6 Eylül 2009 Pazar

Kurtuluş Kupasını İstanbul Mevlanaspor kazandı.




Nazilli Belediyespor, İstanbul Mevlanaspor, İzmir Besemspor ve Kıbrıs Akdenizspor Birliği'nin katılımıyla gerçekleşen Kurtuluş Kupası'nın şampiyonu finalde Akdenizspor Birliği'ni 3-1 yenen İstanbul Mevlanaspor oldu.

5 Eylül Cumartesi günü Nazilli Pınarbaşı Sahası'nda oynanan maçlarda Nazilli Belediyespor Bayan takımımız, İzmir Besemspor ile 3.lük, 4.lük maçı oynadı. Maça hızlı başlayan takımımız ilk dakikalarda golü buldu. Golden sonrada bir pozisyonumuzda top direkten döndü. Ardından rakibinin güzel oyununa karşı koyamayan takımımız ilk arka arkaya yediği goller ile ilk yarıyı 3-1 yenik kapattı. İkinci yarıda oyunu dengeleyen takımımız gol yollarında sonuca gidemeyince ve bir de penaltı kaçırınca, İzmir Besemspor'da bulduğu pozisyonları değerlendirince maç 5-1 sona erdi.
İzmir Besemspor'un galibiyeti ile tamamlanan maçtan sonra İstanbul Mevlanaspor ve Kıbrıs Akdeniz Birliğispor maçı oynandı. 200'e yakın taraftarın izlediği maça Kıbrıs'tan da taraftarlar geldi. İstanbul Mevlanaspor 11 numaralı oyuncusu ile kullandığı korner atışı direk kaleye yönlendi ve bu güzel golle finalde takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda da daha üstün bir oyun sergileyen Mevlanaspor 2. ve 3. golleride buldu. Finalde Kıbrıs Akdeniz Birliğispor tek golünü penaltıdan attı.
Turnuva sonunda 4 takım oyuncuları da birlikte omuz omuzaydı. Şampiyonluktan dolayı yüzleri gülen İstanbul Mevlanaspor, rakipleri için ve taraftar için tezahürat yaptı. Nazillili seyircilerde turnuva sonunda şampiyon takımı tezahüratlarla tebrik etti.
Turnuvaya katılan takımlara plaketleri ve şampiyon takıma kupasını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık verdi.
Turnuvadaki maç sonuçları:

Nazilli Belediyespor - Kıbrıs Akdeniz Birliğispor: 0-7

İstanbul Mevlanaspor - İzmir Besemspor: 6-1

Nazilli Belediyespor - İzmir Besemspor: 1-5 (3.lük, 4.lük maçı)

İstanbul Mevlanaspor - Kıbrıs Akdeniz Birliğispor: 3-1 (Final maçı)

Kaynak : nazillibelediyespor.org


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder