13 Eylül 2009 Pazar

2-1 Galibiz!

Nazilli Şehir Stadı'nda oynanan Nazilli Belediyespor - Afyonspor maçını takımımız 2-1 kazanmayı bildi.
Kapalı tribünün tamamiyle doluydu. Sıcak havada oynanılan karşılaşmada goller 2. yarıda geldi. Maç başlamadan önce 1 dakikalık saygı duruşu sırasında afyon tribününde afyon ve aydın taraftarlarının küfür etmesi gözlerden kaçmadı.
Nazilli'nin yeni taraftar grubu Meydan'da kapalı solda yerini aldı. Alem Gençlik ile Meydan zaman zaman takıma beraber destek verdiler.

Profesyonel liglerde top koşturan futbol takımı izlemeye hasret kalan aydınspor taraftarları afyon taraftarları ile birlikte deplasman tribünde yerlerini aldı. 30 dolayında aydın ve afyon taraftarı, takımlarını destekleyemedi, çünkü sesleri duyulmadı.

Nazilli Şehir Stadı'nda kapalı tribün tamamen doldu. Ayakta maçı izlemek zorunda kalan taraftarlarda oldu. Açık tribünde ise 100 dolayında Nazillispor seyircisi yerini aldı.

İlk yarıda ortada bir oyun vardı fakat Nazilli ilk yarıda daha çok pozisyona girdi. Maç ikinci yarıda heyecan kazandı. 47. dakika'da karambolde önüne düşen topa düzgün vuran Alper afyon'u deplasmanda 1-0 öne geçiren golü attı. Bu goün ardından 68. dakikaya kadar Nazillispor atakları peş peşe geldi, afyon bulduğu golden 68. dakika'ya kadar orta sahayı topla birlikte geçmeyi başaramadı, çünkü sahada üstün bir Nazillispor vardı. Afyonlu oyuncular sürekli zaman geçirmeye yönelik hareketlerde bulunurken 75. dakikada Göksel kendisine gelen topu göğsünde yumşattı ve dönerek güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu 1-1. Golden sonra Nazilli'nin atakları devam etti. afyon kalecisi hayatının en iyi maçını çıkarmasına rağmen Nazilli'yi durdurmayı başaramadı. Dakika 90'da oyuna sonradan dahil olan Okan Sarı ceza sahası içerisinde düşürülünce hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen M.Samet Sakarya takımımızı 2-1 öne geçiren golü attı. Maç sonunda sahada ve tribünde büyük sevinç vardı. Nazillisporlu futbolcular ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık taraftarlarla birlikte galibiyeti kutladı ve tezahüratlara eşlik etti.

Nazilli Belediyespor: 1-Kurtuluş Yurt **, 2-İbrahim Kırdemir **, 3-Erdinç Karakaş ***, 4-Ramazan Irmak **, 5-Gökhan Zenman **, 6-Kenan Karışık **(Dk. 80 Ahmet Özen ?), 7-Hüseyin Ateş **, 8-Nevzat Öner *** (Dk. 78 Muhittin Sarı ?), 9-Göksel Yaman ****, 10-M.Samet Sakarya **, 11-A.Faruk Alataş **(Dk. 75 Okan Sarı ****)
Afyonkarahisarspor: Özer **, Ali **, Muhammet **, Erdal **, Cihan ***, Alper *** (Dk. 89 Ahmet), Taylan ** (Dk. 67 Harun), Nihat **, Ömer ***, Hasan **, Murat **
Goller: Dk. 47 Alper (Afyonkarahisarspor), Dk. 75 Göksel Yaman, Dk. 90 M.Samet Sakarya(pen) (Nazilli Belediyespor)

Zorda olsa kazanmasını bilen takımımızı kutluyoruz. 2 nci Ligden düşen veya Amatör kümeden yeni çıkan takımlara daha çok dikkat etmemiz gerekiyor.

Kaynak : nazillibelediyespor.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder