3 Şubat 2008 Pazar

Tek Hedefimiz var "Galibiyet"

Nazilli Belediyespor, Aydınspor ile bugün deplasmanda yapacağı maça galibiyet için gidecek.

Hafta başından bu yana, taraftarların internet sitesindeki mesajları yüzünden gerilen maç öncesi, Nazilli Belediyespor cephesinde tüm hazırlıklar tamamlandı.

Aydınspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmalarının her zaman büyük çekişmelere sahne olduğunu belirten Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Yüksel, yaptığı açıklamada, Aydın deplasmanında karşılaşmayı izlemeye gelen futbolseverlere futbol ziyafeti çekeceklerini bildirdi.

Yüksel, ''Nazilli Belediyespor camiası olarak önce dostluğun kazanmasını istiyoruz. Biz hesaplarımızı galibiyet üzerine kurduk. Çünkü hedefimiz bir üst lige çıkmaktır. Bunun için de sezon sonuna kadar fire vermek istemiyoruz. Bu arada Aydınspor'un şu anki bulunduğu durum da bir kardeş kulüp olarak bizleri üzüyor'' dedi.

Teknik Direktör Hakkı Aslan da Aydınspor maçına çok farklı duygularla çıkacağını söyledi.

Aydınspor'un ve Nazilli Belediyespor'un gönlünde ayrı yerleri olduğunu belirten Aslan, ''Geçmişte Aydınspor'da hem forma giydim hem de teknik direktör olarak çalıştırdım. Şimdi ise geçtiğimiz yıllarda şampiyonluk sevinci yaşayarak bir üst lige çıkardığım Nazilli Belediyespor'u tekrar bir üst lige çıkarmak için göreve getirildim. Tabii ki bizler profesyoneliz. Tüm duygularımızı içimize atmak zorundayız. Şimdi Aydın'dan üç puan ile dönmenin hesaplarını yapıyoruz'' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder