30 Ekim 2007 Salı

Balıkesir Üzgün Biz Mutluyuz

Balıkesirspor kulübünün başkanı Kemal Büyükakın, Nazillispor karşısında alınan 1-1'lik beraberlikle ilgili, ''Taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatamadığımız için üzgünüz'' dedi.
Büyükakın, yaptığı açıklamada, mutlak galibiyet hedefiyle çıktıkları Nazillispor karşısında maçın büyük bölümünde iyi bir futbol sergilemelerine karşın beklemedikleri anda yenilen golün hem sahadaki futbolcuları hem de tribünleri dolduran binlerce taraftarı şok ettiğini söyledi.
Kırmızı-beyazlı takımın, grubun en iyi ekibi olduğuna inandıklarını ifade eden Büyükakın, şöyle konuştu: ''Nazillispor maçında oyun istediğimiz gibi başladı. Futbolcularımız sahada, taraftarımız tribünlerde görevlerini yerine getirdi. Skoru daha farklı yapacağımız anda yediğimiz beraberlik golü ile bocaladık. Farklı kazanabileceğimiz bir maçı iki puan kaybederek tamamladık. Tribünleri doldurarak hem Mehmetçiklerimizin yalnız olmadığını gösteren hem teröre tepkisini dile getiren ve hem de takımlarına muhteşem destek veren taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatamadığımız için üzgünüz.''
Büyükakın, iç sahada kaybedilen puanı, gelecek hafta oynayacakları Altınordu karşısında alacakları galibiyetle telafi yoluna gideceklerini belirterek, ''Taraftarlarımız endişe etmesin. Balıkesirspor lig sonunda şampiyon olacak. Bunun için kadromuz gerektiğinde yeni isimlerle takviye edilecek'' dedi.
-5 BİN 150 YTL MEHMETÇİK VAKFI'NA-
Öte yandan, Balıkesirspor Kulübü, Nazillispor karşılaşmasını 7 bin biletli seyircinin izlediğini ve masraflar çıktıktan sonra kalan 5 bin 150 YTL'nin Mehmetçik Vakfı'nın banka hesabına aktarılacağını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder