25 Temmuz 2009 Cumartesi

Serdar takımda kaldı!

Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler, iç transferde santrfor Serdar ile 2 yıllık anlaşma yaptıklarını bildirdi.

Yüzügüler, gazetecilere yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının devam ettiğini, görüşüp, anlaştıkları futbolcular olduğunu, bu futbolcuların kulüpleriyle sorunlarını çözüp gelmelerini önerdiklerini belirtti.

Görüştükleri futbolcular ile bu hafta içinde sözleşme imzalamayı umduklarını kaydeden Yüzügüler, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, Sayman üye Nuri Aslan ve Genel Menajer Orhan İbiş'in Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın alt yapılarından futbolcu beğenmek için İstanbul'a gittiklerini söyledi.

Yüzügüler, şu bilgiyi verdi:
''Belediye başkanımız Alıcık ve kulüp başkanımız Topçu, geçtiğimiz hafta Nazilli'ye gelen Rıdvan Dilmen'in tavsiyeleri doğrultusunda Fenerbahçe Kulübü ile görüşmeler yaptı. Ayrıca başkanlarımız, MHP Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Ertuğrul Kumcuoğlu'nun girişimleriyle Beşiktaşlı yöneticilerle temas kurdu. Hem Fenerbahçe, hem de Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen futbolcuları tarayacak yöneticilerimiz, öneriler ve tavsiyeler üzerinde sağlanacak mutabakat ile Nazilli Belediyespor forması giydirecek. İç transferde santrfor Serdar ile 2 yıllık anlaşma yaptık. Bu yıl çok iyi bir takım kurmayı hedefledik.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder