4 Aralık 2012 Salı

Canınız Sağolsun!

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor ile karşılaşan Nazilli Belediyespor, zorlu rakibi karşısında etkili bir oyun sergilemesine rağmen sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.


STAT: İlçe HAKEMLER: Kutluhan Bilgiç (6), Cevdet Kömürcüoğlu (6), Fevzi Demirhan (6)

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Kurtuluş (5) - Erdinç (4), Mehmet Taş (5), Aykut (4) (Dk. 71 Lider 5), Furkan İlker (5) (Dk. 79 Hüseyin 4), Fatih Özer (4), Ümit (5), İsmail (4), Yusuf (5), Muğdat (6), Burhanettin (5) (Dk. 87 Furkan Aydın) BURSASPOR: Harun (6) - Basser (6), İbrahim (6) (Dk. 46 Taha Can 5), Ömer (6), Vederson (7), Forsell (7), Belluchi (7), Musa (5) (Dk. 33 Ndiaye 4) (Dk. 61 Tuncay 5), Sestak (6), Murat (5), Okan (6)

GOLLER: Dk. 27 Okan, 34 Forsell, 35 Belluschi (Bursaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 33 Furkan İlker (Nazilli Bld), 47 Ndiaye (Bursaspor)


Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor ile karşılaşan Nazilli Belediyespor, zorlu rakibi karşısında etkili bir oyun sergilemesine rağmen sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Nazilli İlçe Stadı’nda oynanan maçta yeşil beyazlı ekibin gollerini 27. dakikada Okan, 34. dakikada Forsell ve 35. dakikada Belluschi attı.


MUĞDAT KAÇIRDI, BURSA ATTI

Nazilli Belediyespor karşılaşmaya hızlı başladı. 8 ve 14. dakikalarda Muğdat net pozisyonları gole çeviremedi. 16. dakikada gelişen Bursaspor atağında Forsell sağ kanattan ortaladı, Murat gelişine şutladı, meşin yuvarlak Kurtuluş’ta kaldı. 27. dakikada konuk takım golü buldu. Nazilli Belediyespor ceza alanı dışında topla buluşan Okan şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 34. dakikada fark ikiye çıktı. Vederson’un kullandığı serbest vuruş barajdan döndü, boşta kalan topu Forsell ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. 35. dakikada Bursa golleri üçledi. Bu dakikada Belluschi ceza sahası dışından sert bir şutla Kurtuluş’u avladı ve ilk yarı 3-0 Bursaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. 75. dakikada Tuncay’ın ara pasıyla ceza alanına giren Sestak sert vurdu, top üstten auta çıktı. 89. dakikada Erdinç sol çaprazdan şansını denedi top Harun’da kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bursaspor ziraat Türkiye Kupası’nda 5. tura çıkan takım oldu.

MAÇTAN NOTLAR

Nazilli’ye Bursaspor’un gelişiyle ilçede hayat adeta durdu. Sporseverler stat önünde bilet alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Tribünler maçın başlamasından saatler önce doldu. Futbol severler stat çevresindeki evlerin balkonları ve çatılarına çıkarak karşılaşmayı izledi. Biletler tamamen tükendi. Bursaspor taraftarları, centilmenlik örneği göstererek karşılaşmadan önce Nazilli Belediyespor’lu futbolcularını tribüne davet etti ve alkışladı. Bunun üzerine Nazillili taraftarlar da Bursasporlu futbolcuları tribüne davet etti. İki takım taraftarı daha sonra birbirlerini alkışladı. Ardından her iki takım futbolcuları bir araya gelerek tribünlerin bu centilmenlik gösterisine alkışlarla destek karşılık verdi. Nazilli Belediyespor taraftarı Tuncay ŞANLI’ya büyük ilgi gösterdi. Tercübeli futbolcuya yönelik ev sahibi ekibin taraftarları uzun süre tezahüratta bulundu. Tuncay da kendisine gösterilen bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı ve taraftarı selamladı. Bursaspor taraftarı Nazilli’de de takımını yalnız bırakmadı. Yaklaşık 300 kişilik yeşil-beyazlı taraftar, tribündeki yerlerini aldı ve takımlarına büyük destek verdi. Karşılaşmayı 5 bine yakın sporsever izledi. Aydın Valisi Kerem AL, Kaymakam Mehmet OKUR, Nazilli Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Ekrem TURAN, Belediye Başkanı Haluk ALICIK, Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Seydi SALMAN, Emniyet Müdürü İlyas KARPINAR ve çok sayıda protokol üyesi siyah-beyazlı takıma destek vermek için tribündeki yerlerini aldılar.

Kaynak : nazillihavadis.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder