5 Eylül 2010 Pazar

Futbolseverler Haydi Maça!

Sezonun ilk maçında taraftarları ile buluşacak olan siyah-beyazlı ekibin kurmayları biletleri açık tribün 50 kuruş, kapalı tribün için ise 1 TL'den satacak

Üçüncü Lig Birinci Grup'ta puan maratonuna Ünyespor maçıyla başlayacak olan Nazilli Belediyespor'da yönetim tribün harekatı başlattı. Ünye maçıyla ilk kez taraftarlarının huzuruna çıkacak olan Nazilli'de yönetim, bilet fiyatlarında şok bir indirim yaptı. Yönetim, açık tribün bilet fiyatlarını 50 kuruş, kapalı tribün ise 1 TL olarak belirledi. Taraftarlar bilet fiyatlarını seviçle karşılarken yarınki maçta tribünlerin tamamının dolması bekleniyor.
Sezon öncesi kadroyu baştan aşağı değiştirerek yeni bir ekip yaratan Nazilli Başkanı Engin Topçu, ilçeden destek istedi. Topçu, "Çay parasına bilet satarak taraftarımızın zorlanmadan maçlara gelmesini istiyoruz. İlk maç bizim için çok önemli. 5 yıldan bu yana ilk kez kendi sahamızda lige başlayacağız. Bu avantajı değerlendirmek istiyoruz. Bu nedenle 12. adamımız olan taraftarımızı ve tüm Nazilli protokolünü takımımıza destek vermeye bekliyoruz" diyerek Nazilli halkına çağrıda bulundu.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Ne yazık ki Ankara'da olduğum için maça gelemeyeceğim. Sezonun bu ilk maçında takımımıza yürekten başarılar diliyorum. İnşallah bu sezon mutlu oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder