21 Eylül 2008 Pazar

Nazilli Belediyespor eski Teknik Direktörü Hakkı Aslan'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Adnan Özbağcı'yı getirdi.
Nazilli Belediyespor yeni teknik direktörünü buldu. Sezonun açılış maçında deplasmanda Yeni Menemen Belediyespor karşısında alınan 3-1 mağlubiyet sonrasında sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirterek istifa eden Teknik Direktör Hakkı Aslan’dan boşalan teknik direktörlük görevine Adnan Özbağcı getirildi. Daha önce bir çok kulüpte teknik direktörlük görevi yapan Türk Futbolunun önemli kulüplerinden olan Sakaryaspor, Malatyaspor, Altay, Kayserispor gibi takımları çalıştıran Adnan Özbağcı ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
Nazilli Belediyespor’un gibi hedefi olan bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Nazilli Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Adnan Özbağcı; “Nazilli Belediyespor yönetimi ile oturup konuştuktan sonra karşılıklı olarak anlaşarak 1 yıllık sözleşme imzaladık. Hedefi şampiyonluk olan bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Artık bundan sonra camia olarak birlik ve beraberlik içerisinde takımı en iyi yerlere götürmek için çalışacağız. Hedefleri büyük olan bir camiaya geldiğimin bilincindeyim. Önümüzde çok zorlu bir maraton var. Çok iyi ve kaliteli oyunculardan oluşan bir kadroya sahibiz. Nazilli Belediyespor yönetimi bana güvenerek takımı emanet ettiler ve bende bu güveni boşa çıkarmamak için oyuncularımla birlikte hedefimiz olan şampiyonluğa ulaştırmak için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi. Kaynak: Nazilli Gündem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder