31 Mart 2013 Pazar

F.Kahramanmaraşspor 1-2 Nazilli Belediyespor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Nazilli Belediyespor, deplasmanda Faturavizyon Kahramanmaraşspor'u 2-1 yendi.

Stat: 12 Şubat

Hakemler: Hüseyin Çiftsüren, Felat Tekeş, Muhammet Çekin

Faturavizyon Kahramanmaraşspor: Taylan, Zafer, Adem, Onur, Mert (Dk. 62 Fahrettin), Taha (Dk. 65 Gökhan), Erkan Kurt, Berkan, Serkan, Bilal (Dk. 79 Aytaç), Erkan Çelenk

Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Mehmet, Aykut (Dk. 75 Burhanettin), Muğdat, Bora, Mert, Hüseyin (Dk. Mustafa), Lider, Gökhan Çakır (Dk. 81 Furkan), Kemal, Yusuf

Goller: Dk. 27 Erkan Kurt (Faturavizyon Kahramanmaraşspor), Dk. 18 Gökhan Çakır, Dk. 62 Mehmet (Nazilli Belediyespor)

Kırmızı kart: Dk. 70 Onur (Faturavizyon Kahramanmaraşspor)

Sarı kartlar: Dk. 35 Mert, Dk. 70 Gökhan, Dk. 86 Adem (Faturavizyon Kahramanmaraşspor), Dk. 89 Kurtuluş (Nazilli Belediyespor)

18'inci dakikada sol taraftan Lider'in ortasında Gökhan sert vurarak topu filelerle buluşturdu: 0-1. 

27'nci dakikada serbest atışı kullanan Berkan'ın ortasında ceza sahası içerisinde karambol oluştu. Topa son olarak dokunan Onur takımına beraberliği getiren golü attı: 1-1. 

62'İnci dakikada Nazilli Belediyespor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Mehmet'in sert şutunda meşin yuvarak savunmaya da çarparak ağlarla buluştu: 1-2. 

70'inci dakikada rakibine sert müdahalede bulunan Kahramanmaraşsporlu Onur, ikinci sarı karttan sonra kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

Karşılaşma Nazilli Belediyespor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. 

Kaynak: AA

Lideri yeneceğiz dedik ve yendik.  Bir maç eksiğimiz var ve liderden 7 puan gerideyiz Nazilli Belediyespor inşallah daha iyi yerlere gelecek. Bütün futbolcularımızı teknik heyetimizi ve yönetimimizi kutluyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder