10 Haziran 2013 Pazartesi

Kurtuluş Yurt'un taliplisi çok

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla play-off oynayan Nazilli Belediyespor'da kaleci Kurtuluş Yurt, gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti.

Bu sezon görev aldığı 24 maçta görev yapan Kurtuluş'u Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarının transfer listesine aldığı öğrenildi. 
Genç kaleci ile Süper Lig'den Kayseri Erciyesspor, Antalyaspor ve Torku Konyaspor ilgileniyor. 

PTT 1. Lig'den çok sayıda takımın da peşinde olduğu Kurtuluş ''Her oyuncunun bazı hayalleri vardır. Önümde çok uzun yıllar var. Sürekli çalışarak Süper Lig'de oynamak istiyorum'' ifadelerini kullandı. 

Futbol hayatına doğduğu yer olan Çeşme Belediyespor'da başlayan Kurtuluş, profesyonelliğe 2008'de şimdiki takımı Nazilli Belediyespor'da imza attı. 

Ertan Süzgün Sözleşmesi 2015 yılına dek uzatılan 90 doğumlu başarılı kalecinin yeni rotasının hangi takım olacak önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kaynak:ajansspor.com

Kalecimizi başka bir takıma vermemiz bütün planlarımızın alt üst olması demek. Bu konuyu yönetimin dikkate alacağına eminim. Ancak Kurtuluş'tan daha iyi bir kaleci gelirse Kurtuluş gidebilir. Bunun dışında tabiki Kurtuluş'un takımda kalmasını istiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder