurulu'na yaptığı itirazın bugün sonuçlandığını ve itirazın kabul edilmediğini söyledi.

Bu sonuçla play-off maçlarını oynamaya kesin hak kazandıklarını belirten Volaka, şöyle konuştu:
"Geçtiğimiz günlerde TFF kulübümüzün play-off maçlarına katılacağını bildirmişti. Ancak bu karara Polatlı Bugsaşspor kulübü tarafından itiraz edildi. Bunun üzerine bugün TFF Tahkim Kurulu toplanarak kararını verdi. Toplantı sonrasında bize davetlerinin geçerli olduğunu play-off maçlarına Nazilli Belediyespor'un katılacağı kulübümüze bildirildi. TFF'nin almış olduğu bu karar bizleri çok sevindirdi. Bu karar, tüm camiamıza hayırlı olsun." 

Kaynak : ajansspor.com

14 Mayıs 2013 Salı

Nazilli'de play-off sevinci.

Nazilli Belediyespor'un, Polatlı Bugsaşspor'un Ankaraspor ile organik bağını çözememesi sonrasında play-off maçlarını oynamaya hak kazandığı bildirildi.

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Hilmi Volaka, ligin son maçında Çankırıspor'u yendiklerini, bu sonuçla 6. sırada bitirdikleri ligde play-off sevinci yaşayamadıklarını söyledi. Bu üzüntülerinin Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) gelen bir faksla sevince dönüştüğünü ifade eden Volaka, gelen yazıda ligi 3. sırada tamamlayan Polatlı Bugsaşspor'un Ankaraspor ile organik bağını çözememesi nedeniyle Polatlı Bugsaşspor'un yerine Nazilli Belediyespor'un play-off mücadelesi yapacağı bilgisinin yer aldığını ifade etti. 

Volaka, şöyle konuştu: 
"Pazar günü sahamızda oyuncularımız olağanüstü bir mücadele ile grubumuzun güçlü ekiplerinden Çankırıspor'u mağlup ederek ligi galibiyetle tamamlamamızı sağladı ancak Hatayspor'un sahasında Tepecikspor'u yenmesi ile aynı puana sahip olduğumuz Fethiyespor ikili averaj nedeniyle play-off mücadelesi yapmaya hak kazandı. 6. sırada tamamladığımız ligde normal şartlarda play-off oynayamayacak olmanın üzüntüsünü yaşadık ancak TFF, kulübümüze bugün gönderdiği bir faksla bu üzüntümüzü sevince dönüştürdü. Polatlı Bugsaşspor'un Ankaraspor ile organik bağını çözememesinden dolayı play-off mücadelesine bizim takımımız katılacak. Denizli'de yapılacak play-off maçlarında başarılı olarak, sezon başında taraftarlarımıza verdiğimiz bir üst lig sözünü gerçekleştirmek istiyoruz. Camia olarak çok sevinçliyiz." 

Kaynak : ajansspor.com




Hayırlı olsun. Bize güzel bir sürpriz oldu. Naz Naz bu şansını iyi değerlendirecek ve inşaallah sonunda gülen taraf olacaktır.



12 Mayıs 2013 Pazar

Nazilli Belediyespor 3-2 Çankırıspor

Nazilli Belediyespor, sahasında Çankırıspor’u 3-2 mağlup etmesine rağmen ‘Play-Off’a kalamadı. Siyah-beyazlılar sezonu 53 puanla 6. sırada tamamladı. İki takım arasında yapılan maçların bile ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Averajla Play-Off'u kaçırdık. Aynı puanda olup bu treni kaçırmak çok daha kötü. Hangisini söyleyeyim ki Tarsus maçı veya Polatlı maçı 1 nci sezonda birçok maçtan gereksiz yere çok puan kaybettik. Deplasmanda yendiğimiz takım şampiyon oldu.

Yazık oldu yine de takımımızı tebrik ediyoruz başarılı bir sezon geçirdik. Bir kaç şansız maçımız olmasa  şampiyon olarak PTT 1 nci lige çıkmamız içten bile değildi. İnşallah önümüzdeki sezon direkt olarak PTT 1 nci lige çıkarız. Nazilli'de ve Nazilli Belediyespor'da bu potansiyel var. Yeterki isteyelim. Başarmamamız için hiçbir neden yok.

5 Mayıs 2013 Pazar

Ünyespor 0-5 Nazilli Belediyespor


Stat: Ünye Şehir 

HAKEMLER: Abdülkadir Bitigen (6), H. Mehmet Ekmekyermez (6), Mustafa Savranlar (6) 

ÜNYESPOR: Ümit (4)- Can (5), İbrahim (5), Ömer Yavuz (4), Yusuf (3), İsmail (4), Mustafa Emre (3), Samet Hasan (3) (Dk.68 Taha 4), Ömer Topraktepe (4), Yasin (4), Ömer Keskin (3) (Dk.46 Emre Köksal 3) 

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Kurtuluş (5)- Mehmet (5) (Dk.71 Furkan 4), Aykut (6), Muğdat (8), Muzaffer (6), Bora (7), Fatih (5) (Dk.46 Burhanettin 4), Hüseyin (6), Gökhan (7), Kemal (7), Yusuf (5) (Dk.74 Hüseyin 4) 

GOL: Dk.16, Dk.55, 70 Muğdat, Dk.33 Gökhan, Dk.59 Aykut (Nazili Belediyespor) 

SARI KARTLAR: Mustafa Emre, İbrahim, İsmail (Ünyespor), Burhanettin (Nazilli Belediyespor) 

Deplasmanda Nazilli Belediyespor Ünyespor'u 5-0 mağlup etti. 

8'inci dakikada Ömer Keskin'in kaptırdığı topla buluşan Muğdat, çaprazdan ceza sahasına girdi. Sert şutunda top az farkla auta çıktı. 

16'ıncı dakikada savunmanın arkasına atılan uzun topla buluşan Muğdat, ceza sahasına girdiği anda aşırtma bir vuruşla filelerle buluşturdu: 1-0. 

33'üncü dakikada gelişen konuk takım atağında Aykut'un pasıyla topla buluşan Gökhan Çakır, düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0. 

55'inci dakikada Nazilli Belediyespor'un sol taraftan geliştirdiği atakta Muğdat topla birlikte ceza sahasına girdi. Rakiplerinden birer birer sıyrılan Muğdat, meşin yuvarlağı filelere bıraktı: 3-0. 

59'uncu dakikada Muğdat'ın ara pası ile topla buluşan Aykut'un sağ çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlağı ağları havalandırdı: 4-0. 

70'inci dakikada bir kez daha sahneye çıkan Muğdat, kendisinin 3'üncü takımının da 5'inci golünü atarak karşılaşmanın sonucunu belirledi: 5-0. 

Karşılaşmayı Nazillli Belediyespor'un 5-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

Deplasmanda 2-1 yendiğimiz Kahramanmaraşspor PTT 1 nci Lige yükseldi. Kahramanmaraşspor'u tebrik ediyoruz. Bedavadan kaybettiğimiz puanlara şimdi daha çok üzülüyoruz. Hatayspor deplasmanda galip geldi. Önümüzdeki hafta kendi sahasında galip gelirse play off'a çıkan taraf olacak.