1 Ocak 2008 Salı

Nazillispor Kerim'e de imzalattı

Siyah İnciler, Uşakspor'un genç yıldızını transfer etti
İkinci yarı çalışmalarına kendi tesislerinde devam eden Nazilli Belediyespor, transfer taarruzunu sürdürüyor. Daha önce Uşakspor'u çalıştıran Teknik Direktör Yıldırım Uran, eski futbolcusu Uşaksporlu Nizamettin ve Ahmet'ten sonra Kerim'i de siyah-beyazlı ekibe getirdi. Başkan Ali Yüksel, teknik heyet ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını, ikinci devreye daha güçlü gireceklerini söyledi. Kerim'in orta sahaya güç katacağını belirten Yüksel, "Üç takımın gruptan üst lige çıkacak olması heyecanı daha da artıyor. Üç puanlı ligde farklar çabuk kapanır. İkinci yarıya seri galibiyetlerle başlamak istiyoruz" dedi.


Yıldırım Uran Hoca'mıza bu futbolcuları bize kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Hocamıza inanalım ve güvenelim. Bu takımın başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Uşakspor ile 68-69 yıllarında çok büyük bir rekabet içindeydik. Şimdi ayrı kulvarlarda mücadele ediyoruz ancak bu günlerde zor durumdalar Ege takımı olduğu için onlarında bu zor durumdan kurtulmalarını diliyoruz. Bu futbolcu kardeşlerimizi bize verdiği için ayrıca Uşakspor yönetimine teşekkür ediyoruz.

1 yorum:

  1. hakkı hocanının nazilliye gelmesi adına sevindim dilerimki yönetim ve taraftar ona sahip çıksın naznaz eski gücünü tümden olmasada %80 ini kaybetmiştir gücün tekrar geri getirilmesi dileğiyle.....

    YanıtlaSil