21 Ağustos 2011 Pazar

Nazilli ligde çok can yakar

Teknik patron Ceviz, "Çok iyi bir kadro kurduk. Dört yıllık 2. Lig özlemine son vereceğiz" dedi

Nazilli Belediyespor, yeni sezona 2. Lig parolasıyla girmeye hazırlanıyor. İskelet kadrosunu koruyan, dış transferde İlker Furkan Baştan (Gümüşhane), Emre Kahraman (İskenderun DÇ), Mustafa Aslan (Malatyaspor), Polat Özsel (Yıldızgücü), AhmetGüven (Uşak Belediyespor), Burak Koca (Denizlispor A-2), Erdal Akyürek (Kırşehirspor), İrfan Yazıcı (Yozgatspor), Ali Siterekli (Menemen Belediye), Aykut Yenen (Bursa Nilüfer), Okan Sarı (Dardanelspor) ve Onur Öncü Uyandı'yı (Keçiören Sportif) kadrosuna katan Siyah İnciler, hedefini 2. Lig olarak belirledi.




Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Çok iyi bir kadro oluşturduk. Eski ve yeni oyuncularımızarasındaki ahenk ve kaynaşma saha içerisindeki yardımlaşma çok iyi. Ligin başlamasını dört gözle bekliyoruz. Tüm taraftarlarımızın da takımlarını desteklemelerini ve lig bitimine kadar yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Denizlispor ile oynayacağımız maç aynı zamanda ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağımız İstanbulspor maçının da provası olacak" dedi.

Siyah İnciler huzura çıkıyor.

Nazilli Belediyespor, yeni sezonu bugün saat 16.30'da törenle açacak. 28 AğustosPazar günü 2011-2012 futbol sezonunun ilk haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak Siyah İnciler, bu maçın son provasını da sezon açılışından sonra Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor önünde saat 18.00'de yapacak. Yeni transferler açılışta taraftarlara tanıtılacak.

Kaynak : Yeni Asır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder