9 Ağustos 2016 Salı

Nazilli Belediyespor'da görev dağılımı

Nazilli Belediyespor’da geçtiğimiz hafta göreve seçilen Murat Kaplan başkanlığında toplanan yönetimin ilk işi görev dağılımı oldu.
Nazilli Belediyespor da görev almanın gurur verici olduğuna dikkat çeken Nazilli Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Özgen Türker; “Onursal Başkanımız Haluk Alıcık ile yönetim kurulu üyeleri olarak yaptığımız toplantıda 50. yılımıza özel bir hedef çizdik. Bunu basın toplantısında en ince ayrıntılarına kadar anlatacağız. Ayrıca yönetim kurulumuzun görev dağılımını yaptık ve transfer komitemizi oluşturduk. Hedefimiz gereği bugünden itibaren 50’nci kuruluş yılına yakışır kadro oluşturma çerçevesinde transfer çalışmalarına da başladık” dedi.

TRANSFER KOMİTSİ DE BELİRLENDİ

Murat Kaplan başkanlığındaki Nazilli Belediyespor yönetim kurulunda Başkan Vekilliklerini Ziya Aksüt, Nevzat İzgü ve Yaşar Gözdaş, As Başkanlıkları Erol Karakuş, Mehmet Koşar, Hasan Güney ve Aziz Cemalbey, Muhasipliği Zafer Kun, Genel Kaptanlığı Hakan Alıcık, Basın Sözcülüğünü Özgen Türker, Hukuk İşlerini Özer İncegül, Profesyonel Şube Sorumluluğunu Cemil Şaffak, Abdullah Karaefe, Mustafa Tuğrul, Arif Şentürk, Turgut Yerlikaya ve Mirzaali Pamuk, Amatör İşler Sorumluluğunu Ali Aydın, Nurettin Kırlıoğlu, Ali Kurt ve Mehmet Yılmaz, Altyapı Sorumluluğunu Ali Çetinkaya ve Birol Karadağlı, Tesisler Sorumluluğunu Mustafa Aktaş, Haluk Öztürk, Tahsin Kesici ve Ferdi Güler, Taraftar Sorumluluğunu Hasan Güney ve Özgen Türker, Sağlık İşlerini ise Ercan Sarıot yönetecek. Ayrıca Nazilli ekibinin transfer komitesinde ise Özgen Türker, Hakan Alıcık, Mehmet Koşar, Hasan Güney, Yaşar Gözdaş, Ali Aydın, Turgut Yerlikaya, Birol Karadağlı, Ali Çetinkaya, Engin Topaç ve Zafer Kun söz sahibi olacak.

Kaynak: nazilliadalet.org  ÜMİT ÖZMEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder