20 Haziran 2009 Cumartesi

"Nazilli'yi 2 nci Lige çıkaracağız"

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydınspor'un başarısızlığına kimsenin kılıf uydurmaması gerektiğini bildirdi.

Alıcık, Aydın'da katıldığı bir davette, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aydınspor'un küme düşmesine üzüldüğünü, Aydınspor'un bir an önce toparlanıp, tekrar profesyonel liglere geri dönmesini arzuladığını belirtti.

Kendisinin Aydınspor'un Fenerbahçe'yi yendiği maçta tribünde olduğunu ve ''Aydın'' diye gururla bağırdığını anlatan Alıcık, Aydınspor ve Nazilli Belediyespor arasında yıllardır bir gerginlik ortamı yaratılmaya çalıştığını, ancak buna artık son vereceklerini söyledi.

Tribünde ''birkaç kendini bilmez taraftarın yaptığı yanlışların'' Aydın ve Nazilli'nin bir birine düşman olarak gösterilmesine kadar gittiğini, kendisinin son oynanan maçtan sonra bu olaya çanak tutanlara açık bir şekilde tepki gösterdiğini anlatan Alıcık, ''Biz içimizdekileri temizledik. Bundan sonra Nazilli Stadı'nda küfür olmayacak. Nazilli'de seyirci portföyü değişecek. Rakibimizi korkutacağız, ama bunu tekme, tokat, küfürle değil, şarkılarla türkülerle yapacağız'' dedi.

Aydınspor'un yıllardır kötü yönetildiğini öne süren Alıcık, şöyle devam etti:
''Nazilli Belediyesi, Esat Ergüler döneminde Aydınspor'a destek olmuştur. Aydınspor'un deplasmanlara Nazilli Belediyesi'nin otobüsleri ile gittiği dönemler oldu. Sonuç olarak Aydınspor kötü yönetildiği için küme düştü. Aydınspor camiasının artık harekete geçmesi gerekir. Aydın'da kenetlenme mutlaka sağlanmalı. Şimdi herkes kendini bir yere çekiyor, herkes birbirinin arkasından kuyu kazıyor. Aydınspor'un başarısızlığına kimse kılıf uydurmasın. Nazilli deplasmanına geldiklerinde futbolcuların içecek suyu yoktu. Bunu bana söylediler.''

-''NAZİLLİ'Yİ ÇIKARACAĞIZ''-
Alıcık, Aydın Süper Amatör Lige bu sezon çıkan Yıldızgücü'nün de kulüp başkanı olduğunu, bu kulübü Nazilli Belediyespor'un pilot takımı yapacaklarını, amaçlarının Türk sporuna kaliteli futbolcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

Nazilli Belediyespor'u ikinci lige çıkaracak bir takım kurma peşinde olduklarını ifade eden Alıcık, ''Transfer listemiz hazır, futbolcularla önümüzdeki hafta teker teker görüşmeye başlayacağız. Sadece Nazilli değil tüm Aydın'ın destek çıkacağı bir takım yaratmak istiyoruz. Açılışımıza Aydınlı taraftarları ve gazetecileri de bekliyoruz'' diye konuştu.

Alıcık, Aydınspor'dan Bartu ve Ahmet Yapıcı'nın iyi futbolcular olduğunu maddi olarak anlaşma sağlanırsa transfer edebileceklerini dile getirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder