15 Ocak 2009 Perşembe

Mehmet Akcan Nazilli Bld.'de!

TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu lideri Nazilli Belediyespor, Uşaksporlu orta saha oyuncusu Mehmet Akcan ile anlaştı. Aydın temsilcisinin başkanı Hilmi Volaka klasman mücadelelerine en üst sırada başlamanın avantajını kullanmak için işi sıkı tuttuklarını söyledi.
Nazilli Belediyespor 2. Başkanı Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, çarşamba günü kendi tesislerinde toplanarak 2. yarı hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi. Volaka, "Biz Nazilli Belediyespor olarak hedefimizden sapmadık. Lige lider olarak başlamanın avantajını en iyi bir şekilde kullanmak istiyoruz. Bunun için de işi sıkı tutuyoruz. Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. 

Teknik direktör Zeki Çakır'ın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Volaka, "Uşaksporlu orta saha oyuncusu olan Mehmet Akcan ile görüştük ve anlaşma sağladık. Hafta sonuna kadar transfer çalışmalarını sürdüreceğiz ve nokta transferler yaparak 4-5 oyuncuyu kadromuza dahil edeceğiz" dedi. 

Volaka, takım olarak hazırlıklarını tamamlayıp lige en iyi şekilde girmek ve klasman grubuna lider olarak başlamanın avantajını sonuna kadar kullanarak play-off oynamaya hak kazanmak istediklerini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder