17 Eylül 2011 Cumartesi

Nazilli aşkıyla

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 4'te yaparak zirveye kurulan 'Siyah İnceler'e 6 belediye başkanı 'tam destek' sözü verdi

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta oynadığı 4 maçı da kazanarak zirveye kurulan Nazilli Belediyespor'a Nazilli'deki tüm belediye başkanları destek veriyor. Son Kilimli Belediyespor maçı sonrasında soyunma odasına giden ve futbolculara moral veren Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar ve Sultanhisar Belediye Başkan vekili Mehmet Ünsal Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a 'yalnız değilsin, yanınızdayız' mesajı verdi.
Siyah-beyazlı kulübün Onursal Başkanı olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık takım için özlenen birlik ve beraberliğin bu sezon tam anlamı ile yaşandığını belirterek, "Nazilli Belediyespor profesyonel bir takım olarak bölgemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Hedefimiz 2. Lig. Çevre belediye başkanlarımız ve Nazilli Belediyespora gönül veren herkes evimizde oynadığımız maçlara katılarak desteklerini esirgemiyor. Bu ne kadar doğru işler yaptığımızın göstergesi" dedi.
Başarı için tüm Nazilli'nen kenetlenmesi gerektiğini ve bunu bu sezon hissettiklerini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Başkanlarımızın desteği bizim için çok önemli. Tek yürek olarak hedeflediğimiz 2. Lige kenetlenen camiamızın ne denli büyük olduğu, birlik ve beraberliğimizin siyasi kimliğin geri plana itilmesi ile bir kez daha gösterdiğimiz için büyük gurur duyuyorum. Başkanlarıma da çok teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır hasret kaldığımız şampiyonluğu bu sezon yaşayacağız. Bu destek devamlı olmalı" diye konuştu.


Ceviz; "Seri bozulmayacak"

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, deplasmanda oynayacakları Bingölspor önünde de galibiyet serisine devam edeceklerini belirtti. Başarılı teknik adam, "Galibiyet serimizi aynı disiplin ve iyi oyunla sürdürmek, rehavete kapılmadan 5. maçımızı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Beşinci galibiyet için kilitlendik" dedi. Siyah-beyazlı ekipte sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.


Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder