21 Ekim 2012 Pazar

Teknik Direktör Ceviz'in İstifası Kabul Edilmedi!



Nazilli Belediyespor'un teknik direktör Mustafa Ceviz'in, Hatayspor beraberliğinin ardından sunduğu istifa kabul edilmedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktör Mustafa Ceviz'in, Hatayspor beraberliğinin ardından sunduğu istifa kabul edilmedi.

Sahasında oynadığı Hatayspor maçını son dakika golüyle 2-2 berabere tamamlayan Nazilli Belediyespor'da büyük üzüntü yaşandı. Teknik direktör Mustafa Ceviz, maçın ardından istifasını yönetim kuruluna sundu.

Ceviz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bazı nedenlerden dolayı, prensiplerim gereği maç sonrasında soyunma odasına giderek oyuncularımla vedalaştım ve istifamı sundum. Fakat kulüp başkanımız Vahit Aysan ve 2. başkan Ziya Aksüt istifamı kabul etmedi. Şehir dışında olan onursal başkanımız ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile oturup konuşulması gerektiğini belirttiler. Görüşmenin sonucunu bekleyeceğim" diye konuştu.

Hocam kaybettiğimiz hiçbir şey yok biraz gayret ile bu takım play offlara kalır hatta Şampiyon bile olabilir. Takımların güçleri birbirlerine yakın. Bu ligde bu sene birçok sürpriz olabilir. İstifa edip gitmenizi istemiyoruz. Takım sizinle istikrarı yakaladı. İstifanız bizi çok üzer. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder