2 Ağustos 2013 Cuma

Nazilli Belediyespor'un Maç Programı.

1. Hafta Alanyaspor-Nazilli Belediyespor
2. Hafta Nazilli Belediyespor-Bozüyük
3. Hafta İskenderun-Nazilli Belediyespor
4. Hafta Nazilli Belediyespor-Altay
5. Hafta Ankaragücü-Nazilli Belediyespor
6. Hafta Nazilli Belediyespor-Güngören
7. Hafta Eyüp-Nazilli Belediyespor
8. Hafta Nazilli Belediyespor-Diyarbakır
9. Hafta Körfez - Nazilli Belediyespor
10. Hafta Nazilli Belediyespor-Bandırma
11. Hafta Nazilli Belediyespor- Bugsaş
12. Hafta Altınordu-Nazilli Belediyespor
13. Hafta Nazilli Belediyespor -Kızılcahamam
14. Hafta Pazarspor-Nazilli Belediyespor
15. Hafta Nazilli Belediyespor-Bayrampaşa
16. Hafta Tepecik-Nazilli Belediyespor
17. Hafta Nazilli Belediyespor-Ofspor

2. Lig Kırmızı Grup'ta fikstür çekildi!

Spor Toto 2. Lig'de 2013-2014 sezonu fikstürü İstanbul'da çekildi.

Yayıncı kuruluş Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ile kulüp temsilcileri katıldı.

18'er takımlı 2 gruptan oluşan Spor Toto 2. Lig'de karşılaşmalar, 8 Eylül'de başlayacak. 22 Aralık'ta yapılacak 17. hafta maçlarıyla devre arası tatiline girilecek ligde ikinci yarı 26 Ocak 2014'te başlayacak ve normal sezon 11 Mayıs'ta sona erecek.  

 - İlk haftanın maç programı

Spor Toto 2. Lig'de 2013-2014 sezonunda gruplarda ilk haftanın maç programı şöyle:

Kırmızı Grup
------------------
MKE Ankaragücü-İstanbul Güngörenspor

İskenderun Demir Çelikspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor

Bozüyükspor-Körfez Futbol Kulübü 

Altay-Eyüpspor

Alanyaspor-Nazilli Belediyespor

Ofspor-BUGSAŞ Spor

Tepecikspor-Altınordu

Bayrampaşaspor-Kızılcahamamspor

Bandırmaspor-Pazarspor

- Statü
2. Lig'de çift devreli lig müsabakaları sonunda her iki grubu lider bitirecek takımlar doğrudan 1. Lig'e yükselecek. Normal sezon sonunda gruplarında 16, 17 ve 18. sıraları alan üçer takım olmak üzere toplam 6 takım ise 3. Lig’e düşecek.

Gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar, 1. Lig’e yükselecek 3. ve son takımın takımın belirleneceği play-off müsabakalarına katılacak. Play-off karşılaşmaları grup içi eşleşmeler ve final müsabakası olmak üzere iki kademeden oluşacak. Her iki grupta, kendi gruplarında 2 ve 5. sıraları alan takımlar birinci eşleşmeyi, 3 ve 4. sıraları alan takımlar ikinci eşleşmeyi oluşturacak. Eşleşmeler çift maç eleme usulüyle ve ilk müsabakaların 4. ve 5. sıraları alan takımların sahasında olması suretiyle oynancak.

Gruplarda birinci eşleşme ile ikinci eşleşmede tur atlayan takımlar üçüncü eşleşmeyi teşkil edecek. Üçüncü eşleşme çift maç eleme usulüyle ve ilk müsabakaların ikinci eşleşmenin galibi olan takımların sahasında olması suretiyle oynanacak. Üçüncü eşleşmelerin sonunda tur atlayan takımlar, 1. Lig’e yükselecek üçüncü ve son takımın  belirleneceği final müsabakasını oynamaya hak kazanacak.

Final müsabakası, TFF tarafından tespit edilecek tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve kazanan takım 1. Lig’e yükselecek.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Belediyespor: 3 Göztepe: 0

SPOR TOTO 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor hazırlık karşılaşmasında 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Göztepe AŞ’yi 3-0 mağlup etti.




Nazilli Belediyespor hazırlık karşılaşmasında 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Göztepe AŞ’yi 3-0 mağlup etti. Karşılaşmayı bine yakın Nazilli Belediyespor taraftarı ile 500’e yakın Göztepe taraftarı birlikte izledi. Karşılaşmanın golleri 6. dakikada Fatih Üge, 56. dakikada Zahid ve 87. dakikada Gökhan Çakır’dan geldi.

Kaynak : nazillihavadis.com

Nazilli en büyük taraftarını kaybetti!

Nazilli Belediyespor’un en yaşlı taraftarı Ali Hikmet Özakcan 84 yaşında hayatını kaybetti. Özakcan’ı son yolculuğuna taraftarlar ve yöneticiler birlikte uğurladı.
NAZİLLİ Belediyespor’un en yaşlı taraftarı Ali Hikmet Özakcan 84 yaşında hayatını kaybetti. Özakcan’ı son yolculuğuna taraftarlar ve yöneticiler birlikte uğurladı. 5 Mayıs tarihinde oynanan Ünyespor- Nazilli Belediyespor karşılaşmasının sonucunu öğrenmek için evinin yakınında bulunan kahvehaneye giderken dengesini kaybederek yere düşen ve kalça kemiğini kıran Ali Hikmet Özakcan, o tarihten bu yana Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

ALİ HİKMET DEDEMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Nazillispor’un kurulduğu tarihlerde yöneticilik de yapan Özakcan için Merkez Koca Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Özakçan’ın cenazesi Eğriboyun Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi. Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, aileye taziye dileklerinde bulundu. Başkan Alıcık, “Ali Hikmet dedemizi asla unutmayacağız. O bizim en büyük taraftarımızdı. Nazilli taraftarıyla futbolcusuyla yöneticisiyle büyük bir camiadır. Camiaya emeği geçenleri hiçbir zaman unutmayacağız. O’nun örnek taraftarlığı tüm Türkiye’de duyulmalı. Allah rahmet eylesin” dedi.

Kaynak : nazillihavadis.com

Nazilli Bld. Muğdat Çelik ile anlaştı!

Nazilli Belediyespor, iç transferde Muğdat Çelik ile anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, birçok takımın transfer etmek istediği genç oyuncuyla sözleşmenin 1 yıl uzatıldığı bildirildi.

Açıklamada, Esat Ergüler Tesisleri'nde antremana çıkan Muğdat Çelik'in 2013-2014 sezonunda da Nazillispor formasını giymeyi sürdüreceği kaydedilirken, Teknik Direktör Armağan Turhan'ın da futbolcunun takımda kalmasını memnuniyetle karşıladığını söylediği aktarıldı.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli'nin maç programı belli oldu!

Nazilli Belediyespor'un hazırlık maçları programı belli oldu.

Teknik direktör Armağan Turhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk etapta oynayacakları hazırlık maçlarında eksik yönlerini tespit etmeye çalışacaklarını, ihtiyaç duyulması halinde yeni takviyeler yapacaklarını söyledi. 

İlk iki hazırlık maçında Nazilli'de 23 Temmuz'da Göztepe, 28 Temmuz'da ise Kızılacabölükspor ile karşılaşacaklarını kaydeden Turhan, 4 Ağustos'ta da İzmir'de Bucaspor karşısına çıkacaklarını belirtti.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Belediyespor eski oyuncusunu aldı!

Nazilli Belediyespor, Yimpaş Yozgatspor'da forma giyen eski oyuncusu Fırat Akyıl ile anlaştı.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2004 yılında Nazilli Belediyespor'da profesyonel olan, ardından Altınordu ve İstanbulspor'da, son olarak da Yimpaş Yozgat takımında forma giyen Fırat'la anlaştıklarını, futbolcunun takımla çalışmalara başladığını belirtti. 

Yüzügüler, "Güçlü bir kadro kurduk. İhtiyaç halinde transfer çalışmalarımız sürecek. Fırat bizim için değerli bir oyuncu, kendisinden çok şey bekliyoruz" dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Belediyespor'da 2 transfer!

Nazilli Belediyespor, Samet Bülbül ve Tufan Zahid Arslan'ı kadrosuna kattı.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Armağan Turhan, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'da forma giyen Beşiktaş'ın oyuncusu Samet Bülbül ve Bayrampaşa'da forma giyen Tufan Zahid Arslan'la 2'şer yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi. 

Her iki futbolcunun da hedeflerine ulaşmada Nazilli Belediyespor'a önemli katkı sağlayacağını belirten Turhan, amaçlarının hedefine koşan, futboluyla zevk veren takım kurmak olduğunu kaydetti. 

Turhan, kaleci Kurtuluş ve Muğdat'ın durumunun ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını ifade etti. 

Bayrampaşa formasıyla geçtimiz sezon 13 gol kaydeden 28 yaşındaki Tufan Zahid Arslan, Galatasaray, Beylerbeyi, Gaziantep BŞB, Çaykur Rizespor, Siirtspor, Darıca Gençlerbirliği, Batman Petrolspor ve Bayrampaşa takımlarının formasını giydi. Arslan, geçen sezon Nazilli Belediyespor ile Bayrampaşa arasındaki play-off karşılaşmasında, 97. dakikada Nazlli Belediyespor'a gol atmıştı. 

2010'da Beşiktaş'la profesyonel sözleşme imzalayan Samet Bülbül, Süper Lig'de Beşiktaş ve Bucaspor formalarını giydi, geçen sezon PTT 1. Lig'de takımlarından Şanlıurfaspor'da kiralık oynadı. 

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli eski kalecisiyle anlaştı..

Nazilli Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un eski kalecisi Hakan Canbazoğlu ile bir yıllığına anlaştı.

Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, takımın yeni sezon hazırlıklarını kendi sahasında sürdürdügünü bildirdi. 

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü ifade eden Volaka, "Takımımızda 2 sezon önce forma giyen ve 3. Lig'de şampiyon olan kadrosunda yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kalecisi Hakan Canbazoğlu ile görüşüp 1 yıllığına anlaşma sağladık” dedi. 


Volaka, transferlerin süreceğini sözlerine ekledi.

Kaynak : ajansspor

Gruplar belirlendi!

Spor Toto 2. Lig'de 2013-2014 sezonunda mücadele edecek takımların grupları belirlendi.

Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu ve Profesyonel Kurul Üyesi Mustafa Beyazlı, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik, Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer ile kulüplerin yetkilileri katıldı. 

Toplantıda konuşan Koşar, imkansızlıklar ve zor şartlar altında ülkenin her köşesinde futbola hizmet eden kulüpleri ve başkanlarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Sizler, bizler için önemlisiniz ve her zaman sizlerin yanınızdayız. BAL'dan 3. Lig'e, 3. Lig'den 2. Lig'e, 2. Lig'den 1. Lig'e yükselen takımlarımızı da yeri gelmişken kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

Spor Toto 2. Lig'de play-off sisteminin bu yıl değiştirildiğini kaydeden Koşar, final maçına kadar takımların karşılıklı deplasmanda mücadele edeceklerini vurgulayarak, "Final maçı ise TFF'nin belirleyeceği bir şehirde oynanacak. Bu uygulamayla takımların ve taraftarların maddi kayıplarının da önüne geçilecek. Böylece play-off heyecanı da artacak" diye konuştu. 

Koşar'ın konuşmasının ardından grup kuralarının çekimine geçildi. 

18'er takımlı 2 gruptan oluşan 2. Lig'de yeni sezon, 8 Eylül Pazar günü başlayacak. 

Gruplar 
Spor Toto 2. Lig'de 2013-2014 sezonunda gruplar şu şekilde oluştu: 

Kırmızı Grup: 
Alanyaspor, Nazilli Belediyespor, Bandırmaspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Altınordu, Altay, Bozüyükspor, İskenderun Demir Çelikspor, BUGSAŞ Spor, Kızılcahamamspor, MKE Ankaragücü, Ofspor, Pazarspor, Eyüpspor, Körfez Futbol Kulübü, Tepecikspor, Bayrampaşa, İstanbul Güngörenspor. 

Beyaz Grup: 
Tarsus İdmanyurdu, Aydınspor 1923, Dardanelspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Turgutluspor, İnegölspor, Hatayspor, Anadolu Selçukluspor, Çankırıspor, Giresunspor, Gümüşhanespor, Tokatspor, Gaziosmanpaşa, Kırklarelispor, Sarıyer, Pendikspor, Kartalspor.

Kaynak : ajansspor.com

2. ve 3. Lig kuraları ne zaman?

Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'de yeni sezon öncesi takımların gruplara göre dağılımının belirleneceği kura çekimi Perşembe günü yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 2013-2014 sezonu için Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek takımların gruplarının belirleneceği kura çekiminin, yarın Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirileceği kaydedildi. 

Spor Toto 2. Lig'de 17 takımlı iki grup, Spor Toto 3. Lig'de ise 18'er takımlı 3 grupta ekiplerin dağılımı belirlenecek.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Bld. İsmail Baydil'i transfer etti!

Nazilli Belediyespor orta saha oyuncusu İsmail Baydil’i renklerine bağladı.

Nazilli Belediyespor basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler, yaptığı açıklamada, dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, geçen sezon Denizli Belediyespor formasını giyen orta saha oyuncusu İsmail Baydil'le anlaşmaya vardıklarını bildirdi. 

İsmail Baydil ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydeden Yüzügüler, "İç ve dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yeni sezona çok iyi bir kadro ile başlamak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız şanssızlıkları bu yeni sezonda yaşamak istemiyoruz" dedi.

Kaynak : ajansspor.com

10 kulüp daha lisans aldı..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, 10 kulübe daha "Ulusal Lisans" verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Kulüp Lisans Kurulu'nun Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında başvuruda bulunan kulüplerden 10'una daha hukuki, sportif, altyapı, personel ve mali kriterlere göre incelemede bulunarak "Ulusal Lisans" verdiği belirtildi. 

Spor Toto Süper Lig'den Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor, Spor Toto 2. Lig'den de Yeni Malatyaspor, Polatlı Bugsaşspor, Hatayspor, Nazilli Belediyespor, Turgutluspor, İstanbul Güngörenspor, Alanyaspor ve Kırklarelispor'un ulusal kulüp lisansı almaya hak kazandıkları duyurularak, lisans alan toplam kulüp sayısının 34'e ulaştığı belirtildi. 

Öte yandan, TFF Kulüp Lisans Kurulu'nun bir sonraki toplantısını 29 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştireceği kaydedildi.

Kaynak : ajansspor.com

"Amacımız yeni sezonda fırtına gibi esmek"

Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler, "Hedefimiz yeni sezonda çok koşan, seyirciyi coşturan bir takım oluşturmaktır" dedi.

Yüzügüler, yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor olarak iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, geçen hafta Yusuf Aptioğlu, Hüseyin Akoğlu, İsmail Konuk, Aykut Yenen ve Bora Yelkenle sözleşme yenilediklerini, bugün de Kemal Okyay'ın kontratını uzattıklarını kaydetti.

Dış transferde aceleci olmadıklarını bildiren Yüzügüler, "Hedefimiz yeni sezonda çok koşan, seyirciyi coşturan bir takım oluşturmaktır. Bunun için de ince eleyip sık dokuyoruz. Amacımız yeni sezonda fırtına gibi esmek" dedi. 

Öte yandan teknik heyetin raporu doğrultusunda Furkan İlker, Mert Kaytankaş, Erhan ve Lider'den kendilerine takım bulmaları istendiği, pek çok kulüpten teklif alan forvet Muğdat ve kaleci Kurtuluş'a ise üst liglere gitmeleri koşuluyla transfer izni verildiği öğrenildi.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli sezonu 10 Temmuz'da açacak..

Nazilli Belediyespor'un sezon hazırlıklarına 10 Temmuz'da başlayacağı bildirildi..

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, 7-9 Temmuz tarihlerinde oyuncu seçmeleri tamamlayacaklarını, 10 Temmuz'da ise sezonu açarak hazırlıklara başlayacaklarını kaydetti. 

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Yüzügüler, teknik heyetin talepleri doğrultusunda iç ve dış transferde görüşmelerini sürdürdüklerini belirterek, "İç transferde oyuncularımızla yaptığımız görüşmeleri bu hafta sonuna kadar tamamayı planlıyoruz. Dış transferde ise kesin anlaşma sağlamadan isim vermek istemiyoruz. Taraftarımıza güçlü kadrosu olan, iyi bir takım izlettirme hedefindeyiz" dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Bld. 5 futbolcuyla sözleşme yeniledi!

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, iç transferde 5 futbolcu ile sözleşme yenilediklerini söyledi.

Volaka, yaptığı açıklamada, teknik direktör Armağan Turan'ın verdiği rapor doğrultusnda transfer çalışmalarını yürüttüklerini, bu kapsamda iç transfer görüşmelerinde Yusuf Aptioğlu, Hüseyin Akoğlu, İsmail Konuk, Aykut Yenen ve Bora Yelken ile sözleşme yenilediklerini bildirdi. 

Dış transferde Darıca Gençlerbirliği’nden sol bek Hakan Duran ile Sarıyer'den Barış Bakır’ı renklerine bağladıklarını bildiren Volaka, "Teknik direktörümüz Armağan Turan yarın Nazilli’de olacak. Birlikte kadro çalışmalarımız devam edecek. Kalecimiz Kurtuluş ve Türkiye liglerinin gol kralı olan Muğdat Çelik için de teklifler geliyor. Bu oyuncularımızın bizimle sözleşmeleri devam ediyor. Çok önemli bir teklif gelmedikçe bu oyuncularımızı göndermeyiz” diye konuştu.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli vakit kaybetmek istemiyor!

Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, "Hiç vakit geçirmeden iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Volaka, yaptığı açıklamada, ikinci kez kulüp başkanlığına getirildiği için mutlu olduğunu belirterek, Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig'e çıkmayı kılpayı kaçırdık. Şimdi tabii ki hedefimiz yine bir üst lig olacak. İlk yönetim kurulu toplantımızda görev bölümü yaptık. Hiç vakit geçirmeden iç ve dış transfer çalışmalarımıza başlayacağız" dedi. 


Nazilli Belediyespor'da yapılan görev dağılımında başkan yardımcılıklarına Ziya Aksüt, Nevzat İzgü ve Murat Kaplan'ın, basın sözcülüğü görevine Gürdal Yüzügüler'ün, genel kaptanlığa Özgen Türker'in, mali işler başkanlığına da Nurettin Özkat'ın getirildiği bildirildi.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli'de başkan belli oldu!

Nazilli Belediyespor'da mevcut başkan Hilmi Volaka, yeniden başkanlığa seçildi.

Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde yapılan Nazilli Belediyespor Olağan Genel Kurulu'nda tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Volaka güven tazeledi. 

Kongrede ilçe Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye ve Nazilli Belediye spor onursal Başkanı Halik Alıcım, İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar’da hazır bulundular. 

Kongrede konuşan Başkan Hilmi Volaka, “Önümüzdeki yeni sezonda hedefimiz PTT 1.lig geçtiğimiz sezon PTT l.ligin kapısından döndük. Bu yeni sezonda işi baştan sıkı tutacağız. Oluşturacağımız güçlü bir kadro ile bunu başaracağız. 45 olan yönetim kurulumuzu 32 ye düşürdük” dedi. 

Nazilli Belediye ve Belediyespor onursal Başkanı Haluk Alıcık ise “Geçtiğimiz sezon PTT 1 ligine yükselmeyi playoflarda kaçırdık. Hayırlısı olsun. Şayet PTT 1 ligine yükselseydik. Üst üste şampiyon olarak tarihe geçecektik. Ama bu yeni sezonda işi şansa bırakmayacağız” diye konuştu. 

İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ise “Ben Nazilli Belediyesporun kendi sahasında oynadığı maçlarını kaçırmadım. Elde ettiği başarıları ile de sevindim. Ve gurur duydum. El ele verdikten sonra birlik beraberlik içinde başarılamayacak hiçbir şey yok. Yeter ki başarmak için istekli olalım. Ben Nazilli Belediyesporun yeni sezonda hedefine ulaşacağına olan inancımı koruyorum” dedi. 

Kongre sonunda Nazilli Belediyespor yönetim kurulu Hilmi Volaka, Ziya Aksüt, Nevzatİzgü, Özgen Türker, Gürdal Yüzügüler, Yaşar Gözdaş, Mustafa Altınok, MehmetAtalay, Nurettin Özkat, Mehmet Koşar, Taner Günana, Arif Şentürk, Ali Aydın, Gürel Çırpanlı, Ali Çankır, Mustafa Aktaş, İrfan Bezci, Ahmet Uluhan, İbrahim Sarınoğlu, İsmail Hakkı Özsavvran, Mehmet Ali Türel, Ali Gürsoy, Cemalettin Topçu, Murat Kaplan, Kemal Aslan, Zafer Kun, Mustafa Tuğrul, Haluk Volaka, Erol Karakuş, Erkan Erkoç, Özay Kaçmaz, Mehmet Uğurlu’dan oluşurken Denetleme kurulu üyeliklerine de Nurettin Gürsoy, Ümit İlker Tangal ve Yılmaz Kınlı seçildiler.

Kaynak : ajansspor.com