26 Haziran 2011 Pazar

AYSAN DÖNEMİ

Esat Ergüler Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen kongrede, Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Haluk Alıcık'ın tam desteğini alan Vahit Aysan yeni başkan oldu, 42 kişilik yönetim oluştu

Nazilli Belediyespor'un başkanlığına Vahit Aysan seçildi. Kulübünün genel kurulu, Esat Ergüler Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık'ın tam desteğini alan belediye meclis üyesi Vahit Aysan, siyah-beyazlı takımın yeni başkanı oldu. Kongreye tek liste ile gidilirken, Aysan, şöyle konuştu: "Türk sporunda isminden her zaman bahsettiren Nazilli Belediyespor'da başkan olarak görev yapmaktan dolayı onur duyacağım. İnandığım, güvendiğim geniş bir kadrodan oluşan Yönetim Kurulumuzla tam bir ahenk içinde çalışıp, hedefimiz olan 2. Lig'e Nazilli Belediyespor'u çıkarmayı çalışacağız." Alıcık ise, "Nazilli belediyespor olarak bu sezon 2. Lig'e direkt çıkacağız. Kadromuzu koruduk. 4-5 nokta takviye ile yeni sezonda fırtına gibi eseceğiz" diye konuştu.



42 kişilik güçlü yönetim

Vahit Aysan başkanlığında yeni oluşan yönetim şöyle: Ziya Aksüt, Cemalettin Topçu, Hilmi Volaka, Ali Gürsoy, Nuri Aslan, Nevzat İzgi, Erdoğan Eker, Mustafa Altınok, Yaşar Gözdaş, İsmail Özer, Ahmet Uluhan, İbrahim Sarınoğlu, Nurettin Özkat, Abdullah Aktolun, Mehmet Atalay, Taner Günana, Mustafa Aktaş, Tacettin Demirağ, Mehmet Erkut, İ.Hakkı Özsavran, Ali Çankır, Arif Şentürk, Murat Kaplan, Ali Kırca, Selahattin Yılmaz, Cumali Tırpancı, Selim Kuş, Ali Aydın, Ahmet Günver, M.Ali Türeli, Doğan Güneş, Hulki Karakaya, Mehmet Koşar, Uygar Karadayı, İrfan Harmancı, Erhan Çam, Umut Portakal, Gürel Çırpanlı, Mertcan Gürsoy, Özgen Türker, Gürdal Yüzügüler. Denetleme kurulu üyeleri: Nurettin Gürsoy, Mehmet Fatih Şahin, Hakan Çakmakçı.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder