11 Ekim 2007 Perşembe

Nazilli Belediye'de kadro sıkıntısı

Nazilli Belediyespor'da teknik heyet, sakat ve cezalı oyuncular yüzünden kadro kurmakta güçlük çekiyor.
Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak gerçekten çok zor günler geçirdiklerini belirtti.
Yeloğlu, şöyle konuştu:
''Teknik heyetimiz takım kurmakta zorlanıyor. Takımımızda Gökhan, Kemal ve Serkan Ünlü sakat, Yusuf ve Hüsnü ise kart cezalısı durumundalar. Liglerin başlamasından bu yana galibiyet ile tanışamadık. Bu hafta zorlu Konya deplasmanında ise bir sürpriz yaparak galibiyet ile tanışmak istiyoruz. 5 eksiğimiz olmasına rağmen mevcut oyuncularımız bizlere galibiyet sözü verdiler. Bu bayramda Konya deplasmanında kazanacakları ilk galibiyeti de tüm taraftarlarına hediye edeceklerini belirttiler.''


Aslında takım bir ateşleme bekliyor bir türlü bu olmadı 1-0'lık 2 maglubiyet var bu maçlarda berabere olabilirdi. Şanssızlıkla yenilmiş 2 gol aslında bu maçlarda 1 yiyip 2-3 gol atsaydık yediğimiz gollerin hiçbir önemi olmazdı. Tek sorunumuz var gol atamamak.
1984 yılında da böyle olmuştu takım bir türlü galip gelemiyordu. Kaç maçtan sonraydı tam hatırlamıyorum ama Ödemişspor'u deplasmanda 1-0 yenmiştik ve ilk galibiyetimizi almıştık. Yalnız o zaman yoktan bir takım ortaya çıkarılmıştı. Nazilli Efesporun takviyesi ve diğer amatör futbolcular ile kurulmuş bir takım. Şimdi ise 2 nci ligden düşmüş bir takım böyle olmamalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder