12 Temmuz 2008 Cumartesi

Nazilli Belediyespor sezonu açtı!

Bu sezon 3 ncü Ligde 2 nci grupta mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde 26 futbolcusu ile çalışmalara başlayan Nazilli Belediyespor'da hedef şampiyonluk olarak belirlendi.
Teknik Direktör Hakkı Aslan ile yardımcıları Gürhan Sönmez ve Yalçın Bilgiç nezaretinde ilk antrenmanı yapan futbolcuları Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ve Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Erol Sezgin ile yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadılar. Siyah-beyazlı yönetim ilk çalışma öncesi iç transferde Mutlu, İbrahim, Hüseyin, Kenan, Nizamettin ve Baha ile yapılan görüşmeler sonrasında 6 futbolcunun sözleşmelerini birer yıl daha uzattı.
Dış transferde de çalışmalarını sürdüren yöneticiler Samsunspor altyapısında yetişen kaleci Kemal, Ispartaspor'dan sağ kanat oyuncusu Onur Güdül, Kütahyaspor'dan defans oyuncusu Fatih Yılmaz, Nilüfer Belediyespor'dan forvet oyuncusu Oskay Zeybekoğlu, Fethiyespor'dan defans oyuncusu Fahri Gül, Konyaspor'dan sol kanat oyuncusu Birkan Komonavalı, İnegölspor'dan forvet oyuncusu Serdar Kılıç, Beykoz'dan orta saha oyuncusu Egemen Gülcan, Gazi Belediyespor'dan kaleci Kenan Ergin, Muğlaspor'dan orta saha oyuncusu Yüksel Babayiğit ve Rizespor'dan da orta saha oyuncusu Yüksel ile anlaşma sağladı. Teknik Direktör Hakkı Aslan, geçen yılki kadroya yeni takviyeler yapılarak iyi bir ekip kurduklarını belirterek,
''Bugünden itibaren yeni sezonun startını verdik. Yoğun bir şekilde çalışarak yeni sezona en iyi bir şekilde hazırlanacağız. Sezonun başlaması ile birlikte ekibimizle ve camiamızla birlikte hedefimiz olan şampiyonluğu bu sezon mutlaka Nazilli halkına ve taraftarlarımıza hediye edeceğiz'' dedi. Nazilli Belediyespor Başkanı Erol Sezgin ise yaptığı açıklamada, yönetim kurulu, futbolcular, teknik kadro ve taraftarların da destekleri ile Nazilli Belediyespor'un bu yeni sezonda bir yıl gecikmeli de olsa hak ettiği yer olan 2.Lig'e çıkmayı başaracağını kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder