6 Nisan 2014 Pazar

Nazilli'de hedef lideri yenmek!

Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, "Altınordu'yu taraftarımızın desteğiyle yenmek istiyoruz" dedi.

Volaka, yaptığı açıklamada, BUGSAŞ Spor deplasmanında önemli bir 3 puan aldıklarını ancak bu galibiyetin anlam kazanabilmesi için Altınordu maçını da kazanmaları gerektiğini söyledi.

Ligde üst sıraların çok karışık olduğunu kaydeden Volaka, "Ligin tepesi adeta ateşten bir çember. Tüm takımların puanları birbirlerine yakın. Biz 3 puan alarak zorlu bir engeli aştık. Şimdi grubun en iyi takımı olan lider Altınordu maçını bekliyoruz. Lider Altınordu'yu taraftarımızın desteğiyle yenmek istiyoruz. 4 oyuncumuz cezalı da olsa bu maçı kazanacak gücümüz var" dedi.

Nazilli Belediyespor'da BUGSAŞ Spor maçında kırmızı kart gören Mehmet Taş'ın yanı sıra cezalılar Sofu Baykal ve İlker Cihan ve cezası devam eden Barış Bakır bu hafta forma giyemeyecek.

Ligde son 6 haftaya 47 puanla 6. sıradaki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un 2 puan önünde giren Altınordu, bu hafta lider Altınordu'yu konuk ettikten sonra sırasıyla Kızılcahamamspor (D), Pazarspor, Bayrampaşa (D), Tepecikspor ve Ofspor'la (D) karşılaşacak.

Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder