27 Şubat 2016 Cumartesi

Nazilli Belediyespor Neden Bu Duruma Düştü?

Takımımız yılda 3-4 kez Teknik Direktör değiştiriyorsa işler iyi gitmiyor ve kötü gidişe çare bulunamıyor demektir. 

Önceki yıllarda takımı sırtlayan futbolcuların yaklaşık 2 sezon önce takımdan ayrılması ile kötü gidiş başladı. Giden futbolcuların yerleri doldurulamadı. 3 ncü ligde ancak 3 gol atabilmiş oyuncular golcü diye takıma alındı. Ancak başarılı olunamadı. Bir üst lige gelen futbolcu daha sert geçen maçlarda bekleneni veremedi. Defansın ve Orta sahanın da bel kemiği durumundaki oyuncular takımdan gidince vasat bir takım haline dönüştük. Gençlerin bir çoğu kahvehanelerde otururken takımı desteklemeye ancak 300-400 kişilik fanatikler maça geldi. Takım eski havasını bulamadı. Her ne kadar Ziraat Türkiye Kupası maçlarında çok kötü oynamasak da  başarılı olamadık. Bizden üst liglerdeki takımlara karşı ezilmeden oynadık. Ancak son noktalarda takımında golcü elemanların başarısız olması nedeniyle gol atamadık.Takımımıza karşı da yapılan haksızlıklara karşı sesimizi duyuramadık.

Trabzon'da oynanan maçta vasat bir oyun sergileyen Trabzonspor'a karşı büyük bir haksızlığa uğradık. Hakemin verdiği penaltı (karar bayağı ağırdı bunu kabul ediyorum) Trabzonspor'lu futbolcuların yalvar yakar itirazları sonrası ceza sahası içinde endirekt serbest vuruşa çevrildi. Benim hatırladığım Dünya kupası maçında Kuveyt ile oynayan başka bir ülkeye karşı takımı oyundan çekerim resti ile hakem kararından döndü. Burada dördüncü hakemin hakemi kararından caydırdığını düşünmüyorum.  Aslında Trabzonspor zaten kupa da bir üst tura çıkmayı garantilemişti neden böyle davrandılar. Bence 2 nci ligden bir takımdan gol yemek gururlarını kıracaktı ayrıca Ziraat Türkiye Kupası maçlarında galibiyete 50.000 dolar beraberliğe de 20.000 dolar veriliyordu. Trabzonspor bu paradan olmak istemedi. Kendisini Anadolu takımı olarak gösterip sonra da Anadolu'nun bağrından gelen Nazilli Belediyespor'un bu parayı almasını istemedi. Trabzonspor kendisine karşı yapılan hakem hatasında medyayı da arkasına alarak büyük takıma uygun bir şekilde mağduriyetinin giderilmesi için elinden geleni yaptı. Bir FİFA kokartlı hakemimiz belki de bir daha maç yönetemeyecek.

Bence ne yapmalıyız geçmişi 1967'de Nazillispor'a  hatta 1937'de Sümerspor'a kadar dayanan 1984'te yeniden kurularak futbolda bende varım diyen 152.000 nüfuslu Nazilli'nin futbol ve diğer branşlarda da faaliyet gösteren takımımızın kendine has bir internet sitesi olması lazım. Sesini buradan duyurması lazım. Ben burada hiçbir menfaat gözetmeden 2006 yılının Aralık ayından bu yana Nazilli Belediyespor'un sesini amatör olarak duyurmaya çalışıyorum. 1545 haber ve sayısız fotoğraf girmişim bu zaman alıyor . Takımın menfaatlerini koruması ve sesini ve varlığını duyurması için internette Belediyenin güncellenmesi aylar alan sitesi yeterli değil. 
Biraz sayın Belediye Başkanımız ve  kulüp başkanımızın bu konuyla ilgilenmesini rica ediyorum.


Beyaz Grup'ta haftanın hakemleri!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 24. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, tamamı 28 Şubat Pazar günü yapılacak 24. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar: 

13.00 Hatayspor-Menemen Belediyespor: Bahattin Şimşek

13.30 Ümraniyespor-Pazarspor: Adem Elgörmüş

13.30 Nazilli Belediyespor-Orduspor: Selim Özen

13.30 Kırklarelispor-Bayrampaşa: Atilla Karaoğlan

13.30 Konya Anadolu Selçukspor-Alpedo Kahramanmaraşspor: Veli Ersin Bıçak

13.30 BUGSAŞ Spor-Sarıyer: Murat Erdoğan

13.30 Fethiyespor-Pendikspor: Celal Bayraklı

13.30 İstanbulspor-Anadolu Üsküdar 1908: Erkan Özdamar

13.30 Bandırmaspor-Hacettepe: Çağdaş Altay

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli'de Biçer dönemi!

Nazilli Belediyespor, teknik direktör Cüneyt Biçer ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Nurittin Özkat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012-2013 sezonunda da takımda görev yapan Biçer ile yeni bir ivme kazanacaklarına inandığını belirtti. 

Biçer ise takımı play-off'a taşıyabilmek için çalışacaklarını kaydetti.

Play-off mücadelesi veren takımlarla aralarında 11 puan fark olduğunu vurgulayan Biçer, "3 puanlı bir sistemde maçlarımızı kazandığımızda bu fark kapanabilir. Artık bu saatten sonra maç kaybedilmemesi gerekir. İşte bu galibiyetler serisinin başlangıcını da bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Orduspor karşısında yapmalıyız" ifadelerini kullandı.

Nazilli Belediyespor, Beyaz Grup'ta 27 puanla 11. sırada bulunuyor.

Kaynak : ajansspor.com

Demirözü ile yollar ayrıldı!

Nazilli Belediyespor, teknik direktör Alaaddin Demirözü ile yollarını ayırdı.

Kulüp başkanı Nurittin Özkat, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu toplantısında teknik direktör Alaaddin Demirözü ile yollarını ayırma kararı aldıklarını belirtti.

Kararı Demirözü'ne ilettiklerini kaydeden Özkat, "Bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Orduspor maçına takımımızı Murat Angın hazırlayacak. Bu önemli karşılaşmada alacağımız galibiyetle yeni bir sayfa açmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan Nazilli Belediyesi Başkanı Haluk Alıcık'ın belediyedeki çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle takıma aktif desteğini sona erdirdiği bildirildi.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Belediyespor 0 - 1 Bandırmaspor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yapılan maçta Bandırmaspor, deplasmanda Nazilli Belediyespor'u 1-0 yendi.

Stat: Nazilli Şehir

Hakemler: Nuri Karahançer, Ali Etlikçi, Muammer Uçar

Nazilli Belediyespor: Metin, Sabri, Mehmet, Fatih (Dk.58 Yasin), Murat, Halil (Dk.72 Ömer), Yüksel, Hakan, Zafer (Dk.66 Yılmaz), Nuh, Caner

Bandırmaspor: Ali, Serkan, Oğuz Özden, Yusuf, Oğuz Kocabal, Özgür, Hurşut (Dk.46 Mehmet), Necdet, Hacı, Ekrem (Dk.71 Talha), Doğan (Dk.46 Murat)

Gol: Dk.75 Yusuf (Bandırmaspor)

Kırmızı kartlar: Dk. 69 Hacı (Bandırmaspor), Dk.74 Nuh (Nazilli Belediyespor)


Sarı kartlar: Dk. 10 Necdet, Dk. 35 Serkan, Dk. 36. Oğuz Kocabal (Bandırmaspor), Dk. 38 Halil, Dk.57 Fatih, Dk.70 Mehmet, Dk.86 Yasin (Nazilli Belediyespor), 

Kaynak : ajansspor.com

16 Şubat 2016 Salı

"Play-off mücadelemiz sürecek"

2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor'la 1-1 berabere kalan Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Alaattin Demirözü, play-off şanslarını sezon sonuna kadar zorlayacaklarını söyledi.

Demirözü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konya Anadolu Selçukspor maçının zor geçeceğini bildiklerini, karşısında alınan 1-1'lik beraberliğe çok sevinemediklerini belirtti.

Zor bir rakiple karşılaştıklarını kaydeden Demirözü, "Karşılaşmanın başında hemen golü bulduk daha sonra rakibimizin beraberlik golü geldi. Daha sonra ikinci golü yememek için tedbirlerimizi aldık. Galibiyet için gittiğimiz bu zorlu Konya deplasmanından tek puanla dönmek zorunda kaldık. Sonuç ne olursa olsun play-off mücadelemiz sezon bitimine kadar sürecek" dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Konya Anadolu Selçukspor 1 - 1 Nazilli Belediyespor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Konya Anadolu Selçukspor, sahasında Nazilli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Stat: Atatürk

Hakemler: Sinan Dereci, Murat Şener, Orhan Türkoğlu

Konya Anadolu Selçukspor: Ersin, Yusuf, Can, İbrahim, İsmail, Tufan, Okan Derici, Oğuz (Dk. 82 Burak), Soner, Ali, Aykut (Dk. 74 Okan Salmaz)

Nazilli Belediyespor: Metin, Mutlu (Dk. 82 Mert), Yüksel, Nuh, Sabri, Hüseyin, Yasin, Yılmaz, Hakan (Dk. 56 Ramazan), Caner, Ömer (Dk. 70 Murat)

Goller: Dk. 2 Sabri (Nazilli Belediyespor), Dk. 43 Okan Derici (Konya Anadolu Selçukspor)

Sarı kartlar: Dk. 50 Hakan, Dk. 64 Mutlu, Dk. 90 Murat (Nazilli Belediyespor), Dk. 79 Can, Dk. 90 Ali (Konya Anadolu Selçukspor)

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Belediyespor 0-0 İstanbulspor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yapılan maçta Nazilli Belediyespor ile İstanbulspor golsüz berabere kaldı.

Stat: Nazilli Şehir

Hakemler: Hasan Avcı, Belgin Kumru, Sercan Ertemçöz

Nazilli Belediyespor: Metin, Sabri, Mehmet (Dk. 78 Gökhan), Yılmaz (Dk. 72 Zafer), Yasin, Murat, Halil (Dk. 82 Fatih), Yüksel, Hakan, Nuh, Caner 

İstanbulspor: Umut, Oğuzhan, Alihan, Hurşit, Abdülkadir (Dk. 81 Server) Onur Ergül, Onur Kolay, (Dk. 90 Yakup), Orhan, Muhsin, İlyas, Zafer (Dk. 54 Muhammet)

Kırmızı kart: Dk. 64 Muhammet (İstanbulspor)

Sarı kartlar: Dk. 5 Nuh, Dk. 65 Mehmet, Dk. 67 Sabri, Dk. 80 Gökhan, Dk. 90 Fatih, Dk. 90 Zafer (Nazilli Belediyespor), Dk. 25 Alihan, Dk. 61 Abdülkadir, Dk. 74 Oğuzhan (İstanbulspor)

Kırmızı Kart: Dk. 64 Muhammet (İstanbulspor)

Kaynak : ajansspor.com

1 Şubat 2016 Pazartesi

Nazilli eli boş döndü!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta dün oynanan maçta Nazilli Belediyespor’un Fethiye deplasmanından eli boş döndü,

Stat: Fethiye İlçe

Hakemler: Serhad Ürkmez, Mücahit Değermenci, Ali Uğurtan Demirtaş

Fethiyespor: Metin, Bayram, Onur (Dk. 46 Deniz), Hüseyin (Dk. 59 Uğur), Mert Er, Hakan, Aytaç (Dk. 84 Cenk), Emre, Oğuzhan, Ersin, İlyas

Nazilli Belediyespor: Metin, Sabri, Mehmet, Fatih (Dk. 67 Halil), Yılmaz (Dk. 78 Murat), Ömer, Yüksel, Hakan, Zafer (Dk. 56 Yasin), Nuh, Caner

Gol: Dk.77 Hakan (Fethiyespor)

Sarı kartlar: Dk. 16 Mehmet, Dk. 26 Yılmaz, Dk. 32 Zafer, Dk. 42 Caner, Dk. 75 Hakan, Dk. 83 Sabri (Nazilli Belediyespor), Dk. 21 Onur, Dk. 37 Hüseyin, Dk. 53 Bayram, Dk. 83 Ersin (Fethiyespor)

Nazilli Belediyespor, deplasmanda Fethiyespor’a 1-0 mağlup oldu. Nazilli Belediyespor taraftarı Fethiye ilçe güvenlik kurulunun aldığı karar nedeniyle maça gidemedi. Mücadeleye baskılı başlayan Nazilli Belediyespor'un 40. dakikada topu direkten döndü. Fetiyesporun’un tek golü ise dakika 77’de ceza sahası ön çizgisi üzerinden kullanılan serbest vuruşta Hakan Kutlu’nun barajın yanından sert ve düzgün vuruşuyla geldi.

Naz Naz kupa defterini kapattı!

Ziraat Türkiye Kupasında F grubunda son maçına çıkan Nazilli Belediyespor maçın son saniyesinde yediği gol ile Adanaspor’a 2-1 yenilerek 1 puanla grubu son sırada tamamladı.

Soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya hafta için olması nedeniyle rağbet az olurken, ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta her iki takım devreye 0-0 ile girdi. Maçın son 15 dakikası ise büyük çekişmeye sahne oldu. 77. dakikada Ergi Keleş’in pasıyla sol çaprazda topla buluşan Mehmet Sak ceza sahasına girer girmez çektiği şutta takımını öne geçirdi. 85. dakikada ceza sahasının sağında gerçekleşen pozisyonda yaşanan karambolde Yılmaz yerde kaldı. Hakem Ömer Tolga Güldibi, Burak Yıldır\'ın müdahalesiyle yerde kalan Yılmaz Özeren\'in pozisyonunda penaltı kararı verdi. Atışı kullanan Halil, takımının beraberlik golünü kaydetti. Tam maç berabere bitti derken tecrübeli golcü Ergin Keleş 90+3. dakikada ceza alanı dışında topla buluşurken sert vuruşunda meşin yuvarlak bir kez daha ağlarla buluştu. Gruptan çıkma şansı bulunmayan iki takımın karşılaşması Adanaspor\'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Siyah inciler böylelikle Ziraat Türkiye Kupası’nı bir puanla tamamlamış oldu. 




Stat: Nazilli İlçe 
Hakemler: Ömer Tolga Güldibi, Gündoğdu Yiğit, Harun Dağdeviren 
Nazilli Belediyespor: Osman Kurtuldu, Yüksel Kayaalp, Mehmet Ersavaş, Fatih Üge (Dk. 70 Mert Çapar), Yasin Yener, Mutlu İlengöz, Halil Yüksel, Zafer Özden (Dk. 72 Yılmaz Özeren), Hüseyin Bülbül, Nuh Aşkın, Gökhan Demir (Dk. 62 Murat Tosun)
Adanaspor: İrfan Can Eğribayat, Mehmet Sak, Atakan Ekiz , Ahmet Dereli, Ahmet Bahçıvan, Uche Kalu (Dk. 66 Ergin Keleş), Sabit Hakan Yılmaz (Dk. 74 Ozokwo), Yakup Demir, Yusuf Fırat Kaplan (Dk. 76 Burak Yıldır), Fahri Akyol , Mehmet Sak
Goller: Dk. 77 Mehmet Sak, Dk. 90+3 Ergin Keleş (Adanaspor), Dk. 85 Halil Yüksel (penaltıdan) (Nazilli Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 30 Fahri, Dk. 70 Sabit (Adanaspor), Dk. 45 Yasin, Dk. 67 Mehmet Ersavaş (Nazilli Belediyespor)

Kaynak : nazilli adalet.org

Haber Kaynağı: ENGİN KOCAMAN

Takımımız kupa defterini 1 puanla kapadı böylece TFF'den 20.000 dolar takımımıza gelecek son saniye golü olmasa 40.000 dolar ödül kazanacaktık olmadı. Bazı takımlar yedek kadro ile çıktı ama 5-6 futbolcu yine as takım oyuncusuydu. Hiçbir takıma karşı ezik oynamadık. Takımımızın tek eksikliği gol nedense ceza sahasına girince futbolcularımız son hareketi yapamıyorlar. İnşallah ilerideki yıllarda daha başarılı sonuçlar alırız.