24 Şubat 2009 Salı

Şampiyonluğa inandık!

Nazilli Belediyespor’da Kulüp Başkanı Engin Topçu, taraftarlarının desteğiyle Yeni Menemen Belediyespor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Torbalıspor’a 1-0 yenilerek averajla 2. sıraya düşen siyah-beyazlılar, Pazar günü sahalarında lider Yeni Menemen Belediyespor’u yenerek, liderliği tekrar ele geçirmenin hesaplarını yapıyor.

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu yaptığı açıklamada, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları maçta en büyük kozlarının taraftar desteği olacağını belirterek, “Bu önemli karşılaşmada kulübümüze maddi ve manevi yönden zarar gelmemesi için taraftarlarımızdan futbol kurallarına uygun bir şekilde ve centilmence Nazilli Belediyespor’u desteklemelerini istiyoruz. Oyuncularımız üç puan alarak Yeni Menemen Belediyespor’u eli boş göndereceklerine dair ant içtiler” dedi.

İlerleyen haftalarda kendilerinden daha çok bahsedileceğini, şampiyonluk hedefinden asla vazgeçmeyeceklerini vurgulayan Engin Topçu, “Bu sezon hedefe ulaşabilecek bir kadromuz var. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur. Biz şampiyonluğa yürekten inandık. Taraftarlarımız da bize inansınlar” diyerek sözlerini tamamladı.
 • BU HABER NAZİLLİ ANADOLU GAZETESİ’NDEN ALINTIDIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder