3 Temmuz 2009 Cuma

Rıdvan Dilmen, Memati’ye Nazilli’de penaltı attı!

Eski Milli Futbolcu, TV Yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Kurtlar Vadisi Dizisi’nde ‘Memati Baş’ tiplemesiyle tanınan Gürkan Uygun, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın daveti üzerine Nazilli’ye geldiler. İlk olarak Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret eden Dilmen ve Uygun, daha sonra Esat Ergüler Tesisleri’ne giderek, hayranlarıyla birlikte oldular.

Esat Ergüler Tesisleri’nde Nazilli Belediyespor forması giyen Rıdvan Dilmen ve Gürkan Uygun, hayranlarının ısrarını kıramayarak penaltı atıştılar. Gürkan Uygun’un kaleci olmasını isteyen Rıdvan Dilmen, 6 penaltı atışının tamamını gol yaparak ‘kol saati’ kazandı. Doğum yeri Nazilli’de olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, “Ben Nazilli’de doğmuş, Nazilli’de okumuş, çok kişinin üzerimde emeği olan bir kardeşinizim. Nazilli Belediyespor 3. Lig’e yakışmıyor. Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu’nun daveti üzerine Nazilli’ye geldim. Nazilli Belediyespor’un daha üst liglerde yer alması için elimden geleni yapacağım. Kulüp yöneticileriyle bir toplantı yaparak, transfer edilmesi gereken futbolcular hakkında bilgi alış-verişinde bulunduk. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Nazilli Belediyespor eminim ki ipi göğüsleyecektir” dedi.


KAPALI SPOR SALONU’NA RIDVAN DİLMEN İSMİ VERİLDİ

Nazilli Belediye Meclisi’nin Sümer Park’ta bulunan Kapalı Spor Salonu’na ‘Rıdvan Dilmen’ isminin verilmesini gururla karşıladığını belirten Rıdvan Dilmen, “Nazilli Belediyesi’nin almış olduğu karar beni çok duygulandırdı. Hemşerilerimin bu ilgisine karşılıksız kalmam mümkün değildir. Nazilli Belediyespor için, Nazilli için, Nazilli’nin bir evladı olarak üzerime ne düşüyorsa bugün de, yarın da yerine getireceğim” diyerek sözlerini noktaladı.


ALICIK’TAN, DİLMEN’E PLAKET

Öte yandan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’nin tanımında etkin rol oynayan ve Nazilli Belediyespor’a katkılarından dolayı Rıdvan Dilmen’i plaketle ödüllendirdi. Plaket törenin ardından Rıdvan Dilmen ve Gürkan Uygun, ilçenin meşhur pidecisi Kısmet Pide’ye giderek, pide ziyafeti çektiler. Dilmen ve Uygun, Nazilli’den Kuşadası ilçesine geçtiler. Kaynak : Nazilli Anadolu Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder