11 Ocak 2014 Cumartesi

Nazilli Belediyespor’da forma savaşı başlıyor

Nazilli Belediyespor, 3 futbolcu ile anlaştı. Defans, Kaleci ve Orta Saha oyuncusu transfer eden siyah-beyazlı ekip, 1 hafta öncesine kadar 19 futbolcu ile kamp yaparken bugün ise bu sayı 30’u buldu. Siyah-Beyazlılarda her mevkiinin ikişer alternatifi olurken, teknik heyetin kamp sonunda ligde zorluk yaşamasından korkuluyor.

Perşembe günü 5 futbolcunun, bugün ise Kurtuluş’un kampa dahil olduğunu ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler; “6 futbolcumuzun kampa dönmesinin ardından Antalya kampında çalışmalarımız hız kazandı. Yeni transferlerimizin uyum sorunun da kamp sonuna kadar giderilmesini ümit ediyoruz. Son olarak teknik heyetimizin raporu doğrultusunda Tekden Denizli Belediyespor’dan kaleci Ceyhun Dmircan ve Sancaktepe Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Oktay Gümüş ile 1,5 yıllığına anlaştık. Ayrıca Çaykur Rizespor’dan defans oyuncusu Mesut Yılmaz’ı sezon sonuna kadar kiralayarak renklerimize bağladık” dedi.

KALEDE SAYI 4’E ÇIKTI

Devre arası yaşanan kadro dışı krizinin aşılmasıyla 9 futbolcudan 6’sı Antalya kampına dönerken, 19 kişi ile başlayan kamp yeni transferler ve aflar ile biranda 30’a ulaştı. Başarılı kaleci Kurtuluş’un kampa dönmesi ile 3’e çıkan kaleci sayısı Tekden Denizlispor’dan transfer edilen Ceyhun Demircan ile 4’e çıktı. Kale de sayının 4’e çıkması ise affedilen Kurtuluş Yurt’un yada yeni transfer Sofu Baykal ile yolların ayrılacağı ihtimalini ortaya çıkarırken, 3. kalecinin alt yapıdan yetişen Ömer Kavurkacı olacağı ifade edildi. Öte yandan 1,5 yıllığına anlaşılan 24 yaşındaki Ceyhun Demircan’ın kariyeri ise formayı zorlayacağını gösteriyor.

FORMA SAVAŞI YAŞANACAK

Orta sahada Ali Setirekli ve Hüseyin Akoğlu’nun sakatlıkları nedeniyle oluşan açığın yeni transferlerle doldurulduğu görülürken, Akoğlu ve Setirekli’nin iyileşmesinin ardından forma savaşının yaşanacağı ön görülüyor. Devre arasında her mevkiye takviye yaparak yaşanacak olan forma savaşının Nazilli Belediyespor’u üst sıralara taşımada etkili olacağı dile getirirken, yapılan transferlerin işleri epeyce kızıştıracağı ön görülüyor. 

MESUT YILMAZ KİMDİR?

12 yaşında futbola Çaykurspor altyapısında başlayan 25 yaşındaki defans oyuncusu Mesut Yılmaz, 2006 yılında amatörden Çaykur Rizespor’a transfer oldu. 1 ay amatör lisanslı olarak Çaykur Rizespor'da oynadıktan sonra performansı ile göz dolduran Yılmaz, aynı ay içinde profesyonel sözleşme imzaladı. 2013 yılına kadar Çaykur Rizespor'da forma giyen başarılı defans oyuncusu transfer olduğu Göztepe'de yarım sezon oynadı. 

CEYHUN DEMİRCAN KİMDİR? 

11 yaşında futbola memleketi Mudanya’da başlayan 24 yaşındaki kaleci Ceyhun Demircan, 2004 yılında ilk amatör transferini Bursaspor’a yaptı. 2006 yılında Bursaspor’da kendini profesyonel yapan imzayı atan Ceyhun, 2010 yılında Yaloıvaspor’da kiralık olarak oynadı. 2011 yılında Bursaspor’daki sözleşmesini karşılıklı olarak fesih eden kaleci Ceyhun, İskenderun Demirçelikspor’a transfer oldu. 2 yıl İskenderun’da oynayan Ceyhun, yarım sezon da Tekden Denizlispor’da oynadı. 17 kez millî takımlara çağrılan Ceyhun Demircan, 2 kez Türkiye U-15, 5 kez Türkiye U-16, 1 kez Türkiye U-17 ve 2 kez de Türkiye U-18 forması olmak üzere toplam 10 kez millî formayı giydi.

OKTAY GÜMÜŞ KİMDİR?

13 yaşında futbola Çaykur Rizespor alt yapısında başlayan orta saha oyuncusu Oktay Gümüş, 2007 yılında kendisini profesyonel yapan imzayı Çaykur Rizespor'da attı. Daha sonra sırasıyla Pazarspor, Sürmenespor ve Bayrampaşa'ya kiralık giden başarılı oyuncu, 2010'da Bayrampaşa'ya transfer oldu. 2 sezon Bayrampaşa'da, 2 sezon İnegölspor'da ve 2 sezon da Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Oktay Gümüş, son olarak da yarım sezon Sancaktepe Belediyespor'da forma giydi. 

Haber Kaynağı: ÜMİT ÖZMEN

Haber ve Fotoğraflar nazilliadalet.org sitesinden alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder