3 Nisan 2013 Çarşamba

Nazilli Belediyespor dolu-dizgin: 4-2


SPOR TOTO 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk kovalayan Nazilli Belediyespor, sahasında ağırladığı Sakaryaspor A.Ş’yi 4-2 mağlup ederek hedefine bir adım daha yaklaştı. Siyah İnciler, Teknik Direktör Akif Kaya yönetiminde oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Muğdat 3 gol birden atarak hat-trick yaparken, İsmail Konuk defanstan gelerek ağları havalandırdı. Rakip takımın golleri 42 dakikada Bünyamin ve 78 dakikada Onur’dan geldi.

TRİBÜNLERE ‘KIRMIZI KARANFİL’

Maçı 2000’e yakın taraftarın yanı sıra Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, Sakaryaspor’lu yöneticiler, Aydın 1923 Teknik Direktörü Selahattin Dinçer de izledi. 11 kişiden oluşan Sakaryaspor taraftar topluluğu takımlarına destek verdi. Teknik Direktör Akif Kaya’ın diğer 2 maçta olduğu gibi Sakaryaspor maçında da oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Nazilli Belediyespor’lu futbolcular tribünlere ‘kırmızı karanfil’ atarak taraftarlarına olan sevgilerini gösterdi. Nazilli Belediyespor taraftar topluluklarından ‘Siyah-İnciler’, maçın başlamasına az bir süre kala Sakaryaspor’lu futbolcuları yanlarına çağırarak alkışladı. Karşılaşmanın sonunsa Aydınspor 1923 aleyhine küfür eden 4 kişi emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Taraftarlar işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

ALICIK, DENİZ’İ KUTLADI

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, karşılaşmadan önce Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Anadolu Ajansı Aydın İl Temsilcisi Suat Deniz ile görüşerek, Sümer Ekspres ve Havadis gazetelerindeki yazılarından dolayı kutladı. Siyah-beyazlılar önümüzdeki hafta gurubun zayıf ekiplerinden Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Kaynak : nazillihavadis.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder