19 Kasım 2007 Pazartesi

''Oynanan futboldan memnun değilim''

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Yıldırım Uran, Kütahyaspor maçında oynanan futbol ve alınan sonuçtan memnun olmadığını bildirdi.

Uran, Kütahyaspor maçının her açıdan zorlu geçeceğini tahmin ettiklerini, ancak bu kadar kötü futbol beklemediğini belirterek, şöyle konuştu: ''Futbolcularım, hafta içindeki çalışmalarda müthiş bir performans göstermesine rağmen maçta aynı durumla karşılaşamadık. Kötü futbola rağmen çok sayıda gol pozisyonu bulduk ama yaralanamadık. Demek ki daha çok çalışacağız. Sahaya çıkıp ben gol atacak değilim. Bu kaybedilen puanları inşallah ileride aramayız. Maç yapmadan geçireceğimiz bu haftada eksik yönlerimiz üzerinde çok çalışacağız.'' Ligde daha hiçbir şeyin netleşmediğini de belirten Uran, uzun lig maratonunda her takımın sıralamadaki yerinin değişebileceğini, bu nedenle gelecek maçlara umutla baktığını kaydetti.

Böyle giderse ilk 3 'ten zaten umudumuz yok ta ilk 5'e bile girmemiz imkansız olur. Geçen yıl herkese gol atan bu takım niye gol atamaz hale geldi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder